Sweet Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='Kinia']Ja protestuje! Czemu znowu oczu nie widać? Przecież ma ładne[/quote] przepraszam jeszcze musicie znieśc kabiego bez ocznego przez ponad tydzien bo 22 idzie do fryca:multi: wreszcie:eviltong: [quote name='Domka_Czika'][URL]http://images47.fotosik.pl/38/00ed14d144452770.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu::loveu: [URL]http://img71.imageshack.us/img71/1656/zdjcie000ct2.jpg[/URL] U waz jest Rysia , a unas jest ochrzczona przez chłopaków Pindzia :diabloti: A my ją nazywamy Frycek[/quote] :D:D u nas moja żona go tak ochrzciła bo to nasze wspólne dziecko:evil_lol::evil_lol: W sumie moje ale ona sobie przywłaszczyła prawa wiec nasze:evil_lol::evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
Kinia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Tydzień weź mu je jakoś zepnij bo chce oczy zobaczyć;) Quote
Sweet Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='Martunia']No ale inaczej się gada w necie niż na żywo. :D My w styczniu mamy humanistyczny i angielski... Właśnie ja też się zapisuję. :D Z Martą będę chodziła, Stefanem.. namawiamy Kubę. :eviltong:[/quote] no niby tak:eviltong: ale mi sie wszedzie dobrze gada:evil_lol::evil_lol::diabloti: aha głupio:eviltong: :) ja juz sie zapisałam:D najlepsze to ze pod moim kosciołem bedziemy chyba stac tak jak co roku stali wszyscy:cool3::cool3::p:diabloti: Quote
Sweet Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='Kinia']Tydzień weź mu je jakoś zepnij bo chce oczy zobaczyć;)[/quote] nie bo on mi gubi wszsytkie spinki:placz::placz: ostatnio mu przypiełam a po 5 min nie ma i do dzisiaj nie moge znaleźć spinki:( i mam jeszcze dużo fotek bezokiego kabiego:diabloti: Quote
Martunia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 No to fajnie. :) My pewnie koło Hali będziemy zbierać, albo w rynku... zobaczymy. :) Co u Ciebie...? Quote
Kinia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 A może gumeczką zepniejsz? Wiesz ja tam się nie znam na takich rzeczach Quote
Sweet Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='Kinia']A może gumeczką zepniejsz? Wiesz ja tam się nie znam na takich rzeczach[/quote] gumke tez gubi albo ściąga bo juz sie odzwyczaił..:shake::placz: eh wytrzymamy tydzien:) no dobra ponad tydzien:) Quote
Sweet Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='Martunia']No to fajnie. :) My pewnie koło Hali będziemy zbierać, albo w rynku... zobaczymy. :) Co u Ciebie...?[/quote] nom:D:D fajnie;) a spoko:) NW ogladam:eviltong: a jutro nie mam pierwsze lekcji:D i na dwóch ostatnich mnie nie ma bo mamy próby:D:D Quote
Martunia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 NW? Fajnie. :) A ja będę wszkole tylko 8:00-9:30 (najpóźniej), bo mam ten egzamin... A dzisiaj się wyspałam, bo na 10.45 szłam i tylko 4 lekcje, z czego jedna wolna, ahhh. :D A następny tydzień wolny...! :D Choć może dwa razy przejdę sie na lekcje do Marty, pani mi pozwoliła. :D Quote
Kinia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 A ja jutro na zawody ide;) I nie będzie mnie na: 1. Słuchaniu i czytaniu z niemca 2. Pytaniu z niemca 3. Nie musze oddawać pracy na plastyke;) Quote
Sweet Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='Martunia']NW? Fajnie. :) A ja będę wszkole tylko 8:00-9:30 (najpóźniej), bo mam ten egzamin... A dzisiaj się wyspałam, bo na 10.45 szłam i tylko 4 lekcje, z czego jedna wolna, ahhh. :D A następny tydzień wolny...! :D Choć może dwa razy przejdę sie na lekcje do Marty, pani mi pozwoliła. :D[/quote] Na wspólnej:eviltong::eviltong: fajnie:) heh:) ja dzisiaj miałam w sumie jedna lekcje:eviltong: wf oraz 2 zastpestwa i luźną platyke:evil_lol::evil_lol: aha fajnie:) [quote name='Kinia']A ja jutro na zawody ide;) I nie będzie mnie na: 1. Słuchaniu i czytaniu z niemca 2. Pytaniu z niemca 3. Nie musze oddawać pracy na plastyke;)[/quote] o to fajnie masz:D:D hehe:) Quote
Martunia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Fajnie... :D Na Wspólnej? Ja tego nie oglądam. :D Quote
