Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sweetaśna']a nic nudy jakos mija sobie dzien:) czekam az rodzice wreszcie pojadą bo dzisiaj mama sie mnie o wszystko czepia:roll::shake:
eh...
a kabik tez nie w humorze rano chciałam go wziąśc ze stołu to mnie zaczął po palcach gryźć..:roll:
[/quote]
no .. u mnie tez nudno :roll: . ech .. tez tak czasem mam :roll: co mama wejdzie do mojego pokoju to .. ze mam balagan , ze to ze tamto :shake: i wtedy jej unikam :cool3: jak ona wchodzi na góre to ja ide na dól , jak ona na dól to ja na góre :evil_lol:
ech ..
a wiesz co Ci powiem .. ze do szkoly zachcialo mi sie isc :eviltong: . Wolalabym isc do szkoly niz tak nuuuuudno spedzic sobote :roll: .

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='globalnydog193']Ach no tak - jeszcze na psiaka czekamy :-D i... mam taki maly plan o trzecim kroliku:cool3: ale jeszcze ciiiiiiii:lol:
Zdjecie wysle, ale pozniej;)[/quote]

No własnie:D:D
mam nadzieje ze juz niedługo:cool3::cool3:
heh;) ile ty tych królików chcesz miec??:D
hodowle jakąs??:evil_lol:
ok:D bede czekac:D

[quote name='Martunia']A my czytamy i nie jest złe. :D Bo wszystkie takie ważne lektury już przeczytaliśmy i przerobiliśmy.
19 grudnia mam wolne. :d Cały tydzień przed świętami mam wolny, bo nie jadę na białą szkołę. :D Czyli... 2,5 tygodnia wolnego. ^^
No posiedzimy sobie, pogadamy jak zawsze. :D[/quote]

heh:) fajnie:)
aa:)
ja 19 mam wigilie szkolną:eviltong::eviltong:
czemu nie jedziesz???
no:D
do której dzisiaj siedzisz?? bo ja długo bo rodziców nie ma:evil_lol:

Posted

[quote name='Pusiakowa']no .. u mnie tez nudno :roll: . ech .. tez tak czasem mam :roll: co mama wejdzie do mojego pokoju to .. ze mam balagan , ze to ze tamto :shake: i wtedy jej unikam :cool3: jak ona wchodzi na góre to ja ide na dól , jak ona na dól to ja na góre :evil_lol:
ech ..
a wiesz co Ci powiem .. ze do szkoly zachcialo mi sie isc :eviltong: . Wolalabym isc do szkoly niz tak nuuuuudno spedzic sobote :roll: .[/quote]

heh:)
tez dobre ale u mnie to unikanie nie przejdzie bo niestety bedzie sie tez czepiac czemu siedze u dziadków..:roll:
Dzisiaj sie czepia o wszystko dosłownie.. to ze czegos nie zrobiłam ze miałam kurze posprzątac ze jeszcze odkurzaczem ze jej nie pomogłam w czymś tam..:shake:

No mi tez ale zeby nie bylo kartkówek:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Sweetaśna']heh:)
tez dobre ale u mnie to unikanie nie przejdzie bo niestety bedzie sie tez czepiac czemu siedze u dziadków..:roll:
Dzisiaj sie czepia o wszystko dosłownie.. to ze czegos nie zrobiłam ze miałam kurze posprzątac ze jeszcze odkurzaczem ze jej nie pomogłam w czymś tam..:shake:

No mi tez ale zeby nie bylo kartkówek:eviltong::eviltong:[/quote]
aha .. moi dziadkowie nie mieszkaja z nami wiec .. i góra i dól jest nasze :cool3: . no ja mam to samo :shake:

no tak :eviltong: i spr. tym bardziej :razz:

Posted

My wigilię mamy jako jedyni 12 grudnia. :eviltong: Fajnie będzie, tak miło wtedy jest, każdy sobie coś życzy... Atmosfera taka przyjazna. A na wigilię szkolną 19 grudnia może przyjdę. :evil_lol: Bo mam znajome z innych klas to może będzie mi się chciało pójść wtedy do szkoły. :eviltong:
Hm nie jadę, bo.. nie chce mi się. xD A tak na poważnie to nie wiem, czy bym wytrzymała codziennie po 8 godzin na stoku, jeżdżąc na nartach. Co prawda lubię to, ale tak co rusz to bym nie mogła.. I jeszcze cała klasa (no, nie cała ^^) tam będzie..
Hmm wiesz, ja tam mogę siedzieć długo w weekendy. :diabloti: Może do 23.00, bo jeszcze chciałabym przeczytać trochę tej lektury, nauczyć się słówek na ang i lekcji z historii.. :roll:

Posted

Hej :loveu:
Moja mam jak wejdzie do naszego pokoiku to jak tylko zobaczy chociażby jedną skarpetkę na ziemi to mówi wy tu macie taki syf że się można przewrócić :shake: ja niestety nie mam jak jej unikać :evil_lol:

Posted

[quote name='Pusiakowa']aha .. moi dziadkowie nie mieszkaja z nami wiec .. i góra i dól jest nasze :cool3: . no ja mam to samo :shake:

no tak :eviltong: i spr. tym bardziej :razz:[/quote]

heh:) w sumie fajnie ale jednak nie ma to jak czasami przyjsc do babci sobie:p

[quote name='Martunia']My wigilię mamy jako jedyni 12 grudnia. :eviltong: Fajnie będzie, tak miło wtedy jest, każdy sobie coś życzy... Atmosfera taka przyjazna. A na wigilię szkolną 19 grudnia może przyjdę. :evil_lol: Bo mam znajome z innych klas to może będzie mi się chciało pójść wtedy do szkoły. :eviltong:
Hm nie jadę, bo.. nie chce mi się. xD A tak na poważnie to nie wiem, czy bym wytrzymała codziennie po 8 godzin na stoku, jeżdżąc na nartach. Co prawda lubię to, ale tak co rusz to bym nie mogła.. I jeszcze cała klasa (no, nie cała ^^) tam będzie..
Hmm wiesz, ja tam mogę siedzieć długo w weekendy. :diabloti: Może do 23.00, bo jeszcze chciałabym przeczytać trochę tej lektury, nauczyć się słówek na ang i lekcji z historii.. :roll:[/quote]

heh;) smisznie:eviltong: tak wczesnie
aha..
my do 19 sie uczymy:evil_lol: 17 ostatni spr mamy:roll:
aha.. ale umiesz jezdzic:eviltong:
fajnie:D
ja dzisiaj na Mam talent schodze a potem sobie przyjde:p
aha:)
ja na angl tez musze sie nauczyc

Posted

Rok temu też tak mieliśmy, bo też była biała szkoła. :D Fajnie było, wszyscy normalnie lekcje mieli, a my wigilię klasową. W dodatku niezorganizowana, ale to szczegół. :evil_lol: W tym roku lepiej się zorganizujemy.
Haha, głupio macie. :D Ja będę się byczyła w domu... ^^
No umiem jeździć, umiem. :D
O właśnie, ja też na "Mam talent" schodzę. :D Może jeszcze trochę pobędę później, zobaczy się. :D

Posted

[quote name='Sweetaśna']heh:) w sumie fajnie ale jednak nie ma to jak czasami przyjsc do babci sobie:p

[/quote]
no tak .. ii .. "babciu .. dasz mi 2zl?" :diabloti::diabloti::evil_lol:

a co jeszcze powiesz? ;)

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']
Moja mam jak wejdzie do naszego pokoiku to jak tylko zobaczy chociażby jedną skarpetkę na ziemi to mówi wy tu macie taki syf że się można przewrócić :shake: [/quote]
jakbym slyszala moja mame :cool3:

Posted

Hej :)
Świetny filmik:cool3: Czy Kabiś ma ADHD że tak się rzuca na tym filmiku? :D:diabloti::eviltong:
Kabi w czapeczce słit:loveu:
A Kiedy wy macie ferie? Bo my w tym roku jako pierwsi chyba i wczesnie oceny nam wystawiaja:roll:

[quote name='Pusiakowa']no tak .. ii .. "babciu .. dasz mi 2zl?" :diabloti::diabloti::evil_lol:
[/quote]
A na co ci 2 zł?:evil_lol: :D Martyś, jeśli Ci na jedzenie nie starcza, to powiedz nam to :D:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='baffi2']A na co ci 2 zł?:evil_lol: :D Martyś, jeśli Ci na jedzenie nie starcza, to powiedz nam to :D:eviltong::evil_lol:[/quote]
na looda :diabloti: (bez skojarzen prosze ! )

[QUOTE][B]Sweet[/B]
to swoja drogą czasami sama da[IMG]http://1.1.1.5/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG][IMG]http://1.1.1.5/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG]

a nie wiem nudy

[/QUOTE]
no mi zawsze daje ;) . nie musze prosic :eviltong:

no u mnie tez nudy . prócz tego , ze baffis sie teraz leje z tego 2zl :cool3:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Hej :loveu:
Moja mam jak wejdzie do naszego pokoiku to jak tylko zobaczy chociażby jedną skarpetkę na ziemi to mówi wy tu macie taki syf że się można przewrócić :shake: ja niestety nie mam jak jej unikać :evil_lol:[/quote]

heh:) ja mam ubrania na pufie to do mnie ze mam to posprzątac
a sama ma znacznie wiecej ubran w pokoju nie pochowanych ale mnie sie czepia:roll:
heh ja tez nie bardzo mam jak

[quote name='Martunia']Rok temu też tak mieliśmy, bo też była biała szkoła. :D Fajnie było, wszyscy normalnie lekcje mieli, a my wigilię klasową. W dodatku niezorganizowana, ale to szczegół. :evil_lol: W tym roku lepiej się zorganizujemy.
Haha, głupio macie. :D Ja będę się byczyła w domu... ^^
No umiem jeździć, umiem. :D
O właśnie, ja też na "Mam talent" schodzę. :D Może jeszcze trochę pobędę później, zobaczy się. :D[/quote]

aha
no bo to ostania juz wspólna wigilia:eviltong:
mamy normalnie wy jakos dziwnie:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Pusiakowa']no tak .. ii .. "babciu .. dasz mi 2zl?" :diabloti::diabloti::evil_lol:

a co jeszcze powiesz? ;)[/quote]

to swoja drogą czasami sama da:D:D

a nie wiem nudy

[quote name='Pusiakowa']jakbym slyszala moja mame :cool3:[/quote]

hehe:)

Posted

[quote name='baffi2']Hej :)
Świetny filmik:cool3: Czy Kabiś ma ADHD że tak się rzuca na tym filmiku? :D:diabloti::eviltong:
Kabi w czapeczce słit:loveu:
A Kiedy wy macie ferie? Bo my w tym roku jako pierwsi chyba i wczesnie oceny nam wystawiaja:roll:

A na co ci 2 zł?:evil_lol: :D Martyś, jeśli Ci na jedzenie nie starcza, to powiedz nam to :D:eviltong::evil_lol:[/quote]

hej:D
no wiesz ADHA to pewnie ma:evil_lol::evil_lol: czasami tak sie zachwouje ale bobika w kopaniu i tak nie przebije:eviltong:
dziekuje:D
my mamy jako ostatni...:roll:

hehe:eviltong: czasami 2 zł sie przydaje po 10 razach masz juz 20 zl:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

U mnie też ostatnia wigilia klasowa będzie :placz:.
Im bliżej wakacji, tym bardziej zaczynam już czuć 'tęsknote'. Wiem, że pewnie na koneic roku szkolnego sie popłaczę :placz:. Nie wierzę... to już ostatni rok... Kurde, ja nie kcę ;(! Mimo, że chodziłam z obecną klasą tylko przez 3 lata tak trochę przywiązałam się do niej :(:(:(...

Posted

[quote name='gordonowa']U mnie też ostatnia wigilia klasowa będzie :placz:.
Im bliżej wakacji, tym bardziej zaczynam już czuć 'tęsknote'. Wiem, że pewnie na koneic roku szkolnego sie popłaczę :placz:. Nie wierzę... to już ostatni rok... Kurde, ja nie kcę ;(! Mimo, że chodziłam z obecną klasą tylko przez 3 lata tak trochę przywiązałam się do niej :(:(:(...[/quote]
no wlasnie to ostatnia wigilia .. ostatnia . potem wszyscy sie rozejda :-( a ja sie tak do nich przywiazalam przez te .. 4 lata ! nie zamienilabym tej klasy na zadna inna ! ja tez sie pewnie poplacze .. :-( tak chcialabym zeby nasza klasa sie nie rozeszla i wszyscy poszli do tej samej klasy .. ale szans nie ma .. jedni ida wgl. z tej szkoly a inni ida np. do dzinnikarskiej inni do artystycznej , sportowej .. Ja nie kce ! nie kce ! :placz: Mimo , ze szkola taka glupia i nie chce do niej chodzic to.. cofnelabym czas napoczatek kiedy ich poznalam .. :-(

Posted

Ja też myślę, że na koniec roku przeżyję trochę te rozstanie ze sowją klasą. Niekiedy mnie denerwuje, różnie ją "lubię". Ale.. jakoś tak przywiązałam sie do tych wszystkich osób, do żartów, ich samych.. Będzie trudno mi się z nią pożegnać. Bo czasem i były jakieś nieprzyjemne chwile, ale bardzo ich wszystkich lubię..

