Sweet Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='M&T']Ah, to widzę owocny dzień :eviltong: A ja właśnie zamawiam sobie mp3 :loveu: [URL="http://allegro.pl/item500280681_creative_zen_v_plus_2gb_refurbished_fv_gwar12.html"]Creative ZEN V Plus 2GB REFURBISHED FV GWAR12 (500280681) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/quote] no dosyc:D:D o jakie fajne:D ale w sumie mi nowe nie potrzebne mam jakies stare ale i tak nie uzywam:eviltong: [quote name='anitaaa i bartis']Mam go od początku roku i wytrzymały jest jak narazie nic się z nim wogule nie dzieje :cool3: Właśnie żałuję że sobie wzięłam szary wtedy innnych nie było a mogłam poczekać i jakiś ładniejszy kolor bym miała :placz:[/quote] o to fajnie:D a przemaka od deszczu?? czy nie? ale ten czarny tez fajny:) ale ja tam lubie sie wyróżniac :evil_lol::evil_lol: i miec cos kolorowe:) Quote
dog193 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Hejka Sweet :loveu: Co tam u Was? U mnie nudy. Zapomnialam wczoraj jechać na mój pierwszy zjazd (z innego forum) :placz: I sie wkurzyłam na siebie.. Jak do tej pory wychodzą mi ok. 4 tróje na semestr..:shake: Quote
Sweet Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='globalnydog193']Hejka Sweet :loveu: Co tam u Was? U mnie nudy. Zapomnialam wczoraj jechać na mój pierwszy zjazd (z innego forum) :placz: I sie wkurzyłam na siebie.. Jak do tej pory wychodzą mi ok. 4 tróje na semestr..:shake:[/quote] hejka :D:D a spoko:) wyzej pisałam co u nas:) ojej:( szkoda ze zapomniałas:(:( oj... mi żadna bo sie wybroniłam z tego co miała mi grozic...:roll: Quote
M&T Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Sweetaśna']no dosyc:D:D o jakie fajne:D ale w sumie mi nowe nie potrzebne mam jakies stare ale i tak nie uzywam:eviltong: [/quote] A ja mam mp3 w komórce, które zaczyna mnie wkurzać, więc stwierdziłam, że kupię sobie osobne mp3 :eviltong: Quote
Sweet Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='Kinia']Heloł! Wpadłam sie przywitać[/quote] hejo:D [quote name='M&T']A ja mam mp3 w komórce, które zaczyna mnie wkurzać, więc stwierdziłam, że kupię sobie osobne mp3 :eviltong:[/quote] heh:) ja tam nie uzywam i mi nie potrzebne aczkolwiek podobają mi sie niektóre:) a nie chciałas odrazu mp4?? Quote
Martunia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Heeeej. :loveu: O, to dzisiaj sprzątanko było. ;) A ja niedawno z rorat wróciłam, jeszcze 2 podpisy mi zostały! ^^ I za tydzień na rekolekcje trzeba iść... A co u Kabika? :) Quote
Sweet Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='Martunia']Heeeej. :loveu: O, to dzisiaj sprzątanko było. ;) A ja niedawno z rorat wróciłam, jeszcze 2 podpisy mi zostały! ^^ I za tydzień na rekolekcje trzeba iść... A co u Kabika? :)[/quote] hej:) nom;D o fajnie:) na rekolekcje???:-o:crazyeye: a rekolekcje nie sa przed wielkanocą?? a dobrze;) zyje:) a co u ciebie?? kiedy w koncu bedziesz miała tego psa:eviltong::eviltong::diabloti::mad: Quote
baffi2 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Hej :D A wy jak zwykle gadacie dużo:evil_lol: Plotkary:diabloti: Quote
Sweet Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='baffi2']Hej :D A wy jak zwykle gadacie dużo:evil_lol: Plotkary:diabloti:[/quote] hej:) oj tam gadamy:evil_lol: my tylko wymieniamy zdania:diabloti: jakie znowu plotkary:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
M&T Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Sweetaśna'] heh:) ja tam nie uzywam i mi nie potrzebne aczkolwiek podobają mi sie niektóre:) a nie chciałas odrazu mp4??[/quote] Wiesz co, niepotrzebne mi, a z resztą w tej mp3 co ja chcę to jest dostępna galeria zdjęć i odtwarzanie filmików, więc to chyba nawet podchodzi pod mp4 xD choć oficjalnie się zwie mp3 :evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Rekolekcje też są przez Bożym Narodzeniem.. przynajmniej my mamy. Nie wiem, kiedy będę miała, ale będę. :eviltong: U mnie dobrze. Quote
Sweet Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='M&T']Wiesz co, niepotrzebne mi, a z resztą w tej mp3 co ja chcę to jest dostępna galeria zdjęć i odtwarzanie filmików, więc to chyba nawet podchodzi pod mp4 xD choć oficjalnie się zwie mp3 :evil_lol::evil_lol:[/quote] aha:) chyba ze:D:D [quote name='Martunia']Rekolekcje też są przez Bożym Narodzeniem.. przynajmniej my mamy. Nie wiem, kiedy będę miała, ale będę. :eviltong: U mnie dobrze.[/quote] u nas nie ma:eviltong: w przyszłym życiu chyba:eviltong::eviltong: nie no żartuje ale ciagle mówisz ze nie bedziesz miala czasu itp wiec wiesz.. ja jakbym chciała miec jakbym nie miała to i czas by sie znalazł...:p Quote
Martunia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 No ale ja po prostu nie mogę... :-( Będę miała, zobaczysz jeszcze! :D Co robisz? Quote
Sweet Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='Martunia']No ale ja po prostu nie mogę... :-( Będę miała, zobaczysz jeszcze! :D Co robisz?[/quote] oj przeciez wiem ale tak napisałam bo wytlumaczenie jakie dałas kiedys o braku czasu to zadne wytłumaczenie:) mam nadzieje ze niedługo:eviltong: ogladam tv:) i mi sie nudzi:eviltong: jutro jade kupic prezent dla Ryby bo mu robie na wigilie klasową.. ciekawe czy dostane to co chce:) a co ty robisz?? Quote
Martunia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 A co mu chcesz kupić? Ja siedzę na gg, nk i oglądam Bruce'a. :) Quote
Sweet Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='Martunia']A co mu chcesz kupić? Ja siedzę na gg, nk i oglądam Bruce'a. :)[/quote] bluzke:) bo zapytałam sie co by chciał i powiedział ze moge mu kupic taką dużo i długą bluzke najlepiej xxxl:evil_lol: juz go sobie w takiej wyobrażam utopił by sie chyba bo on chudy jest:) ale jak chce to kupie mu dużą:) hehe:) ja to samo ogladam:D Quote
Martunia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Pewnie się będzie cieszył z prezentu. :D Ja już ten film któryś raz z kolei oglądam ten film, świetny jest. :D Quote
Sweet Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='Martunia']Pewnie się będzie cieszył z prezentu. :D Ja już ten film któryś raz z kolei oglądam ten film, świetny jest. :D[/quote] no jak chcial taki:) ciekawe tylko czy dostane dla niego jakas fajna bluzke..:) no:cool3: fajny:) ide sobie spac zaraz:eviltong: Quote
Martunia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Poszukasz w sklepie... ;) No i film już się skończył... Tak wcześnie? :) Mi się nie chce spać jeszcze. :D Quote
LadyK Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [CENTER]Przyszłam se tak na wieczór :diabloti:[/CENTER] Quote
Martunia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Hej... :hand: Pisz, co u Ciebie i czy go widziałaś. :D Chyba, że idziesz na wieczór do kościoła.. Quote
Recommended Posts