Tepes Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [COLOR=Blue]Kabi w wersji łóżkowej i znów morduje misia:loveu::evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [quote name='kaskaSz']Nie ma to jak bawić się na łóżku. :evil_lol: Skąd ja to znam. Fajna obroża, pasuje mu. To rozmiar ten 16mm szerokości?[/quote] tak:evil_lol::eviltong: a dziękuje:D tak to 16mm:) [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Kabi w wersji łóżkowej i znów morduje misia:loveu::evil_lol:[/COLOR][/quote] no znowu te misie są biedne:evil_lol::eviltong: Quote
Ania :) Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [CENTER][I]Jak on się świeci ładnie. :cool3:[/I] [/CENTER] Quote
Sweet Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='Ania :)'][CENTER][I]Jak on się świeci ładnie. :cool3:[/I] [/CENTER] [/quote] no:D swiecił:evil_lol::eviltong: teraz to śmierdzi muszę go wykapać dzisiaj:eviltong::eviltong: W ogóle dzisiaj już trochę lepiej choć nadal głowa mnie boli..:cool1: cóż bywa:eviltong: Byłam w kościele:razz: miałam do wyboru jechać w pewne miejsca albo iść do koscioła i wybrałam to drugie:evil_lol: i dobrze;D Za jakąś godzinkę idę z kabim na spacer wykąpie go a potem będę sobie powtarzać coś do testów:eviltong: Quote
LadyK Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [CENTER][url]http://images39.fotosik.pl/98/5fd8759eb2b2697d.jpg[/url] słit :loveu::loveu::evil_lol:[/CENTER] Quote
Sweet Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER][URL]http://images39.fotosik.pl/98/5fd8759eb2b2697d.jpg[/URL] słit :loveu::loveu::evil_lol:[/CENTER] [/quote] dzieki:eviltong: W ogóle to wróciliśmy ze spaceru i właśnie wykąpałam kabika:eviltong::eviltong: Quote
Karolina. Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [FONT=Century Gothic]Hejka :cool3:[/FONT] Quote
Sweet Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Hejka :cool3:[/FONT][/quote] hej:D co tam u ciebie?? wiecie jak mi zimno w ręce?:roll: na spacer ubrałam nawet rękawiczki:evil_lol::evil_lol::diabloti: W ogóle to miałam posprzątać wczoraj i nie posprzątałam zaraz kurze powycieram bo wieczorem mama wraca i mi się dostanie:roll: Taka się jej okropna córka trafiła:roll: eh.. w ogóle nie mogę się zabrać za to powtarzanie muszę poszukać zeszyty z fizyki od 1 klasy gim:placz: eh... dobra ide w koncu zabrac sie za coś sensownego...:roll::cool1: Quote
Karolina. Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='Sweet']hej:D co tam u ciebie?? (...) eh.. w ogóle nie mogę się zabrać za to powtarzanie muszę poszukać zeszyty z fizyki od 1 klasy gim:placz: eh... dobra ide w koncu zabrac sie za coś sensownego...:roll::cool1:[/quote] [FONT=Century Gothic]U mnie nic...to samo co u ciebie, czyli muszę się zabrać za powtarzanie do testów, ale mi się nie chce :placz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ty mi o fizyce nawet nie przypominaj :shake: Nienawidzę fizyki[SIZE=1] [/SIZE]:cool1:[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] Quote
Efciq Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Hej :) no mnie tu dawno nie było z powodow technicznych ale to chyba dobrze o tym wiesz :P :O:O u ciebie już 1209 strona :O:O congratulejszyn xD :) co u ciebie słychać? Quote
Sweet Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]U mnie nic...to samo co u ciebie, czyli muszę się zabrać za powtarzanie do testów, ale mi się nie chce :placz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ty mi o fizyce nawet nie przypominaj :shake: Nienawidzę fizyki:cool1:[/FONT] [/quote] eh... a ty tez jesteś w 3 klasie?:eviltong: eh.. wypisałam wszystkie wzory i czuje przypływ wiedzy:evil_lol::evil_lol::diabloti: ale i tak połowy nie pamiętam:eviltong::evil_lol::evil_lol: jeszcze wyciągałam zeszyty z wosu jakieś pojęcia może się przydadzą:D z gegry i z polaka mam kartki do przeczytania:eviltong: z historii daty do przypomnienia i to by było na tyle:evil_lol: [quote name='Efciq1']Hej :) no mnie tu dawno nie było z powodow technicznych ale to chyba dobrze o tym wiesz :P :O:O u ciebie już 1209 strona :O:O congratulejszyn xD :) co u ciebie słychać?[/quote] hej:D wiem wiem:) a dziekuje:D a spoko:) leci sobie jakos:) Quote
dog193 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Czesc :loveu: Jak tam przed egazaminami?:razz: Uczysz sie cos? Quote
Sweet Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='globalnydog193']Czesc :loveu: Jak tam przed egazaminami?:razz: Uczysz sie cos?[/quote] hej:) a żyje jakoś jeszcze.. ale myśle ze to już w srode mnie dobija... Mam jakieś takie przeczucie ze pójdzie mi fatalnie:placz::placz: A tak bardzo chcę sie dostać do wymarzonej szkoły ze nawet nie wiesz jak... Co do uczenia to tylko powtarzam i robię sobie testy ale nie lubię robić testów próbnych bo w godzinę niecała mam skończone a i tak mało pkt mam:eviltong::eviltong: z reguły na tych zad. zamkniętych ucieka mi ok.5 pkt za to na tych próbnych bo mieliśmy w szkole z zamkniętych straciłam tylko 2 pkt:evil_lol: zresztą w domu jest inaczej bo nie mogę sie skupic.. tu pies szczeka tam siostra muzyki słucha tata oglada tv i w ogóle:evil_lol: A ty? powtarzasz cos?? bo ja sie rozpisałam znowu.. mam ostatnio tendencje do gadania ciągle o sobie:evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
dog193 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ja juz tych testów nie robie, bo to całkiem inaczej jest :cool1: Moze sobie powtórze wzory z fizyki. Nie chce mi sie za bardzo uczyc :cool1: Zresztą nawet nie wiem czego, bo to przeciez jest ze wszystkiego praktycznie:roll: Ale na pewno sie troche poucze niemieckiego... Quote
Feigned Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 ja z fizyki też wzory mam do powtórzenia, z polskiego chyba nic, z geografii nie wiem co powtararzać :evil_lol: jakie daty przykładowo z historii masz ? ja chyba muszę se jakieś wypisać :eviltong: Quote
Sweet Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='globalnydog193']Ja juz tych testów nie robie, bo to całkiem inaczej jest :cool1: Moze sobie powtórze wzory z fizyki. Nie chce mi sie za bardzo uczyc :cool1: Zresztą nawet nie wiem czego, bo to przeciez jest ze wszystkiego praktycznie:roll: Ale na pewno sie troche poucze niemieckiego...[/quote] ja troche sobie patrze bo moze znajde coś co naprawde nie umiem jakies pojecia czy cos:eviltong: tak te wzory... masakra...:cool1: fizykę na bank położe jak będą jakieś trudne zadania... No właśnie tez nie wiem co miałabym się uczyć dlatego przeczytam sobie trochę:eviltong: e tam niemieckiego nie mam tylko angielski i dobrze:) Quote
Karolina. Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='Sweet']eh... a ty tez jesteś w 3 klasie?:eviltong: eh.. wypisałam wszystkie wzory i czuje przypływ wiedzy:evil_lol::evil_lol::diabloti: ale i tak połowy nie pamiętam:eviltong::evil_lol::evil_lol: jeszcze wyciągałam zeszyty z wosu jakieś pojęcia może się przydadzą:D z gegry i z polaka mam kartki do przeczytania:eviltong: z historii daty do przypomnienia i to by było na tyle:evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic]Jestem w drugiej, ale mam testy próbne...dostajemy z nich oceny, które będą ważne przy wystawianiu ocen końcoworocznych :cool1:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A ja mam 7 wypożyczonych książek, każda z najważniejszymi zagadnieniami z danego przedmiotu, no i sobie co nieco powtarzam...[/FONT] [FONT=Century Gothic]Z WOSu, to dużo pojęć jest, z gegry to też trochę przypominania, bo mapy, charakterystyka państw, pojęcia, no nie wiem co tam może jeszcze być...Z polaka to w sumie nie ma co zbytnio powtarzać, bo i tak prawie wszystkie pytania opierają się na tekście. No chyba że lektury.[/FONT] [FONT=Century Gothic]A z historii...:mdleje: duuużo dat,wydarzeń,przyczyn,skutków...[/FONT] [FONT=Century Gothic]Chociaż mam o tyle dobrą sytuację, że to jednak testy próbne, więc mam jeszcze rok na douczenie się tego i owego :cool3:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Się rozpisałam :diabloti:[/FONT] Quote
Kinia Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Cześć! Widze, ze przygotowania pełną parą! u mnie podobnie, jak narazie przyswajam biografie i lektury, we wtorek daty i będe gotowa na humana;) Po humanie wszystkie wzory itd. Ostatnio na geografii pani streściła nam 3 lata... Quote
Feigned Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 ekhm.. a na mojego to się nie chciało odpisać co :diabloti::mad: kurczę powinnam iść się uczyć ale taaaaaaaak mi się nie chce :evil_lol: Quote
Sweet Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Jestem w drugiej, ale mam testy próbne...dostajemy z nich oceny, które będą ważne przy wystawianiu ocen końcoworocznych :cool1:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A ja mam 7 wypożyczonych książek, każda z najważniejszymi zagadnieniami z danego przedmiotu, no i sobie co nieco powtarzam...[/FONT] [FONT=Century Gothic]Z WOSu, to dużo pojęć jest, z gegry to też trochę przypominania, bo mapy, charakterystyka państw, pojęcia, no nie wiem co tam może jeszcze być...Z polaka to w sumie nie ma co zbytnio powtarzać, bo i tak prawie wszystkie pytania opierają się na tekście. No chyba że lektury.[/FONT] [FONT=Century Gothic]A z historii...:mdleje: duuużo dat,wydarzeń,przyczyn,skutków...[/FONT] [FONT=Century Gothic]Chociaż mam o tyle dobrą sytuację, że to jednak testy próbne, więc mam jeszcze rok na douczenie się tego i owego :cool3:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Się rozpisałam :diabloti:[/FONT][/quote] aha.. u nas tez sie miały liczyc w drugiej klasie i sie nie liczyła a miałam 80 pkt prawie:placz::eviltong::eviltong::evil_lol: teraz sobie robie próbne i ten ostatni poszedł mi nieźle:) robiłam w sumie same zamknięte i chyba 2 na 5 otwartych i miałam 35 na 50 z tym ze te pozostałe otwarte byly na 8 wiec miała,m 35 na 42 pkt:razz::eviltong: wiec nie jest źle:) mam nadzieje ze jakos mi pójdzie w miare:) bo w koncu od tego zależy czy sie dostane tam gdzie chce:eviltong: e ty masz próbne to spoko:) nie masz co się przejmowac napiszesz jak napiszesz;) a ty dopiero za rok:D to luzik:evil_lol: ja sie w ogóle w zeszłym roku nie stresowałam jak moja siostra przeżywała:eviltong: po testach przyszła do domu i ryczała ze jej źle poszły a napisałą na 84 pkt:eviltong: [quote name='Kinia']Cześć! Widze, ze przygotowania pełną parą! u mnie podobnie, jak narazie przyswajam biografie i lektury, we wtorek daty i będe gotowa na humana;) Po humanie wszystkie wzory itd. Ostatnio na geografii pani streściła nam 3 lata...[/quote] hej:) no idą powoli:) mam na stoliku obok całe 8 zeszytów kartki od pani z polaka i wzory z fizyki:) tak ja we wtorek tez powtórze to wszsytko na humanistyczny a w środe na mat-przyr:) jakos tamy rade;D fajnie ze wam to tak streściła:) ja z geografią raczej problemu nie będę miec przynajmniej mam taką nadzieje bo jest wg mnie prosta;) z matmą tez poradze sobie chyba ale boje sie o chemie, fizyke i biole..:roll: ale w sumie jak tyle osób bedzie za nas trzymało kciuki koleżanek itp to bedzie dobrze:) moze nam szczescie przyniosa:cool3: Quote
Feigned Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 mój hopnął. nie chce wprowadzać w błąd, ale ktoś mi mówił że będzie najwięcej matmy. bo w podstawówce na egzaminie najwięcej matmy właśnei było i podobno to jest tak że pozniej w gimnazjalnych tak samo jest. :eviltong: ale nie wiem ile w tym prawdy. :evil_lol: mam nadzieje że wszystko łatwe będzie :roll::evil_lol: Quote
Karolina. Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='Sweet']aha.. u nas tez sie miały liczyc w drugiej klasie i sie nie liczyła a miałam 80 pkt prawie:placz::eviltong::eviltong::evil_lol: teraz sobie robie próbne i ten ostatni poszedł mi nieźle:) robiłam w sumie same zamknięte i chyba 2 na 5 otwartych i miałam 35 na 50 z tym ze te pozostałe otwarte byly na 8 wiec miała,m 35 na 42 pkt:razz::eviltong: wiec nie jest źle:) mam nadzieje ze jakos mi pójdzie w miare:) bo w koncu od tego zależy czy sie dostane tam gdzie chce:eviltong: e ty masz próbne to spoko:) nie masz co się przejmowac napiszesz jak