Martunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Hej. ;) Fajne buty. ^^ Ja muszę też sobie obcasy kupić i się na nich nauczyć chodzić, pewnie to jakaś porażka będzie. :evil_lol: Ale muszę być wyższa, skoro nawet te wysokie dziewczyny zakładają obcasy. :D Jej, tu się powiększa grono miłośniczek ministrantów. :evil_lol: Ja lepiej o sobie tu pisać nie będę (Ada już wie xD). :D Hm, to jest jakieś zadziwiające. :D Quote
Illusion Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='Sweet']heh:D ja mojego tez po włosach poznaje:evil_lol: a dzisiaj mnie zawiódł... ale mniejsza o to:eviltong: w każdym razie na pewno nie chcesz go zabić wzrokiem:evil_lol: kto by chciał ukochanego zabijać:evil_lol::evil_lol: nie wszystko jest tym na co wygląda:razz::razz:[/quote] Moja koleżanka uważa, że ja ich zjadam wzrokiem, ale co niby miałabym innego zrobić? Obejść się smakiem? :evil_lol: Z resztą jeszcze nikt na tym nie ucierpiał, a przynajmniej nic mi o takim wypadku nie wiadomo :lol:. Wcale bym się nie zdziwiła, jakbym zaliczyła glebę w obcasach, ale po to ma się partnera, żeby łapał :eviltong:. Jutro prawdopodobnie będzie próba :mdleje:. Niezły OT się tu zrobił :diabloti:. Jakieś fotki Kabiego wrzuć może... :cool3: Quote
Sweet Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='Izuuus']No wiem,że mówiła. Buty widziałam, ładne ;) Dziękować, a raczej dziękowujemy razem z Fiodorosłąwem :cool1:[/quote] no:) a proszkowac:evil_lol::evil_lol::diabloti: [quote name='Martunia']Hej. ;) Fajne buty. ^^ Ja muszę też sobie obcasy kupić i się na nich nauczyć chodzić, pewnie to jakaś porażka będzie. :evil_lol: Ale muszę być wyższa, skoro nawet te wysokie dziewczyny zakładają obcasy. :D Jej, tu się powiększa grono miłośniczek ministrantów. :evil_lol: Ja lepiej o sobie tu pisać nie będę (Ada już wie xD). :D Hm, to jest jakieś zadziwiające. :D[/quote] hej:) dzięki:evil_lol: takie dziwne:eviltong: bardziej do dżinsów pasują niż do sukienki:evil_lol::evil_lol: z reszta i tak tylko na raz je kupiłam:evil_lol: No:D ja sie za wysoka czuje:evil_lol: no... bo ministranci są boscy:razz: hehe wiem wiem:D W ogóle to wreszcie wróciłam do domu.. jakieś nie porozumienie z tą szkołą:roll: do 8 - 15.30... prawie 8 godzin w szkole...nie lekcji a godzin:roll: masakra.. jeszcze ta głupia próba chórku...:roll: eh... ale żyje już :) Quote
Sweet Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='RCookie']Moja koleżanka uważa, że ja ich zjadam wzrokiem, ale co niby miałabym innego zrobić? Obejść się smakiem? :evil_lol: Z resztą jeszcze nikt na tym nie ucierpiał, a przynajmniej nic mi o takim wypadku nie wiadomo :lol:. Wcale bym się nie zdziwiła, jakbym zaliczyła glebę w obcasach, ale po to ma się partnera, żeby łapał :eviltong:. Jutro prawdopodobnie będzie próba :mdleje:. Niezły OT się tu zrobił :diabloti:. Jakieś fotki Kabiego wrzuć może... :cool3:[/quote] hehe:D ja tez mojego zjadam ale nie ucierpiał jak na razie bo jest cały:evil_lol::evil_lol::eviltong: przynajmniej wczoraj byl:evil_lol: nie no jak mogłabyś się obejść smakiem:eviltong: haha:D ja na pewno zaliczę;D masz to jak w banku:D O:D a wy się sami tak dobraliście:razz: fajnie:D wrzucam zaraz:) My żebyście nie zapomnieli jak razem pięknie wygladamy:evil_lol: [IMG]http://images50.fotosik.pl/110/2d3ed6378527f9b1.jpg[/IMG] Jedzenie smakołyku:) [IMG]http://images40.fotosik.pl/106/18825fd89ae91e2f.jpg[/IMG] [IMG]http://images43.fotosik.pl/110/f4dcc1ed8b8bd62f.jpg[/IMG] [IMG]http://images43.fotosik.pl/110/4e1ae9f587f3ca1b.jpg[/IMG] [IMG]http://images41.fotosik.pl/106/37101c57846484bf.jpg[/IMG] CDN:) Quote
