Sweet Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 [quote name='Kinia']Cześć! [URL]http://images31.fotosik.pl/424/a75ae09570c6fce5.jpg[/URL] sa oczka:loveu:[/quote] hej:D a są:cool3::diabloti::p:p Quote
Martunia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Witam ponownie, ma kochana spamiaro. :D Piękne zdjcia, wreszcie mój kochany Rokuś! :loveu: I Kabi jak dostojnie. ^^ Ładną macie choineczkę. :) Co tam słychać u Ciebie? :cool3: Ahhh czekaja nas pewnie kolejne punkty za spamy... :D Quote
Martunia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Czemu? Noo teraz trzeba nas omijać szerokim łukiem. Zaraz będą na nas palcami wytykać: 'o, to te dogomaniackie spamiary!'. :evil_lol: Ok ok, myślę, że pewnie niedługo doczekamy się następnych punkcików. I następnego wybuchu śmiechu. :evil_lol: Zauważyłaś, że cały Twój wątek jest zaspamowany?! :-o Quote
Sweet Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 [quote name='Martunia']Witam ponownie, ma kochana spamiaro. :D Piękne zdjcia, wreszcie mój kochany Rokuś! :loveu: I Kabi jak dostojnie. ^^ Ładną macie choineczkę. :) Co tam słychać u Ciebie? :cool3: Ahhh czekaja nas pewnie kolejne punkty za spamy... :D[/quote] Witaj moja spamiaro kochana:loveu::diabloti::evil_lol: dziekuje bardzo:D a spoko:) własnie przeprowadzą z kolezanką poważną rozmowe i mi wyrzuca wszystko co robie źle i co mam zrobic.. masakra;:roll: tak ja juz sie boje tego... przeciez my największe sapamiary na dogo jestesmy Martuś:) jejuś.. straszne zaspamujemy całe dogo:evil_lol::diabloti: Quote
Kinia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 A wy znowu zaczynacie nabijać strony... heh Quote
Martunia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 No wiesz... my tylko spamujemy na tym Dogo. :eviltong: Quote
Sweet Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 [quote name='Martunia']Czemu? Noo teraz trzeba nas omijać szerokim łukiem. Zaraz będą na nas palcami wytykać: 'o, to te dogomaniackie spamiary!'. :evil_lol: Ok ok, myślę, że pewnie niedługo doczekamy się następnych punkcików. I następnego wybuchu śmiechu. :evil_lol: Zauważyłaś, że cały Twój wątek jest zaspamowany?! :-o[/quote] eh tam szkoda gadac próbuje mnie do czegoś przekonac ale zobaczymy co Tak zaraz sie wszyscy od nas odwróca:evil_lol:ale my spamiary bedziemy sie razem trzymac:diabloti::evil_lol: tak juz na samą mysl o tym śmiec mi sie chce:diabloti::evil_lol::evil_lol: jej naprawde?? nie zauważyłam tu spamu... moze dlatego ze go tu tak duzo i trudno odróznic co nie jest spamem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: [quote name='Kinia']A wy znowu zaczynacie nabijać strony... heh[/quote] [quote name='Martunia']No wiesz... my tylko spamujemy na tym Dogo. :eviltong:[/quote] własnie my tylko spamujemy:evil_lol: Quote
Rahl Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 sweet, bo u ciebie to po prostu jest tyle spamu i jesteście tak zahipnotyzowane, że nie potraficie rozróżnić dobrego od złego :razz: :evil_lol: Quote
Rahl Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 to na powstrzymanie was proszę o fotki :):) Quote
Sweet Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 [quote name='Kinia']Ja też mam 2 punkty...[/quote] to witaj w klubie spamiar:evil_lol::evil_lol::diabloti: [quote name='gordonowa']sweet, bo u ciebie to po prostu jest tyle spamu i jesteście tak zahipnotyzowane, że nie potraficie rozróżnić dobrego od złego :razz: :evil_lol:[/quote] chyba tak:evil_lol::evil_lol: Jej bo my spamiary i tylko spamujemy:diabloti: Quote
Martunia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 No ciekawe, do czego przekonać... ;) Tak, my spamiary razem się trzymamy! Quote
Bartiśkowa_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Hej :loveu: A u ciebie znowusz nadrabiania :evil_lol: Quote
Sweet Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 [quote name='Kinia']Ale super! Jestem spamiarą dogo;p[/quote] ciesz sie bo to zaszczyt:evil_lol: juz jestesmy 3:eviltong::diabloti: [quote name='gordonowa']to na powstrzymanie was proszę o fotki :):)[/quote] fotki dzisiaj byly:P pare stron temu:evil_lol: [quote name='Martunia']No ciekawe, do czego przekonać... ;) Tak, my spamiary razem się trzymamy![/quote] moze ci na gg powiem ale pewnie sie domyslasz:diabloti::evil_lol: no wiadomo załóżmy stowarzyszenie spamiar:evil_lol::diabloti: Quote
Martunia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 No to pisz, pisz... ;) Ooo widzę, że nasze grono się powiększa!!! :D Quote
Rahl Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Jakoś przez wasz spam nie mogę się dokopać, więc proszę o nowe :grins :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 A gdzie można zobaczyć czy ma sie punkty karne ?? post przeskoczył :angryy: Quote
Skibka Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 A myślałam, że tylko ja dostałam punkty karne..:roll: Quote
Sweet Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Hej :loveu: A u ciebie znowusz nadrabiania :evil_lol:[/quote] heh:) przepraszam my tylko spamujemy:eviltong: [quote name='Skibka']A myślałam, że tylko ja dostałam punkty karne..:roll:[/quote] witaj w klubie:multi::diabloti::p Quote
Sweet Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 [quote name='gordonowa']Jakoś przez wasz spam nie mogę się dokopać, więc proszę o nowe :grins :diabloti:[/quote] przepraszamy nowe dopiero jutro bo dzisiaj bylo duzo i roki byl:cool3::cool3::evil_lol::p [quote name='Martunia']No to pisz, pisz... ;) Ooo widzę, że nasze grono się powiększa!!! :D[/quote] mam ci pisac na gadu?? a nie domyslasz sie??:eviltong: no juz jestesmy 4:):diabloti::evil_lol: Quote
Martunia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 No coraz więcej nas... :cool3: Coś związane z nim? :cool3: Quote
Sweet Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']A gdzie można zobaczyć czy ma sie punkty karne ?? post przeskoczył :angryy:[/quote] jak wjedziesz w profil użytkownika;) ale jakbys miała to bys dostała PW:) Quote
Sweet Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 [quote name='Martunia']No coraz więcej nas... :cool3: Coś związane z nim? :cool3:[/quote] tak:D ale "mało nas mało nas do pieczenia chleba.." z taką piosenką dla dzieci mi sie skojarzyłol:evil_lol::evil_lol: tak:eviltong: powiem ci jutro na gg bo dzisiaj juz musze leciec:) trzymaj potem za mnie kciuki:eviltong: DOBRANOC:*:* Quote
Martunia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Trzymaj za mnie kciuki? Ooo czyżby to miało coś znaczyć? :cool3: W takim razie mocno trzymam. I żegnam moją spamiarę... :( Quote
Recommended Posts