Aga&Ganja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Wy już przestańcie gadać o tym chłopaczku Sweetki! :roll::roll: Quote
Juszes Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Hej! Los chciał, że znowu nas trochę nie było >; Przykro mi z powodu Rokiego [*] Quote
Sweet Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']Wy już przestańcie gadać o tym chłopaczku Sweetki! :roll::roll:[/quote] oj tam... gadamy bo lubimy a tak akurat wyszlo ze o nim:eviltong: [quote name='Juszes']Hej! Los chciał, że znowu nas trochę nie było >; Przykro mi z powodu Rokiego [*][/quote] hej:) no niestety tak wyszło ale juz jestescie:) Dziewczynki wiecie co wam powiem.. Nic mi się nie chce.. za niecałe 2h jadę do kina z kol... jeszcze muszę bilet na autobus jej kupić w sklepie bo nie ma i sobie picie bo w kinie to przecież tyle chcą za napój ze normalnie rozbój w biały dzień:evil_lol: a jak zdążę to po kinie idę na drogę krzyżową;) Żegnam się:) do usłyszenia wieczorkiem:) Quote
Aga&Ganja Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Sweetaśna']oj tam... gadamy bo lubimy a tak akurat wyszlo ze o nim:eviltong:[/quote] a to nieciekawy temat! :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Heeej! :multi: to milego wypadu :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [B]Sweetku[/B], to ja chciałabym się z Tobą pożegnać. ;) Jadę do mojej Ganjusi dzisiaj koło 14. Zresztą wejdź w moją galerię i zobacz. Dodałam też nowe fotki. :cool3: Prędko to ja tu nie będę. Pozdrówka i całuski! :buzi::bye: Quote
Martunia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ja też jestem Sweetka? :evil_lol: E tam, fajnie będzie. ;) Opowiesz nam potem, jak było. :D Też bym się do kina wybrała no ale.. czas. :roll: Quote
Sweet Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']a to nieciekawy temat! :eviltong:[/quote] e tam kazdy temat jest dobry:evil_lol: [quote name='Pusiakowa']Heeej! :multi: to milego wypadu :evil_lol:[/quote] hej:) dzieki:D [quote name='NUTELLASTELLA'][B]Sweetku[/B], to ja chciałabym się z Tobą pożegnać. ;) Jadę do mojej Ganjusi dzisiaj koło 14. Zresztą wejdź w moją galerię i zobacz. Dodałam też nowe fotki. :cool3: Prędko to ja tu nie będę. Pozdrówka i całuski! :buzi::bye:[/quote] :placz::placz: szkoda ze będziesz rzadko teraz:-( Bedziemy tesknic:loveu: [quote name='Martunia']Ja też jestem Sweetka? :evil_lol: E tam, fajnie będzie. ;) Opowiesz nam potem, jak było. :D Też bym się do kina wybrała no ale.. czas. :roll:[/quote] że co? :evil_lol: no bylo nawet fajnie:) Film nam się podobał. Co prawda najgorsze było czekanie na mrozie na te autobusy ale dojechałysmy i wróciłysmy szczęśliwie:evil_lol::diabloti: Nie wiem co mam opowiadac:eviltong: W kazdym razie fajnie bylo:) e tam czas.. weekend masz wolny:) troche czasu sie zawsze znajdzie:p [quote name='Kinguska']Hej.. Ale tutaj gadane :eviltong:[/quote] hej:) dzisiaj to tylko troszke:diabloti::evil_lol: Quote
Martunia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Bo ktoś tam powiedział, żebyśmy tyle nie gadały "Sweetki". :D Ja tez jestem Sweetka? :D A najakim filmie byłaś? :D Quote
Sweet Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Martunia']Bo ktoś tam powiedział, żebyśmy tyle nie gadały "Sweetki". :D Ja tez jestem Sweetka? :D A najakim filmie byłaś? :D[/quote] No nie wiem na to miano trzeba sobie zasłużyć Pop cornie :evil_lol: ale musze sie zastanowić może jesteś:evil_lol::eviltong::diabloti: Na Wyznaniach zakupoholiczki:p Quote
Martunia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Popcornie? :evil_lol: Haha. :evil_lol: Zasłużyłam, czy nie? :eviltong: Ooo wyznania zakupoholiczki... Ada, coś mi to przypomina, a raczej kogoś... :cool3: :diabloti: Quote
Martunia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Fajnie wiedzieć. :eviltong: Coraz ich więcej. ^^ To sie zasanawiaj, bo ja muszę wiedzieć. :evil_lol: Nie mnie, głupku, bo nie ja ostatnio zaszalałam. :eviltong: I tak nie szaleję znowu jak ty. :eviltong: Quote
Sweet Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Martunia']Popcornie? :evil_lol: Haha. :evil_lol: Zasłużyłam, czy nie? :eviltong: Ooo wyznania zakupoholiczki... Ada, coś mi to przypomina, a raczej kogoś... :cool3: :diabloti:[/quote] Tak dzisiaj masz taką ksywke:evil_lol::eviltong: Jeszcze sie nie zastanowiłam:evil_lol: Hmm... niech no ja pomyśle... ciebie?:diabloti: Quote
Martunia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Sweetaśna jest tylko jedna. :evil_lol: (ale i tak nas Sweetki nazywają, i to nieraz słyszałam od różnych :eviltong:). Ale za to ty dwie sukienki i 3 bluzki i co. :eviltong: Też wolę nie wiedzieć ile wszystko to wyszło. :eviltong: Poza tym ty zawsze chodzisz częściej i dużo kupujesz. Quote
Sweet Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Martunia']Fajnie wiedzieć. :eviltong: Coraz ich więcej. ^^ To sie zasanawiaj, bo ja muszę wiedzieć. :evil_lol: Nie mnie, głupku, bo nie ja ostatnio zaszalałam. :eviltong: I tak nie szaleję znowu jak ty. :eviltong:[/quote] no :diabloti: jeszcze będzie trochę:D to powiem ci ze nie:evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: bo nie dajesz mi sie namyśleć:diabloti: Ja tez nie:evil_lol::eviltong: ale to ty se ostatnio spodnie kupiłaś:eviltong: wole nie wiedzieć za ile:evil_lol::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Hej hoo ! :razz: a tu znów gadane bedzie xd :diabloti: Quote
Sweet Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Martunia']Sweetaśna jest tylko jedna. :evil_lol: (ale i tak nas Sweetki nazywają, i to nieraz słyszałam od różnych :eviltong:). Ale za to ty dwie sukienki i 3 bluzki i co. :eviltong: Też wolę nie wiedzieć ile wszystko to wyszło. :eviltong: Poza tym ty zawsze chodzisz częściej i dużo kupujesz.[/quote] ta:evil_lol::eviltong: no wiem i to wszystko ze sie ze mną zadajecie:placz: ja ci powiem ile jak chcesz to nie uwierzysz ze tak mało:evil_lol::eviltong: nie prawdaa:evil_lol: Quote
Sweet Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Pusiakowa']Hej hoo ! :razz: a tu znów gadane bedzie xd :diabloti:[/quote] hej:D bedzie:evil_lol::eviltong: bo nie mam fotek a czyms trzeba zapełnic galerie:evil_lol::eviltong: 2 fotki z dzisiaj:evil_lol: ja marznąca na dworze w czekaniu na autobus:evil_lol::diabloti::eviltong: [IMG]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1150917.jpg[/IMG] i kino:eviltong: [IMG]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1150918.jpg[/IMG] haha:evil_lol: Quote
Martunia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Hej. :loveu: Haha, jaka biedulka moja siedzi czekając na autobus. :eviltong: Co u Ciebie? Quote
Feigned Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 przyszłam się przywitać. :cool3::loveu: Quote
Sweet Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Pusiakowa']hahaha. Wlatcy móch :evil_lol:[/quote] no:eviltong::evil_lol: chyba bym na to nie poszła nawet jak by mi zapłacili chyba ze bardzo duzo by mi zapłacili:diabloti::evil_lol::eviltong: [quote name='Martunia']Hej. :loveu: Haha, jaka biedulka moja siedzi czekając na autobus. :eviltong: Co u Ciebie?[/quote] hej:) no a wiesz jak zimno było:evil_lol: jeszcze oczywiście tradycyjnie rękawiczek zapomniałam:eviltong: u mnie spoko:eviltong: idę grac w simsy:diabloti: bo wczoraj sobie zainstalowałam i dom wybudowałam prawie:eviltong::evil_lol: znaczy kupiłam dom tylko urządzałam:evil_lol: haha;) [quote name='Feigned']przyszłam się przywitać. :cool3::loveu:[/quote] witamy:p:loveu: Quote
Feigned Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 jakie simsy masz? :cool3: ja pożyczyłam sims 2 i nie działają jak sie zainstaluje. :placz: a kiedyś działały no :eviltong: Quote
Izuuus Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 w simsy grywasz :cool3: ja swoje sprzedaje tzn dodatki.. bo wole sobie na albo po wakacjach 3 kupić, ale nie wiem czy kupie bo już mnie to nie kręci :lol: Quote
Recommended Posts