dog193 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Hej dziewczyny:loveu: Królik mi sie rozchorowal:-( Sweet - no juz sciany stoją :-D Quote
Bartiśkowa_ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Hejo :loveu: Dawali nam dziś wyniki z anglika i mam z próbnego 28 punktów :evil_lol: Co tam u ciebie ? Quote
dog193 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ja mam z próbnego z niemieckiego 40:evil_lol: Quote
Sweet Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='gordonowa']A ja nie oglądałam tej drugiej części YCD jak tańczyli tą choreografie Piróga czy tam kogo :roll: :(:(. Hej słitaśny kujonku:multi:.[/quote] :( ale widziałas poczatek:) ta choreografia taka sobie była wg mnie:evil_lol: ale sie nie znam [quote name='Martunia']Hej. :) Nie o sobie, tylko o Tobie! Czytać nie umiesz?! :turn-l: Hmm.. nie lubię, jak niektórzy się śmieją z tego, że ktoś się zakochał nieszczęśliwie... :roll: Czy to brzydki, czy ładny... Tak poza tym co u Ciebie? Jak w szkole? Wczoraj oglądałaś YCD pewnie. ;)[/quote] hej:) umiem umiem:) hehe:diabloti: ja tez nie bo to przykre dla tej osoby jest... a u mnie spoko.. ale jestem zła bo nie dostałam 6 ze spr z gegry tylko 5+:placz: a ja musze 6 miec:placz: po za tym to hm... tragedia pani mnie dorote, rafała i bartka przydzieliła do grupy która ma wybierac kto bedzie z kim tanczył na balu:roll: potem jak cos komus nie bedzie pasowac to bedzie na nas albo bedzie ze my sobie bierzemy najlepszych partnerów..:roll::shake: wolałabym zeby pani wybierała bo nie bylo by do nas pretensji przynajmniej.. [quote name='efciq']Hej :multi: A kto odpadł z Ycd? bo nie widziałam końcówki :roll:[/quote] hej:) [quote name='Martunia']Odpadli Anita i Kamil. ;)[/quote] no oni odpadli:eviltong: a gabrys znowu nie byl nominowany:multi: [quote name='M&T']Witamy się po południowo :loveu:[/quote] witamy:loveu::loveu: Quote
Sweet Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='globalnydog193']Hej dziewczyny:loveu: Królik mi sie rozchorowal:-( Sweet - no juz sciany stoją :-D[/quote] hej:) ojej:(:( oby szybko wyzdrowiał:-( o to fajnie:D a do jakiejs innej miejscowosci sie przeprowadzasz?? [quote name='Martunia']Kujonek się teraz grzecznie uczy. :D[/quote] nie prawda:evil_lol::evil_lol: bo jak to pisałas to bylam juz w domku:diabloti: [quote name='anitaaa i bartis']Hejo :loveu: Dawali nam dziś wyniki z anglika i mam z próbnego 28 punktów :evil_lol: Co tam u ciebie ?[/quote] hej:) o to nieźle:) a ja jutro sie dowiem ile miałam:) a u mnie nudy ogólnie:p [quote name='globalnydog193']Ja mam z próbnego z niemieckiego 40:evil_lol:[/quote] gratulacje:) ja z niemca to moze z 1 pkt bym miała:evil_lol::evil_lol: [quote name='Kinia']28 to więcej niż połowa:)[/quote] nom:) ja licze na jakies 34 jutro sie przekonam ile mam:) chcialabym wiecej ale nie wiem jak poszło..:roll: Quote
Kinia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 A u nas się sami dobieramy do poloneza na koniec roku:) Quote
Sweet Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='Kinia']A u nas się sami dobieramy do poloneza na koniec roku:)[/quote] u nas tez mozna ale wiekszosc nikogo nie poprosi albo nie chce tanczyc...:roll: zresztą w naszej klasie tak jest ze nikt nie ma odwagi kogos poprosic ani nic... wiec pani tak zazadziła... i nie mamy pojecia jak ustalic to zeby bylo sprawiedliwie.. przede wszystkim dla dziewczyn bo potem beda pretensje ze któras dostała najbrzydszego itp..:roll: Quote
Kinia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Jeju ja jestem ciekawa na kogo trafie... boje sie, że na jakiegoś no wiesz... Quote
Sweet Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='Kinia']Jeju ja jestem ciekawa na kogo trafie... boje sie, że na jakiegoś no wiesz...[/quote] hehe:) wiem wiem:D u mnie z klasy nikt nie chce tanczyc z oficerem, adamem, pawłem i jeszcze paroma innymi:roll: i co ja mam zrobic z nimi... tylo 2 moge odrzucic bo o 2 jest za dużo.. ale dobrze ze sama nie bede ustalac tego:) ja nie wiem z kim bym chciała tanczyc..:roll: Quote
Martunia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Gadacie o polonezie.. a u mnie jeszcze nawet nie myślą o tym. To będzie gdzieś pod koniec roku, w maju może.. Ale już się boję, jak to będzie wyglądało, z przede wszystkim te pary.. czy sami sie dobieramy, czy wzrostem.. :hmmmm: Ojj kujonie, nie ubolewaj, ja bym się strasznie z 5 cieszyła.. ale pospolite kujony tak mają, ocen celujących i bardzo dobrych wciąż im mało.. :diabloti: Akurat Ciebie wybrali.. ja bym nie chciała być wybrana. Quote
Sweet Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='Martunia']Gadacie o polonezie.. a u mnie jeszcze nawet nie myślą o tym. To będzie gdzieś pod koniec roku, w maju może.. Ale już się boję, jak to będzie wyglądało, z przede wszystkim te pary.. czy sami sie dobieramy, czy wzrostem.. :hmmmm: Ojj kujonie, nie ubolewaj, ja bym się strasznie z 5 cieszyła.. ale pospolite kujony tak mają, ocen celujących i bardzo dobrych wciąż im mało.. :diabloti: Akurat Ciebie wybrali.. ja bym nie chciała być wybrana.[/quote] gadamy czy ja wiem dzisiaj pani poruszyla ten temat... my w czerwcu jakos:eviltong: nie kujon ale z gegry musze miec 6 bo mi sie do pkt do liceum bedzie liczyc gegra:evil_lol::evil_lol: tylko dlatego chce miec 6:eviltong::diabloti: a myslisz ze ja chciałam:shake: Quote
Martunia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ale czemu Was tak szybko już do tego poloneza biorą? Przecież jeszcze z pół roku gdzieś... Ojj kuojnku, już się nie tłumacz, wszyscy wiemy, że tak się dobrze uczysz, że nawet ocena 5 jest dla Ciebie oceną niezadowalającą. :diabloti: Quote
Sweet Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='Martunia']Ale czemu Was tak szybko już do tego poloneza biorą? Przecież jeszcze z pół roku gdzieś... Ojj kuojnku, już się nie tłumacz, wszyscy wiemy, że tak się dobrze uczysz, że nawet ocena 5 jest dla Ciebie oceną niezadowalającą. :diabloti:[/quote] tak wczesniej bo juz w marcu mamy próby ktore wliczają sie w lekcje wf a potem z tego jest ocena czy cos.. po za tym nauczyciele chca miec juz to załatwione a nie na ostatnią chwile jak u was:evil_lol::evil_lol: ta jasne:diabloti::eviltong: kujonem bym byla jakbym miała sredną 6.0 a na półrocze wyjdzie mi jakies 4,7..:roll: Quote
Martunia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ocena?! :-o Chyba sobie żartujesz! Ocena z poloneza? Ej, oni chyba naprawdę powariowali w tych szkołach. U mnie tak nie ma. Współczuję Wam. :evil_lol: Nie na ostatnią chwilę tylko na chwilę odpowiednią.. najlepiej już się do tego przygotowywać, by mieć to wszystko z głowy hmmm... :roll: Jasne, jasne.. i tak będziesz miała pasek! Quote
Sweet Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='Martunia']Ocena?! :-o Chyba sobie żartujesz! Ocena z poloneza? Ej, oni chyba naprawdę powariowali w tych szkołach. U mnie tak nie ma. Współczuję Wam. :evil_lol: Nie na ostatnią chwilę tylko na chwilę odpowiednią.. najlepiej już się do tego przygotowywać, by mieć to wszystko z głowy hmmm... :roll: Jasne, jasne.. i tak będziesz miała pasek![/quote] no wiesz bo ja chodze do dziwnej szkoły:evil_lol::evil_lol: pasuje do mnie bo ja tez dziwna jestem:evil_lol::evil_lol: heh:) albo to moze wy macie dziwna szkołe:eviltong: lepiej wczesniej nie za późno ustalac wszystko:) hehe:) ta jasne na koniec to bede sie cieszyc jak wyciagne na średnią 5.0:roll: a chciałam 5.3:-( ty pewnie kujonko bedziesz miec 5.5:diabloti: Quote
Martunia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Co ja mogę powiedzieć... bywa. :evil_lol: No to już się przygotowujcie do tego wszystkiego. xD Ja mam całkowicie 'normalną' szkołę. :evil_lol: Haha 5.0? Ja się cieszyć będę z 4,8. :eviltong: Ja i 5.5? Żartujesz sobie chyba, bo nigdy na tyle nie wyciągnę, jak Ty, kujonie. :diabloti: Ejj.. mamy mieć w następnym półroczu WDŻWR. :crazyeye: Całoklasowe i obowiązkowe (bez sensu, ale ok..)... Już się boję... :crazyeye: Quote
Rahl Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='Martunia'] Ejj.. mamy mieć w następnym półroczu WDŻWR. :crazyeye: Całoklasowe i obowiązkowe (bez sensu, ale ok..)... Już się boję... :crazyeye:[/quote]Wychowanie do życia w rodzinie...? :roll: Też to mam :roll::roll: nie przepadam za tym :shake: Quote
Sweet Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='Martunia']Co ja mogę powiedzieć... bywa. :evil_lol: No to już się przygotowujcie do tego wszystkiego. xD Ja mam całkowicie 'normalną' szkołę. :evil_lol: Haha 5.0? Ja się cieszyć będę z 4,8. :eviltong: Ja i 5.5? Żartujesz sobie chyba, bo nigdy na tyle nie wyciągnę, jak Ty, kujonie. :diabloti: Ejj.. mamy mieć w następnym półroczu WDŻWR. :crazyeye: Całoklasowe i obowiązkowe (bez sensu, ale ok..)... Już się boję... :crazyeye:[/quote] hehe:) no i dobrze:diabloti: nienormalna chyba ja mam dziwna a ty nienormalną:evil_lol::evil_lol: no przeciez ja wiem ze bedziesz miała tyle:evil_lol: no i co z tego? nie miałas nigdy ze tak sie dziwisz:evil_lol: ja tez mam:) bardzo fajne lekcje:diabloti::diabloti: Quote
Sweet Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 [quote name='gordonowa']Wychowanie do życia w rodzinie...? :roll: Też to mam :roll::roll: nie przepadam za tym :shake:[/quote] przeciez to jest fajne:) jedyny luźny przedmiot:eviltong: [quote name='Martunia']Ale w podstawówce było jako dodatkowa lekcja.. a nie, że całą klasą będziemy mieć obowiązkowo. :crazyeye: Już sobie wyobrażam te lekcje z chłopakami z mojej klasy, którzy zachowują się jak zgraja niedorozwiniętych dzieci.[/quote] ja tez miałam:eviltong: i w gim tez zawsze jedno półrocze. zawsze mamy cała klasa a potem po 2 lekcje chłopacy osobno i dziewczyny tez..:) bardzo fajne lekcje nie wiem co macie do tego.. Quote
Martunia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ale w podstawówce było jako dodatkowa lekcja.. a nie, że całą klasą będziemy mieć obowiązkowo. :crazyeye: Już sobie wyobrażam te lekcje z chłopakami z mojej klasy, którzy zachowują się jak zgraja niedorozwiniętych dzieci. Quote
Rahl Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='Martunia']Ale w podstawówce było jako dodatkowa lekcja.. a nie, że całą klasą będziemy mieć obowiązkowo. :crazyeye: Już sobie wyobrażam te lekcje z chłopakami z mojej klasy, którzy zachowują się jak zgraja niedorozwiniętych dzieci.[/quote] Heh, współczuję... u mnie w 5 klasie wszyscy chodzili, teraz tylko sześć osób : 3 dziewzyny i 3 chłopaków :). Quote
Recommended Posts