dog193 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 A do jakich książek się odowołałyscie? Ja do "Hobbita" i do "Władcy Pierscieni" :lol: Quote
Feigned Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Ja mam 19/20 xD Miałabym 20, gdyby nie to powstanie :evil_lol: Wiedziałam, że ma być 1830 a jakimś cudem zaznaczyłam 1848 :roll:[/CENTER] [CENTER]Rozprawka była dość łatwa :diabloti: [/CENTER] [CENTER]Liczę na 45 punktów ogólnie :evil_lol:[/CENTER] [CENTER]Jutro będzie gorzej :evil_lol:[/CENTER] [/quote] no bez kitu :evil_lol: ja to jutro aż się boję tam iść :diabloti: Quote
Sweet Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='Feigned']no bez kitu :evil_lol: ja to jutro aż się boję tam iść :diabloti:[/quote] hehe ja tez:evil_lol::evil_lol::eviltong: chciałabym dużo geografii i matmy oraz mało fizyki:evil_lol::evil_lol: a bioli i chemii tak średnio:eviltong: ale pewnie będzie inaczej niż ja bym chciała:eviltong: ale się boje...:roll: strasznie... Quote
Bartiśkowa_ Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ja odwołałam się do młego księcia i podróży kolumba :lol: A jutro to chybnic nie napiszę :placz: Quote
LadyK Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [CENTER]Ja nie umiem żadnego wzoru z fizyki :D:D Biologi połowy nie pamiętam, geografi to samo :evil_lol: Jedynie z chemi coś tam może jeszcze umiem :diabloti: No i z matematyki obwód i pole może kwadratu policzę... :evil_lol::diabloti:[/CENTER] Quote
Sweet Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Ja nie umiem żadnego wzoru z fizyki :D:D Biologi połowy nie pamiętam, geografi to samo :evil_lol: Jedynie z chemi coś tam może jeszcze umiem :diabloti: No i z matematyki obwód i pole może kwadratu policzę... :evil_lol::diabloti:[/CENTER] [/quote] ja jakieś umiem jestem w trakcie powtarzania i wiem ze v= s/t haha:evil_lol::evil_lol: oraz ze a= v/t i że s= a*t2 / 2 :eviltong::eviltong: i Ep = mgh i że Ek= m * v2 / 2 i chyba tyle a i że p = F/s :evil_lol::evil_lol: jak mi sie przypomni to to umiem:eviltong::eviltong: bioli nie pamietam tez dużo a gegra jest prosta:eviltong::eviltong: matmy znam wzory;) [quote name='globalnydog193']A do jakich książek się dowołałyscie? Ja do "Hobbita" i do "Władcy Pierscieni" :lol:[/quote] ja do buszującego w zbożu i do małego księcia:) [quote name='Atkaaaa']a ja bym chciała małoo, bardzo mało matmy i fizyki za to duużo chemi i biologi...:razz: kurcze...40pare.. no ładnie, ładnie widzę tylko ja tu taki osioł jestem :lol::shake:[/quote] nie matmy właśnie bardzo dużo:evil_lol::evil_lol: co do fizy to sie zgadzam:evil_lol: e tam ja na pewno z moim szczesciem nie bede miec 40:eviltong::eviltong: tak tylko mam nadzieje ale wątpie ze tak dobrze napisałam:evil_lol: ten z matmy mam zamiar na 40:evil_lol: nie wiem jak to zrobie:diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Hej Sweetaśna! :multi: (wolę Sweetaśna niż Sweet :eviltong:) co tam u was? a ty chyba masz teraz testy, nie? :cool3::cool3: POWODZENIA ŻYCZĘ :) Quote
Aga&Ganja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Sweet']hej aga:p a dobrze żyjemy:) a no mam... jutro to już luzik bo angielski:eviltong: nie przejmuje się nim ale dzisiaj i wczoraj to normalnie tak się bałam.. ale nie było najgorzej:) dzięki:evil_lol: teraz już mogę to powiedzieć:evil_lol::evil_lol:[/quote] Ja angielskiego nie lubię. Nawet nie mam w szkole... :roll: No ale dobrze, że jest dobrze! :evil_lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Nie bądź taka pewna siebie... :eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='Aga&Ganja']Hej Sweetaśna! :multi: (wolę Sweetaśna niż Sweet :eviltong:) co tam u was? a ty chyba masz teraz testy, nie? :cool3::cool3: POWODZENIA ŻYCZĘ :)[/quote] hej aga:p a dobrze żyjemy:) a no mam... jutro to już luzik bo angielski:eviltong: nie przejmuje się nim ale dzisiaj i wczoraj to normalnie tak się bałam.. ale nie było najgorzej:) dzięki:evil_lol: teraz już mogę to powiedzieć:evil_lol::evil_lol: Quote
Karolina. Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [FONT=Century Gothic]Hej :cool3:[/FONT] [FONT=Century Gothic]I jak testy? Trudne zadania były? :p[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Ja już napisałam swoje, i teraz mam 3 dni wolnego :multi:[/FONT] Quote
Sweet Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Hej :cool3:[/FONT] [FONT=Century Gothic]I jak testy? Trudne zadania były? :p[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ja już napisałam swoje, i teraz mam 3 dni wolnego :multi:[/FONT][/quote] hej:) a po testach mam mieszane uczucia.. w zad z matmy trochę dziwny wynik mi wyszedł bo z pierwiastkiem i nie wiem czy tak powinno być.. z fizyki zapomniałam co to jest J/s a to jest W :eviltong: chodzi o jednostki:evil_lol: No i ogólnie chyba ok. 6 zad nie byłam pewna reszta myślę ze w miarę dobrze;) Więc ogólnie chyba nie jest źle;) Mam nadzieje ze na 40 pkt się załapie:evil_lol: To angielskiego nie piszecie?? mi tylko anglik został już:eviltong::eviltong: Quote
