Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='***Paulina***']Pociągiem też by mnie nie puścili...:shake:[/quote]

szczerze to ja sama bym się bała chyba jechać pociągiem niby tak mówię ze nie i w ogóle ale okazało by się w pociągu...

A właśnie miałam napisać co było w sklepie dzisiaj:evil_lol::eviltong:
Ja sobie stoję sama i oglądam jakieś płyty DVD a rodzice poszli do czytnika cen no i stoję i ktoś podchodzi bierze jakaś płyte i do mnie "a pamietasz ten film..." i cos tam zaczyna nadawac a ja juz nie słuchałam tylko patrze kto to jest... ale dobra widze ze rodzice mnie wołaja to ide do nich a ten gosciu sie gapi:evil_lol: potem przychodzi jakas dziewczyna a on sie zaczyna smiac i o czyms z nią rozmawia:evil_lol:
ja tej myslałam ze zaraz sie posikam ze śmiechu pomylił mnie ze swoją dziewczyną i nawet sie nie skapnął ze ja to nie ona:evil_lol::diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pusiakowa']Hej :multi:.
haha xD ja bym sie temu faciowi spojrzala w twarz i smiechem walnela :evil_lol::evil_lol:[/quote]

hej:)
ja juz nie chciałam być taka:evil_lol::eviltong:
W ogóle to jak ja bym miała takiego chłopaka co by mnie jakaś nieznajomą wziął za mnie to chyba bym mu coś zrobiła normalnie:evil_lol::eviltong: nie wiem ale no wkurzyłabym się:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Hahaha, oj Ada, Ty i te Twoje przypadki... :D
Zrobiłaś? Ej, to ja do Ciebie piszę na gg... :cool3:[/quote]

no wiem:evil_lol::eviltong:
mi się zawsze coś przytrafi:eviltong::eviltong:
No właśnie zrobiłam i jak wiesz 4 litery z tego wyszły:cool1: przynajmniej jak na razie

Posted

[quote name='Martunia']Czekaj, czekaj, a może się doczekasz. :D
Zdjęcia chcemy jakieś... :eviltong:[/quote]

czekam czekam i sie nie doczekam jak zawsze:eviltong:
nie bedzie zdjec

Posted

[quote name='gordonowa']Ej no właśnie a co do wystawy we Wrocku to u kogo w tym roku nocujesz? U mnie czy u Marty ? :):)[/quote]

a to jeszcze nie wiem zależy czy mnie ktoś zaprosi a jak nie to będę nocować pod mostem:evil_lol::diabloti:

[quote name='Martunia']Głupota ludzka nie zna granic!! :angryy::angryy::angryy:
Znalazłam profile psów: Isi, Anuli i Ady. :angryy: Idiotyzm. :angryy::angryy::angryy:[/quote]

ta niestety:angryy:
ale dobrze ze kabika sprawa się już wyjaśniła...:roll:

Posted

[quote name='gordonowa']Ja Cię zapraszam.... :eviltong:

A ja znalazłam profil Tyśki, szukam Barda ale na szczęście nie mogę znaleź,ć...[/quote]

o:D
pewnie skorzystam z tej propozycji bo do marty może w wakacje sie wybiore a do ciebie musze wpasc koniecznie bo za bardem tęsknie a na zlocie go nie zobacze:roll:

no... jak kabika na razie znalazłam jedno.. ale będę potem szukac jeszcze nie mam nerwów na takich ludzi..

Posted

[quote name='gordonowa']no no to dobrze :razz:
Jakbym widziała konto Kabiego to powiem...[/quote]

;D
no:)
właśnie przeszukałam wszystkie co znalazłam pod hasłem: yorkshire terrier, york, yorka i na szczęście nic nie znalazłam:)

Posted

A w takim Karolu :loveu:
Moja mama śpiewa w takim zespole... i on też tam śpiewa... No i ogólnie mama ma tam taka grupke znajomych, z którymi "trzyma" i on do niej nalezy też... I przyszli parę dni temu do nas no i... no co ja poradzę:shake:

Jak chcesz to moge ci na PW wysłas jego konto na nk :)

Posted

Co do tych splagiatowanych kont - postraszcie policją, to zawsze działa, bo na forum o królikach też juz były takie przypadki. Zobaczcie też czy na pupile.com nie ma waszych zwierząt - tam też sie zdarzaja tacy delikwenci :angryy:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Hej wam :cool3:

Jakie profile? Bo nie jestem w temacie...:roll:[/COLOR][/FONT][/quote]

hej:)

naszych psów na nk byly...:roll::shake:

[quote name='globalnydog193']A w takim Karolu :loveu:
Moja mama śpiewa w takim zespole... i on też tam śpiewa... No i ogólnie mama ma tam taka grupke znajomych, z którymi "trzyma" i on do niej nalezy też... I przyszli parę dni temu do nas no i... no co ja poradzę:shake:

Jak chcesz to moge ci na PW wysłas jego konto na nk :)[/quote]

aa
a starszy jest??
oo:)
to fajno;D
no nic sie nie poradzi:roll:

wyślij:D

[quote name='globalnydog193']Co do tych splagiatowanych kont - postraszcie policją, to zawsze działa, bo na forum o królikach też juz były takie przypadki. Zobaczcie też czy na pupile.com nie ma waszych zwierząt - tam też sie zdarzaja tacy delikwenci :angryy:[/quote]

eh.. ja ładnie sie wypowiedziałam co sądze o tym i usunęła zdjecia powiedziała ze już sie to nie powtórzy ale i tak bede sprawdzac czy nie ma wiecej kabika gdzies..

[quote name='Kaya93']Dzień doberek:loveu:[/quote]

witam:)

A ja mam rekolekcje:razz::cool3::lol::multi:
I był tak śmieszn ksiądz:eviltong:
jej ile się naśmiałam:evil_lol:
Ciągle cos mówił o snikersach i Biedronce bo ta codziennie niskie ceny:eviltong::evil_lol:
ale ogólnie fajnie:D
a potem robilismy grupowo plakat o Trzeciej podrózy misyjnej św. Pawła:)
ogólnie nawet fajnie bylo:)

A nadal czekam na cud...
nie wiem w ogóle na co licze ale czekam...:roll:

Posted

ja wlasnie mojego szukam na nk, mam nadzije ze nie znajde :roll: chociaz kilka znajomych psow z foo o maltanczykach juz znalazlam.. :roll:

ocb z ostatnim zdaniem? :razz:

Posted

[quote name='Feigned']ja wlasnie mojego szukam na nk, mam nadzije ze nie znajde :roll: chociaz kilka znajomych psow z foo o maltanczykach juz znalazlam.. :roll:

ocb z ostatnim zdaniem? :razz:[/quote]

może nie znajdziesz:)
fajnie by bylo:)

a takie tam...
sobie czekam na coś z kol dałyśmy sobie 2 dni na czekanie...:eviltong: ale ogólnie nie chodzi o nas tylko o coś innego... ale ona jest tez w to zamieszana:p

Posted

Jakby ktoś znalazł konto z fotami Fiodora to bębnić, wchodzić oknami i no :razz:

A w ogóle Sweet napisałaś bardzo zrozumiale :evil_lol:
Co u was? :razz:

Posted

[COLOR=Blue]Ale poważnie a tymi fikcyjnimi kontami i w ogóle kurde dzieci bawią się w kopiowanie naszych fot i że to niby ich masakra!!:angryy::angryy:
Dobrze żę z Kabikiem sie wyjaśniło...w sumie u mnie też ale ja od razu na nia z pyskiem co ona se to wyobraża i skasowała...Tylko jeszcze jest chyba 5 zdjeć Bonka na takim "miksie" to napisałam znów do niej...Masakrta...
A tam widze żę coś o wystawie we Wrocku gadacie keidy jest?? może bym też się wybrała kto by miał ochotę mnie przekimac może Marta?:diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Izuuus']Jakby ktoś znalazł konto z fotami Fiodora to bębnić, wchodzić oknami i no :razz:

A w ogóle Sweet napisałaś bardzo zrozumiale :evil_lol:
Co u was? :razz:[/quote]

bez kitu, wszystko jasne :diabloti: