***Paulina*** Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 No patrz... Nie pomyślałam żeby Kati kupić czapkę i szalik:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Super fotki:loveu::loveu::loveu: Quote
Efciq Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ooo i dla mnie dedykacja:lol: śliczne fotki :loveu: co u ciebie? Quote
Skibka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 I doczekałam się dedykacji:loveu: [url]http://images32.fotosik.pl/408/86f731d4f0c70781.jpg[/url] Śliczne..Taki bidulek.:evil_lol: Ja też nie wpadłam na to żeby Viki kupić szalik i czapkę.:lol: Quote
Sweet Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Martunia']Dobrze Ci na pewno poszło. :D Jaki słodki krasnalek!!! :loveu:[/quote] no fajny nie:D [quote name='Pusiakowa']Witam sie! :multi: [URL]http://images26.fotosik.pl/300/e9eac86bcd833995.jpg[/URL] swietne! :loveu: dla mnie tez nie ma dedykacji :-(:diabloti:[/quote] witamy:D dziekuje:) bedzie następnym razem:) pewnie jutro chyba ze chcesz filmik dla ciebie:D [quote name='anitaaa i bartis'][URL]http://images26.fotosik.pl/300/e9eac86bcd833995.jpg[/URL] haha jaki słodki bałwanek :multi:[/quote] hehe:D [quote name='***Paulina***']No patrz... Nie pomyślałam żeby Kati kupić czapkę i szalik:evil_lol: Super fotki:loveu:[/quote] No widzisz:D teraz tak sie chodzi na spacerki to najnowsza moda:eviltong: dziekuje:p [quote name='efciq']ooo i dla mnie dedykacja:lol: śliczne fotki :loveu: co u ciebie?[/quote] no widzisz chciałas to masz:D dziekuje a u mnie spoko:) niedawno skonczyłam prawie wszystkie zad z matmy oprócz 4 bo nie umiem i prawie mam prace ne technike bo musze jeszcze opisac pismem technicznym:roll: [quote name='Skibka']I doczekałam się dedykacji:loveu: [URL]http://images32.fotosik.pl/408/86f731d4f0c70781.jpg[/URL] Śliczne..Taki bidulek.:evil_lol: Ja też nie wpadłam na to żeby Viki kupić szalik i czapkę.:lol:[/quote] heh:evil_lol:jaki tam bidulek:eviltong: no widzisz jedynie ja taka pomysłowa i jeszcze rekawiczki:D i najlepiej wyglada ten róz na kabiku:D Quote
Avaloth Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 cześć Słitaśna :eviltong: co ty zrobiłaś temu bidnemu Kabikowi ? :evil_lol: rozumiem że mu zimno czy coś, ale w różowy ? :D:D słodziutki :loveu: a te foty na poprzedniej stronie takie sprośne, a ty jeszcze dedykujesz :diabloti::diabloti: mizianko dla twojego skunksika :eviltong::loveu: Quote
Pusiakowa Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Sweetaśna']witamy:D dziekuje:) bedzie następnym razem:) pewnie jutro chyba ze chcesz filmik dla ciebie:D [/quote] suuper :) . a mi tam obojetnie :loveu: . Dla Ciebie u mnie tez fotka bedzie :) .. jesli aparat wróci :roll: chyba ze zrobie komórkowe :P Quote
Martunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Dobry wieczór! :hand: Co tam u Was, jak leci sobota? ;) Quote
Sweet Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Isia & Chester']cześć Słitaśna :eviltong: co ty zrobiłaś temu bidnemu Kabikowi ? :evil_lol: rozumiem że mu zimno czy coś, ale w różowy ? :D:D słodziutki :loveu: a te foty na poprzedniej stronie takie sprośne, a ty jeszcze dedykujesz :diabloti: mizianko dla twojego skunksika :eviltong::loveu:[/quote] hej Isia:evil_lol: Ja mu nic nie zrobiłam tylko pozyczyłam szalik i czapke:eviltong: oj tam czepiasz sie:evil_lol: różwoy bardzo fajny jest i do chłopaka bardzo pasuje:eviltong: Jakie tam sprośne to jest pozycja w której kabik śpi:evil_lol: wymiziany:D:loveu::eviltong: [quote name='Pusiakowa']suuper :) . a mi tam obojetnie :loveu: . Dla Ciebie u mnie tez fotka bedzie :) .. jesli aparat wróci :roll: chyba ze zrobie komórkowe :P[/quote] heh:) to dobrze:) bedą filmiki:) dziekuje:D poczekam:) Quote
Sweet Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Martunia']Dobry wieczór! :hand: Co tam u Was, jak leci sobota? ;)[/quote] hej:D a spoko loko:eviltong: nudy nudy nudy.. wolne sie konczy:roll: Rodzice jadą za godzinke na zabawe andrzejkową i same zostaniemy z dziadkami:multi::multi: Robiłam prace na technike zad z matmy i jeszcze lektura mnie czeka:shake: narazie sobie siedze na kompie i film ogladam:) i sprzątałam dzisiaj wreszcie kurze w pokoju:eviltong::eviltong: FILMIKI DLA MARTYNKI:loveu::loveu: i dla wszystkich innych tez oczywiscie:eviltong: taki krótki [url=http://www.youtube.com/watch?v=tAc3lBVorxY]YouTube - Kulanie:)[/url] i jeszcze jeden:) [url=http://www.youtube.com/watch?v=VC1ESbHjF9w]YouTube - Kulanie 2:)[/url] Quote
dog193 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Hejo Sweet:multi::loveu: Wreszcie sie do kompa dorwalam:multi: Juz po zebraniu - nawet nie bylo tak zle:multi: Łózko dostane:lol: Co tam u was?? Stesknilam sie za wami:loveu: Quote
Kinia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 haha jak rusza łapkami... A ja mam w pon. spr z lektury i jeszcze nie zaczęłam jej czytać... Quote
Sweet Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='globalnydog193']Hejo Sweet:multi::loveu: Wreszcie sie do kompa dorwalam:multi: Juz po zebraniu - nawet nie bylo tak zle:multi: Łózko dostane:lol: Co tam u was?? Stesknilam sie za wami:loveu:[/quote] hej:D:D widze własnie:D wreszcie:multi::multi: To dobrze;) mówiłam ze tak źle nie bedzie:D:D teraz sie tylko mocniej staraj a bedzie dobrze:p a u nas nic ciekawego.. jakos zyjemy:D a co u ciebie??:D tez sie stęsknilismy:loveu: Quote
Sweet Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Kinia']haha jak rusza łapkami... A ja mam w pon. spr z lektury i jeszcze nie zaczęłam jej czytać...[/quote] heh bo on sie tak wyciera:evil_lol::evil_lol: ja mam we wt kartkówke a jestem w połowie lektury dopiero..:roll: moze dam rade ostanio w jeden dzien przeczytałam 6 rozdziałów:evil_lol: Quote
Sweet Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Kinia']Ja musze przeczytać "stary człowiek i morze"[/quote] jezu to nudne;/ miałam fragment w podr i na lekcji czytalismy:roll: Ja mam teraz Syzyfowe Prace...:roll: Quote
Kinia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ja musze przeczytać "stary człowiek i morze" Quote
Martunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 O, to brawo. :D A ja też muszę lekturę czytać, jeszcze 3 rozdziały mi zostały (to krótka lektura, to szybko idzie :D). Ale muszę się uczyć to 5 kartkówek, sprawdzianu, odpowiedzi-poprawy i odp na ten tydzień... :roll: Jakoś to pójdzie. Jakoś obchodzisz Andrzejki? :D Ale się Kabiś wyciera. :cool3: Quote
dog193 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 A u mnie po staremu: mam juz nowe meble i czekam na nowe lozko:razz: Teraz moje kroliki mają mega klatke:multi: A na 8 grudnia mamy "Kamienie na szaniec"... jeszcze nie mam ksiazki nawet wypozyczonej, bo wszystkie biblioteki sa zamkniete:shake: musze kupic.. niedlugo ide z kolezanka do schroniska, bo jak mialam remont to porzadek zrobilam w szafie i mam stare swetry do oddania. No i psiakom cieplo bedzie:loveu: A moj tata jak sie o tym dowiedzial to mowi tak: I co - oni tym psom te swetry zalożą? :splat: Quote
Pusiakowa Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 dziekuje za filmik ;) Ale szaleje :evil_lol: a potem siada .. zmeczony :cool3: Quote
Sweet Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Martunia']O, to brawo. :D A ja też muszę lekturę czytać, jeszcze 3 rozdziały mi zostały (to krótka lektura, to szybko idzie :D). Ale muszę się uczyć to 5 kartkówek, sprawdzianu, odpowiedzi-poprawy i odp na ten tydzień... :roll: Jakoś to pójdzie. Jakoś obchodzisz Andrzejki? :D Ale się Kabiś wyciera. :cool3:[/quote] heh:) widzisz:) a jaka masz?? ja tez mam troche w tym tyg.. w domu siedze:evil_lol::evil_lol: a ty??:D heeh:D [quote name='globalnydog193']A u mnie po staremu: mam juz nowe meble i czekam na nowe lozko:razz: Teraz moje kroliki mają mega klatke:multi: A na 8 grudnia mamy "Kamienie na szaniec"... jeszcze nie mam ksiazki nawet wypozyczonej, bo wszystkie biblioteki sa zamkniete:shake: musze kupic.. niedlugo ide z kolezanka do schroniska, bo jak mialam remont to porzadek zrobilam w szafie i mam stare swetry do oddania. No i psiakom cieplo bedzie:loveu: A moj tata jak sie o tym dowiedzial to mowi tak: I co - oni tym psom te swetry zalożą? :splat:[/quote] o to super:D pokaz mi na zdjęciu:cool3: to fajnie:D:D jeszcze na psiaka czekamy:cool3: kamienie na szaniec nawet fajne ale nie przepadam za historycznymi ksiązkami.. o fajnie:) ja mam pełno starych ciuchów musze cos z tym zrobic ale nie wiem:eviltong: hehe mój tata chyba tak samo by powiedział jakbym mu to powiedziała [quote name='Pusiakowa']dziekuje za filmik ;) Ale szaleje :evil_lol: a potem siada .. zmeczony :cool3:[/quote] prosze:D no:) Quote
Sweet Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Pusiakowa']a co u was? :D[/quote] a nic nudy jakos mija sobie dzien:) czekam az rodzice wreszcie pojadą bo dzisiaj mama sie mnie o wszystko czepia:roll::shake: eh... a kabik tez nie w humorze rano chciałam go wziąśc ze stołu to mnie zaczął po palcach gryźć..:roll: [quote name='Martunia']Ja mam teraz 'Folwark Zwierzęcy'. ;) Hmm wiesz, u mnie podobnie się zapowiada ten dzień. :D Teraz wiem dokładnie, że 5 stycznia u nas wystawiają oceny, więc mam trochę czasu do poprawienia niektórych ocen. :cool3:[/quote] nie znam:evil_lol: nie czytamy czegos takiego heh:) to posiedzimy sobie razem przy kompie:eviltong::eviltong: U nas juz 19 grudnia mają byc wystawione:roll::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Sweet Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [SIZE=4][COLOR=Magenta]Posty skaczą:roll::roll::roll: [/COLOR][/SIZE] Quote
Martunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ja mam teraz 'Folwark Zwierzęcy'. ;) Hmm wiesz, u mnie podobnie się zapowiada ten dzień. :D Teraz wiem dokładnie, że 5 stycznia u nas wystawiają oceny, więc mam trochę czasu do poprawienia niektórych ocen. :cool3: Quote
dog193 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ach no tak - jeszcze na psiaka czekamy :-D i... mam taki maly plan o trzecim kroliku:cool3: ale jeszcze ciiiiiiii:lol: Zdjecie wysle, ale pozniej;) Quote
Martunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 A my czytamy i nie jest złe. :D Bo wszystkie takie ważne lektury już przeczytaliśmy i przerobiliśmy. 19 grudnia mam wolne. :d Cały tydzień przed świętami mam wolny, bo nie jadę na białą szkołę. :D Czyli... 2,5 tygodnia wolnego. ^^ No posiedzimy sobie, pogadamy jak zawsze. :D Quote
Recommended Posts