Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 hehe:) mam nadzieje bo mam zamiar zyc jeszcze długo bo inaczej to źle by sie dla mnie skonczyło jakbym z tego skorzystała:) a ty sie wybierasz do wrocka? moze zdradzisz mi te sposoby??:) hehe:) a i podaj mi link do waszej galerii bo usunełas z podpisu i nie moge do was trafić:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Sweetaśna']hehe:) mam nadzieje bo mam zamiar zyc jeszcze długo bo inaczej to źle by sie dla mnie skonczyło jakbym z tego skorzystała:) a ty sie wybierasz do wrocka? moze zdradzisz mi te sposoby??:) hehe:) a i podaj mi link do waszej galerii bo usunełas z podpisu i nie moge do was trafić:evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol: wybieram się, wszystko już mam ustalone,ale się jeszcze rodziców nie pytałam:crazyeye:jakos mi wyleciało z głowy:evil_lol: sposoby? zalezy od sytuacji i nastroju rodzicow:cool3: [URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10943311"]moja slitasna galeria:eviltong:[/URL] Quote
Bartiśkowa_ Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [SIZE=3][COLOR=plum][B]Gartulacje 600 stronki[/B][/COLOR][/SIZE] :laola::cunao::smilecol: PS. ja już się nie załapałam na 600 stronę :shake: Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='basia bonnie']:evil_lol::evil_lol: wybieram się, wszystko już mam ustalone,ale się jeszcze rodziców nie pytałam:crazyeye:jakos mi wyleciało z głowy:evil_lol: sposoby? zalezy od sytuacji i nastroju rodzicow:cool3: [URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10943311"]moja slitasna galeria:eviltong:[/URL][/quote] hehe też dobrze czas powiedziec rodzicom:) to jaki masz sposób na tate zmeczonego po pracy którego córka wrobiła z naprawianie jej komórki i wydawanie kasy:evil_lol:? [quote name='anitaaa i bartis'][SIZE=3][COLOR=plum][B]Gartulacje 600 stronki[/B][/COLOR][/SIZE] :laola::cunao::smilecol: PS. ja już się nie załapałam na 600 stronę :shake:[/quote] dziekuje:):) Quote
basia bonnie Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Sweetaśna']hehe też dobrze czas powiedziec rodzicom:) to jaki masz sposób na tate zmeczonego po pracy którego córka wrobiła z naprawianie jej komórki i wydawanie kasy:evil_lol:? [/quote] hehe zadzwonie jutro do taty i mu oznajmie i po problemie:eviltong: hmmm ale co chcesz niego?tzn. w sensie chcesz "wymusić" nowy tel. czy co?:lol: Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='basia bonnie']hehe zadzwonie jutro do taty i mu oznajmie i po problemie:eviltong: hmmm ale co chcesz niego?tzn. w sensie chcesz "wymusić" nowy tel. czy co?:lol:[/quote] hehe fajnie:) ja od niego chce mu powiedzic o wystawie:evil_lol: zeby nie był zły ze znowu go na cos naciągam:evil_lol: ale moze jakos dam rade tylko niech juz przyjdzie:eviltong: ten mam naprawiony juz:D i sie ciesze bo go lubie;) wreszcie nie mam kolcka za telefon:eviltong: Quote
basia bonnie Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Aaa no to najlepiej chyba pokazac,że Ci zależy, bo tam będą osoby ze zlotu i to jedyna okazja żeby sie spotkać sratatata, zapewnij że nic Ci sie nie stanie, bo pojedziesz PKSem i że Cie ktos wezmie z przystanku sratatata, no i powiedz,ze sie bardzo staralas w szkole,zeby moc jechac, hahahah :evil_lol: :lol: Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 hehe totez dobre ;D hehe:) pewnie cos skorzystam:) Dobra ja lece bo trzeba sie podlizac tatusiowi a nie siedziec na kompie bo jak mnie zobaczy na dogo to bedzie zły:evil_lol: DOBRANOC:* Quote
ewka i haker Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 witamy!!!!!!:D [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10945016#post10945016[/URL] Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Witam wszystkich chociaz nikogo oprócz ewki nie było:) dzisiaj znacznie mi sie poprawił humor bo w szkole było fajnie:) kartkówka z fizy w miare mi poszła:Dmysze ze 4 bedzie:D a matmy pani oddawała prace na lekcji i miałam 15/20 punktów najlepiej z klasy:evil_lol: ogólnie sie sie zastanawiałam dlaczego niektóre osoby uczą sie duzo i mają słabe ocen a inne takie jak ja sie prawie wcale nie ucza i mają piątki.. to troche takie niesprawiedlie...:evil_lol: hehe:) a tak co u was?? Quote
Martunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Hej, kochana! :loveu: No to widzę, że w szkole bardzo dobrze Ci poszło. :) A co do tego, że niby wcale się nie uczysz, to nie jestem taka pewna, kujonku. :cool3: Tak w ogóle pisz, co z tą wystawą! Dostałam esa po 23.00 i czekam na odpowiedź! Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Martunia']Hej, kochana! :loveu: No to widzę, że w szkole bardzo dobrze Ci poszło. :) A co do tego, że niby wcale się nie uczysz, to nie jestem taka pewna, kujonku. :cool3: Tak w ogóle pisz, co z tą wystawą! Dostałam esa po 23.00 i czekam na odpowiedź![/quote] hejka kochanie:loveu: no w szkole nawet dobrze:D:D hehe;) ej no bo ja za tego kujona sie kiedys obraze.. ty jestes kujon bo dwa dni chciałas sie uczyc na jakis test co bedziesz miała teraz w poniedziełek...:evil_lol: zaraz ci na gg pisze:roll: Quote
Rahl Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Hej Słiciul! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Martunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 No bo ten test będzie trudny. :razz: Ale z tym kujonkiem to prawda, Ty tego nie widzisz, ale jest to bardzo widoczne. :cool3::cool3::cool3: :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Quote
Pusiakowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=palegreen]Gratulacje 600! :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]slyszalam ze na stówe jedziesz do Asi . [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zazdraszczam wam! :lol:[/FONT] Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='gordonowa']Hej Słiciul! :multi::multi::multi:[/quote] hejo asiull:loveu: [quote name='Martunia']No bo ten test będzie trudny. :razz: Ale z tym kujonkiem to prawda, Ty tego nie widzisz, ale jest to bardzo widoczne. :cool3::cool3::cool3: :multi::multi: :loveu::loveu::loveu: :multi::multi:[/quote] e tam trudny:eviltong: ej nie no bo sie obraze kujon to osoba która tylko uczy sie wszysckiego na pamięc całymi dniami a sama nie potrafi nic wymyslec tylko kuje wszystko na pamiec...:roll: a ja taka nie jestem... jak jeszcze raz tak powiesz to sie naprawde obraze.. Ja chce sobote:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: [quote name='Pusiakowa'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=palegreen]Gratulacje 600! :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]slyszalam ze na stówe jedziesz do Asi . [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zazdraszczam wam! :lol:[/FONT][/quote] dziekuje:D tak:D:D bardzo sie ciesze;) Quote
Martunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 No tak: matematyczno-fizyczny.. nie wiem, jak pan chce nas jeszcze fizyki nauczyć do tego testu.. :razz: A jeszcze w środę za tydzień mam 3 kartkówki. Ojej no, Aduś, spokojnie! Ja przecież żartuję. :cool3: Ja też chcę już sobotę.... :loveu: :multi: Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Martunia']No tak: matematyczno-fizyczny.. nie wiem, jak pan chce nas jeszcze fizyki nauczyć do tego testu.. :razz: A jeszcze w środę za tydzień mam 3 kartkówki. Ojej no, Aduś, spokojnie! Ja przecież żartuję. :cool3: Ja też chcę już sobotę.... :loveu: :multi:[/quote] oj to nie taki trudny:D dasz rade:) hehe:) o to fajnie masz kujonku:evil_lol::evil_lol: no mam nadzieje:D ja bardziej:D ale bede niewyspana:eviltong: ale co tam:D Quote
basia bonnie Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 no i jak tam? udalo Ci sie namowic tate?:cool3: Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 a dobrze dobrze:) juz raczej na 99% jade:cool3: hehe:) a tate.. hmm.. dzisiaj mu sie pytam jeszcze raz jak powie tak to jade:D bo wczoraj powiedział ze sie zastanowi.. ale to juz dobrze wróży:) Quote
Martunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Skąd wiesz, że nie taki trudny? Widziałaś go już? :lol: Dla Ciebie fajnie jest, jak ma się 3 kartkówy? I kto tu jest kujonem! :D Nie, kadży bardzo się cieszy. :D Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Martunia']Skąd wiesz, że nie taki trudny? Widziałaś go już? :lol: Dla Ciebie fajnie jest, jak ma się 3 kartkówy? I kto tu jest kujonem! :D Nie, kadży bardzo się cieszy. :D[/quote] a bo mam takie przeczucie:D czuje to w... kosciach:eviltong: nie jest fajne ale tobie tak dobrze należy ci sie:eviltong::evil_lol: ja bym nie wytrzymała jakbym miała 3 w jeden dzien:evil_lol: hehe:) Quote
Martunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Haha Ty zawsze masz jakieś pozytywne odczucia jeśli chodzi z rzeczami typu, czy będzie łatwe, czy mi się coś uda itd. A czasem jest zupełnie inaczej. :D A myślisz, że ja wytrzymam? Mi się należy?! :razz: Ja taka dobra zawsze jestem dla Ciebie, a Ty mi tu 'dobrze' dajesz! :eviltong: Ale za to następnego dnia wynagrodzi nam to dyskoteka. :lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Hej wszystkim tak w ogóle ^^! Dawno mnie tu nie było, a na dodatek minęła już dawno 600 stronka... Cóż i tak składam zasłużone gratulacje xD. Co do masy nauki... Hm..Jakby tu powiedzieć ładnie... Jutro mam kurde kartkówko - sprawdzian i sprawdzian... =/ Kurcze, jak ja to przeżyję? :shake:. Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Martunia']Haha Ty zawsze masz jakieś pozytywne odczucia jeśli chodzi z rzeczami typu, czy będzie łatwe, czy mi się coś uda itd. A czasem jest zupełnie inaczej. :D A myślisz, że ja wytrzymam? Mi się należy?! :razz: Ja taka dobra zawsze jestem dla Ciebie, a Ty mi tu 'dobrze' dajesz! :eviltong: Ale za to następnego dnia wynagrodzi nam to dyskoteka. :lol:[/quote] no a co mam sie zamartwiac:D nie prawda ty za bardzo panikujesz poprostu:evil_lol::evil_lol: hehe:) no tak a co:D dobra a kto mnie wyzywa od kujonów:roll: jaka dyskoteka o co chodzi?? [quote name='Klaudysiaczek']Hej wszystkim tak w ogóle ^^! Dawno mnie tu nie było, a na dodatek minęła już dawno 600 stronka... Cóż i tak składam zasłużone gratulacje xD. Co do masy nauki... Hm..Jakby tu powiedzieć ładnie... Jutro mam kurde kartkówko - sprawdzian i sprawdzian... =/ Kurcze, jak ja to przeżyję? :shake:.[/quote] hej:) heh:) dziekuje :) ja mam jutro kartkówke z chemii i powinnam sobie popowtarzac bo przez wakacje uleciało mi wszystko:evil_lol: Quote
Recommended Posts