Rahl Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [FONT=verdana][SIZE=2][COLOR=#666666]26-27.09 a więc umawiamy się na te dni, ok? ;) Muszę sobie jakiś kalendarzyk zrobić bo tak się pogubiłam, że matko boska :D:D. Wszyscy mają do mnie jakąś sprawę :diabloti: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Izuuus Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ja może też będę we wrocku na wystawie. Teraz jak była to zapomniałam :evil_lol: Quote
Tepes Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='gordonowa'][FONT=verdana][SIZE=2][COLOR=#666666]26-27.09 a więc umawiamy się na te dni, ok? ;) Muszę sobie jakiś kalendarzyk zrobić bo tak się pogubiłam, że matko boska :D:D. Wszyscy mają do mnie jakąś sprawę :diabloti: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [COLOR=Blue]hmm może już będę w domu ale nie wiem:D Bo sierpień to mi się zapowiada Sopot ale nie wiem do kiedy:D [/COLOR] Quote
Rahl Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 eeee... czekajcie, a o co chodzi?? aaa! o tamten post :D:D. Otóż sprawa była skierowana co prawda początkowo do sweetaśnej, ale może już być nie tylko :diabloti:. tzn., że Actiually też by mogła nocować, ale nie wiem jakby się czuła w moim towarzystwie :eviltong: o ile ja dobrze zrozumiałam wasze posty :D :D:D Quote
Sweet Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='Izuuus']Jakby ktoś znalazł konto z fotami Fiodora to bębnić, wchodzić oknami i no :razz: A w ogóle Sweet napisałaś bardzo zrozumiale :evil_lol: Co u was? :razz:[/quote] ok:D wiem i o to chodzi:evil_lol: a spoko:D [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ale poważnie a tymi fikcyjnimi kontami i w ogóle kurde dzieci bawią się w kopiowanie naszych fot i że to niby ich masakra!!:angryy::angryy: Dobrze żę z Kabikiem sie wyjaśniło...w sumie u mnie też ale ja od razu na nia z pyskiem co ona se to wyobraża i skasowała...Tylko jeszcze jest chyba 5 zdjeć Bonka na takim "miksie" to napisałam znów do niej...Masakrta... A tam widze żę coś o wystawie we Wrocku gadacie keidy jest?? może bym też się wybrała kto by miał ochotę mnie przekimac może Marta?:diabloti: [/COLOR][/quote] No własnie... no:) ja tez na nią nagadałam a co myslisz:evil_lol::eviltong::diabloti: [quote name='Feigned']bez kitu, wszystko jasne :diabloti:[/quote] a jak:razz: [quote name='gordonowa'][FONT=verdana][SIZE=2][COLOR=#666666]26-27.09 a więc umawiamy się na te dni, ok? ;) Muszę sobie jakiś kalendarzyk zrobić bo tak się pogubiłam, że matko boska :D:D. Wszyscy mają do mnie jakąś sprawę :diabloti: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] to do mnie no nie? bo jak ja juz to zalezy jak mi bedzie dojazd pasowac bo moze byc czasem tak jak w zeszłym roku ze juz w piątek bede musiała przyjechac:roll: [quote name='Izuuus']Ja może też będę we wrocku na wystawie. Teraz jak była to zapomniałam :evil_lol:[/quote] o:D fajnie;D [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]hmm może już będę w domu ale nie wiem:D Bo sierpień to mi się zapowiada Sopot ale nie wiem do kiedy:D [/COLOR][/quote] anula to chyba było do mnie choc pewna nie jestem bo sie juz pogubiłam we własnej galerii:evil_lol: Quote
Rahl Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='gordonowa']eeee... czekajcie, a o co chodzi?? aaa! o tamten post :D:D. Otóż sprawa była skierowana co prawda początkowo do sweetaśnej, ale może już być nie tylko :diabloti:. tzn., że Actiually też by mogła nocować, ale nie wiem jakby się czuła w moim towarzystwie :eviltong: o ile ja dobrze zrozumiałam wasze posty :D :D:D[/quote] sporo przeskoczył... :angryy: Quote
Tepes Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='Sweetana']ok:D anula to chyba było do mnie choc pewna nie jestem bo sie juz pogubiłam we własnej galerii:evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Hmm w sumie do Ciebie też może być:D Bo Gordonowa podała datę to jej odpowiedziałam no ale ok:D [/COLOR] Quote
Sweet Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Hmm w sumie do Ciebie też może być:D Bo Gordonowa podała datę to jej odpowiedziałam no ale ok:D [/COLOR][/quote] tyle ze ona nawet o sierpniu nie wspominała:eviltong: ja nie wiem moze asia nam powie do kogo mówiła:evil_lol: Quote
Tepes Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='Sweetaśna']tyle ze ona nawet o sierpniu nie wspominała:eviltong: ja nie wiem moze asia nam powie do kogo mówiła:evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Jezusicku ok nic:D popieprzyło mi sie zamiast 09 przeczytałam 08:D To we wrześniu bankowo nie będe mogła:D [/COLOR] Quote
Tepes Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='Sweetaśna']a no o tamten:eviltong: heh:) dobrze zrozumiałaś:) heh:evil_lol: no bo wystawa we wrocku jest we wrześniu:eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]No dobra ok wyszło nie znam sie na kalendarzu:evil_lol::evil_lol: Ale w sumie we wrześniu nie wiem czy będe mogła w sumie może i tak bo wrzesień to gówno będziemy w szkole robić:D [/COLOR] Quote