LadyK Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [CENTER]Mi też z pierwiastkiem wyszło :D:D Łatwiejszy był ten test niż próbny chyba xD Teraz czekam do 14 żeby sobie sprawdzić odpowiedzi :evil_lol:[/CENTER] Quote
Karolina. Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Sweet']hej:) a po testach mam mieszane uczucia.. w zad z matmy trochę dziwny wynik mi wyszedł bo z pierwiastkiem i nie wiem czy tak powinno być.. z fizyki zapomniałam co to jest J/s a to jest W :eviltong: chodzi o jednostki:evil_lol: No i ogólnie chyba ok. 6 zad nie byłam pewna reszta myślę ze w miarę dobrze;) Więc ogólnie chyba nie jest źle;) Mam nadzieje ze na 40 pkt się załapie:evil_lol: To angielskiego nie piszecie?? mi tylko anglik został już:eviltong::eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic]E tam, kilka punktów stracisz to nic się nie stanie :eviltong: Też bym chciała mieć min. 40p. :p Ale zobaczymy jak to wyjdzie...;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Z angielskiego jeszcze w tym roku nie piszemy :multi: Naszczęście :lol:[/FONT] Quote
Sweet Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Mi też z pierwiastkiem wyszło :D:D Łatwiejszy był ten test niż próbny chyba xD Teraz czekam do 14 żeby sobie sprawdzić odpowiedzi :evil_lol:[/CENTER] [/quote] a domek który większy bo mi wyszedł ten 1:cool1::cool1::cool1: no chyba trochę tak... no ja tez..:eviltong: i tak mam pewnie większość źle... Quote
LadyK Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [CENTER]Mi wyszedł ten drugi większy :evil_lol::diabloti:[/CENTER] Quote
Sweet Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Mi wyszedł ten drugi większy :evil_lol::diabloti:[/CENTER] [/quote] e to ja mam na pewno źle...:roll: bo wszyscy mają ze drugi... ale sam dach był do obliczenia albo ja nie doczytałam...:roll: Quote
dog193 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Mi tez wyszlo, ze pierwszy, a mojej koleznace, ze drugi :evil_lol: Ale ja mam chyba zle, bo ja obliczałam razem z podstawą, a maily byc same scianki teo dachu.... A gdzie wam wyszlo z pierwiastkiem, w ktorym zadaniu? Bo ja sobie nic nie przypominam takiego. Ogólnie to za duzo chemii i geografii :shake: Podajcie linka jak juz będa odp :-D Quote
dog193 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 No to mnie wyszlo bez pierwiastka, na pewno cos pomieszałam :eviltong: No cos ty, gegra i chemia byly okropne.... To juz fizyka była lepsza... Quote
Sweet Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='globalnydog193']Mi tez wyszlo, ze pierwszy, a mojej koleznace, ze drugi :evil_lol: Ale ja mam chyba zle, bo ja obliczałam razem z podstawą, a maily byc same scianki teo dachu.... A gdzie wam wyszlo z pierwiastkiem, w ktorym zadaniu? Bo ja sobie nic nie przypominam takiego. Ogólnie to za duzo chemii i geografii :shake: Podajcie linka jak juz będa odp :-D[/quote] ja liczyłam same ścianki:evil_lol::evil_lol: własnie z tym o dachu:eviltong::eviltong: ale chemia i gegra były spoko:D fizyki mało:multi::multi: sporo matmy nawet było:) bioli trochę:) tak mniej więcej wszystkiego po równo było:) jak będą to podam:) Quote
Feigned Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 dla mnie to truudne było .. booże, daj chociaż z 30 pkt :evil_lol: Quote
Sweet Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='Feigned']dla mnie to truudne było .. booże, daj chociaż z 30 pkt :evil_lol:[/quote] bedzie dobrze:D [quote name='globalnydog193']No to mnie wyszlo bez pierwiastka, na pewno cos pomieszałam :eviltong: No cos ty, gegra i chemia byly okropne.... To juz fizyka była lepsza...[/quote] ja chyba mam dobrze:D nie fajne nawet:) Quote
Kinia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Quote
Martunia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ja jestem ogólnie zadowolona z testu, nie był trudny. ;) Quote
Sweet Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='Martunia']Ja jestem ogólnie zadowolona z testu, nie był trudny. ;)[/quote] ja tez;D teraz tez tak twierdze:evil_lol::evil_lol: [quote name='Kinia']Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti: Kujon:diabloti:[/quote] oj tam od razu kujon:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zdolna uczennica:eviltong::diabloti::diabloti: Quote
Atkaaaa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 a ja mam 23/25 z zamknietych :D :multi: ja noga z matmy haha i sięw miarę udało:lol:...nie no jestem zadowolona, no ale o szkole do której chciałam iśc mogę sobie pomarzyć raczej:shake: Quote
Recommended Posts