Sweet Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='Martunia']Fajnie... :D Na Wspólnej? Ja tego nie oglądam. :D[/quote] nom:P ja ogądam bo mi sie nudzi:evil_lol: wczoraj ogladałam m jak miłosc:diabloti::evil_lol: i zachwycali sie bo natalka wreszcie sie ubrała normalnie i wygladała jak dziewczyna:evil_lol::evil_lol: jej nie mogłam z tego:eviltong::eviltong: przezywali ze z niej kobieta sie robi:evil_lol: ale w kazdym filmie serialu jest cos głupiego:p Quote
Sweet Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='gordonowa']i znowu przegadały :eviltong:[/quote] przepraszam ale fotki strone temu:D:D Quote
Martunia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 M jak miłość?! :evil_lol: Haha, ja tego wieki nie oglądałam i w ogóle nie wiem teraz kto, co, z kim itd. :D A pamiętam jak u mnie w podstawówce (5 klasa) wszyscy to normalnie oglądali i na zielonej szkole o 20.00 każdy siedział przy tv i śledził losy tych bohaterów. :evil_lol: Jeeej, bosko wtedy było. Nawet ten, kto nie lubił, to oglądał. :D Quote
Martunia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Haha. :D Ja jedyny serial, który lubię to "Teraz albo nigdy". :D U nas już "M jak miłość" nikt nie ogląda. :diabloti: Tak wcześnie spać? No tak, grzeczna dziewczynka idzie spać wcześnie. :diabloti: Quote
Sweet Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='Martunia']M jak miłość?! :evil_lol: Haha, ja tego wieki nie oglądałam i w ogóle nie wiem teraz kto, co, z kim itd. :D A pamiętam jak u mnie w podstawówce (5 klasa) wszyscy to normalnie oglądali i na zielonej szkole o 20.00 każdy siedział przy tv i śledził losy tych bohaterów. :evil_lol: Jeeej, bosko wtedy było. Nawet ten, kto nie lubił, to oglądał. :D[/quote] ja czasami ogladam jak nie mam co robic ale zazwyczaj zapominam:evil_lol::evil_lol: hehe:D u mnie dużo osób to oglada:evil_lol::evil_lol: takie seriale są fajne:eviltong::eviltong: ide chyba zaraz spac bo nic mi sie nie chce:diabloti: Quote
Martunia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ejj nie, "Brzydula" też jest fajna! :D To też oglądam, kiedy się załapię... Dobranoc kujonku. :hand: Quote
Sweet Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='Martunia']Haha. :D Ja jedyny serial, który lubię to "Teraz albo nigdy". :D U nas już "M jak miłość" nikt nie ogląda. :diabloti: Tak wcześnie spać? No tak, grzeczna dziewczynka idzie spać wcześnie. :diabloti:[/quote] heh:) ja tam ogladam wszystko no dobra oprócz brzyduli bo dla mnie to porażka:evil_lol::evil_lol: idzie wczesnie spac bo niewyspana ostatnio chodzi:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: DOBRANOC:*:* Quote
LadyK Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [CENTER][url]http://images47.fotosik.pl/38/00ed14d144452770.jpg[/url] Ale Kabiasty ma irokeza :diabloti:[/CENTER] Quote
Sweet Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='Martunia']Ejj nie, "Brzydula" też jest fajna! :D To też oglądam, kiedy się załapię... Dobranoc kujonku. :hand:[/quote] nie prawda... to jest jakas porażka...:roll: ogladałam i oryginalną i amerykańską które bardzo mi sie podobały a ta polska to jakas kicha...:shake: [quote name='Owczarkowa'][CENTER][URL]http://images47.fotosik.pl/38/00ed14d144452770.jpg[/URL] Ale Kabiasty ma irokeza :diabloti:[/CENTER] [/quote] jakiego tam irokeza:evil_lol::evil_lol: [quote name='Kinia']Hejo czwartkowo![/quote] hejo:D Możecie byc ze mnie dumni mam 4 z historii a nie 3 jak mówiłam na semestr:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: a z chemii 4+ bo na 3 napisałam spr a 3 nie mozna poprawiac:( ale dobre i to :) chociaz pogadam jeszcze z panią moze da mi 5- ale raczej wątpie:eviltong: ale jestem przeszczęśliwa z tą historią myslałam ze nie mam szans na 4 a pani ze mnie zapyta bo mam ocene pomiedzy 3 a 4 a ostatnio mi mówiła ze 3..:) ale dobrze:D ciesze sie strasznie Quote
Rahl Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 chyba oszalałaś, BrzydUla jest świetna :eviltong:. O, gratuluję z histy :). A z chemii... może uda ci się naciągnąć :D:D. Quote
Recommended Posts