Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Feigned']jakie simsy masz? :cool3:

ja pożyczyłam sims 2 i nie działają jak sie zainstaluje. :placz: a kiedyś działały no :eviltong:[/quote]

ja mam historie z życia wzięte:) bo to sa jakieś na laptopa specjalne bo jak miałam zwykłe to sam komp mi sie podczas gry wyłączał wiec nie za fajnie:shake:
łe:(
hehe:P moze zadziałają jeszcze kiedys:eviltong:

[quote name='Izuuus']w simsy grywasz :cool3:
ja swoje sprzedaje tzn dodatki.. bo wole sobie na albo po wakacjach 3 kupić, ale nie wiem czy kupie bo już mnie to nie kręci :lol:[/quote]

nom:)
ja mam chyba wszystkie jakie wyszły:P znaczy siostra ma bo ja mam tylko jedne:evil_lol:
no 3 tez napewno bede miec:evil_lol:
wiesz mi sie tak zachciało grac w nie:eviltong:
i moze byc na necie i grac w simsy:D jak fajnie mam:D

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaya93']Witam:loveu: ślicznego Kabiego i jego pańcie:loveu::multi:[/quote]

witamy:loveu::loveu:
dziękujemy:D
zaraz do was tez wpadniemy:):)

Posted

Ja jak mam dużo czasu (najczęściej wakacje, ferie) to też biorę simsy i potem gram cały czas. :eviltong: Na razie niestety brak czaus to nie gram. :D Jestem ciekawa Simsów 3. :D

Posted

[quote name='Martunia']Ja jak mam dużo czasu (najczęściej wakacje, ferie) to też biorę simsy i potem gram cały czas. :eviltong: Na razie niestety brak czaus to nie gram. :D Jestem ciekawa Simsów 3. :D[/quote]

heh:)
ja jak mi sie nudzi:eviltong::evil_lol:
ja tez:) bo nie wiadomo co wymyślą:evil_lol:

[quote name='Kaya93']O zapraszamy:loveu::eviltong:[/quote]

juz idziemy:)

Posted

[quote name='Martunia']Ja też widziałam zwiastuny. :cool3: Ciekawe, kiedy u nas te nowe będą..
Jakie masz plany na jutro :D ?[/quote]

:D muszę tez obejrzeć:evil_lol::eviltong:
ale chyba coś mi siostra pokazywała:eviltong:
Na jutro...
e ide do koscioła tradycyjnie na ta co zawsze a potem to nie wiem..
Musze sie spakować do szkoły...:roll::-( i nie wiem co jeszcze będę siedzieć i się nudzić jak zawsze...
a ty ??

Posted

[quote name='Martunia']Aha. ;) No niestety pojutrze szkoła. :( Ale nie mówmy o niej, proszę. :D
Moje plany... hm podobne do Twoich. :eviltong:[/quote]

no.. eh..
i powrót do szarej rzeczywistości:shake:
heh:D
fajnie:)

A kabi jest głupi:eviltong: nie zagoiła mu się do końca ale nie założyłam mu skarpetki jak wyszłam z nim na podwórko i latał jak szalony.. całe szczęście ze sobie nie rozwalił bardziej tego..
W każdym razie juz sie prawie zrosło:multi::lol:

Posted

[quote name='Martunia']To fajnie, że ta ranka mu się goi. :) Niedługo nie będzie po niej śladu. :)
Klusio, gadaj o czymś. :D[/quote]

No ja tez się ciesze:)
ślad pewnie będzie bo to tak jak ludziom zostaje po większej ranie... chociaz kto wie moze nic nie zostanie..
o czym?
nie mam pomysłu o czym mam gadać... nudno..

Posted

[quote name='Martunia']Ważne, żeby się zagoiła. ;)
Dawaj fotki!!! :D:D:D[/quote]

nom:)

Wyczarowałam kilka fotek:D

tak kabik leży już jak mu zawijam łapę z przyzwyczajenia:evil_lol:
[IMG]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1150922.jpg[/IMG]

A tu sobie śpiocha:eviltong:
[IMG]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1150923.jpg[/IMG]

[IMG]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1150924.jpg[/IMG]

[IMG]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1150925.jpg[/IMG]

A to dla mojego Kwiatuszka:loveu::loveu:
[IMG]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1150927.jpg[/IMG]

Tyle na dzisiaj bo więcej nie mam ... może jutro jakieś porobię..

Posted

[quote name='Izuuus']Wy tu gadu gadu, a fotek brak! :mad:[/quote]

są juz:evil_lol:

[quote name='Martunia']Kwiatuszek. :loveu: I takie słodkie zdjęcie. :loveu::loveu::loveu:
I on chodzi po domu z taką łapką owiniętą? :D[/quote]

:D widzisz jak cię działaj ładnie nazwałam:loveu:
dzieki:D
chodzi ale tylko chwile:) zeby chociaz troche mu ten płyn przesiąkł ze tak powiem:evil_lol: bo on jest żółty a dzisiaj sobie go nas reke wylałam i mialam cala żółtą:evil_lol::diabloti:

[quote name='Izuuus'][URL]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1150922.jpg[/URL] jaki wygodniś :loveu:[/quote]

wiadomo ze wygodnis:D
nasze psy zawsze musza miec najlepiej:evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']No pięknie. :loveu:
Bardzo ciekawie. :eviltong:[/quote]

:D no postarałam sie:D
ja wiem ze cie to bardzo interesuje:evil_lol::diabloti::evil_lol:
Kurcze mam ochotę na jajko sadzone:evil_lol::diabloti: może sobie zrobię:eviltong:
A co powiesz??:D
kiedy ty masz bierzmowanie?

Posted

No bardzo, bardzo. :D Ale trzeba o czymś gadać. :diabloti:
To rób sobie, czy ja Ci zabraniam? :eviltong:
Co do bierzmowania to nic nie wiem.. Na razie wiem, że jutro mam spotkanie po mszy, a przed mszą mam być na drodze krzyżowej.. Czyli ok. 2,5h w kościele. :razz: Ale i tak wątpię, bym poszła, bo jeszcze chora jestem. I nie pamiętam nawet kiedy mamy tą drogę i gorzkie żale, i też po ile mam chodzić; wiem, że coś mam chodzić 3 razy. :eviltong: Nie moja wina, że każą nam być w kościele o godzinie, kiedy jestem wyłączona. :eviltong:
Patrz, jak się rozpisałam, ah. :D

Posted

[quote name='Martunia']No bardzo, bardzo. :D Ale trzeba o czymś gadać. :diabloti:
To rób sobie, czy ja Ci zabraniam? :eviltong:
Co do bierzmowania to nic nie wiem.. Na razie wiem, że jutro mam spotkanie po mszy, a przed mszą mam być na drodze krzyżowej.. Czyli ok. 2,5h w kościele. :razz: Ale i tak wątpię, bym poszła, bo jeszcze chora jestem. I nie pamiętam nawet kiedy mamy tą drogę i gorzkie żale, i też po ile mam chodzić; wiem, że coś mam chodzić 3 razy. :eviltong: Nie moja wina, że każą nam być w kościele o godzinie, kiedy jestem wyłączona. :eviltong:
Patrz, jak się rozpisałam, ah. :D[/quote]

No:D
o czym?:evil_lol::eviltong:
zrobiłam:eviltong: ale smażone bo sadzone mi nie wyszło:evil_lol::evil_lol::diabloti:
aha fajnie:razz:
my mamy drogę krzyżową tylko w piątki:eviltong:
hehe:) fajnie:)
No widze własnie jak sie rozpisałas:evil_lol:
zadziwiasz mnie:)

Posted

Ojej. :eviltong: Ale smażone są lepsze. :eviltong:
Wiesz co, ja już nie wiem, czy czasem jutro nie mam być na gorzkich żalach. :eviltong: Nie pamiętam. :eviltong:
No widzisz, a jednak potrafię. :D Dawno tak dużo tu nie pisałam. :D
Teraz Twoja kolej. :diabloti: