Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kinia']Ja protestuje! Czemu znowu oczu nie widać? Przecież ma ładne[/quote]

przepraszam jeszcze musicie znieśc kabiego bez ocznego przez ponad tydzien bo 22 idzie do fryca:multi: wreszcie:eviltong:

[quote name='Domka_Czika'][URL]http://images47.fotosik.pl/38/00ed14d144452770.jpg[/URL]
:loveu::loveu::loveu::loveu:
[URL]http://img71.imageshack.us/img71/1656/zdjcie000ct2.jpg[/URL]
U waz jest Rysia , a unas jest ochrzczona przez chłopaków Pindzia :diabloti: A my ją nazywamy Frycek[/quote]

:D:D
u nas moja żona go tak ochrzciła bo to nasze wspólne dziecko:evil_lol::evil_lol:
W sumie moje ale ona sobie przywłaszczyła prawa wiec nasze:evil_lol::evil_lol::diabloti::eviltong:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martunia']No ale inaczej się gada w necie niż na żywo. :D
My w styczniu mamy humanistyczny i angielski...
Właśnie ja też się zapisuję. :D Z Martą będę chodziła, Stefanem.. namawiamy Kubę. :eviltong:[/quote]

no niby tak:eviltong:
ale mi sie wszedzie dobrze gada:evil_lol::evil_lol::diabloti:
aha głupio:eviltong:
:) ja juz sie zapisałam:D najlepsze to ze pod moim kosciołem bedziemy chyba stac tak jak co roku stali wszyscy:cool3::cool3::p:diabloti:

Posted

[quote name='Kinia']Tydzień weź mu je jakoś zepnij bo chce oczy zobaczyć;)[/quote]

nie bo on mi gubi wszsytkie spinki:placz::placz: ostatnio mu przypiełam a po 5 min nie ma i do dzisiaj nie moge znaleźć spinki:(
i mam jeszcze dużo fotek bezokiego kabiego:diabloti:

Posted

[quote name='Kinia']A może gumeczką zepniejsz? Wiesz ja tam się nie znam na takich rzeczach[/quote]

gumke tez gubi albo ściąga bo juz sie odzwyczaił..:shake::placz:
eh wytrzymamy tydzien:) no dobra ponad tydzien:)

Posted

[quote name='Martunia']No to fajnie. :)
My pewnie koło Hali będziemy zbierać, albo w rynku... zobaczymy. :)
Co u Ciebie...?[/quote]

nom:D:D
fajnie;)
a spoko:) NW ogladam:eviltong:
a jutro nie mam pierwsze lekcji:D i na dwóch ostatnich mnie nie ma bo mamy próby:D:D

Posted

NW?
Fajnie. :) A ja będę wszkole tylko 8:00-9:30 (najpóźniej), bo mam ten egzamin... A dzisiaj się wyspałam, bo na 10.45 szłam i tylko 4 lekcje, z czego jedna wolna, ahhh. :D
A następny tydzień wolny...! :D Choć może dwa razy przejdę sie na lekcje do Marty, pani mi pozwoliła. :D

Posted

[quote name='Martunia']NW?
Fajnie. :) A ja będę wszkole tylko 8:00-9:30 (najpóźniej), bo mam ten egzamin... A dzisiaj się wyspałam, bo na 10.45 szłam i tylko 4 lekcje, z czego jedna wolna, ahhh. :D
A następny tydzień wolny...! :D Choć może dwa razy przejdę sie na lekcje do Marty, pani mi pozwoliła. :D[/quote]

Na wspólnej:eviltong::eviltong:
fajnie:)
heh:) ja dzisiaj miałam w sumie jedna lekcje:eviltong: wf oraz 2 zastpestwa i luźną platyke:evil_lol::evil_lol:
aha fajnie:)

[quote name='Kinia']A ja jutro na zawody ide;) I nie będzie mnie na:
1. Słuchaniu i czytaniu z niemca
2. Pytaniu z niemca
3. Nie musze oddawać pracy na plastyke;)[/quote]

o to fajnie masz:D:D
hehe:)

Posted

[quote name='Martunia']Fajnie... :D
Na Wspólnej? Ja tego nie oglądam. :D[/quote]

nom:P
ja ogądam bo mi sie nudzi:evil_lol:
wczoraj ogladałam m jak miłosc:diabloti::evil_lol:
i zachwycali sie bo natalka wreszcie sie ubrała normalnie i wygladała jak dziewczyna:evil_lol::evil_lol:
jej nie mogłam z tego:eviltong::eviltong: przezywali ze z niej kobieta sie robi:evil_lol:
ale w kazdym filmie serialu jest cos głupiego:p

Posted

M jak miłość?! :evil_lol: Haha, ja tego wieki nie oglądałam i w ogóle nie wiem teraz kto, co, z kim itd. :D
A pamiętam jak u mnie w podstawówce (5 klasa) wszyscy to normalnie oglądali i na zielonej szkole o 20.00 każdy siedział przy tv i śledził losy tych bohaterów. :evil_lol: Jeeej, bosko wtedy było. Nawet ten, kto nie lubił, to oglądał. :D

Posted

Haha. :D Ja jedyny serial, który lubię to "Teraz albo nigdy". :D
U nas już "M jak miłość" nikt nie ogląda. :diabloti:
Tak wcześnie spać? No tak, grzeczna dziewczynka idzie spać wcześnie. :diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']M jak miłość?! :evil_lol: Haha, ja tego wieki nie oglądałam i w ogóle nie wiem teraz kto, co, z kim itd. :D
A pamiętam jak u mnie w podstawówce (5 klasa) wszyscy to normalnie oglądali i na zielonej szkole o 20.00 każdy siedział przy tv i śledził losy tych bohaterów. :evil_lol: Jeeej, bosko wtedy było. Nawet ten, kto nie lubił, to oglądał. :D[/quote]

ja czasami ogladam jak nie mam co robic ale zazwyczaj zapominam:evil_lol::evil_lol:
hehe:D
u mnie dużo osób to oglada:evil_lol::evil_lol:
takie seriale są fajne:eviltong::eviltong:
ide chyba zaraz spac bo nic mi sie nie chce:diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']Haha. :D Ja jedyny serial, który lubię to "Teraz albo nigdy". :D
U nas już "M jak miłość" nikt nie ogląda. :diabloti:
Tak wcześnie spać? No tak, grzeczna dziewczynka idzie spać wcześnie. :diabloti:[/quote]

heh:) ja tam ogladam wszystko no dobra oprócz brzyduli bo dla mnie to porażka:evil_lol::evil_lol:
idzie wczesnie spac bo niewyspana ostatnio chodzi:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

DOBRANOC:*:*

Posted

[quote name='Martunia']Ejj nie, "Brzydula" też jest fajna! :D To też oglądam, kiedy się załapię...
Dobranoc kujonku. :hand:[/quote]

nie prawda... to jest jakas porażka...:roll: ogladałam i oryginalną i amerykańską które bardzo mi sie podobały a ta polska to jakas kicha...:shake:

[quote name='Owczarkowa'][CENTER][URL]http://images47.fotosik.pl/38/00ed14d144452770.jpg[/URL]
Ale Kabiasty ma irokeza :diabloti:[/CENTER]
[/quote]

jakiego tam irokeza:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Kinia']Hejo czwartkowo![/quote]

hejo:D

Możecie byc ze mnie dumni mam 4 z historii a nie 3 jak mówiłam na semestr:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
a z chemii 4+ bo na 3 napisałam spr a 3 nie mozna poprawiac:(
ale dobre i to :) chociaz pogadam jeszcze z panią moze da mi 5- ale raczej wątpie:eviltong:
ale jestem przeszczęśliwa z tą historią myslałam ze nie mam szans na 4 a pani ze mnie zapyta bo mam ocene pomiedzy 3 a 4 a ostatnio mi mówiła ze 3..:) ale dobrze:D
ciesze sie strasznie