Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sweetaśna']
hej:loveu:

o on tez tak umie??:razz: a macha łapkami tez?

no w końcu musi mnie bronic bo sama nie dam rady :eviltong:

heh:D:eviltong:[/QUOTE]
[FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]
Umie :razz: Nawet czasami chodzi tak na dwóch łapkach, i wytrzymuje dosyć długo :-o

No a jaki pies bardziej przestraszy obcego niż mały, słudziutki york :p
Lucky aby zobaczył człowieka, to musi się z nim przywitać...:lol: Zero szczekania :evil_lol: Ale pewnie dlatego, że jeszcze jest mały ;)
[/COLOR][/FONT]

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izuuus']Kaabi :loveu:[/quote]

no a któż inny:evil_lol::eviltong:

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Hej wam :loveu::multi::loveu:[/COLOR][/FONT]

[URL]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1160069.jpg[/URL] [FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Mój Lucky też zawsze tak prosi, np. jak chce dostać coś do jedzenia :p
[/COLOR][/FONT]
[URL]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1160064.jpg[/URL] [FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Ale on groźny :diabloti::razz:[/COLOR][/FONT]

[URL]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1160076.jpg[/URL] [FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Języczek :loveu:[/COLOR][/FONT][/quote]

hej:loveu:

o on tez tak umie??:razz: a macha łapkami tez?

no w końcu musi mnie bronic bo sama nie dam rady :eviltong:

heh:D:eviltong:

Posted

Ojjj biedna Ty moja, przez siedzenia musiałaś się przyciskać.. już to sobie wyobrażam. :D
No ale ważne, że ktoś pamiętał o Tobie w tym dniu. :)
[url]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1160064.jpg[/url] ojoj, jaka minka... :-( :eviltong: Nawet nie wiem, jak ją nazwać.. pomysłów mi coś brak. :D
Był pan P. w kościele?

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]
Umie :razz: Nawet czasami chodzi tak na dwóch łapkach, i wytrzymuje dosyć długo :-o

No a jaki pies bardziej przestraszy obcego niż mały, słudziutki york :p
Lucky aby zobaczył człowieka, to musi się z nim przywitać...:lol: Zero szczekania :evil_lol: Ale pewnie dlatego, że jeszcze jest mały ;)
[/COLOR][/FONT][/quote]

o;D to mała kopia kabiego:loveu:

hehe:eviltong: mojego omijają z daleka:evil_lol::eviltong:
a niech mnie ktos spróbuje uderzyc jak mam go na rękach to tamtemu reke odgryzie:evil_lol: a tak to bardzo ładodny jest:evil_lol: moze co najwyżej zalizac na smierc:eviltong:
heh:D

[quote name='Martunia']Ojjj biedna Ty moja, przez siedzenia musiałaś się przyciskać.. już to sobie wyobrażam. :D
No ale ważne, że ktoś pamiętał o Tobie w tym dniu. :)
[URL]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1160064.jpg[/URL] ojoj, jaka minka... :-( :eviltong: Nawet nie wiem, jak ją nazwać.. pomysłów mi coś brak. :D
Był pan P. w kościele?[/quote]

no ja taka wielka i przez siedzenia muszę się przeciskać widzisz co mi przyszło:evil_lol:
No chociaz rodzina i Maciuś mnie kochają:loveu:
hehe:eviltong: bo on je ciastko nie widzisz?:diabloti:
ee.. no cóż... nie:evil_lol: ale widziałam go jak jechałam na Leroya Merlina:eviltong: i wsiadał po mszy do samochodu:eviltong::diabloti:
haha:eviltong:

Juszes: dzięki:) i wzajemnie

Posted

No to dobrze, że to wiesz, że wiem,... :cool3:
Może on nie był w kurtce zimowej. Ja dzisiaj miałam ochotę wyjść pojeździć na rowerze, bo dziś było tak ciepło... :loveu:
Aha. :D Ale znowu tak rzadko go nie spotykasz. :D

Posted

[quote name='Martunia']Haha. :D Czasem tak bywa. :D
No a ja to co... :eviltong: :loveu:
Oooo to jednak nierzadko go spotykasz. :D Chyba niedaleko mieszka?[/quote]

no niestety:evil_lol::eviltong:
no ty to wiesz przecież ze ja wiem ze wiesz że wiem:eviltong::evil_lol::diabloti:
No cóż.. to dzisiejsze spotkanie nie można nazwać spotkaniem...:shake::eviltong: po za tym on mnie nie widział... moja kol go dzisiaj na rowerze widziała:evil_lol: jej na rowerze to ja bym zamarzła teraz bo w kurtce zimowej i na rowerze to mi nie pasuje do całokształtu:evil_lol::eviltong:
a czy niedaleko... zależy jak kto uważa niedaleko:evil_lol: jakieś 15 min drogi mam w tamto miejsce...:diabloti: czasami w tamtych okolicach sie z koleżankami albo kabikiem kręcę :eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']No to dobrze, że to wiesz, że wiem,... :cool3:
Może on nie był w kurtce zimowej. Ja dzisiaj miałam ochotę wyjść pojeździć na rowerze, bo dziś było tak ciepło... :loveu:
Aha. :D Ale znowu tak rzadko go nie spotykasz. :D[/quote]

No bardzo dobrze:evil_lol::razz:
raczej nie był bo teraz ma taką czerwoną a wcześniej miał taką coś koloru jak ja mam:evil_lol::eviltong:
ciepło było od rana:evil_lol: nawet adidasy ubrałam:diabloti::evil_lol::eviltong: haha
no ale często też nie...
jak go spotkam kiedyś tak normalnie to powiem mu cześć:evil_lol::diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']Aha, no to widzisz, w zimowej nie jeździł. :D
O no co ty?! :-o :eviltong: Ja już chcę wiosnęęęę. :D
Ahhh mówisz to już od x czasu. :D[/quote]

no :eviltong::evil_lol: widzę:eviltong:
no widzisz:evil_lol::eviltong:
ja chce lato:diabloti:
no bo nie mam okazji tego zrealizować:roll:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Ładnie mu w tej obróżce można powiedzieć że do pyszczka mu w neij :loveu::evil_lol: A wg to Hej :multi:[/quote]

dzieki:loveu:
no wiem :D jemu we wszystkim ładnie:razz:
hej:D

Posted

[quote name='Feigned']heejo :cool3::loveu:[/quote]

hej:cool3:

A właśnie nie pochwaliłam się wam że nasi chłopacy się postarali i dostałyśmy po tulipanku:loveu::loveu: hehe:D
a tak ogólnie to w szkole spoko było ale wytrzymać w niej 7h to jest coś:evil_lol:
Po za tym na jutro mam lekturę i wiecie na której jestem stronie:razz: na okładce:cool3::evil_lol:
i muszę się nauczyć na technikę i na angielski jeszcze...:roll: jej... nic zawijam kiece i lecę może kiedyś do was też przylecę:diabloti::evil_lol:

Posted

Witamy!
Myśmy dostały chupa-chupsa :evil_lol:
Ja siedzę w szkole 8h i nie narzekam.:cool3:
Ja też mam na jutro lekturę ale jestem w porównaniu z Tobą na 12 stronie.:crazyeye:

Posted

[quote name='Skibka']Witamy!
Myśmy dostały chupa-chupsa :evil_lol:
Ja siedzę w szkole 8h i nie narzekam.:cool3:
Ja też mam na jutro lekturę ale jestem w porównaniu z Tobą na 12 stronie.:crazyeye:[/quote]

hej:D
o:razz: to nasi troche sie wiecej wykosztowali ale ich więcej od nas o 4 to i tak dali pewnie 1zł z groszami albo znowu z klasowego wzięli:evil_lol::eviltong:
hehe:eviltong: ja 7 nie wytrzymuje:evil_lol:
o:D moja ma 100 kilka stron bo ma wielkie litery:eviltong:
ale mysle ze przed spaniem zdąze przeczytac;D

[quote name='***Paulina***']Nasi też się postarali:loveu::loveu::loveu: I też po tulipanku dostałyśmy:loveu:[/quote]

o:D jednak nas kochają:loveu:
u nas było najlepsze że każda dziewczyna dostała od tego chłopaka z którym tańczy na balu:evil_lol::eviltong:

Mam filmik jak kabik przybija piątke:razz::razz: ale musze go obrobić tzn.. powycinac zbędne fragmenty:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Sweetaśna']o:D jednak nas kochają:loveu:
u nas było najlepsze że każda dziewczyna dostała od tego chłopaka z którym tańczy na balu:evil_lol::eviltong: [/quote]
No pewnie że nas kochają:loveu:

Posted

hejka:loveu::multi:
No to widzę, że tylko udani są chłpopcy z mojej klasy :evil_lol::roll: bo my nic nie dostalysmy nawet glupich zyczen no ale....:roll:
Jaką masz lekture:cool3:
ja musze Faraona przeczytać ktory ma 2 tomy i ok 800 stron :evil_lol: :placz: termin mialam na 20 lutego dziś pisaliśmy zadanie klasowe z tego a ja dopiero tytul przeczytalam :oops: :diabloti:

Posted

[quote name='Kaya93']hejka:loveu::multi:
No to widzę, że tylko udani są chłpopcy z mojej klasy :evil_lol::roll: bo my nic nie dostalysmy nawet glupich zyczen no ale....:roll:
Jaką masz lekture:cool3:
ja musze Faraona przeczytać ktory ma 2 tomy i ok 800 stron :evil_lol: :placz: termin mialam na 20 lutego dziś pisaliśmy zadanie klasowe z tego a ja dopiero tytul przeczytalam :oops: :diabloti:[/quote]

hej:razz:
No jak wiadać... ale po naszych sie nie spodziewałyśmy że namo coś dadzą a jednak:eviltong:
ja mam starego człowieka i morze... taka durna lektura ze nie wiem ale muszę przeczytać bo nie wiem co sie dzieje tam dobrze ze dopiero w czwartek mam polski:diabloti::evil_lol:
faraona nie czytałam i nie będziemy przerabiać:shake:

Przygotowuje dla was filmik:razz:

Posted

[quote name='Sweetaśna']hej:razz:
No jak wiadać... ale po naszych sie nie spodziewałyśmy że namo coś dadzą a jednak:eviltong:
ja mam starego człowieka i morze... taka durna lektura ze nie wiem ale muszę przeczytać bo nie wiem co sie dzieje tam dobrze ze dopiero w czwartek mam polski:diabloti::evil_lol:
faraona nie czytałam i nie będziemy przerabiać:shake:

Przygotowuje dla was filmik:razz:[/QUOTE]

[FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Czekamy na filmik :razz:[/COLOR][/FONT]

Posted

ja faraona ostatnio właśnie miałam :evil_lol: nie dałam rady przeczytać do końca, skończyło sięna streszczeniu :diabloti: a starego człowieka miałam w 1 klasie :eviltong:

taak, dawaj filmik! :multi::loveu:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic][COLOR=Indigo]Czekamy na filmik :razz:[/COLOR][/FONT][/quote]

:)

[quote name='Feigned']ja faraona ostatnio właśnie miałam :evil_lol: nie dałam rady przeczytać do końca, skończyło sięna streszczeniu :diabloti: a starego człowieka miałam w 1 klasie :eviltong:

taak, dawaj filmik! :multi::loveu:[/quote]

heh:D
Stary człowiek jest sucharski:evil_lol::eviltong:
złowił rybe i mu rekiny zjadły i praktycznie o tym cała ksiazka:eviltong::evil_lol: ale przeczytam:D mówie wam:D

dam jak sie cześć potrzeba do filmu przerobi.. bo muszę format zmienić jej bo mi sie nie otwiera w programie do robienia filmów:cool1: wiec zanim dam to troche potrwa...