Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej :D
No nie przesadzaj, duzo osób was odwiedza:cool3: nie to co u nas:placz: :eviltong:
Sliczny Kabiś:loveu: Troszke mu sie kręcą włoski jak ma mokre...? :p
Co toam u Was? :D

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martunia']Hej! :hand:
Co tam dzisiaj u Was?
Ja mam jutro na czwartą lekcję, a poza tym tylko cztery lekcje. (kurde, nie wiem, jak to ładnie napisać, nie chce mi się myśleć, limit wyczerpany :eviltong:)! :multi:[/quote]

hej:)
a nic w sumie nudy:evil_lol: Obraziłam sie na pana z techniki bo sie go pytam czy mam szanse na 6 z techniki a on mi na to ze mam za mało 6 ... no kurcze jak mi daje same 5+ a nie 6- to jak mam miec dużo 6 przepraszam bardzo..:shake: obraziłam sie na niego...

[quote name='Kinia']Cześć!
Jak tam?[/quote]

a dobrze:):)

[quote name='baffi2']Hej :D
No nie przesadzaj, duzo osób was odwiedza:cool3: nie to co u nas:placz: :eviltong:
Sliczny Kabiś:loveu: Troszke mu sie kręcą włoski jak ma mokre...? :p
Co toam u Was? :D[/quote]

ja was zawsze odwiedzam ale nie zawsze pisze..
dziekuje:D
jemu ogólnie sie troche kręcą jak ma dłuższe..::eviltong:
a spoko:)

[quote name='Owczarkowa'][CENTER]Jejku ile wy tu piszecie :crazyeye:
Nie nadążam za wami:eviltong::evil_lol:[/CENTER]
[/quote]

heh:) dużo:cool3::diabloti:
oj tam az tak duzo nie ma nie musisz naszych rozmów czytac:eviltong:

Posted

[CENTER][quote name='Sweetaśna']

heh:) dużo:cool3::diabloti:
oj tam az tak duzo nie ma nie musisz naszych rozmów czytac:eviltong:[/QUOTE]

nie czytam :eviltong:
tylko jak szukam zdjęć to się muszę 10 stron w tył cofać :diabloti::evil_lol:
[/CENTER]

Posted

[quote name='Owczarkowa'][CENTER]

nie czytam :eviltong:
tylko jak szukam zdjęć to się muszę 10 stron w tył cofać :diabloti::evil_lol:
[/CENTER]
[/quote]

heh
:eviltong:
bez przesady teraz bylo tylko 2-3 strony:evil_lol:

Posted

[quote name='globalnydog193']Hejo Sweet:loveu:
Dostałam dzisiaj 4 z WOSu:lol:
A jutro nie ide do szkoly bo mam występ:lol:

Co tam u Was?[/quote]

hejo:D
o to gratulacje:multi:
o fajnie:D jaki wystep?? ja mam za tydzien i nie ide do szkoły:evil_lol:a akurat spr z plastyki mam:diabloti:

a spoko:)
narazie sobie siedzimy albo lezymy bo zalezy kto z nas co robi:p

[quote name='anitaaa i bartis']Hej :loveu:
Byliśmy dzisiaj na tej wycieczce fajnie nawet było :evil_lol: Dmuchaliśmy na siebie brokatem potem my sobie pścili disco polo z telefonu i sobie tańczyliśmy wszyscy tak dziwnie sie na nas patrzyli a nauczycielki śmiały się z nas :evil_lol: a jutro też do szkoły nie idębo jedziemy z chórkiem na występ

A co u ciebie??[/quote]

hej:D
o to fajnie:)
nie dziwie sie ze dziwnie sie patrzyli:eviltong::eviltong:
o wszyscy nie idą jutro a ja za tydzien dopiero mam az 5 występów:evil_lol: w tym dwa poza szkolne:diabloti:

Posted

Hej :loveu:
Byliśmy dzisiaj na tej wycieczce fajnie nawet było :evil_lol: Dmuchaliśmy na siebie brokatem potem my sobie pścili disco polo z telefonu i sobie tańczyliśmy wszyscy tak dziwnie sie na nas patrzyli a nauczycielki śmiały się z nas :evil_lol: a jutro też do szkoły nie idębo jedziemy z chórkiem na występ

A co u ciebie??

Posted

[quote name='Sweetaśna']hejo:D
hej:D
o to fajnie:)
nie dziwie sie ze dziwnie sie patrzyli:eviltong::eviltong:
o wszyscy nie idą jutro a ja za tydzien dopiero mam az 5 występów:evil_lol: w tym dwa poza szkolne:diabloti:[/quote]

:evil_lol::evil_lol: No coż mieli się z czego pośmiać
A jutro własnie jedziemy na pozaszkolny konkurs kolend :lol: Fajnie bo omija nas kartkówka z Anglika ijakiś głupi test informatyki :lol:
O to fajnie macie aż pięć występów :razz:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']:evil_lol::evil_lol: No coż mieli się z czego pośmiać
A jutro własnie jedziemy na pozaszkolny konkurs kolend :lol: Fajnie bo omija nas kartkówka z Anglika ijakiś głupi test informatyki :lol:
O to fajnie macie aż pięć występów :razz:[/quote]

heh:) nom:D
oo:D fajnie:)
nie wiem czy tak fajnie bo jeden mamy w sobote;/

[quote name='Kinia']Wiesz co musze napisać ballade na piątek a jeszcze nie zaczęłam...[/quote]

ballade??:-o nie zazdroszcze

[quote name='globalnydog193']Ja spiewam na akademi z okazji zakonczenia sezonu sportowego(szkoła sportowa).[/quote]

aa:)
do sportowej szkoły chodzisz??

Posted

[quote name='Martunia']Oj no nie denerwuj się, 5 to dobra ocena... poza tym to dopiero pierwszy semestr, w drugim na pewno Ci da 6, jak zobaczy, że się starasz itd. ;)[/quote]

ale patrz ja sie staram a on za głupie błędy mi odejmuje pkt;/ np. na tych rzutach co robiłam to wszystki dobrze ale zapomniałam jednej kreski i juz 5+ a nie 6-:roll: suchar;/
ta powiedział ze jak sie postaram to mi wyjdzie 6..;/ ja chce teraz a nie potem 6:eviltong::eviltong:

Posted

Nie no, wiesz co... Jesteś straszna. :eviltong: Ja bym się cieszyła z tej 5, potem w drugim semestrze dostaniesz napewno tą 6. Ja w przyszłym półroczu właśnie zamierzam podnieść te oceny, które moim zdaniem źle mi wypady.

Posted

[quote name='Kinia']Nom, 20 zwrotek, każda po 4 wersy. Każdy wers tyle samo sylab i jeszcze rymy:shake:[/quote]

łojej... straszne... dobrze ze my nie mamy takiego czegos.. ja nadal siedze nad zad z matmy bo jeszcze 2 nie mam;/

[quote name='Martunia']Nie no, wiesz co... Jesteś straszna. :eviltong: Ja bym się cieszyła z tej 5, potem w drugim semestrze dostaniesz napewno tą 6. Ja w przyszłym półroczu właśnie zamierzam podnieść te oceny, które moim zdaniem źle mi wypady.[/quote]

wiem:eviltong: ale to wszystko pana wina a na lekcjach ciagle sie na mnie gapi:evil_lol::evil_lol:
ale mojego imienia nie pamieta:evil_lol::diabloti:
ja musze połowe moich ocen podnieśc...:roll: zdecydowałam do jakiej chce isc szkoły:D i wybrałam tam 4 klasy do których moge isc:) od mat-geo po mat-fiz aż do biol-chem-fiz i biol-chem:eviltong::diabloti:
ale nie wiem czy sie dostane...

Posted

Gapi się? Haha o co Ty go podejrzewasz... :diabloti:
Oooo a taka byłaś przeciwna klasy biochem i co? :D Na pewno się dostaniesz, z taką średnią, same szósteczki z góry w dół. :D Ohhh a ja jeszcze nie wiem, gdzie bym mogła iść.. na pewno nie tam, gdzie idzie więszkość szkoły, właśnie musiałam zrezygnować przez to z takiego liceum, do którego chciałam iść..

Posted

[quote name='Sweetaśna']łojej... straszne... dobrze ze my nie mamy takiego czegos.. ja nadal siedze nad zad z matmy bo jeszcze 2 nie mam;/

[/QUOTE]

Najgorsze, że ja nie wiem jak się do tego zabrać:( Przecież Słowacki czy ktoś tam pisał to przez pare lat, a ja mam to do piątku napisać? Jeszcze tyle samo sylab i rymy... :shake::shake::shake::shake: będzie 1

Posted

[quote name='Martunia']Gapi się? Haha o co Ty go podejrzewasz... :diabloti:
Oooo a taka byłaś przeciwna klasy biochem i co? :D Na pewno się dostaniesz, z taką średnią, same szósteczki z góry w dół. :D Ohhh a ja jeszcze nie wiem, gdzie bym mogła iść.. na pewno nie tam, gdzie idzie więszkość szkoły, właśnie musiałam zrezygnować przez to z takiego liceum, do którego chciałam iść..[/quote]

ja o nic:evil_lol: ale my ciągle gadamy to sie nie dziwie ze sie gapi:eviltong::eviltong:
albo ja głupie pytania zadaje dzisiaj cały czas mówiłam zeby wystawił wstepnie oceny ale on ze nie:eviltong:
byłam przeciwna bo trudny materiał jest ale chce isc do tamtej szkoły a tam tezba najmniej pkt zeby sie dostac do tej klasy:evil_lol:
aha... macie dużo liceów wiec cos wybierzesz;) w poznaniu tez jest pełno:)
wiec ja wybrałam cos;) nawet nie tak strasznie daleko odemnie:)

Posted

[quote name='Kinia']Najgorsze, że ja nie wiem jak się do tego zabrać:( Przecież Słowacki czy ktoś tam pisał to przez pare lat, a ja mam to do piątku napisać? Jeszcze tyle samo sylab i rymy... :shake::shake::shake::shake: będzie 1[/quote]

z rymami to jeszcze nie problem ale zeby to miało jakis sens?;/ straszne... a o czym to ma byc?? no ale z tymi sylabami to juz problem...

Posted

[quote name='Sweetaśna']z rymami to jeszcze nie problem ale zeby to miało jakis sens?;/ straszne... a o czym to ma byc?? no ale z tymi sylabami to juz problem...[/QUOTE]

Jakiś mroczny klimat, trzymający w napięciu... sylaby masakra

Posted

E tam, gadanie.. skad ja to znam... :diabloti:
Haha, u nas już wpisują oceny ołówkiem na razie, bo do 5 stycznia mają czas.. rzynajmniej niektórzy. A w następnym tygodniu nas nie ma. :D
Ja właśnie szukam jakiegoś takiego, które nie jest gdzieś daleko, a jest dobre (ale też nie takie naj :D).