Sweet Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']aha zapomniałam napisac ile miał :evil_lol: 48 A dawali u was za to oceny ?? U nas dawali i mam dst a czwórka była od 39 :crazyeye:[/quote] hehe:) to duzo miał:) heh:) niee u nas ocen nie dawali:eviltong: [quote name='globalnydog193']No ma nadzieje, ze bede umiec... jak nie to nie wiem co zrobie.. Aha - my zadnego balu nie mamy:shake: No dziewczyna do najmądrzejszych nie nalezy... no ale coz zrbic - jeszcze na glupote lekarstwa nie wymyslili:evil_lol: A ja 40 punktow mimo, ze sie w ogole nie uczylam:evil_lol: ale bardzo mi ulatwilo, ze pytania byly po polsku i nie bylo zadnej samodzielnej wypowiedzi(opis pokoju takie tam). Byly tylko do napisania pojedyncze zdania.[/quote] uda ci sie pewnie:) aha to dziwnie.. hehe:) jeszcze nie:eviltong: ale moze kiedys kto wie:evil_lol: fajnie ze tak duzo miałas:eviltong: ja niemca kompletnie nie kapuje bo ty z niego pisałas nie?? ja bym miał moze z 1 ptk jakby dobrze poszło:diabloti: juz wole anglika niemca naprawde nie rozumiem:shake: ale oceny mam dobre mimo wszystko ale ma sie swoje sposoby:evil_lol::evil_lol: Quote
LadyK Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [CENTER][COLOR="DarkOrchid"][quote name='Sweetaśna'] a dokładniej? ja miałam połowe +10:eviltong:[/QUOTE] Dokładniej to 38 :evil_lol: Taka dziewczyna ode mnie ze szkoły miała 49 :crazyeye: Żebym ja tyle miała to by fajnie było:evil_lol: [/COLOR][/CENTER] Quote
Bartiśkowa_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 No ja też chciała bym mieć tak dużo :shake: i iść sobie na rozszerzony angielski :eviltong: ale cóż a wygdze idziecie do szkoły potem ? Quote
Sweet Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='Owczarkowa'][CENTER][COLOR=DarkOrchid] Dokładniej to 38 :evil_lol: Taka dziewczyna ode mnie ze szkoły miała 49 :crazyeye: Żebym ja tyle miała to by fajnie było:evil_lol: [/COLOR][/CENTER] [/quote] hehe:) to dużo miałas:D ode mnie za szkoły ktos pewnie i z 50 miał:evil_lol: z klas z rozszerzonym angielskim:diabloti: Quote
Sweet Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']No ja też chciała bym mieć tak dużo :shake: i iść sobie na rozszerzony angielski :eviltong: ale cóż a wygdze idziecie do szkoły potem ?[/quote] heh:) ja tez mam nadzieje ze na tym koncowym mi sie uda.. a na rozszerzony angielski i tak nie ide:evil_lol: Ja ide na mat-geo z hiszpańskim jak sie dostane a jak nie to do innej szkoły na mat-fiz-inf.. do poznania oczywiscie:) narazie tyle bo nie wiem jak to bedzie.. a ty gdzie chcesz isc?? Quote
dog193 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 No ja z niemca pisalam.. Wolalabym z anglika, ale nie dali nam do wyboru:shake: Ja niemiecki mam dopiero od pierwszej klasy, a w podstawówce mialam angielski przez 6 lat, wiec bez sensu... no ale nie narzekam:eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='Sweetaśna']heh:) ja tez mam nadzieje ze na tym koncowym mi sie uda.. a na rozszerzony angielski i tak nie ide:evil_lol: Ja ide na mat-geo z hiszpańskim jak sie dostane a jak nie to do innej szkoły na mat-fiz-inf.. do poznania oczywiscie:) narazie tyle bo nie wiem jak to bedzie.. a ty gdzie chcesz isc??[/quote] Ja mam wiele pomysłów myślę nad dziennikarstem, nad techniukum projektowania ubrań i ciągle do innego mirzychodzi do głowy :evil_lol: A moim marzeniem jest weterynaria ale ja już wiem że raczej sobię nie poradzę :roll: O to ty lubisz matmę i fizykę ? :crazyeye: Quote
Sweet Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='globalnydog193']No ja z niemca pisalam.. Wolalabym z anglika, ale nie dali nam do wyboru:shake: Ja niemiecki mam dopiero od pierwszej klasy, a w podstawówce mialam angielski przez 6 lat, wiec bez sensu... no ale nie narzekam:eviltong:[/quote] heh:) głupio.. ja niemca nie kapuje i nie zakapuje nigdy:shake: za trudne to wszystko dla mnie:evil_lol::evil_lol: a moje oceny nie pokazuja tego ze nie umiem wrecz przeciwnie:eviltong: dziwnie.. a gdzie idziesz po gim?? [quote name='anitaaa i bartis']Ja mam wiele pomysłów myślę nad dziennikarstem, nad techniukum projektowania ubrań i ciągle do innego mirzychodzi do głowy :evil_lol: A moim marzeniem jest weterynaria ale ja już wiem że raczej sobię nie poradzę :roll: O to ty lubisz matmę i fizykę ? :crazyeye:[/quote] heh:) ja tez miałam do czasu:) narazie jestem za tym co powiedziałam:) matme lubie bardzo a co do fizyki to jak pójde do innej szkoły nie tej do której najbardziej chce sie dostac to zaden inny profil mi nie pasuje:diabloti: wiec juz wole to:) na biol-chem czy na humanie bym sie nie odnalazła:evil_lol: Quote
Martunia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 A u mnie w szkole dużo osób miało ok. 40, prawie 50. :D Czemu sie nie wyspałaś? Wiesz, ja zawsze sie nie wysypiam w dni, w których idę do szkoły. :roll: Quote
Izabela124. Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Hej Bossszzzzz ile ja tu nadrabiania miałam :crazyeye: i o skzole gadałyście, wy to psychiczki jesteście hehe całuski:loveu: Quote
Sweet Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='Martunia']A u mnie w szkole dużo osób miało ok. 40, prawie 50. :D Czemu sie nie wyspałaś? Wiesz, ja zawsze sie nie wysypiam w dni, w których idę do szkoły. :roll:[/quote] heh:) a ty miałas ile w koncu?? bo ogladałam do późna film:eviltong: przed 1 szłam spac:diabloti: ale film zarąbisty Mama mia karabella:diabloti::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='Izabela124.']Hej Bossszzzzz ile ja tu nadrabiania miałam :crazyeye: i o skzole gadałyście, wy to psychiczki jesteście hehe całuski:loveu:[/quote] hej:) hehe:) przepraszam no:eviltong: oj tam o szkole tez trzeba gadac:evil_lol: buziaczki:loveu: Quote
Martunia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Aaaaa... film. ;) No, ale teraz sie wyśpisz. :D Punktów mam tyle, ile Ci mówiłam, tamto zadanie pisemne miałam dobrze napisane. :D Quote
Sweet Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='Martunia']Aaaaa... film. ;) No, ale teraz sie wyśpisz. :D Punktów mam tyle, ile Ci mówiłam, tamto zadanie pisemne miałam dobrze napisane. :D[/quote] nom:D hehe;) jutro ani w niedziele sie nie wyśpie:evil_lol::eviltong: za to w poniedziałek i wtroek śpie do południa:) i dzisiaj ide wczesniej spac bo padam:) a to fajnie:) Quote
Sweet Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='globalnydog193']Sweet - nie mam pojecia:niewiem: I przeraza mnie to zdeczka.... pare miesiecy zostalo, a ja nie mam planów na przyszlosc...[/quote] heh.. ja na poczatku roku tez nie miałam pojecia ale teraz sie zdecydowałam:) napewno cos wybierzesz niedlugo:) Quote
dog193 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Sweet - nie mam pojecia:niewiem: I przeraza mnie to zdeczka.... pare miesiecy zostalo, a ja nie mam planów na przyszlosc... Quote
Sweet Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='Martunia']Śpioch pospolity. :D Co u Kabisia?[/quote] hehe:) no co spac juz nawet nie mozna:evil_lol::evil_lol: kabik spi:) moze wam dam kilka zdjec jak sie zgrają;) Quote
Efciq Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Jak zwykle gadacie i gadacie a ja nic nie rozumiem :shake: bo nie chce mi sie czytać poprzednich stron :oops: Quote
Sweet Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='Martunia']Tak, foty!!! :) :multi:[/quote] bedą beda:D:D hehe:) ale mało:) a jurto dam z wystawy:D bo sie wybieram:) o 9.03 mam autobus i musze wstac przed 8:evil_lol: bede tam ze 2h a potem pojade sobie chyba na zakupy do sklepu i wróce do domku:) [quote name='efciq']Jak zwykle gadacie i gadacie a ja nic nie rozumiem :shake: bo nie chce mi sie czytać poprzednich stron :oops:[/quote] heh:) przepraszamy:) bo my sie opanowac nie mozemy a co do rozumienia to nas czasami lepiej nie rozumiec:eviltong: Quote
Sweet Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='globalnydog193']A to sama jedziesz na wystawe?[/quote] tak:) tam sie umówiłam z kolezanką z dogo na miejscu:) jade sama bo mam blisko:) do wrocka tez jechałam sama co prawda potem mnie odebrała asia:eviltong: i na wystawe juz z nią jechałam:p Quote
Efciq Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Tylko Asia odebrała Adę ?! a co ze mną? :evil_lol: Quote
Recommended Posts