Sweet Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='psiara1996']No pieknie ty sobie łazisz z kumpelami a twój futerkowiec se tyłecek odparza na dywanie :mad: :eviltong: Jokee[/quote] on ma lepiej bo ciepło a ja po zimnym dworze chodziłam i mi nogi odmarzły:eviltong: jeszcze koleżanka nas na herbatę zaprosiła to juz wogóle jak wyszłyśmy od niej to zamarzłyśmy:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 jasne , jasne :eviltong: tylko tak piszesz , bo cie wyrzuty sumienia złapały :razz: Quote
Sweet Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='psiara1996']jasne , jasne :eviltong: tylko tak piszesz , bo cie wyrzuty sumienia złapały :razz:[/quote] no tak:evil_lol: no ta przyznaje sie:eviltong:żałuje ze go nie wzięłam nastepnym razem ubieram go w sweterek i idzemy na spacer bo miny ludzi wtedy sa bezcenne:diabloti::evil_lol::evil_lol: nie moge z nich jak patrza na ubranego psiaka:evil_lol: specjalnie go ubieram zeby sie pośmiac z min ludzi:p:eviltong: Quote
Onomato-Peja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 hahahah :eviltong: moja kolezanka raz ubrała psinie sukienke ( taką dla duzych lalek ) i wtedy to miałyśmy beke xD a psu to zwisało :P Quote
Bartiśkowa_ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [U][url]http://images34.fotosik.pl/428/c8aa00d081b22c69.jpg[/url][/U] Mój piękniś :loveu::loveu: Quote
Onomato-Peja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 hem hem hem sweterek miałam dla mojego grubaska bo marzł strasznie a wtedy to sie dopiero ludzie gapili xP Quote
Sweet Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='psiara1996']hahahah :eviltong: moja kolezanka raz ubrała psinie sukienke ( taką dla duzych lalek ) i wtedy to miałyśmy beke xD a psu to zwisało :P[/quote] :) to jest najlepsze jak ludzie sie patrzą ty nic nie robisz twójemu psu to wisi czy cos masz a jaki ubaw:evil_lol: hehe:) ja sukienke tez mam ale nie bede przesadzac sam sweterek wystarczy:evil_lol::evil_lol: [quote name='anitaaa i bartis'][U][URL]http://images34.fotosik.pl/428/c8aa00d081b22c69.jpg[/URL][/U] Mój piękniś :loveu::loveu:[/quote] :loveu: hej anitka:loveu: Quote
Onomato-Peja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 hmm czy ja wiem czy moją okolice nazwać miasteczkiem 4 bloki obok siebie i działki :P Quote
Onomato-Peja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 zauwazyłam , że moje posty dominują twoje :P Quote
Sweet Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='psiara1996']hem hem hem sweterek miałam dla mojego grubaska bo marzł strasznie a wtedy to sie dopiero ludzie gapili xP[/quote] hehe:) ale moja miasteczko trochę mniejsze jest i jeszcze ludzie sie nie przyzwyczaili do takich widoków:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 No to njalepszego dla siosrty ;)) hmm... bardziej na obrzerzach , koło morza , lasów i opuszczonych terenów wojskowych :razz: do gdyni centrum mam 30 - 45 min autobósem xd Quote
Sweet Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='psiara1996']hmm czy ja wiem czy moją okolice nazwać miasteczkiem 4 bloki obok siebie i działki :P[/quote] ale w gdyni mieszkasz która nie jest mała chyba.. [quote name='psiara1996']zauwazyłam , że moje posty dominują twoje :P[/quote] skaczą sobie [quote name='Pusiakowa']Heeeeej! :) co tam u was? :D[/quote] hej:) a dobrze siostra ma gosci bo urodzinki ma:) :eviltong: Quote
Onomato-Peja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 znowu skoczył wrrrr a tak wgl to co porabiasz ;) Quote
Sweet Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='psiara1996']No to njalepszego dla siosrty ;)) hmm... bardziej na obrzerzach , koło morza , lasów i opuszczonych terenów wojskowych :razz: do gdyni centrum mam 30 - 45 min autobósem xd[/quote] dziekuje:) aha ale i tak to duze miasto:eviltong: [quote name='psiara1996']znowu skoczył wrrrr a tak wgl to co porabiasz ;)[/quote] heh:) a nic siedze sobie i gadam z Martunia:) a ogólnie to odpoczywam:evil_lol: a ty? Quote
Onomato-Peja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Sweetaśna']dziekuje:) aha ale i tak to duze miasto:eviltong: heh:) a nic siedze sobie i gadam z Martunia:) a ogólnie to odpoczywam:evil_lol: a ty?[/quote] a ja rysuje pastelami labradorka :cool3: póki co mam tyle :P [URL="http://img187.imageshack.us/img187/3403/dscf3141gu5.jpg"][IMG]http://img187.imageshack.us/img187/3403/dscf3141gu5.jpg[/IMG][/URL] Quote
Onomato-Peja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Sweetaśna'] aa:) fajny nos:lol:[/quote] danke :D i 10 znaków :P Quote
Sweet Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Martunia']Jak tam po spacerze? :D[/quote] a dobrze;) fajnie nawet bylo:) [quote name='psiara1996']a ja rysuje pastelami labradorka :cool3: póki co mam tyle :P [url]http://img187.imageshack.us/img187/3403/dscf3141gu5.jpg[/url] [/quote] aa:) fajny nos:lol: Quote
Onomato-Peja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 no pięknie ty masz gg i mi nie podałas :mad: Quote
Martunia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ejj gg mi odcięło... :placz::placz::placz: Quote
Sweet Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Pusiakowa']To sto latków dla siostry ;)[/quote] dziekuje:) [quote name='psiara1996']danke :D i 10 znaków :P[/quote] heh:) [quote name='Martunia']Ejj gg mi odcięło... :placz::placz::placz:[/quote] ej no jak to:placz::placz::placz: napraw mi to szybko:placz: Quote
Recommended Posts