Posted

ja też miałam takie chwile, że myślałam iż się załamię i nie mogłam już powstrzymać się od płaczu, bo potrafiła mnie strasznie zranić. ale jak przychodzi co do czego, to jednak będę to rozstanie przeżywać...

Posted

[quote name='gordonowa']Ojojoj, dedykacja dla mnie :loveu:
Dzięki kochana;*;*[/quote]

prosze:D:D

[quote name='Martunia']Nie dziwnie, właśnie fajnie. :D
No ostatnia wigilia klasowa.. smutno trochę będzie. :-([/quote]

dziwnie:eviltong:
nom smutno:(

[quote name='gordonowa']U mnie też ostatnia wigilia klasowa będzie :placz:.
Im bliżej wakacji, tym bardziej zaczynam już czuć 'tęsknote'. Wiem, że pewnie na koneic roku szkolnego sie popłaczę :placz:. Nie wierzę... to już ostatni rok... Kurde, ja nie kcę ;(! Mimo, że chodziłam z obecną klasą tylko przez 3 lata tak trochę przywiązałam się do niej :(:(:(...[/quote]

no:(
eh... straszne ja z niektórymi osobami do klasy chodzie po 7 lat:-(
ja tez nie chce:(

[quote name='Pusiakowa']no wlasnie to ostatnia wigilia .. ostatnia . potem wszyscy sie rozejda :-( a ja sie tak do nich przywiazalam przez te .. 4 lata ! nie zamienilabym tej klasy na zadna inna ! ja tez sie pewnie poplacze .. :-( tak chcialabym zeby nasza klasa sie nie rozeszla i wszyscy poszli do tej samej klasy .. ale szans nie ma .. jedni ida wgl. z tej szkoly a inni ida np. do dzinnikarskiej inni do artystycznej , sportowej .. Ja nie kce ! nie kce ! :placz: Mimo , ze szkola taka glupia i nie chce do niej chodzic to.. cofnelabym czas napoczatek kiedy ich poznalam .. :-([/quote]

:( eh.. szkoda gadac wy macie dobrze bo moze kogos spotkacie w szkole od was z klasy a ja.. ide do całkiem innej niz ktos z mojej klasy...:roll: (w sumie zalezy gdzie sie dostane) przez 4 lata?:crazyeye:
eh.. ja chciałabym zeby ta 3 klasa trwała ciągle bo jest najlepsza i najsmutniejsze ze gdy juz wszyscy sie dobrze poznali to czas sie rozstac:placz:

Posted

[quote name='M&T']Hej skarbie!! :loveu::loveu:

Dawno nas nie było :oops:
Co tam u ciebie? :D[/quote]

hej kochanie:loveu:
a dobrze:D
mam talent ogladam a siostra znalazła w necie niezły filmik musze wam go pokazac:evil_lol::evil_lol:

[url=http://www.youtube.com/watch?v=twTX-eNXfUk]YouTube - Mam talent - dowcipny występ[/url]
:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Martunia']Ja też myślę, że na koniec roku przeżyję trochę te rozstanie ze sowją klasą. Niekiedy mnie denerwuje, różnie ją "lubię". Ale.. jakoś tak przywiązałam sie do tych wszystkich osób, do żartów, ich samych.. Będzie trudno mi się z nią pożegnać. Bo czasem i były jakieś nieprzyjemne chwile, ale bardzo ich wszystkich lubię..[/quote]

heh... damy rade musimy ale bedzie smutno:-(
ja sie na bank porycze:placz:

[quote name='gordonowa']ja też miałam takie chwile, że myślałam iż się załamię i nie mogłam już powstrzymać się od płaczu, bo potrafiła mnie strasznie zranić. ale jak przychodzi co do czego, to jednak będę to rozstanie przeżywać...[/quote]

ja moją klase lubie narazie nic mi nie zrobili.. wszystkich bardzo lubie najgorszy mi sie wydaje ze bedzie moment balu bo to jednak jest takie oficjalne pozegnanie przed koncem roku...
tak popłaczemy sie wszystkie:placz: