Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martunia']No to nie jest tak źle. :D Z Twojej wypowiedzi zrozumiałam, że masz nawet trochę czasu. :eviltong:
My kończymy te funkcje.. jutro coś na ocenę będziemy robić.. ale szczerze mówiąc niektóre rzeczy są naprawdę dziwne. :eviltong:[/quote]

czasu moze mam troche ale szkołe koncze o 17, na rózaniec o 17.30 w domu po 18 jak zostaje na mszy po 19 i teraz naucz sie jeszcze... to juz na kompa napewno nie wejde:eviltong:
aa:) w sumie to to proste ale nikomu nie potrzebne:evil_lol:

[quote name='Pusiakowa']Hejo Słitaśna :loveu: .
ależ ty rozgadana , babo ! :mad: :diabloti:[/quote]

hejo pusiakowa:loveu:
no co:evil_lol:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martunia']No ja czasem też jestem tak zabiegana. :D
Dokładnie. :cool3:[/quote]

hehe:)
no własnie:eviltong:[SIZE=1](mówi to ta co chce isc na profil mat do liceum):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[SIZE=2]Co powiesz??:p[/SIZE]
[/SIZE]

Posted

[quote name='Martunia']A potemna co chcesz iść, na studia?
Hmm co powiem.. zaraz SMS. :D[/quote]

narazie na architekture:evil_lol: ale pewnie jeszcze mi sie zmieni pani stomatolog:eviltong: chyba ze zmieniłas zdanie:evil_lol:
no:D :lol:

Posted

[quote name='Martunia']Ja na razie jestem za swoim. ^^
Ej, czemu piotrka nie dodałaś do wyjatkowych osób na nk? :evil_lol:[/quote]

hee:):lol:
bo nie:eviltong: po za tym nikt nie wie ze on ma konto na nk a niektórzy nie powinni wiedziec np. moja mama:evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Aha, kapuję. :) A poza tym nie masz go w znajomych. ;)
Ok, ja lecę oglądać, dobranoc![/quote]

nom:) własnie:evil_lol: kiedys go zaprosze ciekawe czy przyjmie zaproszenie:eviltong: na nowy rok moze:evil_lol: ale na gwiazdke sobie zrobie prezent w pstaci czy sie do mnie przyzna czy nie:diabloti::evil_lol:
Dobranoc:*:*

Posted

[quote name='Martunia']Hej. :)
Zaraz do szkoły...
Jak się do Ciebie przyzna? :eviltong:[/quote]

hej:)
ja juz po szkole za zaraz wybywam na rózaniec w nadzieji ze bedzie piotrek.:evil_lol: eh:eviltong: moze na mszy zostane jak bede musiała:evil_lol:
hehe:)
bo jak przyjmie moje zaproszenie to bedzie oznaczało ze mnie kojarzy i chce miec w znajomych a jak nie to ze ma mnie gdzies i ma sie odwalic:eviltong::diabloti:

[quote name='globalnydog193']Hej Sweet:hand: A wy jak zwykle rozgadane:diabloti: Ta klawiatura wam sie nie zamyka:evil_lol:[/quote]

hej:p
no co :):eviltong:
ja nie moge jej zamknąc bo mam wbudowaną:evil_lol::evil_lol::diabloti:

A tak wogóle to moze bedzie kilka fotek dzisiaj bo mam wrezscie dzien bez nauki a jutro siedze i zakuwam gegre bo musze miec 6 ze spr zeby mi wyszło 6 na koniec:p z gegry musze miec tyle
a wogóle to mialam kartkówke z anglika i wszystko pomieszałam:evil_lol: a musze miec 4:roll: masakra...:shake:
z matmy nie bylo źle:eviltong: a z tej co wczoraj pisałam dostałam 5:D a z techniki za pismo techniczne 6- bo nie umiem pisac y:evil_lol:
hehe;)
ogólnie ni bylo źle;) a potem bede robic na religie kartki świateczne bo jest taka akcja ze mamy robic i to potem bedzie gdzies wysłane i kasa z tego pójdzie na unicef.
wiec zrobie kilka:)
No a teraz koncze nadrabiac to co mam na dogo i ide do kościółke:evil_lol: w sumie mam nadzieje ze go nie bedzie bo bede musiała na mszy zostac a mi sie nie chce:eviltong:

Posted

A rozumiem. No to zobaczysz, czy będzie. ^^ Jak Ci się nie chce zostawać na mszy, to nie zostawaj. :lol:
Gratulacje ocen, mój mały kujonku. :D Znając Ciebie będziesz miała 6 na koniec. :p
Ja jutro mam spr. z fizyki.. jeszcze się nie uczyłam. :evil_lol: I też niedawno miałam spr. z geografii... :roll: A z czego macie?

Posted

[quote name='Kinia']Cześc gratuluje ocen:)
czekam na fotki. A ja mam jutro sprawdzian z gegry...[/quote]

hej:) a dziekuje chociaz cos dobrego spotkało mnie po tej załamującej kartkówce z angilka bo pomieszałam wszystko:roll:
bedą później:) bo zanim sie zgrają to miną wieki:evil_lol:
ja mam w czwartek z gegry jak juz pisałam..

[quote name='Martunia']A rozumiem. No to zobaczysz, czy będzie. ^^ Jak Ci się nie chce zostawać na mszy, to nie zostawaj. :lol:
Gratulacje ocen, mój mały kujonku. :D Znając Ciebie będziesz miała 6 na koniec. :p
Ja jutro mam spr. z fizyki.. jeszcze się nie uczyłam. :evil_lol: I też niedawno miałam spr. z geografii... :roll: A z czego macie?[/quote]

hehe:) byłam zobaczyłam i wróciłam:eviltong:
nie potwierdzam ani nie zaprzeczam czy byłam czy nie .:shake:
musze miec 6 z gegry bo mi to da punkty do swiadectwa:D
a dziekuje duży kujonku:p ucz sie ucz zebys dostała 6 kujonku:eviltong:
a czego miałas? ja mam z e kurcze nie pamietam cos o polsce i tych okresach Mezozoik itp :eviltong:czy cos tam :evil_lol:nie chce mi sie sprawdzac:eviltong:
co powiesz??

Posted

[quote name='gordonowa']Hej kochana! :multi:
Ponadrabiałam u Cbie zaległości :grins:
Gratuluję ocen!
Co tam u ciebie poza wszystkim tym co napisałaś :grins:[/quote]

hej kochana:)
ciesze sie bardzo:)
dziekuje:)
a po za tym to boli mnie noga bo na wf dostałam najpierw z piłki od nogi a potem ktos mnie jeszcze kopnął jak gralismy:eviltong: nawet miałam odciśniętą podeszwe:eviltong: i siniaka bede miec pewnie i po za tym od boku mam taką nierówną wypukłą:eviltong: śmiesznie to wyglada:)
a po za tym zaraz bede robic kartki na religie:)

Posted

Czyli byłaś na mszy?
6 na pewno nie dostanę, haha. :D W snach chyba. Za to dla Ciebie to pestka... :p 'Młay' kujonku. :p Nie zrozumiałaś mojego sarkazmu.
Ja miałam z nizin, wyżyn itd., platform, zlodowaceniach itp...
Obchodzisz halloween? :lol:

Posted

[quote name='Kinia']A co pomyliłaś na tej krtk z anglika?[/quote]

zamiast was pisałam were:roll: jaka ja głupia:eviltong: bardzo głupie błedy..:shake:

[quote name='Martunia']Czyli byłaś na mszy?
6 na pewno nie dostanę, haha. :D W snach chyba. Za to dla Ciebie to pestka... :p 'Młay' kujonku. :p Nie zrozumiałaś mojego sarkazmu.
Ja miałam z nizin, wyżyn itd., platform, zlodowaceniach itp...
Obchodzisz halloween? :lol:[/quote]

moze:evil_lol:
dostaniesz dostaniesz:eviltong: ta jasne ostatni z fizy ze spr miałam 3-:evil_lol:
Ty duży kujonku sie nie wypowiadaj:eviltong::eviltong:
niziny wyżyny to miałam na kartkówce cos o tym w kazdym razie ale nie wymienianie bo wymieniałam na mapce którą robilismy...
nie nie obchodze:eviltong: u nas sie nie obchodzi hallowen:evil_lol: moze z kolezankami najwyzej sie gdzies przejde:diabloti: ale tylko tak zeby sobie pochodzic:) w zeszłym roku tak robilysmy i spotkalysmy nawet naszego kolege z klasy:eviltong: i zjadł nam wtedy nasze chrupki:evil_lol:
a ty obchodzisz??

Posted

Czyli byłaś. :p
Haha, u mnie możliwości nie ma. :D Ty to dostaniesz na pewno. ^^
Ja się wszystkimi ocenami nawet nie chwalę. :cool3:
No wiem, właśnie chodziło mi o to, że gdzieś idziesz czy coś.. przecież wiem, że to niepolskie 'święto'. :eviltong: Łaziłyście po cukierki? :lol:

Posted

[quote name='Martunia']Czyli byłaś. :p
Haha, u mnie możliwości nie ma. :D Ty to dostaniesz na pewno. ^^
Ja się wszystkimi ocenami nawet nie chwalę. :cool3:
No wiem, właśnie chodziło mi o to, że gdzieś idziesz czy coś.. przecież wiem, że to niepolskie 'święto'. :eviltong: Łaziłyście po cukierki? :lol:[/quote]

no byłam byłam:evil_lol: moja babcia tez byla i gdybym wiedziała ze idze do ksiedza to bym za nia zaczekała i natknęła sie na Piotrka:eviltong: hehe:)
ale trudno wazne ze go widzialam.. wogóle wydaje mi sie jakby on czasami patrzył w moim kierunku a czasami jakby specjalnie odwracał wzrok..
a jak szłam do komunii to on trzymał to cos ten talerzyk:eviltong: to specjalnie głosno powiedziała amen zeby usłyszał:evil_lol::diabloti:
wiem głupia jestem i tak nie mam u niego szans.. zreszta czy ty wiesz jaki on chudy jest:roll: a ja taka gruba:shake:
eh..
ja sie chwale wszystkimi ocenami wam:eviltong: mamie nie:evil_lol: musze jej w koncu o wycieczce powiedziec..
:evil_lol:
my cukierków nie zbierałysmy:evil_lol: tak robiłysmy obchody zeby zobaczyc kto chodzi:eviltong: hehe:)

Posted

Nie no, Ty to jesteś niezła. :D Hahaha.
Przestań, żadna gruba! ;) Proszę mi tu nawet nie gadać tak. :D
Ciekawe, jaka będzie jej reakcja na informacje o tym, jak ma wyglądać ta Wasza wycieczka. :lol:

Posted

[quote name='Martunia']Nie no, Ty to jesteś niezła. :D Hahaha.
Przestań, żadna gruba! ;) Proszę mi tu nawet nie gadać tak. :D
Ciekawe, jaka będzie jej reakcja na informacje o tym, jak ma wyglądać ta
Wasza wycieczka. :lol:[/quote]

wiem:evil_lol: głoopia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::eviltong:
nie przestane bo taka prawda... ty sie nie znasz:evil_lol: ja mam brzuszek duży:eviltong: za to smiesznie moje nogi wyglądają bo nieproporcjonalnie do całości są chude:evil_lol:
hehe:) zobaczymy:) zaraz podrzuce jej ta kartke:eviltong: ale powiem ze nie ma jeszcze podpisywac
ja musze juz isc:(
jutro dam fotki

DOBRANOC kujonku mój kochany:loveu::loveu::loveu: