Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kinguska']Jak się ciesze że mój nie niszczy zabawek :lol:
Natomiast Saba to taki pożeracz, kilka już zjadła, a smakuje się w zabawkach mojej młodszej siostry najbardziej :evil_lol:

[SIZE=1]u nas nowe zdjęcia :siara:[/SIZE][/quote]

heh kabi uwielbia niszczyć zabawki:evil_lol: oczy powygryzane mają wszystkie nosy jak maja wystające jak oczy to również:evil_lol: czasami coś rozpruję:eviltong: a ja potem muszę zaszywać bo wyjada to co jest w środku:)

[SIZE=1]zobacze:)[/SIZE]

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ty myślisz, że ja też taka słodka jestem? :diabloti: Nie widziałaś prawdziwej kłótni. :evil_lol:
I to Ty się nie znasz na żartach. :evil_lol: Pamiętasz tamten dzień, jak się obraziłaś, bo niby mówiłam na złość? :evil_lol: Aducho pierdziucho. :evil_lol:
[url]http://images29.fotosik.pl/314/5ef0f39637608060.jpg[/url] ale zmęczony. :cool3:
[url]http://images29.fotosik.pl/314/34ba0a8ea174cbed.jpg[/url] teraz czas na Sylwestra. :evil_lol:

Posted

[quote name='Kinguska']O, nosy to tak. U mnie w pokoju stoją takie pluszowe miśki, psy to nosów one nie maja :evil_lol: To zasługa Benka.[/quote]

hehe:) bo nowy i oczy są najsmaczniejsze:evil_lol::evil_lol::eviltong:

[quote name='Martunia']Ty myślisz, że ja też taka słodka jestem? :diabloti: Nie widziałaś prawdziwej kłótni. :evil_lol:
I to Ty się nie znasz na żartach. :evil_lol: Pamiętasz tamten dzień, jak się obraziłaś, bo niby mówiłam na złość? :evil_lol: Aducho pierdziucho. :evil_lol:
[URL]http://images29.fotosik.pl/314/5ef0f39637608060.jpg[/URL] ale zmęczony. :cool3:
[URL]http://images29.fotosik.pl/314/34ba0a8ea174cbed.jpg[/URL] teraz czas na Sylwestra. :evil_lol:[/quote]

ty jesteś za słodka Martuś:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:
widziałam wierz mi:D ale ja sie nie kłócę tylko sprzeczam:eviltong: i focham a nie obrażam:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti:
pamiętam bo wtedy byłaś dla mnie nie miła Martucho kapucho:evil_lol::eviltong:
haha tak bo to dobry kąsek:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Sweetaśna']
witamy:p
heh:) dziękujemy:eviltong:
Nie oddam on jest mój:evil_lol::evil_lol::diabloti: chociaż możemy się zastanowić nad wymianą:evil_lol::eviltong::diabloti::diabloti:[/quote]

Hmm czekaj pomyslmy- hiena za takiego słodkiego Kabiego? Dobra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[url]http://images34.fotosik.pl/438/98758f06176bb01e.jpg[/url]
[COLOR=Blue]przystojniak:loveu::loveu::loveu:
Zamiast on się znęcać nad miśkiem to misiek znęcać sie nad nim:evil_lol:
[/COLOR]

Posted

Hej. :)
Słodka z pozoru... :cool1:
No widzisz, to Ty taka łagodna jesteś. :D W ogóle się nie kłócisz, ani nie obrażasz... :cool3:
Ty też byłaś dla mnie niemiła. :D A to były żarty, na których się nie znasz. :D
Widziałaś go dzisiaj?

Posted

[quote name='Izuuus']Dam Kabiemu resztki misia Fiodora bo ma oczy i nos. :evil_lol:
Fiodor woli wyjmować wnętnrzośći :eviltong:[/quote]

dobra kabi sie zgadza:D
ale jak oczy i nos juz zje to i wnętrznościami nie pogardzi:evil_lol:

[quote name='Nera-']Hmm czekaj pomyslmy- hiena za takiego słodkiego Kabiego? Dobra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

dobra:D jestem za :D
on sprawia wrażenie takiego słodkiego:eviltong:

[quote name='Ania :)'][CENTER][URL]http://images28.fotosik.pl/314/69c92354dcb87101.jpg[/URL]
"Więcej razy tego nie zrobię. Przepraszam:(" :evil_lol:
[/CENTER]
[/quote]

hehe:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Acctiually'][URL]http://images34.fotosik.pl/438/98758f06176bb01e.jpg[/URL]
[COLOR=Blue]przystojniak:loveu::loveu::loveu:
Zamiast on się znęcać nad miśkiem to misiek znęcać sie nad nim:evil_lol:
[/COLOR][/quote]

dziękujemy:D
tak odpłacił musie wreszcie za znęcanie:evil_lol:

[quote name='Martunia']Hej. :)
Słodka z pozoru... :cool1:
No widzisz, to Ty taka łagodna jesteś. :D W ogóle się nie kłócisz, ani nie obrażasz... :cool3:
Ty też byłaś dla mnie niemiła. :D A to były żarty, na których się nie znasz. :D
Widziałaś go dzisiaj?[/quote]

hej:)
e tam cały czas jesteś słodka:lol::evil_lol:
tak wiadomo przecież:eviltong::eviltong:
ja jestem zawsze miła wtedy kiedy nie jestem nie miła:evil_lol::diabloti:
nie:eviltong::eviltong: ale to nic ja mu jeszcze nagadam i wierz mi już niedługo:D
ale liczę ze jego brat będzie chodził u mnie po kolędzie:evil_lol::evil_lol: bo dzisiaj mam:eviltong::eviltong: a bym się śmiała jakby sam Piotrek tez chodził:diabloti::eviltong:

tak w ogóle to wygrałam licytowaną przeze mnie pusze wośp:D

Posted

[quote name='Kinguska']U nas nowe zdjęcia są.. :siara:[/quote]

widziałam:D:D:cool3:

a ja sobie zrobiłam krótki odpoczynek od historii została mi jeszcze połowa wyznaczonego działu do nauki..:roll: i muszę to za chwile skończyć opracowywać a wieczorem jeszcze powtórka czyli czytanie całego działu:eviltong: jak ja uwielbiam historie normalnie:diabloti::diabloti:

Posted

Hej! :cool3:
tu juz 1000 :mdleje:
jesli myslisz, ze bd nadrabiac ta cala gadanine to sie grubo mylisz :diabloti:.
oczywiscie GRATKI 1000 :lol:
i fajne fotki:):loveu:
widze, ze tu wymiana psów :cool3: moze sie ze mna wymienisz? :diabloti: Kabi jest taki slodki :loveu:

Posted

[quote name='Pusiakowa']Hej! :cool3:
tu juz 1000 :mdleje:
jesli myslisz, ze bd nadrabiac ta cala gadanine to sie grubo mylisz :diabloti:.
oczywiscie GRATKI 1000 :lol:
i fajne fotki:):loveu:
widze, ze tu wymiana psów :cool3: moze sie ze mna wymienisz? :diabloti: Kabi jest taki slodki :loveu:[/quote]

hej:)
no tak jakos szybko minęło:evil_lol:
to nie nadrabiaj:eviltong::eviltong: ja ci nie każe
dziekuje:)
no wymiana:D nie bo nie chce takiego dużego psa wole małego:evil_lol::evil_lol::diabloti: masz jakiegoś małych rozmiarów na wymiane??

[quote name='Kinguska']Widze że nie tylko ja mam weekend w nauce?
Ja miałam sie niemca uczyć, miałam... :evil_lol:
Poucze się wieczorem, bo mam jutro sprawdzian.[/quote]

no ja tez...
ja mam prawie caly tydzien w nauce..:roll:
hehe:) ja tez miałam i sie ucze:D zaraz schodze i bede sie uczyc w oczekiwaniu na ministrantów:evil_lol::evil_lol:
nom:) ja wieczorem powtórze bo na histe musze sie nauczyc zeby ocene podtrzymac w tym półroczu:)

Posted

[quote name='Martunia']Z pozoru, kochana, z pozoru! :D
O to zobaczymy, kto dzisiaj u Ciebie będzie. :) Potem mi powiesz. :D A o której będzie kolęda?
Wygrałaś licytację? :multi:[/quote]

haha no nie wiem przekonam się o tym:evil_lol::evil_lol::cool3:
no ciekawe:) ale pewnie jacyś mali ministranci:evil_lol::evil_lol: jak zawsze:diabloti:
od 14 chodzi ksiądz ale zanim do mnie dojdzie to pewnie będzie ok.17-18:eviltong:
no:D
i juz zapłaciłam nawet:D:D

Posted

Już to sobie wyobrażam. I nie możesz się na niczym skupić, bo w Twoim domu jest Piotrek (albo jego brat). :evil_lol:
Puszkę miniaturkę? A jak to wygląda?
Ojej, nam takie cuś nie jest potrzebne. :eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']No, przekonasz się. :D
Skąd wiesz, może akurat któryś z nich przyjdzie? :cool3:
A no to poczekamy. :D
Ooo super. :)[/quote]

no mam nadzieje:D
no nie wiem sie zobaczy:evil_lol::evil_lol::eviltong:
haha normalnie bym się lała jakby któryś z nich rzeczywiście przyszedł:evil_lol::evil_lol::diabloti:
nom:D:D bede miała puszke miniaturke na pamiętke z autografem owsiaka::cool3: i bede szpanowac bo wy takiej nie macie:evil_lol::lol::diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']Już to sobie wyobrażam. I nie możesz się na niczym skupić, bo w Twoim domu jest Piotrek (albo jego brat). :evil_lol:
Puszkę miniaturkę? A jak to wygląda?
Ojej, nam takie cuś nie jest potrzebne. :eviltong:[/quote]

haha:evil_lol::eviltong: e tam jego brat to spoko bo on mnie nie zna:evil_lol::eviltong: ale piotrek... jezu chyba nic bym nie mogła powiedzieć z zaskoczenia? zdziwienia? przestraszenia:evil_lol::evil_lol:
haha
tak jak normalna puszka ale ma 10 cm wysokości:):)
:eviltong: pf.. nie masz uczuć ja to kupiłam żeby pomóc dzieciom a ty ze ci nie potrzebne to cuś:diabloti:

[quote name='Kinguska']A ja sie nie chce wymienić, bo mam swojego diabła :diabloti:[/quote]

uff... chociaż jedna rozsądna:evil_lol::diabloti: one nawet nie wyobrażają sobie jaka ta słodkość może być wredna:evil_lol::diabloti:

Posted

Haha, szkoda, że nie będę mogła tego zobaczyć. :D Potem napiszesz, czy był u Ciebie, czy jednak nie. :D Denerwujesz się? :evil_lol:
Ojej no, przecież żartowałam. :D Ale Twój poprzedni post raczej świadczył o tym, że chcesz tylko szpanować tą puszką, a nie pomagać. :eviltong: