Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehe:) mam nadzieje bo mam zamiar zyc jeszcze długo bo inaczej to źle by sie dla mnie skonczyło jakbym z tego skorzystała:)
a ty sie wybierasz do wrocka?
moze zdradzisz mi te sposoby??:) hehe:)
a i podaj mi link do waszej galerii bo usunełas z podpisu i nie moge do was trafić:evil_lol:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sweetaśna']hehe:) mam nadzieje bo mam zamiar zyc jeszcze długo bo inaczej to źle by sie dla mnie skonczyło jakbym z tego skorzystała:)
a ty sie wybierasz do wrocka?
moze zdradzisz mi te sposoby??:) hehe:)
a i podaj mi link do waszej galerii bo usunełas z podpisu i nie moge do was trafić:evil_lol:[/quote]
:evil_lol::evil_lol:
wybieram się, wszystko już mam ustalone,ale się jeszcze rodziców nie pytałam:crazyeye:jakos mi wyleciało z głowy:evil_lol: sposoby? zalezy od sytuacji i nastroju rodzicow:cool3:

[URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10943311"]moja slitasna galeria:eviltong:[/URL]

Posted

[quote name='basia bonnie']:evil_lol::evil_lol:
wybieram się, wszystko już mam ustalone,ale się jeszcze rodziców nie pytałam:crazyeye:jakos mi wyleciało z głowy:evil_lol: sposoby? zalezy od sytuacji i nastroju rodzicow:cool3:

[URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10943311"]moja slitasna galeria:eviltong:[/URL][/quote]

hehe też dobrze czas powiedziec rodzicom:)
to jaki masz sposób na tate zmeczonego po pracy którego córka wrobiła z naprawianie jej komórki i wydawanie kasy:evil_lol:?

[quote name='anitaaa i bartis'][SIZE=3][COLOR=plum][B]Gartulacje 600 stronki[/B][/COLOR][/SIZE] :laola::cunao::smilecol:
PS. ja już się nie załapałam na 600 stronę :shake:[/quote]

dziekuje:):)

Posted

[quote name='Sweetaśna']hehe też dobrze czas powiedziec rodzicom:)
to jaki masz sposób na tate zmeczonego po pracy którego córka wrobiła z naprawianie jej komórki i wydawanie kasy:evil_lol:?
[/quote]
hehe zadzwonie jutro do taty i mu oznajmie i po problemie:eviltong:
hmmm ale co chcesz niego?tzn. w sensie chcesz "wymusić" nowy tel. czy co?:lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']hehe zadzwonie jutro do taty i mu oznajmie i po problemie:eviltong:
hmmm ale co chcesz niego?tzn. w sensie chcesz "wymusić" nowy tel. czy co?:lol:[/quote]

hehe fajnie:)
ja od niego chce mu powiedzic o wystawie:evil_lol: zeby nie był zły ze znowu go na cos naciągam:evil_lol:
ale moze jakos dam rade tylko niech juz przyjdzie:eviltong:
ten mam naprawiony juz:D i sie ciesze bo go lubie;) wreszcie nie mam kolcka za telefon:eviltong:

Posted

Aaa no to najlepiej chyba pokazac,że Ci zależy, bo tam będą osoby ze zlotu i to jedyna okazja żeby sie spotkać sratatata, zapewnij że nic Ci sie nie stanie, bo pojedziesz PKSem i że Cie ktos wezmie z przystanku sratatata, no i powiedz,ze sie bardzo staralas w szkole,zeby moc jechac, hahahah :evil_lol: :lol:

Posted

hehe totez dobre ;D hehe:)
pewnie cos skorzystam:)
Dobra ja lece bo trzeba sie podlizac tatusiowi a nie siedziec na kompie bo jak mnie zobaczy na dogo to bedzie zły:evil_lol:

DOBRANOC:*

Posted

Witam wszystkich chociaz nikogo oprócz ewki nie było:)
dzisiaj znacznie mi sie poprawił humor bo w szkole było fajnie:)
kartkówka z fizy w miare mi poszła:Dmysze ze 4 bedzie:D
a matmy pani oddawała prace na lekcji i miałam 15/20 punktów najlepiej z klasy:evil_lol:
ogólnie sie sie zastanawiałam dlaczego niektóre osoby uczą sie duzo i mają słabe ocen a inne takie jak ja sie prawie wcale nie ucza i mają piątki.. to troche takie niesprawiedlie...:evil_lol:
hehe:)

a tak co u was??

Posted

Hej, kochana! :loveu:
No to widzę, że w szkole bardzo dobrze Ci poszło. :) A co do tego, że niby wcale się nie uczysz, to nie jestem taka pewna, kujonku. :cool3:
Tak w ogóle pisz, co z tą wystawą! Dostałam esa po 23.00 i czekam na odpowiedź!

Posted

[quote name='Martunia']Hej, kochana! :loveu:
No to widzę, że w szkole bardzo dobrze Ci poszło. :) A co do tego, że niby wcale się nie uczysz, to nie jestem taka pewna, kujonku. :cool3:
Tak w ogóle pisz, co z tą wystawą! Dostałam esa po 23.00 i czekam na odpowiedź![/quote]

hejka kochanie:loveu:
no w szkole nawet dobrze:D:D
hehe;)
ej no bo ja za tego kujona sie kiedys obraze.. ty jestes kujon bo dwa dni chciałas sie uczyc na jakis test co bedziesz miała teraz w poniedziełek...:evil_lol:
zaraz ci na gg pisze:roll:

Posted

No bo ten test będzie trudny. :razz:
Ale z tym kujonkiem to prawda, Ty tego nie widzisz, ale jest to bardzo widoczne. :cool3::cool3::cool3:
:multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=palegreen]Gratulacje 600! :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]slyszalam ze na stówe jedziesz do Asi . [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zazdraszczam wam! :lol:[/FONT]

Posted

[quote name='gordonowa']Hej Słiciul! :multi::multi::multi:[/quote]

hejo asiull:loveu:

[quote name='Martunia']No bo ten test będzie trudny. :razz:
Ale z tym kujonkiem to prawda, Ty tego nie widzisz, ale jest to bardzo widoczne. :cool3::cool3::cool3:
:multi::multi: :loveu::loveu::loveu: :multi::multi:[/quote]

e tam trudny:eviltong:
ej nie no bo sie obraze kujon to osoba która tylko uczy sie wszysckiego na pamięc całymi dniami a sama nie potrafi nic wymyslec tylko kuje wszystko na pamiec...:roll:
a ja taka nie jestem...
jak jeszcze raz tak powiesz to sie naprawde obraze..
Ja chce sobote:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Pusiakowa'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=palegreen]Gratulacje 600! :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]slyszalam ze na stówe jedziesz do Asi . [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zazdraszczam wam! :lol:[/FONT][/quote]

dziekuje:D

tak:D:D
bardzo sie ciesze;)

Posted

No tak: matematyczno-fizyczny.. nie wiem, jak pan chce nas jeszcze fizyki nauczyć do tego testu.. :razz:
A jeszcze w środę za tydzień mam 3 kartkówki.
Ojej no, Aduś, spokojnie! Ja przecież żartuję. :cool3:
Ja też chcę już sobotę.... :loveu: :multi:

Posted

[quote name='Martunia']No tak: matematyczno-fizyczny.. nie wiem, jak pan chce nas jeszcze fizyki nauczyć do tego testu.. :razz:
A jeszcze w środę za tydzień mam 3 kartkówki.
Ojej no, Aduś, spokojnie! Ja przecież żartuję. :cool3:
Ja też chcę już sobotę.... :loveu: :multi:[/quote]

oj to nie taki trudny:D dasz rade:)
o to fajnie masz kujonku:evil_lol::evil_lol:
no mam nadzieje:D
ja bardziej:D ale bede niewyspana:eviltong: ale co tam:D

Posted

a dobrze dobrze:) juz raczej na 99% jade:cool3:
hehe:) a tate.. hmm.. dzisiaj mu sie pytam jeszcze raz jak powie tak to jade:D bo wczoraj powiedział ze sie zastanowi.. ale to juz dobrze wróży:)

Posted

[quote name='Martunia']Skąd wiesz, że nie taki trudny? Widziałaś go już? :lol:
Dla Ciebie fajnie jest, jak ma się 3 kartkówy? I kto tu jest kujonem! :D
Nie, kadży bardzo się cieszy. :D[/quote]

a bo mam takie przeczucie:D czuje to w... kosciach:eviltong:
nie jest fajne ale tobie tak dobrze należy ci sie:eviltong::evil_lol: ja bym nie wytrzymała jakbym miała 3 w jeden dzien:evil_lol:

Posted

Haha Ty zawsze masz jakieś pozytywne odczucia jeśli chodzi z rzeczami typu, czy będzie łatwe, czy mi się coś uda itd. A czasem jest zupełnie inaczej. :D
A myślisz, że ja wytrzymam? Mi się należy?! :razz: Ja taka dobra zawsze jestem dla Ciebie, a Ty mi tu 'dobrze' dajesz! :eviltong:
Ale za to następnego dnia wynagrodzi nam to dyskoteka. :lol:

Posted

Hej wszystkim tak w ogóle ^^!
Dawno mnie tu nie było, a na dodatek minęła już dawno 600 stronka... Cóż i tak składam zasłużone gratulacje xD.
Co do masy nauki... Hm..Jakby tu powiedzieć ładnie... Jutro mam kurde kartkówko - sprawdzian i sprawdzian... =/ Kurcze, jak ja to przeżyję? :shake:.

Posted

[quote name='Martunia']Haha Ty zawsze masz jakieś pozytywne odczucia jeśli chodzi z rzeczami typu, czy będzie łatwe, czy mi się coś uda itd. A czasem jest zupełnie inaczej. :D
A myślisz, że ja wytrzymam? Mi się należy?! :razz: Ja taka dobra zawsze jestem dla Ciebie, a Ty mi tu 'dobrze' dajesz! :eviltong:
Ale za to następnego dnia wynagrodzi nam to dyskoteka. :lol:[/quote]

no a co mam sie zamartwiac:D
nie prawda ty za bardzo panikujesz poprostu:evil_lol::evil_lol:
hehe:) no tak a co:D
dobra a kto mnie wyzywa od kujonów:roll:
jaka dyskoteka o co chodzi??

[quote name='Klaudysiaczek']Hej wszystkim tak w ogóle ^^!
Dawno mnie tu nie było, a na dodatek minęła już dawno 600 stronka... Cóż i tak składam zasłużone gratulacje xD.
Co do masy nauki... Hm..Jakby tu powiedzieć ładnie... Jutro mam kurde kartkówko - sprawdzian i sprawdzian... =/ Kurcze, jak ja to przeżyję? :shake:.[/quote]

hej:)
heh:) dziekuje :)
ja mam jutro kartkówke z chemii i powinnam sobie popowtarzac bo przez wakacje uleciało mi wszystko:evil_lol: