Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gordonowa']A ja nie oglądałam tej drugiej części YCD jak tańczyli tą choreografie Piróga czy tam kogo :roll: :(:(.
Hej słitaśny kujonku:multi:.[/quote]

:( ale widziałas poczatek:)
ta choreografia taka sobie była wg mnie:evil_lol: ale sie nie znam

[quote name='Martunia']Hej. :)
Nie o sobie, tylko o Tobie! Czytać nie umiesz?! :turn-l:
Hmm.. nie lubię, jak niektórzy się śmieją z tego, że ktoś się zakochał nieszczęśliwie... :roll: Czy to brzydki, czy ładny...
Tak poza tym co u Ciebie? Jak w szkole?
Wczoraj oglądałaś YCD pewnie. ;)[/quote]

hej:)
umiem umiem:) hehe:diabloti:
ja tez nie bo to przykre dla tej osoby jest...
a u mnie spoko..
ale jestem zła bo nie dostałam 6 ze spr z gegry tylko 5+:placz: a ja musze 6 miec:placz:
po za tym to hm... tragedia pani mnie dorote, rafała i bartka przydzieliła do grupy która ma wybierac kto bedzie z kim tanczył na balu:roll: potem jak cos komus nie bedzie pasowac to bedzie na nas albo bedzie ze my sobie bierzemy najlepszych partnerów..:roll::shake: wolałabym zeby pani wybierała bo nie bylo by do nas pretensji przynajmniej..

[quote name='efciq']Hej :multi:
A kto odpadł z Ycd? bo nie widziałam końcówki :roll:[/quote]

[quote name='Martunia']Odpadli Anita i Kamil. ;)[/quote]

no oni odpadli:eviltong: a gabrys znowu nie byl nominowany:multi:

[quote name='M&T']Witamy się po południowo :loveu:[/quote]

witamy:loveu::loveu:

Posted

[quote name='globalnydog193']Hej dziewczyny:loveu:
Królik mi sie rozchorowal:-(

Sweet - no juz sciany stoją :-D[/quote]

ojej:(:( oby szybko wyzdrowiał:-(

o to fajnie:D a do jakiejs innej miejscowosci sie przeprowadzasz??

[quote name='Martunia']Kujonek się teraz grzecznie uczy. :D[/quote]

nie prawda:evil_lol::evil_lol: bo jak to pisałas to bylam juz w domku:diabloti:

[quote name='anitaaa i bartis']Hejo :loveu: Dawali nam dziś wyniki z anglika i mam z próbnego 28 punktów :evil_lol:
Co tam u ciebie ?[/quote]

o to nieźle:)
a ja jutro sie dowiem ile miałam:)
a u mnie nudy ogólnie:p

[quote name='globalnydog193']Ja mam z próbnego z niemieckiego 40:evil_lol:[/quote]

gratulacje:) ja z niemca to moze z 1 pkt bym miała:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Kinia']28 to więcej niż połowa:)[/quote]

nom:)
ja licze na jakies 34 jutro sie przekonam ile mam:)
chcialabym wiecej ale nie wiem jak poszło..:roll:

Posted

[quote name='Kinia']A u nas się sami dobieramy do poloneza na koniec roku:)[/quote]

u nas tez mozna ale wiekszosc nikogo nie poprosi albo nie chce tanczyc...:roll:
zresztą w naszej klasie tak jest ze nikt nie ma odwagi kogos poprosic ani nic...
wiec pani tak zazadziła... i nie mamy pojecia jak ustalic to zeby bylo sprawiedliwie..
przede wszystkim dla dziewczyn bo potem beda pretensje ze któras dostała najbrzydszego itp..:roll:

Posted

[quote name='Kinia']Jeju ja jestem ciekawa na kogo trafie... boje sie, że na jakiegoś no wiesz...[/quote]

hehe:) wiem wiem:D u mnie z klasy nikt nie chce tanczyc z oficerem, adamem, pawłem i jeszcze paroma innymi:roll: i co ja mam zrobic z nimi... tylo 2 moge odrzucic bo o 2 jest za dużo.. ale dobrze ze sama nie bede ustalac tego:)
ja nie wiem z kim bym chciała tanczyc..:roll:

Posted

Gadacie o polonezie.. a u mnie jeszcze nawet nie myślą o tym. To będzie gdzieś pod koniec roku, w maju może.. Ale już się boję, jak to będzie wyglądało, z przede wszystkim te pary.. czy sami sie dobieramy, czy wzrostem.. :hmmmm:
Ojj kujonie, nie ubolewaj, ja bym się strasznie z 5 cieszyła.. ale pospolite kujony tak mają, ocen celujących i bardzo dobrych wciąż im mało.. :diabloti:
Akurat Ciebie wybrali.. ja bym nie chciała być wybrana.

Posted

[quote name='Martunia']Gadacie o polonezie.. a u mnie jeszcze nawet nie myślą o tym. To będzie gdzieś pod koniec roku, w maju może.. Ale już się boję, jak to będzie wyglądało, z przede wszystkim te pary.. czy sami sie dobieramy, czy wzrostem.. :hmmmm:
Ojj kujonie, nie ubolewaj, ja bym się strasznie z 5 cieszyła.. ale pospolite kujony tak mają, ocen celujących i bardzo dobrych wciąż im mało.. :diabloti:
Akurat Ciebie wybrali.. ja bym nie chciała być wybrana.[/quote]

gadamy czy ja wiem dzisiaj pani poruszyla ten temat...
my w czerwcu jakos:eviltong:
nie kujon ale z gegry musze miec 6 bo mi sie do pkt do liceum bedzie liczyc gegra:evil_lol::evil_lol: tylko dlatego chce miec 6:eviltong::diabloti:
a myslisz ze ja chciałam:shake:

Posted

Ale czemu Was tak szybko już do tego poloneza biorą? Przecież jeszcze z pół roku gdzieś...
Ojj kuojnku, już się nie tłumacz, wszyscy wiemy, że tak się dobrze uczysz, że nawet ocena 5 jest dla Ciebie oceną niezadowalającą. :diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']Ale czemu Was tak szybko już do tego poloneza biorą? Przecież jeszcze z pół roku gdzieś...
Ojj kuojnku, już się nie tłumacz, wszyscy wiemy, że tak się dobrze uczysz, że nawet ocena 5 jest dla Ciebie oceną niezadowalającą. :diabloti:[/quote]

tak wczesniej bo juz w marcu mamy próby ktore wliczają sie w lekcje wf a potem z tego jest ocena czy cos..
po za tym nauczyciele chca miec juz to załatwione a nie na ostatnią chwile jak u was:evil_lol::evil_lol:
ta jasne:diabloti::eviltong: kujonem bym byla jakbym miała sredną 6.0 a na półrocze wyjdzie mi jakies 4,7..:roll:

Posted

Ocena?! :-o Chyba sobie żartujesz! Ocena z poloneza? Ej, oni chyba naprawdę powariowali w tych szkołach. U mnie tak nie ma. Współczuję Wam. :evil_lol:
Nie na ostatnią chwilę tylko na chwilę odpowiednią.. najlepiej już się do tego przygotowywać, by mieć to wszystko z głowy hmmm... :roll:
Jasne, jasne.. i tak będziesz miała pasek!

Posted

[quote name='Martunia']Ocena?! :-o Chyba sobie żartujesz! Ocena z poloneza? Ej, oni chyba naprawdę powariowali w tych szkołach. U mnie tak nie ma. Współczuję Wam. :evil_lol:
Nie na ostatnią chwilę tylko na chwilę odpowiednią.. najlepiej już się do tego przygotowywać, by mieć to wszystko z głowy hmmm... :roll:
Jasne, jasne.. i tak będziesz miała pasek![/quote]

no wiesz bo ja chodze do dziwnej szkoły:evil_lol::evil_lol: pasuje do mnie bo ja tez dziwna jestem:evil_lol::evil_lol:
heh:)
albo to moze wy macie dziwna szkołe:eviltong:
lepiej wczesniej nie za późno ustalac wszystko:)
hehe:)
ta jasne na koniec to bede sie cieszyc jak wyciagne na średnią 5.0:roll:
a chciałam 5.3:-( ty pewnie kujonko bedziesz miec 5.5:diabloti:

Posted

Co ja mogę powiedzieć... bywa. :evil_lol:
No to już się przygotowujcie do tego wszystkiego. xD
Ja mam całkowicie 'normalną' szkołę. :evil_lol:
Haha 5.0? Ja się cieszyć będę z 4,8. :eviltong: Ja i 5.5? Żartujesz sobie chyba, bo nigdy na tyle nie wyciągnę, jak Ty, kujonie. :diabloti:
Ejj.. mamy mieć w następnym półroczu WDŻWR. :crazyeye: Całoklasowe i obowiązkowe (bez sensu, ale ok..)... Już się boję... :crazyeye:

Posted

[quote name='Martunia']
Ejj.. mamy mieć w następnym półroczu WDŻWR. :crazyeye: Całoklasowe i obowiązkowe (bez sensu, ale ok..)... Już się boję... :crazyeye:[/quote]Wychowanie do życia w rodzinie...? :roll: Też to mam :roll::roll: nie przepadam za tym :shake:

Posted

[quote name='Martunia']Co ja mogę powiedzieć... bywa. :evil_lol:
No to już się przygotowujcie do tego wszystkiego. xD
Ja mam całkowicie 'normalną' szkołę. :evil_lol:
Haha 5.0? Ja się cieszyć będę z 4,8. :eviltong: Ja i 5.5? Żartujesz sobie chyba, bo nigdy na tyle nie wyciągnę, jak Ty, kujonie. :diabloti:
Ejj.. mamy mieć w następnym półroczu WDŻWR. :crazyeye: Całoklasowe i obowiązkowe (bez sensu, ale ok..)... Już się boję... :crazyeye:[/quote]

hehe:)
no i dobrze:diabloti:
nienormalna chyba ja mam dziwna a ty nienormalną:evil_lol::evil_lol:
no przeciez ja wiem ze bedziesz miała tyle:evil_lol:
no i co z tego? nie miałas nigdy ze tak sie dziwisz:evil_lol: ja tez mam:) bardzo fajne lekcje:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='gordonowa']Wychowanie do życia w rodzinie...? :roll: Też to mam :roll::roll: nie przepadam za tym :shake:[/quote]

przeciez to jest fajne:)
jedyny luźny przedmiot:eviltong:

[quote name='Martunia']Ale w podstawówce było jako dodatkowa lekcja.. a nie, że całą klasą będziemy mieć obowiązkowo. :crazyeye: Już sobie wyobrażam te lekcje z chłopakami z mojej klasy, którzy zachowują się jak zgraja niedorozwiniętych dzieci.[/quote]

ja tez miałam:eviltong: i w gim tez zawsze jedno półrocze.
zawsze mamy cała klasa a potem po 2 lekcje chłopacy osobno i dziewczyny tez..:)
bardzo fajne lekcje nie wiem co macie do tego..

Posted

Ale w podstawówce było jako dodatkowa lekcja.. a nie, że całą klasą będziemy mieć obowiązkowo. :crazyeye: Już sobie wyobrażam te lekcje z chłopakami z mojej klasy, którzy zachowują się jak zgraja niedorozwiniętych dzieci.

Posted

[quote name='Martunia']Ale w podstawówce było jako dodatkowa lekcja.. a nie, że całą klasą będziemy mieć obowiązkowo. :crazyeye: Już sobie wyobrażam te lekcje z chłopakami z mojej klasy, którzy zachowują się jak zgraja niedorozwiniętych dzieci.[/quote]
Heh, współczuję... u mnie w 5 klasie wszyscy chodzili, teraz tylko sześć osób : 3 dziewzyny i 3 chłopaków :).