napiszesz;) a ty dopiero za rok:D to luzik:evil_lol: ja sie w ogóle w zeszłym roku nie stresowałam jak moja siostra przeżywała:eviltong: po testach przyszła do domu i ryczała ze jej źle poszły a napisałą na 84 pkt:eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic]Też sobie rozwiązywałam próbne testy...jakoś tam mi poszło, nie liczyłam dokładnie pukntów, ale nie było źle :D [/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]A ile musisz mieć punktów minimum, żebyś się dostała tam gdzie chcesz? :cool3:[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]No w sumie tak...napiszę na 10p - też dobrze :evil_lol: Zawsze coś :p[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Dla mnie najgorsza jest fizyka, chemia (:shake:), matematyka zależy jakie zadania, no i historia. Tak poza tym to może być :p[/FONT] [FONT=Century Gothic]Będę 3mała za ciebie kciuki :loveu:[/FONT] Quote
Kinia Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='Sweet'] hej:) no idą powoli:) mam na stoliku obok całe 8 zeszytów kartki od pani z polaka i wzory z fizyki:) tak ja we wtorek tez powtórze to wszsytko na humanistyczny a w środe na mat-przyr:) jakos tamy rade;D fajnie ze wam to tak streściła:) ja z geografią raczej problemu nie będę miec przynajmniej mam taką nadzieje bo jest wg mnie prosta;) z matmą tez poradze sobie chyba ale boje sie o chemie, fizyke i biole..:roll: ale w sumie jak tyle osób bedzie za nas trzymało kciuki koleżanek itp to bedzie dobrze:) moze nam szczescie przyniosa:cool3:[/QUOTE] A mi się już powoli nie chce uczyć... ja sie boje fizyki, matma to zalezy co będzie... W ogóle to jakoś się nie stresuje, chociaż czuje, że nie pójdzie mi dobrze Quote
Sweet Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='Feigned']ekhm.. a na mojego to się nie chciało odpisać co :diabloti::mad: kurczę powinnam iść się uczyć ale taaaaaaaak mi się nie chce :evil_lol:[/quote] łe no nie widziałam:oops: zaraz odpisze... mi tez sie nie chce juz.. a moja mama zobaczyła ten stos ksiązek na stole i powiedziała ze po co mi to że napisze tak jak napisze i będzie dobrze:diabloti: ja tu sie stresuje a od rodziny zero współczucia.. nie doceniają moich staran:evil_lol::eviltong: [quote name='Feigned']ja z fizyki też wzory mam do powtórzenia, z polskiego chyba nic, z geografii nie wiem co powtararzać :evil_lol: jakie daty przykładowo z historii masz ? ja chyba muszę se jakieś wypisać :eviltong:[/quote] no.. a z historii mam z tyłu podręcznika wypisane rózne daty:D to sobie spojrze moze cos zapamietam:) [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Też sobie rozwiązywałam próbne testy...jakoś tam mi poszło, nie liczyłam dokładnie pukntów, ale nie było źle :D [/FONT] [FONT=Century Gothic]A ile musisz mieć punktów minimum, żebyś się dostała tam gdzie chcesz? :cool3:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No w sumie tak...napiszę na 10p - też dobrze :evil_lol: Zawsze coś :p[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dla mnie najgorsza jest fizyka, chemia (:shake:), matematyka zależy jakie zadania, no i historia. Tak poza tym to może być :p[/FONT] [FONT=Century Gothic]Będę 3mała za ciebie kciuki :loveu:[/FONT][/quote] łe tam teraz na 30 pkt miałam 18:evil_lol::evil_lol: porażka:eviltong: co najmniej 80...:roll: to takie minimum ale im więcej tym lepiej... w sumie to nie wiem czy z 80 bym sie dostała...:roll: no:D pewnie;D fiza i chemia to dla mnie masakra:roll: i historia dzieki:eviltong: mama mojego kol z klasy juz mi tez życzyła powodzenia.. [quote name='Kinia']A mi się już powoli nie chce uczyć... ja sie boje fizyki, matma to zalezy co będzie... W ogóle to jakoś się nie stresuje, chociaż czuje, że nie pójdzie mi dobrze[/quote] mi tez nie:eviltong::eviltong: fizykiu to chyba najbardziej sie boje.. ja sie stresuje i chyba za mocno ale juz przestaje:) jakos to bedzie:) Quote
halgre Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [B]Dzieńdoberek ... :multi::multi: Gdzie świeże fotki :evil_lol::evil_lol: ??[/B] Quote
Recommended Posts