Sweet Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 10zł za niego dałam... ja chce juz jutro po szkole:D Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Sweetaśna']10zł za niego dałam... ja chce juz jutro po szkole:D[/quote] To niedużo, chyba Kati też takie coś zamówię... A czemu już jutro po szkole??? Tak strasznie tam u was??? A tak w ogóle do której ty chodzisz klasy??? Quote
Klaudysiaczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Chce już być po w szkole w pks'ie :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']Chce już być po w szkole w pks'ie :evil_lol:[/quote] tak:D:D Paulina: heh:) to zamów jej:D a bo jutro jade do asiuli do wrocławia ia na wystawe:D pewnie kabiemu nową obróżke kupie:D hehe:) nie aż tak strasznie jutro mam tylko 5 lekcji:D hehe:) a aj chodze juze do 3 gim:) a ty?? Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Sweetaśna']tak:D:D Paulina: heh:) to zamów jej:D a bo jutro jade do asiuli do wrocławia ia na wystawe:D pewnie kabiemu nową obróżke kupie:D hehe:) nie aż tak strasznie jutro mam tylko 5 lekcji:D hehe:) a aj chodze juze do 3 gim:) a ty??[/quote] A ja do 2gim... A to twój Kabi jest rodowodowy??? Quote
Klaudysiaczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Sweetaśna - obiecaj, że z Martą będziecie roznosiły Dogo, ok? :evil_lol: :D Bo smutno nam tu będzie... xD Quote
Sweet Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 a to o rok młodsza tylko jestes:) nie kabi nie ma rodowodu.. Quote
Sweet Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']Sweetaśna - obiecaj, że z Martą będziecie roznosiły Dogo, ok? :evil_lol: :D Bo smutno nam tu będzie... xD[/quote] oj bedziemy na dogo:D heh:) ja bede u asiulki:D to wam napisze jak bylo a jak wroce dam pełno fotek:D Quote
Klaudysiaczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Z rodowodem czy nie i tak jest kochany :loveu:. To chyba wam akurat zbytnio nie przeszkadza, co? To czekamy... p.S. To to jest Asiulka xD? Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Sweetaśna']a to o rok młodsza tylko jestes:) nie kabi nie ma rodowodu..[/quote] Aha to jedziesz na wystawę tylko pooglądać inne... Fajnie że jesteś prawie w moim wieku... Quote
Sweet Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']Z rodowodem czy nie i tak jest kochany :loveu:. To chyba wam akurat zbytnio nie przeszkadza, co? To czekamy... p.S. To to jest Asiulka xD?[/quote] tak:D hehe:) nie mi nie przeszkadza i tak by sie nie nadawał na wystawy bo za duzy jest:evil_lol: asiulka to gordonowa;) [quote name='***Paulina***']Aha to jedziesz na wystawę tylko pooglądać inne... Fajnie że jesteś prawie w moim wieku...[/quote] nom ja sie bardzo ciesze:) najbardziej zalezy mi na spotkaniu z dziewczynami:) Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Sweetaśna']tak:D hehe:) nie mi nie przeszkadza i tak by sie nie nadawał na wystawy bo za duzy jest:evil_lol: asiulka to gordonowa;) nom ja sie bardzo ciesze:) najbardziej zalezy mi na spotkaniu z dziewczynami:)[/quote] Aha... A znasz jakiegoś pieska który będzie brał udział w tej wystawie??? Quote
Sweet Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 znam psy fryzjerki kabiego w niedziele bedą i musze je spotkac i im zrobie foty jak wystawiaja:) Quote
Klaudysiaczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 To zobaczysz się z Asiulką i Martą czy jak? Bo się pogubiłam, oj, ja biedna :diabloti: Tak Asiulka, to ty xD ^^ Quote
Sweet Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 tak z obiema a u asiulki bede tak ogólnie i pewnie kogos ze zlotu spotkamy:):) hehe:) Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Sweetaśna']znam psy fryzjerki kabiego w niedziele bedą i musze je spotkac i im zrobie foty jak wystawiaja:)[/quote] No to mam nadzieję że wstawisz jakieś fotki z wystawy... Quote
Klaudysiaczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 O, już się odnalazłam... :evil_lol: No, najważniejsze,że będą foty... A kiedyś jak wytrwam na dogo i mnie wytrzymacie to się kiedyś do was wybiorę... ( nie wiem gdzie.. xD) Quote
Sweet Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='***Paulina***']No to mam nadzieję że wstawisz jakieś fotki z wystawy...[/quote] wstawie duzo fotek:D:D [quote name='Klaudysiaczek']O, już się odnalazłam... :evil_lol: No, najważniejsze,że będą foty... A kiedyś jak wytrwam na dogo i mnie wytrzymacie to się kiedyś do was wybiorę... ( nie wiem gdzie.. xD)[/quote] hehe:D no bedzie bardzo duzo:D heh:) przyjeżdżaj gdzie chcesz;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Tylko muszę się wpierw przeprowadzić :D. Dobra, ja lecę... Papa xD =* Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Sweetaśna']wstawie duzo fotek:D[/quote] No to się cieszymy i oczywiście czekamy... A Kabiego zabierasz ze sobą??? Quote
Rahl Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Oj chciałabym żeby wzięła Kabiego ale mój pies nie pozwoli na drugiego samca w domu... z resztą kot też nei byłby zadowolony :eviltong:. Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='gordonowa']Oj chciałabym żeby wzięła Kabiego ale mój pies nie pozwoli na drugiego samca w domu... z resztą kot też nei byłby zadowolony :eviltong:.[/quote] A to do ciebie jedzie??? Quote
Sweet Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']Tylko muszę się wpierw przeprowadzić :D. Dobra, ja lecę... Papa xD =*[/quote] a przeprowadzasz sie czy tylko tak napisałas:evil_lol: dobranoc;* [quote name='***Paulina***']No to się cieszymy i oczywiście czekamy... A Kabiego zabierasz ze sobą???[/quote] heh:D ja chce juz jutro:) niestety nie zabieam kabisia:( [quote name='gordonowa']Oj chciałabym żeby wzięła Kabiego ale mój pies nie pozwoli na drugiego samca w domu... z resztą kot też nei byłby zadowolony :eviltong:.[/quote] hehe:) tez bym chciała ale wole nie ryzykowac.. [quote name='***Paulina***']A to do ciebie jedzie???[/quote] no do asiuli jade:) Quote
***Paulina*** Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 No to super że się spotkacie... Quote
Recommended Posts