Sweet Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [IMG]http://images41.fotosik.pl/106/92d32f7987755239.jpg[/IMG] [IMG]http://images48.fotosik.pl/110/750dbc5d2dc2deca.jpg[/IMG] [IMG]http://images48.fotosik.pl/110/d275177bd1500d8b.jpg[/IMG] [IMG]http://images39.fotosik.pl/106/0f2d0ab8e806f127.jpg[/IMG] [CENTER][SIZE=4][B][COLOR=Magenta]KONIEC:) [SIZE=3]pokazuja wam się fotki?? bo mi nie:placz::placz:[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER] Quote
Feigned Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 eej tu się bez kitu OT zrobił :evil_lol: no mi się pokazują :cool3: fajowe są :loveu: Quote
Karolina. Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [FONT=Century Gothic]Mi też się pokazują :loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ślicznie razem wyglądacie :D[/FONT] Quote
Feigned Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ja już raczej zdecydowałam, tylko się boję że się nie dostanę do żadnego z tych które zapisuje :diabloti: ale trudno :evil_lol: Quote
Sweet Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='Feigned']eej tu się bez kitu OT zrobił :evil_lol: no mi się pokazują :cool3: fajowe są :loveu:[/quote] no troche:evil_lol: a mi nie... nie wiem czemu i nk mi nie działa:placz: [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Mi też się pokazują :loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ślicznie razem wyglądacie :D[/FONT][/quote] fajnie:) a mi nie...:cool1: dzieki:) W ogóle mam problem co do liceów...:roll: mam wybrany na I wybór i na III a na drugi mam miejsce... Miałam już wszystko ustalone nawet wydrukowałam papiery a tu wczoraj mi się zmieniło ze na drugie dam lepszą szkołę i teraz nie wiem jaką.. mam jedną na oku ale się zastanawiam ciągle...:roll: eh... a na mamę nie mam co liczyć bo jej obojętne gdzie pójdę:eviltong: byle bym nie zrobiła takiego błędu jak moja siostra:evil_lol::diabloti: Quote
dog193 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ładne butki :p Mnie jak zwykle moja klasa tak denerwuje, że... Eh.. Ja już też nie wiem jak z tymi liceami... Mam juz taki mętlik w głowie.. I nie mam dalej z kim na zlot pojechać :evil_lol: Chyba piechotą pójde :evil_lol: Quote
Illusion Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='Sweet'] haha:D ja na pewno zaliczę;D masz to jak w banku:D O:D a wy się sami tak dobraliście:razz: fajnie:D [/quote] Coś Ty :lol:. Poprosiłam koleżankę, żeby z nim pogadała i się zgodził :evil_lol:. Kabi jak się objada :). Quote
Feigned Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='Martunia']E tam, najważniejsze, że Ty już jesteś przygotowana na bal, ja jeszcze NIC nie zrobiłam w tym kierunku. :eviltong: I nawet prób nie mamy, co za sprawiedliwość. :D Pewnie będziemy mieli dopiero w środku maja .. Wiesz, co do ministrantów to zależy jacy. :razz: A jaki błąd zrobiła Twoja siostra? Miejsca zamieniła? Fajne fotki, boska Twoja mina. :evil_lol: Papiery trzeba drukować? Ja już nie wiem. xD Wy się logujecie elekrtonicznie, nie?[/quote] jak chcesz na kompie wypełnić to musisz wydrukowac pozniej :cool3: a jak nie to można ze szkoły wziąć :eviltong: Quote
Martunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 E tam, najważniejsze, że Ty już jesteś przygotowana na bal, ja jeszcze NIC nie zrobiłam w tym kierunku. :eviltong: I nawet prób nie mamy, co za sprawiedliwość. :D Pewnie będziemy mieli dopiero w środku maja .. Wiesz, co do ministrantów to zależy jacy. :razz: A jaki błąd zrobiła Twoja siostra? Miejsca zamieniła? Fajne fotki, boska Twoja mina. :evil_lol: Papiery trzeba drukować? Ja już nie wiem. xD Wy się logujecie elekrtonicznie, nie? Quote
Sweet Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='Feigned']ja już raczej zdecydowałam, tylko się boję że się nie dostanę do żadnego z tych które zapisuje :diabloti: ale trudno [/quote] :D to dobrze:) ja prawie.. bo sie namyślam co do drugiego wyboru niby mam szkołe wybraną na ten drugi ale w sumie to sama nie wiem...:eviltong: wiem tylko że jak sie nie dostane na pierwszy to będzie czarna rozpacz:evil_lol::diabloti: [quote name='globalnydog193']Ładne butki :p Mnie jak zwykle moja klasa tak denerwuje, że... Eh.. Ja już też nie wiem jak z tymi liceami... Mam juz taki mętlik w głowie.. I nie mam dalej z kim na zlot pojechać :evil_lol: Chyba piechotą pójde :evil_lol:[/quote] dzieki:) mnie moja tez... ale bywa... a dzisiaj byliśmy na dużej przerwie na dworze i potem przychodzimy a Dominik do mnie ktoś cię pobił? a ja taki zonk gdzie? a potem sie skapłam że tusz mi sie rozmazał bo jak jest wiatr to mi oczy łzawią:evil_lol: e tam ja tez juz sie pogubiłam troche.. za duzo tych liceów..:eviltong: znajdziesz kogoś:D [quote name='RCookie']Coś Ty . Poprosiłam koleżankę, żeby z nim pogadała i się zgodził :evil_lol:. Kabi jak się objada :).[/quote] aaa.. tez dobrze:razz: no musze go czasem nakarmić:diabloti: [quote name='Feigned']jak chcesz na kompie wypełnić to musisz wydrukowac pozniej :cool3: a jak nie to można ze szkoły wziąć :eviltong:[/quote] dokładnie:) [quote name='Martunia']E tam, najważniejsze, że Ty już jesteś przygotowana na bal, ja jeszcze NIC nie zrobiłam w tym kierunku. I nawet prób nie mamy, co za sprawiedliwość. Pewnie będziemy mieli dopiero w środku maja .. Wiesz, co do ministrantów to zależy jacy. :razz: A jaki błąd zrobiła Twoja siostra? Miejsca zamieniła? Fajne fotki, boska Twoja mina. Papiery trzeba drukować? Ja już nie wiem. xD Wy się logujecie elekrtonicznie, nie?[/quote] no jestem jestem:D hehe haha:D mówiłam ci ze za późno macie:evil_lol: no tak zależy ale ci nasi to wiesz:razz: ujmę to tak z ilością pkt jaka miałam dostała by sie do każdego liceum w poznaniu nawet najlepszego a ona poszła sobie to takiego średniego u nas w Swarzędzu:evil_lol: wiem:D no elektronicznie wypełniamy papiery potem jakiś pin dostajemy i w ogóle:evil_lol: powinni wam wytłumaczyć jak to jest u was bo na pewno macie inne zasady naboru niż u mnie:) Quote
Martunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ty się masz nie dostać do szkoły I wyboru -aaaaaahahahahahahahahahahhahahaha dobry żart!!! No i dobrze, my się nie babramy cały czas w tym samym przez pół roku tylko normalnie próby kilka tygodni przed. :D E tam. :D A Ty pewnie chcesz do najlepszego. ^^ Przecież taka madra jesteś.. :cool3: Ja się logowałam, ale o tym, że mamy coś drukowac to nie wiedziałam. :evil_lol: Quote
Martunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Dlatego się śmieję z Twojego żartu, bo dostaniesz się na pewno. My też będziemy mieli czas. :cool1: Nie wierzysz w nasze możliwości. ^^ Mozemy się nawet lepiej przygotować od was i co. :eviltong::eviltong::eviltong: Chcę. :D To napisz do mnie. :D Wybrałam. ^^ Quote
Sweet Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='Martunia']Ty się masz nie dostać do szkoły I wyboru -aaaaaahahahahahahahahahahhahahaha dobry żart!!! No i dobrze, my się nie babramy cały czas w tym samym przez pół roku tylko normalnie próby kilka tygodni przed. :D E tam. :D A Ty pewnie chcesz do najlepszego. ^^ Przecież taka madra jesteś.. :cool3: Ja się logowałam, ale o tym, że mamy coś drukowac to nie wiedziałam. :evil_lol:[/quote] no mogę się nie dostać...:roll: I wtedy będę rozpaczać a jak się dostane to będę skakać z radości:evil_lol::diabloti: my tez nie pół roku.. ale przynajmniej mamy czas na do ćwiczenie szczegółów... hehe:evil_lol: ja po wypełnieniu podania mam na końcu drukuj..:eviltong: Martuś kiedy będziesz na gg??:roll: chciałam ci pokazać osobnika o którym ci wspominałam z tydzień temu.. chyba ze nie chcesz:eviltong: a w ogóle wybrałaś już szkoły?:cool3: Quote
Sweet Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='Martunia']Dlatego się śmieję z Twojego żartu, bo dostaniesz się na pewno. My też będziemy mieli czas. :cool1: Nie wierzysz w nasze możliwości. ^^ Mozemy się nawet lepiej przygotować od was i co. :eviltong::eviltong::eviltong: Chcę. :D To napisz do mnie. :D Wybrałam. ^^[/quote] ja nie żartuje... bo boję sie nie dostac...:roll: mało czasu bedziecie miec:evil_lol: wątpie:eviltong: :D o to sie ciesze;D tez sie dostaniesz na I wybór:) Quote
Martunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 To ja się mogę bać o dostanie się do super liceum, a Ty to sobie poradzisz. ^^ Łącznie z egzaminów będziesz miała z 100 pkt. (no dobra, 99 :D). Wiesz, bardzo bym chciała, ale trudno się jest tam dostać... Najwyżej dostanę się do szkoły II wyboru, ta szkoła też nie jest taka znowu zła. :) Ale bardziej bym chciała się dostać na I wybor, bardziej mnie motywuje. Quote
Bartiśkowa_ Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 :loveu:Bierzemy się za nadrabianie :loveu: fajne fotencje Quote
Sweet Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='Martunia']To ja się mogę bać o dostanie się do super liceum, a Ty to sobie poradzisz. ^^ Łącznie z egzaminów będziesz miała z 100 pkt. (no dobra, 99 :D). Wiesz, bardzo bym chciała, ale trudno się jest tam dostać... Najwyżej dostanę się do szkoły II wyboru, ta szkoła też nie jest taka znowu zła. :) Ale bardziej bym chciała się dostać na I wybor, bardziej mnie motywuje.[/quote] haha to se żartu robisz:evil_lol::evil_lol: jak bede miec 80 kilka to będzie cud:evil_lol::evil_lol: dostaniesz sie;D wierze w ciebie:razz::razz: motywacja jest najważniejsza:razz::lol: [quote name='anitaaa i bartis']:loveu:Bierzemy się za nadrabianie :loveu: fajne fotencje[/quote] ok;D dzieki:) Quote
Sweet Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='gordonowa']Cześć Adula :loveu:[/quote] cześć Asiula:loveu::loveu::lol: Quote
Martunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 80? Ooo dobra jesteś. :D No pewnie, że najważniejsza. :D Chiałabym się tam dostać. :eviltong: Quote
Recommended Posts