Sweet Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='Kinguska']Jak się ciesze że mój nie niszczy zabawek :lol: Natomiast Saba to taki pożeracz, kilka już zjadła, a smakuje się w zabawkach mojej młodszej siostry najbardziej :evil_lol: [SIZE=1]u nas nowe zdjęcia :siara:[/SIZE][/quote] heh kabi uwielbia niszczyć zabawki:evil_lol: oczy powygryzane mają wszystkie nosy jak maja wystające jak oczy to również:evil_lol: czasami coś rozpruję:eviltong: a ja potem muszę zaszywać bo wyjada to co jest w środku:) [SIZE=1]zobacze:)[/SIZE] Quote
Martunia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ty myślisz, że ja też taka słodka jestem? :diabloti: Nie widziałaś prawdziwej kłótni. :evil_lol: I to Ty się nie znasz na żartach. :evil_lol: Pamiętasz tamten dzień, jak się obraziłaś, bo niby mówiłam na złość? :evil_lol: Aducho pierdziucho. :evil_lol: [url]http://images29.fotosik.pl/314/5ef0f39637608060.jpg[/url] ale zmęczony. :cool3: [url]http://images29.fotosik.pl/314/34ba0a8ea174cbed.jpg[/url] teraz czas na Sylwestra. :evil_lol: Quote
Izuuus Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Dam Kabiemu resztki misia Fiodora bo ma oczy i nos. :evil_lol: Fiodor woli wyjmować wnętnrzośći :eviltong: Quote
Sweet Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='Kinguska']O, nosy to tak. U mnie w pokoju stoją takie pluszowe miśki, psy to nosów one nie maja :evil_lol: To zasługa Benka.[/quote] hehe:) bo nowy i oczy są najsmaczniejsze:evil_lol::evil_lol::eviltong: [quote name='Martunia']Ty myślisz, że ja też taka słodka jestem? :diabloti: Nie widziałaś prawdziwej kłótni. :evil_lol: I to Ty się nie znasz na żartach. :evil_lol: Pamiętasz tamten dzień, jak się obraziłaś, bo niby mówiłam na złość? :evil_lol: Aducho pierdziucho. :evil_lol: [URL]http://images29.fotosik.pl/314/5ef0f39637608060.jpg[/URL] ale zmęczony. :cool3: [URL]http://images29.fotosik.pl/314/34ba0a8ea174cbed.jpg[/URL] teraz czas na Sylwestra. :evil_lol:[/quote] ty jesteś za słodka Martuś:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: widziałam wierz mi:D ale ja sie nie kłócę tylko sprzeczam:eviltong: i focham a nie obrażam:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti: pamiętam bo wtedy byłaś dla mnie nie miła Martucho kapucho:evil_lol::eviltong: haha tak bo to dobry kąsek:evil_lol::eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Sweetaśna'] witamy:p heh:) dziękujemy:eviltong: Nie oddam on jest mój:evil_lol::evil_lol::diabloti: chociaż możemy się zastanowić nad wymianą:evil_lol::eviltong::diabloti::diabloti:[/quote] Hmm czekaj pomyslmy- hiena za takiego słodkiego Kabiego? Dobra :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ania :) Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [CENTER][url]http://images28.fotosik.pl/314/69c92354dcb87101.jpg[/url] "Więcej razy tego nie zrobię. Przepraszam:(" :evil_lol: [/CENTER] Quote
Tepes Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [url]http://images34.fotosik.pl/438/98758f06176bb01e.jpg[/url] [COLOR=Blue]przystojniak:loveu::loveu::loveu: Zamiast on się znęcać nad miśkiem to misiek znęcać sie nad nim:evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Hej. :) Słodka z pozoru... :cool1: No widzisz, to Ty taka łagodna jesteś. :D W ogóle się nie kłócisz, ani nie obrażasz... :cool3: Ty też byłaś dla mnie niemiła. :D A to były żarty, na których się nie znasz. :D Widziałaś go dzisiaj? Quote
Sweet Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='Izuuus']Dam Kabiemu resztki misia Fiodora bo ma oczy i nos. :evil_lol: Fiodor woli wyjmować wnętnrzośći :eviltong:[/quote] dobra kabi sie zgadza:D ale jak oczy i nos juz zje to i wnętrznościami nie pogardzi:evil_lol: [quote name='Nera-']Hmm czekaj pomyslmy- hiena za takiego słodkiego Kabiego? Dobra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] dobra:D jestem za :D on sprawia wrażenie takiego słodkiego:eviltong: [quote name='Ania :)'][CENTER][URL]http://images28.fotosik.pl/314/69c92354dcb87101.jpg[/URL] "Więcej razy tego nie zrobię. Przepraszam:(" :evil_lol: [/CENTER] [/quote] hehe:evil_lol::diabloti: Quote
Sweet Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='Acctiually'][URL]http://images34.fotosik.pl/438/98758f06176bb01e.jpg[/URL] [COLOR=Blue]przystojniak:loveu::loveu::loveu: Zamiast on się znęcać nad miśkiem to misiek znęcać sie nad nim:evil_lol: [/COLOR][/quote] dziękujemy:D tak odpłacił musie wreszcie za znęcanie:evil_lol: [quote name='Martunia']Hej. :) Słodka z pozoru... :cool1: No widzisz, to Ty taka łagodna jesteś. :D W ogóle się nie kłócisz, ani nie obrażasz... :cool3: Ty też byłaś dla mnie niemiła. :D A to były żarty, na których się nie znasz. :D Widziałaś go dzisiaj?[/quote] hej:) e tam cały czas jesteś słodka:lol::evil_lol: tak wiadomo przecież:eviltong::eviltong: ja jestem zawsze miła wtedy kiedy nie jestem nie miła:evil_lol::diabloti: nie:eviltong::eviltong: ale to nic ja mu jeszcze nagadam i wierz mi już niedługo:D ale liczę ze jego brat będzie chodził u mnie po kolędzie:evil_lol::evil_lol: bo dzisiaj mam:eviltong::eviltong: a bym się śmiała jakby sam Piotrek tez chodził:diabloti::eviltong: tak w ogóle to wygrałam licytowaną przeze mnie pusze wośp:D Quote
Sweet Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='Kinguska']U nas nowe zdjęcia są.. :siara:[/quote] widziałam:D:D:cool3: a ja sobie zrobiłam krótki odpoczynek od historii została mi jeszcze połowa wyznaczonego działu do nauki..:roll: i muszę to za chwile skończyć opracowywać a wieczorem jeszcze powtórka czyli czytanie całego działu:eviltong: jak ja uwielbiam historie normalnie:diabloti::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Hej! :cool3: tu juz 1000 :mdleje: jesli myslisz, ze bd nadrabiac ta cala gadanine to sie grubo mylisz :diabloti:. oczywiscie GRATKI 1000 :lol: i fajne fotki:):loveu: widze, ze tu wymiana psów :cool3: moze sie ze mna wymienisz? :diabloti: Kabi jest taki slodki :loveu: Quote
Martunia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Z pozoru, kochana, z pozoru! :D O to zobaczymy, kto dzisiaj u Ciebie będzie. :) Potem mi powiesz. :D A o której będzie kolęda? Wygrałaś licytację? :multi: Quote
Pestka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Widze że nie tylko ja mam weekend w nauce? Ja miałam sie niemca uczyć, miałam... :evil_lol: Poucze się wieczorem, bo mam jutro sprawdzian. Quote
Sweet Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='Pusiakowa']Hej! :cool3: tu juz 1000 :mdleje: jesli myslisz, ze bd nadrabiac ta cala gadanine to sie grubo mylisz :diabloti:. oczywiscie GRATKI 1000 :lol: i fajne fotki:):loveu: widze, ze tu wymiana psów :cool3: moze sie ze mna wymienisz? :diabloti: Kabi jest taki slodki :loveu:[/quote] hej:) no tak jakos szybko minęło:evil_lol: to nie nadrabiaj:eviltong::eviltong: ja ci nie każe dziekuje:) no wymiana:D nie bo nie chce takiego dużego psa wole małego:evil_lol::evil_lol::diabloti: masz jakiegoś małych rozmiarów na wymiane?? [quote name='Kinguska']Widze że nie tylko ja mam weekend w nauce? Ja miałam sie niemca uczyć, miałam... :evil_lol: Poucze się wieczorem, bo mam jutro sprawdzian.[/quote] no ja tez... ja mam prawie caly tydzien w nauce..:roll: hehe:) ja tez miałam i sie ucze:D zaraz schodze i bede sie uczyc w oczekiwaniu na ministrantów:evil_lol::evil_lol: nom:) ja wieczorem powtórze bo na histe musze sie nauczyc zeby ocene podtrzymac w tym półroczu:) Quote
Sweet Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='Martunia']Z pozoru, kochana, z pozoru! :D O to zobaczymy, kto dzisiaj u Ciebie będzie. :) Potem mi powiesz. :D A o której będzie kolęda? Wygrałaś licytację? :multi:[/quote] haha no nie wiem przekonam się o tym:evil_lol::evil_lol::cool3: no ciekawe:) ale pewnie jacyś mali ministranci:evil_lol::evil_lol: jak zawsze:diabloti: od 14 chodzi ksiądz ale zanim do mnie dojdzie to pewnie będzie ok.17-18:eviltong: no:D i juz zapłaciłam nawet:D:D Quote
Martunia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 No, przekonasz się. :D Skąd wiesz, może akurat któryś z nich przyjdzie? :cool3: A no to poczekamy. :D Ooo super. :) Quote
Martunia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Już to sobie wyobrażam. I nie możesz się na niczym skupić, bo w Twoim domu jest Piotrek (albo jego brat). :evil_lol: Puszkę miniaturkę? A jak to wygląda? Ojej, nam takie cuś nie jest potrzebne. :eviltong: Quote
Sweet Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='Martunia']No, przekonasz się. :D Skąd wiesz, może akurat któryś z nich przyjdzie? :cool3: A no to poczekamy. :D Ooo super. :)[/quote] no mam nadzieje:D no nie wiem sie zobaczy:evil_lol::evil_lol::eviltong: haha normalnie bym się lała jakby któryś z nich rzeczywiście przyszedł:evil_lol::evil_lol::diabloti: nom:D:D bede miała puszke miniaturke na pamiętke z autografem owsiaka::cool3: i bede szpanowac bo wy takiej nie macie:evil_lol::lol::diabloti: Quote
Pestka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 A ja sie nie chce wymienić, bo mam swojego diabła :diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Dobra- ja Nere wyśle kurierem jutro :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='Martunia']Już to sobie wyobrażam. I nie możesz się na niczym skupić, bo w Twoim domu jest Piotrek (albo jego brat). :evil_lol: Puszkę miniaturkę? A jak to wygląda? Ojej, nam takie cuś nie jest potrzebne. :eviltong:[/quote] haha:evil_lol::eviltong: e tam jego brat to spoko bo on mnie nie zna:evil_lol::eviltong: ale piotrek... jezu chyba nic bym nie mogła powiedzieć z zaskoczenia? zdziwienia? przestraszenia:evil_lol::evil_lol: haha tak jak normalna puszka ale ma 10 cm wysokości:):) :eviltong: pf.. nie masz uczuć ja to kupiłam żeby pomóc dzieciom a ty ze ci nie potrzebne to cuś:diabloti: [quote name='Kinguska']A ja sie nie chce wymienić, bo mam swojego diabła :diabloti:[/quote] uff... chociaż jedna rozsądna:evil_lol::diabloti: one nawet nie wyobrażają sobie jaka ta słodkość może być wredna:evil_lol::diabloti: Quote
Martunia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Haha, szkoda, że nie będę mogła tego zobaczyć. :D Potem napiszesz, czy był u Ciebie, czy jednak nie. :D Denerwujesz się? :evil_lol: Ojej no, przecież żartowałam. :D Ale Twój poprzedni post raczej świadczył o tym, że chcesz tylko szpanować tą puszką, a nie pomagać. :eviltong: Quote
Recommended Posts