Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martunia']Ja właśnie też. :D
Dobranoc. :loveu:[/quote]

heh;D

[quote name='baffi2']Hej :D
Ale u Ciebie lecą strony, nie było mnie niecałe 2 dni a tu tyle zaległości :eviltong:
Co u was :D[/quote]

hej:D
oj przepraszam..:diabloti:
a dzisiaj odpoczywamy:)

[quote name='Kinia']Czeeeść!
Przyszłam sie przywitać![/quote]

[quote name='Pusiakowa']Witam sie :p[/quote]

[quote name='Owczarkowa']Witamy się mikołajowo :diabloti:[/quote]

hej baby:loveu::diabloti::eviltong:

[quote name='anitaaa i bartis']Hej :loveu:
co dotałas na mikołaja ?? :cool3:[/quote]

co dostałam hmm... słodycze... kase... ciuchy:D
ogólnie jestem zadowolona z prezentów:)
a kabik dostał maskotke pingwinka grającego i nie moze przestac sie nim bawic:evil_lol::evil_lol:

a wy co dostałyscie???

Posted

MY Bartlejkowi kupiliśmy piszczącą zabaweczkę (taką jak uwielbia) uszka wędzone ,ciasteczka, kostuchy, i w tym tygodniu przyjedzie pełno misiów wylicytowanana allegro :lol: I ciągle namawiam mamę na komplet lupine taki śliczny :loveu: a ja nowy telefonik

Posted

Hej. :)
O, a jednak dostajesz prezenty na Mikołajki, hm? ^^ Mówiłaś, że to bez sensu itd. :D
[SIZE=1][COLOR=White]Ja dostałam wór słodyczy, reniferka, ciuchy, łyżwy (wcześniej dostałam, ale też się wlicza do prezentów ^^).[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Martunia']Hej. :)
O, a jednak dostajesz prezenty na Mikołajki, hm? ^^ Mówiłaś, że to bez sensu itd. :D
[SIZE=1][COLOR=White]Ja dostałam wór słodyczy, reniferka, ciuchy, łyżwy (wcześniej dostałam, ale też się wlicza do prezentów ^^).[/COLOR][/SIZE][/quote]

pewnie ze dostałam a czemu miałam nie dostac:evil_lol: mówiłam ze bez sensu ale to sie tyczyło szkoły a nie prezentów od rodziców:evil_lol:
fajnie:D

[quote name='anitaaa i bartis']MY Bartlejkowi kupiliśmy piszczącą zabaweczkę (taką jak uwielbia) uszka wędzone ,ciasteczka, kostuchy, i w tym tygodniu przyjedzie pełno misiów wylicytowanana allegro :lol: I ciągle namawiam mamę na komplet lupine taki śliczny :loveu: a ja nowy telefonik[/quote]

o to widze ze psiaki duzo dostały i dostaną:D:D
o fajnie:D ten co dawałas na galerii zdjecie??:D

Posted

[quote name='Sweetaśna']hej:D
o to widze ze psiaki duzo dostały i dostaną:D:D
o fajnie:D ten co dawałas na galerii zdjecie??:D[/quote]

tak to ten fajny jest i ma dużo doadatków ;)
Fane prazenty dostałaś poprosimy fotki nowych ciuszków :-D najlepiej na modelu :evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Zrozumiałam wtedy, że bez sensu w Mikołajki sobie dawać... :eviltong: Nie mówiłaś, że to tylko szkoły tyczyło...
Co tam u Was?[/quote]

ale wtedy rozmawialismy o szkole wiec trzeba bylo sie domyslic:eviltong:
a spoko:) odpoczywamy nadal ja cały dzien leżałam na kanapie bo nie chciało mi sie podniesc dopiero niedawno wstałam:)
a co u ciebie?

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']tak to ten fajny jest i ma dużo doadatków ;)
Fane prazenty dostałaś poprosimy fotki nowych ciuszków :-D najlepiej na modelu :evil_lol:[/quote]

o to super:D nawet fajny jest ten co dostałas:D
to moze dam jak mi sie bedzie chciało:eviltong: narazie nie chce mi sie przebierac we wszystko wiec moze jutro:) bo mam zamiar ubrac sie z bluzke i spodnie które dostałam :) bluze zawsze moge nałozyc a drugie spodnie mam na sobie bo dresowe:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Ja już nie wiem, co z tobą zrobić... :shake: :evil_lol:
Jaki leniuch. ^^ A ja jeździłam na łyżwach i się świetnie bawiłam. :D[/quote]

heh :eviltong: najlepiej nic musisz zaakceptowac moją innośc:evil_lol:
no wiesz:D uwielbiam leniuchowac:eviltong: a rano wstałam wczesnie bo jechałam na zakupy z mama:)

Posted

[quote name='Martunia']No cóż, widocznie tylko to mi pozostaje. :D
Gdzie jedziesz na ferie?
Aha. No ja też uwielbiam się obijać, co tu ukrywać. :diabloti:[/quote]

heh:) no innego wyjscia nie masz chociaz zawsze mozesz mnie zostawic i przestac lubic..(w sumie nie wiem czy mnie wogóle lubisz ale zakładając taką opcje:eviltong:)
raczej siedze w domu chciaz do moich ferii to kupa czasu wiec moze gdzies pojedziemy
heh:)
lenistwo jest najlepsza rzeczą jaka moze mnie spotkac:eviltong::eviltong: (no moze nie najlepszą ale jedną z lepszych):evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Hahaha co to a pomysły! :D No wiesz co, żeby tak myśleć...
No lenistwo jest takie przyjemne. :evil_lol:[/quote]

no wiesz:) nie mam pewnosci czy mnie napewno lubisz moze udajesz zeby zachowac pozory bo jak mnie poznałas to uznałas ze z taką brzydką i grubą dziewczyną nie bedziesz sie zadawac:diabloti:
taaa:loveu:

Posted

[CENTER][quote name='Sweetaśna']no wiesz:) nie mam pewnosci czy mnie napewno lubisz moze udajesz zeby zachowac pozory bo jak mnie poznałas to uznałas ze z taką brzydką i grubą dziewczyną nie bedziesz sie zadawac:diabloti:
taaa:loveu:[/QUOTE]

Czytasz w moich myślach :diabloti:

Żartuję :loveu: Moja sweetaśna Sweet :loveu:[/CENTER]

Posted

[quote name='Martunia']Co Ty gadasz?! :-o Nie wolno Ci tak mówić! :eviltong: Wcale tak nie myślę.
Przecież wiesz, jak Cię kocham... :loveu: :D Kujonku mój mały. :diabloti:[/quote]

prawde:evil_lol:
sie ciesze ze jednak mnie kochasz:loveu: ja ciebie tez:loveu::loveu::diabloti:

[quote name='Owczarkowa'][CENTER]

Czytasz w moich myślach :diabloti:

Żartuję :loveu: Moja sweetaśna Sweet :loveu:[/CENTER]
[/quote]

no dzięki:evil_lol::evil_lol::diabloti:

heh:D