Pusiakowa Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [CENTER][B][SIZE=6]:multi:[/SIZE][/B] [B][SIZE=6]:multi::multi:GRATULACJE:multi::multi:[/SIZE][/B] [B][SIZE=6]:multi:900!!:multi:[/SIZE][/B] :multi: Ja pierniki juz robilam, a wczoraj dekorowalam :lol: I dzis dwa zjadlam ;) Musze przyznac-wyszly wysmienite[/CENTER] Quote
***Paulina*** Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Sweetaśna'] i znikam robić pierniki:D:diabloti:[/quote] Ja też robiłam pierniczki... I nawet całkiem dobre wyszły... Tylko jeszcze nie wszystkie udekorowałam:roll: Quote
Sweet Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Kinia']O pierniki:) ja przed chwilą zjadłam:)[/quote] o heh:D ja dopiero przed chwilą skończylam piec:) ale wyszły pyszne:diabloti: [quote name='Pusiakowa'][CENTER][B][SIZE=6]:multi:[/SIZE][/B] [B][SIZE=6]:multi:GRATULACJE:multi:[/SIZE][/B] [B][SIZE=6]:multi:900!!:multi:[/SIZE][/B] :multi: Ja pierniki juz robilam, a wczoraj dekorowalam :lol: I dzis dwa zjadlam ;) Musze przyznac-wyszly wysmienite[/CENTER] [/quote] dziekuje:loveu: o fajnie:D ja juz 3 zjadłam nieudekorowane:evil_lol::evil_lol::evil_lol: moje tez wyszły:D [quote name='***Paulina***']Ja też robiłam pierniczki... I nawet całkiem dobre wyszły... Tylko jeszcze nie wszystkie udekorowałam:roll:[/quote] o to fajnie:D ja jeszcze wogóle nie mam udekorowanych ale nie dekoruje wszystkich tylko ok połowy bo same tez dobre:D Tak wogóle to fajnie ze tez robliscie pierniczki bo myslałam ze tylko ja piekłam swoje:evil_lol::evil_lol: i powycinałam 5 w innych kształtach:D pokaze wam jak udekoruje moje pierniczki:D:) a tak wogóle to musze przeprosic was bo obiecałam zdjecia rokiego i zaraz wytłumacze czemu nie bedzie.. wiec tak wziełam kabiego do rokiego i chciałam im zdjecia razem porobic ale wyciagam aparat włanczam i patrze sie nie włancza.. oczywiscie zapomniałam włozyc baterii która sie ładowała;/ jutro albo we wtorek pójde jeszce raz i im zrobie:) tylko boje sie w sumie spuścic kabiego przy rokim bo nie wiem jak staruszek zareagije na kabiego jak bedzie po nim skakał i sie zaczynał..:roll: Quote
Sweet Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Izabela124.']Grzecznie poczekamy na fotki[/quote] to dobrze:D za chwile moze poozdabiam troche pierników:D:p Quote
Martunia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Hej... :loveu: Szkoda, że tak wyszło z tą baterią. Poczekamy na zdjęcia z nimi razem. ;) I na pierniczki! Tak w ogóle widziałaś go dzisiaj...? :cool3: I co u Ciebie? Quote
Martunia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Haha, przeżyłaś. :D Nie no, co się tym przejmujesz, to pewnie nie było takie upakarzające (chodzi mi o te wiadomości na nk). O, a co jej kupiłaś? Aha. :D Ciekawe, jaka to gra... :D Quote
Sweet Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Martunia']Hej... :loveu: Szkoda, że tak wyszło z tą baterią. Poczekamy na zdjęcia z nimi razem. ;) I na pierniczki! Tak w ogóle widziałaś go dzisiaj...? :cool3: I co u Ciebie?[/quote] hej:) no własnie..bo zapomniałam ze ją ładowałam;/ a nie chciało juz mi sie wracac do domu i znowu isc do rokiego no:D tak:evil_lol: nie bylo tak źle na poczatku sie troche patrzył ale usiadł przedemną jakis pan z kwadratowa głową i mnie zasłonił:diabloti: przeżyłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a spoko:D mam prezent dla babci w koncu:multi::multi: ogólnie jest spoko:) niedawno przyszedł kamilek i siedziemy wszyscy razem ale on gra z moją siostrą w gre jakąs bo ma jej pomóc przejść:evil_lol: Quote
Sweet Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Martunia']Haha, przeżyłaś. :D Nie no, co się tym przejmujesz, to pewnie nie było takie upakarzające (chodzi mi o te wiadomości na nk). O, a co jej kupiłaś? Aha. :D Ciekawe, jaka to gra... :D[/quote] było uwierz mi:evil_lol::diabloti: jutro ide na roraty ciekawe czy bedzie bo ostatniw to w sumie powinien być:P zobaczymy:D kupiłam jej perfum:D i tak fajnie zapakowali:D gra sie zwie Devil May cry? czy cos takiego nie wiem jak sie to pisze:evil_lol: heh:) a co u ciebie??:D Quote
Martunia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 No to zobaczysz... :) A my mamy rekolekcje w czasie mszy... Tzn. dziś miałam pierwsze z moim byłym księdzem, a jeszcze w pon i wtbędę musiała wieczorem chodzić... O, to pewnie ucieszy się z prezentu. :) Nie znam tej gry... U mnie dobrze. :) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Witaj Ada :lol: Wreszcie wolne :multi: Co u ciebie wogule? Quote
Sweet Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Martunia']No to zobaczysz... :) A my mamy rekolekcje w czasie mszy... Tzn. dziś miałam pierwsze z moim byłym księdzem, a jeszcze w pon i wtbędę musiała wieczorem chodzić... O, to pewnie ucieszy się z prezentu. :) Nie znam tej gry... U mnie dobrze. :)[/quote] No;D musiałam ukrywac nasza rozmowe bo Kamil podglądał a jakby sie dowiedział o tym co zrobiłam to hoho:evil_lol: aa:) ja nie mam rekolekcji teraz bo rekolekcje są przed wielkanocą:evil_lol::diabloti: domyslam sie ze nie znasz:D a co robiłas dzisiaj??:D [quote name='anitaaa i bartis']Witaj Ada :lol: Wreszcie wolne :multi: Co u ciebie wogule?[/quote] hej:D no wreszcie:D ogólnie to dobrze:D nie chce mi sie pisac znowu co u mnie:p pokaze wam moje pierniczki jak sie zgrają:D pyszne są:) Quote
Martunia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Haha to by było źle... :D Nieprawda, może u Was są przed Wielkanocą, u nas są rekolekcje adwentowe. :D A czy mamy też przed Wielkanocą to nie wiem... Hm ogólnie to sobie odpoczywałam. :eviltong: I byłam na mszy... A Ty? :D Quote
Sweet Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Martunia']Haha to by było źle... :D Nieprawda, może u Was są przed Wielkanocą, u nas są rekolekcje adwentowe. :D A czy mamy też przed Wielkanocą to nie wiem... Hm ogólnie to sobie odpoczywałam. :eviltong: I byłam na mszy... A Ty? :D[/quote] no nie za fajnie w każdym razie:evil_lol::evil_lol: e tam u nas są przed wielkanocą a u was nie ma wcale bo rekolekcje są tylko przed wielkanocą:diabloti: aa:) fajnie:D przecież pisałam co robiłam:evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Pierniki:D przed udekorowaniem:) [IMG]http://images24.fotosik.pl/307/78b8979f2100d0f5.jpg[/IMG] [IMG]http://images33.fotosik.pl/428/ed7a59e97d7aca43.jpg[/IMG] [IMG]http://images31.fotosik.pl/423/e2e6e6535724c445.jpg[/IMG] I udekorowane:) [IMG]http://images34.fotosik.pl/422/b46ae30ffb256c4d.jpg[/IMG] [IMG]http://images45.fotosik.pl/42/950fdfd7d75698e2.jpg[/IMG] [SIZE=5][COLOR=RoyalBlue][B]DOBRANOC;*[/B][/COLOR][/SIZE] [IMG]http://images25.fotosik.pl/306/81aa4833cdde8a30.jpg[/IMG] Quote
LadyK Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [CENTER]Jakie sweetaśne pierniki :multi::loveu:[/CENTER] Quote
Martunia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Mamy rekolekcje, nie wiesz, to nie mów. :evil_lol: Ale apetyczne pierniczki... :cool3: Daj jednego. :evil_lol: Dobranoc... :hand: Quote
Izabela124. Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Wow jakie pierniczki:crazyeye::multi: Quote
Skibka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Witamy się z rana! :hand: Sweet pierniki ale to na święta macie? :-o U mnie na śląsku nie ma takiej tradycji. A co jecie w wigilię, jakie potrawy?:razz: Quote
Kinia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Cześć Sweet! Lenisz się tak jak ja? Pierniczki bardzo ładne;) Quote
Izabela124. Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Hejka:p U was też dziś pada dszcz? Quote
LadyK Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [CENTER]Cześć sweetaśni :hand:[/CENTER] Quote
Izabela124. Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Życzenia od nas: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/11470184-post12483.html[/URL] Quote
Bartiśkowa_ Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ale smaka mi narobiłaś tymi pierniczkami :lol: Quote
Recommended Posts