baffi2 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Hej :D No nie przesadzaj, duzo osób was odwiedza:cool3: nie to co u nas:placz: :eviltong: Sliczny Kabiś:loveu: Troszke mu sie kręcą włoski jak ma mokre...? :p Co toam u Was? :D Quote
LadyK Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [CENTER]Jejku ile wy tu piszecie :crazyeye: Nie nadążam za wami:eviltong::evil_lol:[/CENTER] Quote
Sweet Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Martunia']Hej! :hand: Co tam dzisiaj u Was? Ja mam jutro na czwartą lekcję, a poza tym tylko cztery lekcje. (kurde, nie wiem, jak to ładnie napisać, nie chce mi się myśleć, limit wyczerpany :eviltong:)! :multi:[/quote] hej:) a nic w sumie nudy:evil_lol: Obraziłam sie na pana z techniki bo sie go pytam czy mam szanse na 6 z techniki a on mi na to ze mam za mało 6 ... no kurcze jak mi daje same 5+ a nie 6- to jak mam miec dużo 6 przepraszam bardzo..:shake: obraziłam sie na niego... [quote name='Kinia']Cześć! Jak tam?[/quote] hej:) a dobrze:):) [quote name='baffi2']Hej :D No nie przesadzaj, duzo osób was odwiedza:cool3: nie to co u nas:placz: :eviltong: Sliczny Kabiś:loveu: Troszke mu sie kręcą włoski jak ma mokre...? :p Co toam u Was? :D[/quote] hej:) ja was zawsze odwiedzam ale nie zawsze pisze.. dziekuje:D jemu ogólnie sie troche kręcą jak ma dłuższe..::eviltong: a spoko:) [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Jejku ile wy tu piszecie :crazyeye: Nie nadążam za wami:eviltong::evil_lol:[/CENTER] [/quote] heh:) dużo:cool3::diabloti: oj tam az tak duzo nie ma nie musisz naszych rozmów czytac:eviltong: Quote
LadyK Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [CENTER][quote name='Sweetaśna'] heh:) dużo:cool3::diabloti: oj tam az tak duzo nie ma nie musisz naszych rozmów czytac:eviltong:[/QUOTE] nie czytam :eviltong: tylko jak szukam zdjęć to się muszę 10 stron w tył cofać :diabloti::evil_lol: [/CENTER] Quote
Sweet Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER] nie czytam :eviltong: tylko jak szukam zdjęć to się muszę 10 stron w tył cofać :diabloti::evil_lol: [/CENTER] [/quote] heh :eviltong: bez przesady teraz bylo tylko 2-3 strony:evil_lol: Quote
dog193 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Hejo Sweet:loveu: Dostałam dzisiaj 4 z WOSu:lol: A jutro nie ide do szkoly bo mam występ:lol: Co tam u Was? Quote
Sweet Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='globalnydog193']Hejo Sweet:loveu: Dostałam dzisiaj 4 z WOSu:lol: A jutro nie ide do szkoly bo mam występ:lol: Co tam u Was?[/quote] hejo:D o to gratulacje:multi: o fajnie:D jaki wystep?? ja mam za tydzien i nie ide do szkoły:evil_lol:a akurat spr z plastyki mam:diabloti: a spoko:) narazie sobie siedzimy albo lezymy bo zalezy kto z nas co robi:p [quote name='anitaaa i bartis']Hej :loveu: Byliśmy dzisiaj na tej wycieczce fajnie nawet było :evil_lol: Dmuchaliśmy na siebie brokatem potem my sobie pścili disco polo z telefonu i sobie tańczyliśmy wszyscy tak dziwnie sie na nas patrzyli a nauczycielki śmiały się z nas :evil_lol: a jutro też do szkoły nie idębo jedziemy z chórkiem na występ A co u ciebie??[/quote] hej:D o to fajnie:) nie dziwie sie ze dziwnie sie patrzyli:eviltong::eviltong: o wszyscy nie idą jutro a ja za tydzien dopiero mam az 5 występów:evil_lol: w tym dwa poza szkolne:diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Hej :loveu: Byliśmy dzisiaj na tej wycieczce fajnie nawet było :evil_lol: Dmuchaliśmy na siebie brokatem potem my sobie pścili disco polo z telefonu i sobie tańczyliśmy wszyscy tak dziwnie sie na nas patrzyli a nauczycielki śmiały się z nas :evil_lol: a jutro też do szkoły nie idębo jedziemy z chórkiem na występ A co u ciebie?? Quote
Bartiśkowa_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Sweetaśna']hejo:D hej:D o to fajnie:) nie dziwie sie ze dziwnie sie patrzyli:eviltong::eviltong: o wszyscy nie idą jutro a ja za tydzien dopiero mam az 5 występów:evil_lol: w tym dwa poza szkolne:diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol: No coż mieli się z czego pośmiać A jutro własnie jedziemy na pozaszkolny konkurs kolend :lol: Fajnie bo omija nas kartkówka z Anglika ijakiś głupi test informatyki :lol: O to fajnie macie aż pięć występów :razz: Quote
Kinia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Wiesz co musze napisać ballade na piątek a jeszcze nie zaczęłam... Quote
Martunia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Oj no nie denerwuj się, 5 to dobra ocena... poza tym to dopiero pierwszy semestr, w drugim na pewno Ci da 6, jak zobaczy, że się starasz itd. ;) Quote
Sweet Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']:evil_lol::evil_lol: No coż mieli się z czego pośmiać A jutro własnie jedziemy na pozaszkolny konkurs kolend :lol: Fajnie bo omija nas kartkówka z Anglika ijakiś głupi test informatyki :lol: O to fajnie macie aż pięć występów :razz:[/quote] heh:) nom:D oo:D fajnie:) nie wiem czy tak fajnie bo jeden mamy w sobote;/ [quote name='Kinia']Wiesz co musze napisać ballade na piątek a jeszcze nie zaczęłam...[/quote] ballade??:-o nie zazdroszcze [quote name='globalnydog193']Ja spiewam na akademi z okazji zakonczenia sezonu sportowego(szkoła sportowa).[/quote] aa:) do sportowej szkoły chodzisz?? Quote
dog193 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ja spiewam na akademi z okazji zakonczenia sezonu sportowego(szkoła sportowa). Quote
Sweet Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Martunia']Oj no nie denerwuj się, 5 to dobra ocena... poza tym to dopiero pierwszy semestr, w drugim na pewno Ci da 6, jak zobaczy, że się starasz itd. ;)[/quote] ale patrz ja sie staram a on za głupie błędy mi odejmuje pkt;/ np. na tych rzutach co robiłam to wszystki dobrze ale zapomniałam jednej kreski i juz 5+ a nie 6-:roll: suchar;/ ta powiedział ze jak sie postaram to mi wyjdzie 6..;/ ja chce teraz a nie potem 6:eviltong::eviltong: Quote
Kinia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Sweetaśna'] ballade??:-o nie zazdroszcze [/QUOTE] Nom, 20 zwrotek, każda po 4 wersy. Każdy wers tyle samo sylab i jeszcze rymy:shake: Quote
Martunia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Nie no, wiesz co... Jesteś straszna. :eviltong: Ja bym się cieszyła z tej 5, potem w drugim semestrze dostaniesz napewno tą 6. Ja w przyszłym półroczu właśnie zamierzam podnieść te oceny, które moim zdaniem źle mi wypady. Quote
Sweet Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Kinia']Nom, 20 zwrotek, każda po 4 wersy. Każdy wers tyle samo sylab i jeszcze rymy:shake:[/quote] łojej... straszne... dobrze ze my nie mamy takiego czegos.. ja nadal siedze nad zad z matmy bo jeszcze 2 nie mam;/ [quote name='Martunia']Nie no, wiesz co... Jesteś straszna. :eviltong: Ja bym się cieszyła z tej 5, potem w drugim semestrze dostaniesz napewno tą 6. Ja w przyszłym półroczu właśnie zamierzam podnieść te oceny, które moim zdaniem źle mi wypady.[/quote] wiem:eviltong: ale to wszystko pana wina a na lekcjach ciagle sie na mnie gapi:evil_lol::evil_lol: ale mojego imienia nie pamieta:evil_lol::diabloti: ja musze połowe moich ocen podnieśc...:roll: zdecydowałam do jakiej chce isc szkoły:D i wybrałam tam 4 klasy do których moge isc:) od mat-geo po mat-fiz aż do biol-chem-fiz i biol-chem:eviltong::diabloti: ale nie wiem czy sie dostane... Quote
Martunia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Gapi się? Haha o co Ty go podejrzewasz... :diabloti: Oooo a taka byłaś przeciwna klasy biochem i co? :D Na pewno się dostaniesz, z taką średnią, same szósteczki z góry w dół. :D Ohhh a ja jeszcze nie wiem, gdzie bym mogła iść.. na pewno nie tam, gdzie idzie więszkość szkoły, właśnie musiałam zrezygnować przez to z takiego liceum, do którego chciałam iść.. Quote
Kinia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Sweetaśna']łojej... straszne... dobrze ze my nie mamy takiego czegos.. ja nadal siedze nad zad z matmy bo jeszcze 2 nie mam;/ [/QUOTE] Najgorsze, że ja nie wiem jak się do tego zabrać:( Przecież Słowacki czy ktoś tam pisał to przez pare lat, a ja mam to do piątku napisać? Jeszcze tyle samo sylab i rymy... :shake::shake::shake::shake: będzie 1 Quote
Sweet Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Martunia']Gapi się? Haha o co Ty go podejrzewasz... :diabloti: Oooo a taka byłaś przeciwna klasy biochem i co? :D Na pewno się dostaniesz, z taką średnią, same szósteczki z góry w dół. :D Ohhh a ja jeszcze nie wiem, gdzie bym mogła iść.. na pewno nie tam, gdzie idzie więszkość szkoły, właśnie musiałam zrezygnować przez to z takiego liceum, do którego chciałam iść..[/quote] ja o nic:evil_lol: ale my ciągle gadamy to sie nie dziwie ze sie gapi:eviltong::eviltong: albo ja głupie pytania zadaje dzisiaj cały czas mówiłam zeby wystawił wstepnie oceny ale on ze nie:eviltong: byłam przeciwna bo trudny materiał jest ale chce isc do tamtej szkoły a tam tezba najmniej pkt zeby sie dostac do tej klasy:evil_lol: aha... macie dużo liceów wiec cos wybierzesz;) w poznaniu tez jest pełno:) wiec ja wybrałam cos;) nawet nie tak strasznie daleko odemnie:) Quote
Sweet Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Kinia']Najgorsze, że ja nie wiem jak się do tego zabrać:( Przecież Słowacki czy ktoś tam pisał to przez pare lat, a ja mam to do piątku napisać? Jeszcze tyle samo sylab i rymy... :shake::shake::shake::shake: będzie 1[/quote] z rymami to jeszcze nie problem ale zeby to miało jakis sens?;/ straszne... a o czym to ma byc?? no ale z tymi sylabami to juz problem... Quote
Kinia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Sweetaśna']z rymami to jeszcze nie problem ale zeby to miało jakis sens?;/ straszne... a o czym to ma byc?? no ale z tymi sylabami to juz problem...[/QUOTE] Jakiś mroczny klimat, trzymający w napięciu... sylaby masakra Quote
Kinia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Nie ma co współczuć musze się do roboty wziąść najgorsze, że musze z tego 4 przynajmniej dostać. Quote
Martunia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 E tam, gadanie.. skad ja to znam... :diabloti: Haha, u nas już wpisują oceny ołówkiem na razie, bo do 5 stycznia mają czas.. rzynajmniej niektórzy. A w następnym tygodniu nas nie ma. :D Ja właśnie szukam jakiegoś takiego, które nie jest gdzieś daleko, a jest dobre (ale też nie takie naj :D). Quote
Recommended Posts