Tepes Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [COLOR=Blue]A wybieracie sie może Kraków,Bytom lub Sopot?:diabloti:[/COLOR] [COLOR=Blue]Bytom to mogę przekimać ze 3 osoby:D[/COLOR] Quote
Sweet Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='gordonowa']eeee... czekajcie, a o co chodzi?? aaa! o tamten post :D:D. Otóż sprawa była skierowana co prawda początkowo do sweetaśnej, ale może już być nie tylko :diabloti:. tzn., że Actiually też by mogła nocować, ale nie wiem jakby się czuła w moim towarzystwie :eviltong: o ile ja dobrze zrozumiałam wasze posty :D :D:D[/quote] a no o tamten:eviltong: heh:) dobrze zrozumiałaś:) [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Jezusicku ok nic:D popieprzyło mi sie zamiast 09 przeczytałam 08:D To we wrześniu bankowo nie będe mogła:D [/COLOR][/quote] heh:evil_lol: no bo wystawa we wrocku jest we wrześniu:eviltong: Quote
Sweet Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No dobra ok wyszło nie znam sie na kalendarzu:evil_lol::evil_lol: Ale w sumie we wrześniu nie wiem czy będe mogła w sumie może i tak bo wrzesień to gówno będziemy w szkole robić:D [/COLOR][/quote] no w końcu się przyznałaś:evil_lol::evil_lol::diabloti: hehe:) jeszcze dużo czasu jest; Quote
dog193 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Jesli Bytom to zapraszam do mnie:multi: Myślę, że tez kogos by się dało przekimać :p Jak ktos będzie w Bytomiu to koniecznie sie musimy spotkać - chcę was wreszcie poznać :loveu: Sweet - wysyłam PW :p Acctiually - jestes z Bytomia? :razz: Quote
Atkaaaa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 łoo matko jak te posty tu skaczą... dajcie jakieś zdjęcia a nie paplacie i paplacie :P:diabloti: Quote
Sweet Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]A wybieracie sie może Kraków,Bytom lub Sopot?:diabloti:[/COLOR] [COLOR=Blue]Bytom to mogę przekimać ze 3 osoby:D[/COLOR][/quote] Ja na pewno nie bo za daleko..:shake: Quote
Sweet Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='Atkaaaa']łoo matko jak te posty tu skaczą... dajcie jakieś zdjęcia a nie paplacie i paplacie :P:diabloti:[/quote] hehe:) wiem ze skaczą strasznie:evil_lol: fotki beda tylko nie wiem jakie bo nie mam:evil_lol::evil_lol::diabloti::) [quote name='globalnydog193']Jesli Bytom to zapraszam do mnie:multi: Myślę, że tez kogos by się dało przekimać :p Jak ktos będzie w Bytomiu to koniecznie sie musimy spotkać - chcę was wreszcie poznać :loveu: Sweet - wysyłam PW :p Acctiually - jestes z Bytomia? :razz:[/quote] :) fajnie ale daleko:p dostałam i odp:D ona z Rudy Śląskiej Quote
Bartiśkowa_ Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Widzę że gadacie o Bytomiu ja też będę tam jechać :multi: chyba sama bo tata coś protestuje że nie chce musie jechać :evil_lol: Quote
Tepes Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='globalnydog193']Jesli Bytom to zapraszam do mnie:multi: Myślę, że tez kogos by się dało przekimać :p Jak ktos będzie w Bytomiu to koniecznie sie musimy spotkać - chcę was wreszcie poznać :loveu: Sweet - wysyłam PW :p Acctiually - jestes z Bytomia? :razz:[/quote] [COLOR=Blue]Ja jestem Ruda Śląska Orzegów:) Czyli mam bliskooooooooo i idę z Bonem:D [/COLOR] Quote
dog193 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Anita, Acctiually - chyba sie spotkamy :loveu: Quote
Tepes Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Widzę że gadacie o Bytomiu ja też będę tam jechać :multi: chyba sama bo tata coś protestuje że nie chce musie jechać :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]O jak miło:D Ja bytom 2 razy zalicze bo 16 maja jest retrieverów a później 20 któregoś krajowa:D [/COLOR] Quote
Sweet Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Widzę że gadacie o Bytomiu ja też będę tam jechać :multi: chyba sama bo tata coś protestuje że nie chce musie jechać :evil_lol:[/quote] nikt nie gada o Bytomiu:evil_lol::evil_lol::eviltong: [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]O jak miło:D Ja bytom 2 razy zalicze bo 16 maja jest retrieverów a później 20 któregoś krajowa:D [/COLOR][/quote] fajnie:) Quote
Sweet Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 mam dla was takie zdjęcie:razz: [IMG]http://images40.fotosik.pl/86/a7e36b7d0e2604f6.jpg[/IMG] Quote
Tepes Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='Sweetaśna']mam dla was takie zdjęcie:razz: [IMG]http://images40.fotosik.pl/86/a7e36b7d0e2604f6.jpg[/IMG][/quote] [COLOR=Blue]super:loveu::loveu: Na dzień dzisiejszy gadałam z rodzicielką na temat wystawy to powiedziała NIE:D bo jak tam zajadę itd jakby ktoś był chetny żęby mnie ze sobą zabrać no to może:D [/COLOR] Quote
Recommended Posts