Sweet Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='anitaaa i bartis'][URL]http://images30.fotosik.pl/307/70699803d6515295.jpg[/URL] ah jaki przystojniaczek :loveu: A u nas Bariś z nami nie był na wigili bo byliśmy u babci na wgili (to trzy klatki dalej) Dziadkowie bardzo lubią Bartisia ale gorąco mu jest u nich :evil_lol: Co tam u ciebie ??[/quote] dziekujemy:D o to fajnie:) blisko macie do babci:cool3::evil_lol::eviltong: ja tez po schodach w góre:evil_lol::evil_lol: a u mnie dobrze;) odpoczywamy:) Quote
Rahl Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Fotki specjalnie dla mnie :multi: a co tam w tych glębokich talerzach jest jakieś żółe? :cool3: Quote
Martunia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Hahaha, no pewnie, że grzeczna... :cool3: W to nie wątpimy. :cool3: A tym spamiactwem (xD) się nie przejmujemy, przecież chcemy dobrze... :evil_lol: Quote
Sweet Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='gordonowa']Fotki specjalnie dla mnie :multi: a co tam w tych glębokich talerzach jest jakieś żółe? :cool3:[/quote] no dla ciebie:D makaron:evil_lol::evil_lol: heh:) Quote
Sweet Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='Martunia']Hahaha, no pewnie, że grzeczna... :cool3: W to nie wątpimy. :cool3: A tym spamiactwem (xD) się nie przejmujemy, przecież chcemy dobrze... :evil_lol:[/quote] no własnie;D ja zawsze byłam, jestem i będe(moze) grzeczna:evil_lol::evil_lol: No tak:D wiadomo:) ktos to musi robic a kto jak nie my:eviltong: [quote name='gordonowa']a do czego makaron, do barszczu ? :o[/quote] nie do zupy rybnej:) Quote
Rahl Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 ooo, nigdy nie jadłam zupy rybnej. to u was tradycja na wigilię ta zupa? Quote
Sweet Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='gordonowa']ooo, nigdy nie jadłam zupy rybnej. to u was tradycja na wigilię ta zupa?[/quote] :) moja babcia zawsze robi:) ale je sie też zupe grzybową ale u mnie nikt prawie nie lubi wiec babcia robi rybną:) Quote
Sweet Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Cześć Sweet :hand:[/CENTER] [/quote] [CENTER]hej owczarkowa:p:evil_lol: [/CENTER] Quote
Rahl Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 a barszczyk? :D:D ja nienawidzę barszczu aleniestety u mnie jest tradycja że się je tylko barszcz i zaczynam wigilię od pierogów :P:P Quote
Sweet Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='gordonowa']a barszczyk? :D:D ja nienawidzę barszczu aleniestety u mnie jest tradycja że się je tylko barszcz i zaczynam wigilię od pierogów :P:P[/quote] barszczyk pije kto chce w kubku:) ja nie nawidze to nie pije:evil_lol::evil_lol: aha:) ja pierogów tez nie lubie wogóle wybredna jestem tylko rybe ale tez nie karpia:eviltong: kapuste z grzybami bez grzybów i ziemniaki bądź chleb:eviltong::eviltong: i zupe rybną bo nic wiecej nie lubie:diabloti: w sumie ja wogóle mało lubie i jem a wygladam jak wygladam:evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 o Boże :o:o ja tam lubię rybę w beszamelu, ale zwykłego karpia niet :eviltong: Quote
Sweet Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='gordonowa']o Boże :o:o ja tam lubię rybę w beszamelu, ale zwykłego karpia niet :eviltong:[/quote] wiem:evil_lol: w czym?? :eviltong: Quote
Rahl Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [center]w b-e-s-z-a-m-e-l-u :diabloti:[/center] Quote
Sweet Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='gordonowa'][CENTER]w b-e-s-z-a-m-e-l-u :diabloti:[/CENTER] [/quote] łojej co to jest??:evil_lol: Quote
Rahl Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Beszamel"]sos beszamelowy[/URL] Quote
Sweet Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='gordonowa'][URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Beszamel"]sos beszamelowy[/URL][/quote] aa:) dziekuje za oświecenie:) nigdy nie jadłam:eviltong: Quote
Martunia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 No pewnie, grzeczna zawsze będziesz. :cool3: Ale tu tak pusto, jak mnie nie ma... zaraz wątek rozkręcimy i zaspamujemy... :evil_lol: :cool3: Quote
Sweet Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='Martunia']No pewnie, grzeczna zawsze będziesz. :cool3: Ale tu tak pusto, jak mnie nie ma... zaraz wątek rozkręcimy i zaspamujemy... :evil_lol: :cool3:[/quote] Tak:oops::p bo ja taka grzeczniutka i porządna jestem:D no wreszcie wrociłas i mam z kim spamowac;D teraz nie bede mogła bez tego zyc:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: Spam rzadzi:D hehe:) do konca mi juz odbija:evil_lol: Quote
Martunia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Noo ja podobnie, tak teraz spamujemy, że to się robi wciągające. :evil_lol: Hahaha, nie mogę. :D Może ktoś jeszcze dołączy się do spamowania? :cool3: Quote
Sweet Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='Martunia']Noo ja podobnie, tak teraz spamujemy, że to się robi wciągające. :evil_lol: Hahaha, nie mogę. :D Może ktoś jeszcze dołączy się do spamowania? :cool3:[/quote] no własnie bardzo wciągające od teraz kocham spamowac:evil_lol::evil_lol: ciekawe kiedy dostaniemy banana:eviltong::evil_lol::evil_lol::diabloti: i znowu sie ze mnie śmiejesz:placz::placz::mad::-(:placz::placz: no własnie mało nas:eviltong: Quote
Martunia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Ja też to uwielbiam!!! :loveu: :multi: Buahaha banana... :evil_lol: :lol: Hahaha nie wytrzymam... xD Ale właśnie ciekawe, kiedy go dostaniemy. :lol: Ja się ze wszystkiego śmieję. :lol: Quote
Sweet Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 [quote name='Martunia']Ja też to uwielbiam!!! :loveu: :multi: Buahaha banana... :evil_lol: :lol: Hahaha nie wytrzymam... xD Ale właśnie ciekawe, kiedy go dostaniemy. :lol: Ja się ze wszystkiego śmieję. :lol:[/quote] :D nasze kolejne uzależnienie;) banan to ładniejsze okreslenie:evil_lol::evil_lol: wytrzymaj jeszcze:eviltong::eviltong: no tez mnie to ciekawi:evil_lol::evil_lol: ale ja bym chciała sie wczesniej porzegnac a nie tak nagle sobie zniknąc...;/ bez pozegnania nie bedzie zabawy:D ale ze mnie to juz najbardziej:roll::placz::placz: Quote
Martunia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Hahaha może już niedługo.. jak zobaczy Twój wątek. :evil_lol: To może te pożegnanie się jakoś przekaże, nie wiem.. :eviltong: Nieprawda... ;) Quote
Recommended Posts