Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='M&T']Ah, to widzę owocny dzień :eviltong: A ja właśnie zamawiam sobie mp3 :loveu:

[URL="http://allegro.pl/item500280681_creative_zen_v_plus_2gb_refurbished_fv_gwar12.html"]Creative ZEN V Plus 2GB REFURBISHED FV GWAR12 (500280681) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/quote]

no dosyc:D:D
o jakie fajne:D
ale w sumie mi nowe nie potrzebne mam jakies stare ale i tak nie uzywam:eviltong:

[quote name='anitaaa i bartis']Mam go od początku roku i wytrzymały jest jak narazie nic się z nim wogule nie dzieje :cool3: Właśnie żałuję że sobie wzięłam szary wtedy innnych nie było a mogłam poczekać i jakiś ładniejszy kolor bym miała :placz:[/quote]

o to fajnie:D
a przemaka od deszczu?? czy nie?
ale ten czarny tez fajny:) ale ja tam lubie sie wyróżniac :evil_lol::evil_lol: i miec cos kolorowe:)

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka Sweet :loveu:
Co tam u Was? U mnie nudy.
Zapomnialam wczoraj jechać na mój pierwszy zjazd (z innego forum) :placz: I sie wkurzyłam na siebie..

Jak do tej pory wychodzą mi ok. 4 tróje na semestr..:shake:

Posted

[quote name='globalnydog193']Hejka Sweet :loveu:
Co tam u Was? U mnie nudy.
Zapomnialam wczoraj jechać na mój pierwszy zjazd (z innego forum) :placz: I sie wkurzyłam na siebie..

Jak do tej pory wychodzą mi ok. 4 tróje na semestr..:shake:[/quote]

hejka :D:D
a spoko:) wyzej pisałam co u nas:)
ojej:( szkoda ze zapomniałas:(:(

oj... mi żadna bo sie wybroniłam z tego co miała mi grozic...:roll:

Posted

[quote name='Sweetaśna']no dosyc:D:D
o jakie fajne:D
ale w sumie mi nowe nie potrzebne mam jakies stare ale i tak nie uzywam:eviltong:

[/quote]

A ja mam mp3 w komórce, które zaczyna mnie wkurzać, więc stwierdziłam, że kupię sobie osobne mp3 :eviltong:

Posted

[quote name='Kinia']Heloł!
Wpadłam sie przywitać[/quote]

hejo:D

[quote name='M&T']A ja mam mp3 w komórce, które zaczyna mnie wkurzać, więc stwierdziłam, że kupię sobie osobne mp3 :eviltong:[/quote]

heh:) ja tam nie uzywam i mi nie potrzebne aczkolwiek podobają mi sie niektóre:) a nie chciałas odrazu mp4??

Posted

Heeeej. :loveu:
O, to dzisiaj sprzątanko było. ;)
A ja niedawno z rorat wróciłam, jeszcze 2 podpisy mi zostały! ^^ I za tydzień na rekolekcje trzeba iść...
A co u Kabika? :)

Posted

[quote name='Martunia']Heeeej. :loveu:
O, to dzisiaj sprzątanko było. ;)
A ja niedawno z rorat wróciłam, jeszcze 2 podpisy mi zostały! ^^ I za tydzień na rekolekcje trzeba iść...
A co u Kabika? :)[/quote]

hej:)
nom;D
o fajnie:)
na rekolekcje???:-o:crazyeye: a rekolekcje nie sa przed wielkanocą??
a dobrze;)
zyje:)
a co u ciebie??
kiedy w koncu bedziesz miała tego psa:eviltong::eviltong::diabloti::mad:

Posted

[quote name='baffi2']Hej :D
A wy jak zwykle gadacie dużo:evil_lol: Plotkary:diabloti:[/quote]

hej:)
oj tam gadamy:evil_lol: my tylko wymieniamy zdania:diabloti:
jakie znowu plotkary:evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Sweetaśna']
heh:) ja tam nie uzywam i mi nie potrzebne aczkolwiek podobają mi sie niektóre:) a nie chciałas odrazu mp4??[/quote]

Wiesz co, niepotrzebne mi, a z resztą w tej mp3 co ja chcę to jest dostępna galeria zdjęć i odtwarzanie filmików, więc to chyba nawet podchodzi pod mp4 xD choć oficjalnie się zwie mp3 :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']Wiesz co, niepotrzebne mi, a z resztą w tej mp3 co ja chcę to jest dostępna galeria zdjęć i odtwarzanie filmików, więc to chyba nawet podchodzi pod mp4 xD choć oficjalnie się zwie mp3 :evil_lol::evil_lol:[/quote]

aha:) chyba ze:D:D

[quote name='Martunia']Rekolekcje też są przez Bożym Narodzeniem.. przynajmniej my mamy.
Nie wiem, kiedy będę miała, ale będę. :eviltong:
U mnie dobrze.[/quote]

u nas nie ma:eviltong:
w przyszłym życiu chyba:eviltong::eviltong:
nie no żartuje ale ciagle mówisz ze nie bedziesz miala czasu itp wiec wiesz.. ja jakbym chciała miec jakbym nie miała to i czas by sie znalazł...:p

Posted

[quote name='Martunia']No ale ja po prostu nie mogę... :-(
Będę miała, zobaczysz jeszcze! :D
Co robisz?[/quote]

oj przeciez wiem ale tak napisałam bo wytlumaczenie jakie dałas kiedys o braku czasu to zadne wytłumaczenie:)
mam nadzieje ze niedługo:eviltong:
ogladam tv:) i mi sie nudzi:eviltong: jutro jade kupic prezent dla Ryby bo mu robie na wigilie klasową.. ciekawe czy dostane to co chce:)
a co ty robisz??

Posted

[quote name='Martunia']A co mu chcesz kupić?
Ja siedzę na gg, nk i oglądam Bruce'a. :)[/quote]

bluzke:) bo zapytałam sie co by chciał i powiedział ze moge mu kupic taką dużo i długą bluzke najlepiej xxxl:evil_lol: juz go sobie w takiej wyobrażam utopił by sie chyba bo on chudy jest:) ale jak chce to kupie mu dużą:)
hehe:) ja to samo ogladam:D

Posted

[quote name='Martunia']Pewnie się będzie cieszył z prezentu. :D
Ja już ten film któryś raz z kolei oglądam ten film, świetny jest. :D[/quote]

no jak chcial taki:)
ciekawe tylko czy dostane dla niego jakas fajna bluzke..:)
no:cool3: fajny:)
ide sobie spac zaraz:eviltong: