Kinia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Nie mam lepszych no moze z niektórych przedmiotów;) np z wfu i paru innych. Histy też nie lubie... Quote
Sweet Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='Kinia']Nie mam lepszych no moze z niektórych przedmiotów;) np z wfu i paru innych. Histy też nie lubie...[/quote] heh:) ja niby sie dobrze ucze ale ostatnio mi sie nie chce przez to mam takie oceny a nie inne:evil_lol: wf nigdy nie lubiłam i nie bede lubic po za tym nie jestem z niego dobra:diabloti: z anglika masz napewno lepsze i nie wiem z czego bo nie znam twoich ocen:p hista jest okropna...:roll: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 o jej ale masz oceny dobre :crazyeye: Brawo :loveu: Quote
Sweet Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']o jej ale masz oceny dobre :crazyeye: Brawo :loveu:[/quote] zastanowiłabym sie czy takie dobre:roll: w zeszłym roku miałam lepsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: boje sie jak w tym roku bedzie na koniec z ocenami.. musze sie bardziej przyłozyć w drugim semestrze..:p dziekuje:) Quote
Rahl Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 No tak, za godzne YCD :loveu:. Ło Boże, ty oceny masz chyba aż za dobre :o. Tylko z histy ci nie idzie :( :glaszcze:. Też nei przepadam za historią :roll:. Co tam u ciebie kochana...? :). Quote
Kinia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='Sweetaśna']heh:) ja niby sie dobrze ucze ale ostatnio mi sie nie chce przez to mam takie oceny a nie inne:evil_lol: wf nigdy nie lubiłam i nie bede lubic po za tym nie jestem z niego dobra:diabloti: z anglika masz napewno lepsze i nie wiem z czego bo nie znam twoich ocen:p hista jest okropna...:roll:[/QUOTE] Mi też się nie chce. Musze sie zacząć uczyć bo nie pójde do tego LO do którego chce... Mam lepsze z angielskiego ( 5,5,5,4), wfu ( 6,6,6,6), histy ( 4,5), z niemca mam wiecej ocen ( 5,5, 4, +3, 5) a z reszty mam o wiele mniej ocen. np. z fizyki mam tylko 5. Quote
Sweet Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='gordonowa']No tak, za godzne YCD :loveu:. Ło Boże, ty oceny masz chyba aż za dobre :o. Tylko z histy ci nie idzie :( :glaszcze:. Też nei przepadam za historią :roll:. Co tam u ciebie kochana...? :).[/quote] NO juz za godzinke:multi: za dobre:evil_lol: chyba za złe:eviltong: no ta hista mnie dobija..:roll: a u mnie ogólnie dobrze kochanie:) uświadamiam sobie ze jutro pośpię godzinke krócej aby sie wyszykować do szkoły... a co u ciebie ???:) Quote
Sweet Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='Kinia']Mi też się nie chce. Musze sie zacząć uczyć bo nie pójde do tego LO do którego chce... Mam lepsze z angielskiego ( 5,5,5,4), wfu ( 6,6,6,6), histy ( 4,5), z niemca mam wiecej ocen ( 5,5, 4, +3, 5) a z reszty mam o wiele mniej ocen. np. z fizyki mam tylko 5.[/quote] Co do Lo mam to samo ... dobra jestes z wf;)heh:) z z histy tez:) a z niemca ja mam jeszcze jedna ocene za kartkówke ale nie wiem jaką chyba tez 5:p ja ogólnie z matmy mam bardzo dużo ocen bo pani czesto robi kartkóki albo prace na lekcji..:p:diabloti: Quote
Kinia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ja mam z matmy chyba dwie 3, trzy 4, i jedną piątke... Quote
Sweet Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='Kinia']Ja mam z matmy chyba dwie 3, trzy 4, i jedną piątke...[/quote] aaa:) to tez nieźle:) 4 ci wyjdzie pewnie nie?? Quote
Rahl Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 A u mnie ok :). Z moimi ocenami... być może, ale to być może będzie pasek :grins: :D:D :(. Chociaż, tak naprawdę, nie idzie mi tak źle... [QUOTE]wfu ( 6,6,6,6)[/QUOTE] o lol :o. Zazdroszczę ... ja mam z wfu... chyba 5 i 6 ;). Quote
Kinia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='Sweetaśna']aaa:) to tez nieźle:) 4 ci wyjdzie pewnie nie??[/QUOTE] Mam nadzieję... musze dostać ze sparwdziany i kartkówek które będą 4... Quote
Kinia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='gordonowa'] o lol :o. Zazdroszczę ... ja mam z wfu... chyba 5 i 6 ;).[/QUOTE] To i tak nieźle... ja mam te oceny za: odbicia dołem w parach, prowadzenie rozgrzewki, bieg na 60m i zagrywke górą:p Ale nie mogłobyć inaczej skoro trenuje siatke;) Quote
Rahl Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ja z siatki jestem totalną niezdarą :shake:. Nawet przez siatkę nie umiem przebić :(... Ale za to z biegu na kilkaset metrów jestem jedna z najlepszych w szkole :multi: Quote
M&T Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Hej kochana :) Widzę, że u ciebie jak zwykle kilometrowe rozmowy :evil_lol: Quote
Kinia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 To musisz sie bardziej postarać:) Siły w palcach użyć Quote
Rahl Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Dzięki za radę ;). Ale póki co, to do końca miesiąca gamy w kosza :roll: :shake: Quote
Pusiakowa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='Sweetaśna']hej:D :D:D YCD rządzi:diabloti: o fajnie:) heh:D w której?:D fajne pewnie bedzie:) a on jej sie podoba??:eviltong: :) widziałam ale nie miałam czasu skomentowac jeszcze.. [/quote] yeah ! :diabloti: no bk bedzie :evil_lol: NIE! Ala uwaza ze jest glupim rudzielcem :evil_lol: . a on jest w niej zakochany po uszy :evil_lol: . Quote
Sweet Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='gordonowa']A u mnie ok :). Z moimi ocenami... być może, ale to być może będzie pasek :(. Chociaż, tak naprawdę, nie idzie mi tak źle... o lol . Zazdroszczę ... ja mam z wfu... chyba 5 i 6 ;).[/quote] heh:) ty bedziesz miała pewnie z 5.5 średnią:) wiem ze ci źle nie idzie:evil_lol: tez jej zazdrosze ale co tam niech ma:diabloti: [quote name='Kinia']Mam nadzieję... musze dostać ze sparwdziany i kartkówek które będą 4...[/quote] aa:) [quote name='Kinia']To i tak nieźle... ja mam te oceny za: odbicia dołem w parach, prowadzenie rozgrzewki, bieg na 60m i zagrywke górą:p Ale nie mogłobyć inaczej skoro trenuje siatke[/quote] hehe:) my nie mielismy czegos takiego:) znaczy sie siatki nie mamy jeszcze wogole.. narazie była reczna teraz kosz... [quote name='gordonowa']Ja z siatki jestem totalną niezdarą :shake:. Nawet przez siatkę nie umiem przebić ... Ale za to z biegu na kilkaset metrów jestem jedna z najlepszych w szkole :multi:[/quote] hehe:) ja lubie siatke ale dobra nie jestem:diabloti: o to dobrze;) ja sie moimi osiagnieciami wf nie chwala bo nie jestem dobra z wf z niczego:p ale kiedys umiałam szpagata zrobic a teraz juz nie:evil_lol: [quote name='M&T']Hej kochana :) Widzę, że u ciebie jak zwykle kilometrowe rozmowy :evil_lol:[/quote] hej kochanie:loveu: no bywa:) hehe:) [quote name='Kinia']To musisz sie bardziej postarać:) Siły w palcach użyć[/quote] ty sie nie wypowiadaj bo za dobra jestes:evil_lol: moze kiedys bedzie w reprezentacji polski a my sie pochwalimy ze cie znałysmy:evil_lol: [quote name='gordonowa']Dzięki za radę ;). Ale póki co, to do końca miesiąca gamy w kosza :roll: :shake:[/quote] heh ja tez mam kosza:D Quote
Martunia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='Sweetaśna']kujonek to ja nie jestem:diabloti: martucha to kujonek:evil_lol:[/QUOTE] Hahaha i kto to mówi. :D Ta co się chwali swoimi pięknymi ocenami. Same 5 masz, kujonie, a tobie jeszcze mało. :lol: Kujon, kujon, kujon...! :turn-l: Zaraz YCD. :cool3: A jutro mam spr. z historii. :-( Quote
Sweet Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='Pusiakowa']yeah ! :diabloti: no bk bedzie :evil_lol: NIE! Ala uwaza ze jest glupim rudzielcem :evil_lol: . a on jest w niej zakochany po uszy :evil_lol: .[/quote] hehe:) chyba ze:evil_lol: to bedzie nieźle.. chociaz nie dla tego chłopaka jak sie bedziecie z niego smiac:roll: [quote name='gordonowa']Ja?! 5.5 ?! Chyba oszalałas :lol:[/quote] ja ci mówie:) hehe:) [quote name='Martunia']Hahaha i kto to mówi. :D Ta co się chwali swoimi pięknymi ocenami. Same 5 masz, kujonie, a tobie jeszcze mało. :lol: Kujon, kujon, kujon...! :turn-l: Zaraz YCD. :cool3: A jutro mam spr. z historii. :-([/quote] chwale sie bo chcieli:diabloti: same 5 chciałabym:evil_lol: mówisz o sobie rozumiem:eviltong: heh:) juz sie pewnie nauczyłas kujonku:diabloti::diabloti: Ja ide bo jest YCD:D Quote
Rahl Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 A ja nie oglądałam tej drugiej części YCD jak tańczyli tą choreografie Piróga czy tam kogo :roll: :(:(. Hej słitaśny kujonku:multi:. Quote
Martunia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Hej. :) Nie o sobie, tylko o Tobie! Czytać nie umiesz?! :turn-l: Hmm.. nie lubię, jak niektórzy się śmieją z tego, że ktoś się zakochał nieszczęśliwie... :roll: Czy to brzydki, czy ładny... Tak poza tym co u Ciebie? Jak w szkole? Wczoraj oglądałaś YCD pewnie. ;) Quote
Efciq Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Hej :multi: A kto odpadł z Ycd? bo nie widziałam końcówki :roll: Quote
Recommended Posts