***Paulina*** Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='Sweetaśna']mnie tez nie chcieli ale się udało:) Tyle że ja Pks'em jechałam bo na pociąg nie chcieli się zgodzić:shake:[/quote] Pociągiem też by mnie nie puścili...:shake: Quote
Sweet Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 [quote name='***Paulina***']Pociągiem też by mnie nie puścili...:shake:[/quote] szczerze to ja sama bym się bała chyba jechać pociągiem niby tak mówię ze nie i w ogóle ale okazało by się w pociągu... A właśnie miałam napisać co było w sklepie dzisiaj:evil_lol::eviltong: Ja sobie stoję sama i oglądam jakieś płyty DVD a rodzice poszli do czytnika cen no i stoję i ktoś podchodzi bierze jakaś płyte i do mnie "a pamietasz ten film..." i cos tam zaczyna nadawac a ja juz nie słuchałam tylko patrze kto to jest... ale dobra widze ze rodzice mnie wołaja to ide do nich a ten gosciu sie gapi:evil_lol: potem przychodzi jakas dziewczyna a on sie zaczyna smiac i o czyms z nią rozmawia:evil_lol: ja tej myslałam ze zaraz sie posikam ze śmiechu pomylił mnie ze swoją dziewczyną i nawet sie nie skapnął ze ja to nie ona:evil_lol::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Hej :multi:. haha xD ja bym sie temu faciowi spojrzala w twarz i smiechem walnela :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 [quote name='Pusiakowa']Hej :multi:. haha xD ja bym sie temu faciowi spojrzala w twarz i smiechem walnela :evil_lol::evil_lol:[/quote] hej:) ja juz nie chciałam być taka:evil_lol::eviltong: W ogóle to jak ja bym miała takiego chłopaka co by mnie jakaś nieznajomą wziął za mnie to chyba bym mu coś zrobiła normalnie:evil_lol::eviltong: nie wiem ale no wkurzyłabym się:eviltong::evil_lol: Quote
Martunia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Hahaha, oj Ada, Ty i te Twoje przypadki... :D Zrobiłaś? Ej, to ja do Ciebie piszę na gg... :cool3: Quote
Martunia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Czekaj, czekaj, a może się doczekasz. :D Zdjęcia chcemy jakieś... :eviltong: Quote
Sweet Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 [quote name='Martunia']Hahaha, oj Ada, Ty i te Twoje przypadki... :D Zrobiłaś? Ej, to ja do Ciebie piszę na gg... :cool3:[/quote] no wiem:evil_lol::eviltong: mi się zawsze coś przytrafi:eviltong::eviltong: No właśnie zrobiłam i jak wiesz 4 litery z tego wyszły:cool1: przynajmniej jak na razie Quote
Martunia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Głupota ludzka nie zna granic!! :angryy::angryy::angryy: Znalazłam profile psów: Isi, Anuli i Ady. :angryy: Idiotyzm. :angryy::angryy::angryy: Quote
Sweet Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 [quote name='Martunia']Czekaj, czekaj, a może się doczekasz. :D Zdjęcia chcemy jakieś... :eviltong:[/quote] czekam czekam i sie nie doczekam jak zawsze:eviltong: nie bedzie zdjec Quote
Rahl Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ej no właśnie a co do wystawy we Wrocku to u kogo w tym roku nocujesz? U mnie czy u Marty ? :):) Quote
Rahl Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ja Cię zapraszam.... :eviltong: A ja znalazłam profil Tyśki, szukam Barda ale na szczęście nie mogę znaleź,ć... Quote
Sweet Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 [quote name='gordonowa']Ej no właśnie a co do wystawy we Wrocku to u kogo w tym roku nocujesz? U mnie czy u Marty ? :):)[/quote] a to jeszcze nie wiem zależy czy mnie ktoś zaprosi a jak nie to będę nocować pod mostem:evil_lol::diabloti: [quote name='Martunia']Głupota ludzka nie zna granic!! :angryy::angryy::angryy: Znalazłam profile psów: Isi, Anuli i Ady. :angryy: Idiotyzm. :angryy::angryy::angryy:[/quote] ta niestety:angryy: ale dobrze ze kabika sprawa się już wyjaśniła...:roll: Quote
Rahl Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 no no to dobrze :razz: Jakbym widziała konto Kabiego to powiem... Quote
Sweet Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 [quote name='gordonowa']Ja Cię zapraszam.... :eviltong: A ja znalazłam profil Tyśki, szukam Barda ale na szczęście nie mogę znaleź,ć...[/quote] o:D pewnie skorzystam z tej propozycji bo do marty może w wakacje sie wybiore a do ciebie musze wpasc koniecznie bo za bardem tęsknie a na zlocie go nie zobacze:roll: no... jak kabika na razie znalazłam jedno.. ale będę potem szukac jeszcze nie mam nerwów na takich ludzi.. Quote
Sweet Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 [quote name='gordonowa']no no to dobrze :razz: Jakbym widziała konto Kabiego to powiem...[/quote] ;D no:) właśnie przeszukałam wszystkie co znalazłam pod hasłem: yorkshire terrier, york, yorka i na szczęście nic nie znalazłam:) Quote
Karolina. Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Hej wam :cool3: Jakie profile? Bo nie jestem w temacie...:roll:[/COLOR][/FONT] Quote
dog193 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 A w takim Karolu :loveu: Moja mama śpiewa w takim zespole... i on też tam śpiewa... No i ogólnie mama ma tam taka grupke znajomych, z którymi "trzyma" i on do niej nalezy też... I przyszli parę dni temu do nas no i... no co ja poradzę:shake: Jak chcesz to moge ci na PW wysłas jego konto na nk :) Quote
dog193 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Co do tych splagiatowanych kont - postraszcie policją, to zawsze działa, bo na forum o królikach też juz były takie przypadki. Zobaczcie też czy na pupile.com nie ma waszych zwierząt - tam też sie zdarzaja tacy delikwenci :angryy: Quote
Sweet Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Hej wam :cool3: Jakie profile? Bo nie jestem w temacie...:roll:[/COLOR][/FONT][/quote] hej:) naszych psów na nk byly...:roll::shake: [quote name='globalnydog193']A w takim Karolu :loveu: Moja mama śpiewa w takim zespole... i on też tam śpiewa... No i ogólnie mama ma tam taka grupke znajomych, z którymi "trzyma" i on do niej nalezy też... I przyszli parę dni temu do nas no i... no co ja poradzę:shake: Jak chcesz to moge ci na PW wysłas jego konto na nk :)[/quote] aa a starszy jest?? oo:) to fajno;D no nic sie nie poradzi:roll: wyślij:D [quote name='globalnydog193']Co do tych splagiatowanych kont - postraszcie policją, to zawsze działa, bo na forum o królikach też juz były takie przypadki. Zobaczcie też czy na pupile.com nie ma waszych zwierząt - tam też sie zdarzaja tacy delikwenci :angryy:[/quote] eh.. ja ładnie sie wypowiedziałam co sądze o tym i usunęła zdjecia powiedziała ze już sie to nie powtórzy ale i tak bede sprawdzac czy nie ma wiecej kabika gdzies.. [quote name='Kaya93']Dzień doberek:loveu:[/quote] witam:) A ja mam rekolekcje:razz::cool3::lol::multi: I był tak śmieszn ksiądz:eviltong: jej ile się naśmiałam:evil_lol: Ciągle cos mówił o snikersach i Biedronce bo ta codziennie niskie ceny:eviltong::evil_lol: ale ogólnie fajnie:D a potem robilismy grupowo plakat o Trzeciej podrózy misyjnej św. Pawła:) ogólnie nawet fajnie bylo:) A nadal czekam na cud... nie wiem w ogóle na co licze ale czekam...:roll: Quote
Feigned Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 ja wlasnie mojego szukam na nk, mam nadzije ze nie znajde :roll: chociaz kilka znajomych psow z foo o maltanczykach juz znalazlam.. :roll: ocb z ostatnim zdaniem? :razz: Quote
Sweet Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='Feigned']ja wlasnie mojego szukam na nk, mam nadzije ze nie znajde :roll: chociaz kilka znajomych psow z foo o maltanczykach juz znalazlam.. :roll: ocb z ostatnim zdaniem? :razz:[/quote] może nie znajdziesz:) fajnie by bylo:) a takie tam... sobie czekam na coś z kol dałyśmy sobie 2 dni na czekanie...:eviltong: ale ogólnie nie chodzi o nas tylko o coś innego... ale ona jest tez w to zamieszana:p Quote
Izuuus Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Jakby ktoś znalazł konto z fotami Fiodora to bębnić, wchodzić oknami i no :razz: A w ogóle Sweet napisałaś bardzo zrozumiale :evil_lol: Co u was? :razz: Quote
Tepes Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [COLOR=Blue]Ale poważnie a tymi fikcyjnimi kontami i w ogóle kurde dzieci bawią się w kopiowanie naszych fot i że to niby ich masakra!!:angryy::angryy: Dobrze żę z Kabikiem sie wyjaśniło...w sumie u mnie też ale ja od razu na nia z pyskiem co ona se to wyobraża i skasowała...Tylko jeszcze jest chyba 5 zdjeć Bonka na takim "miksie" to napisałam znów do niej...Masakrta... A tam widze żę coś o wystawie we Wrocku gadacie keidy jest?? może bym też się wybrała kto by miał ochotę mnie przekimac może Marta?:diabloti: [/COLOR] Quote
Feigned Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='Izuuus']Jakby ktoś znalazł konto z fotami Fiodora to bębnić, wchodzić oknami i no :razz: A w ogóle Sweet napisałaś bardzo zrozumiale :evil_lol: Co u was? :razz:[/quote] bez kitu, wszystko jasne :diabloti: Quote
Recommended Posts