Martunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 No to musisz rzeczywiście do czwartku znać odpowiedź. : Ale jak coś to nie daj za wygraną i namawiaj aż do skutku - pamiętaj! :D W zamian (też taka opcja :D) możesz im coś zrobić albo coś. ^^ Byłoby wtedy suuuuper. :loveu: Haha nie no, u nas w szkole też niezłe teksty dają, ale niewszystkie pamiętam. :D Quote
Rahl Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 No, musisz przekonać rodziców! ;) Muszisz bo ja zaczełam już robić porządki w pokoju żeby Cię jakoś przyjąć :diabloti:. Faaaajne zdjęcia :) Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 heh:) ale co w zamian:evil_lol: powiem ze sie dobrze ucze to chce cos w zamian:evil_lol: jedni za dobre świadectwo otrzymują skutery a ja chce jechac do wrocławia bo bede miała napewno dobre i to wszsycy wiedzą:evil_lol: hehe:) ja tez nie pamietam wszystkich:D dzisiaj prawowalismy w grupie z dominikiem:evil_lol: tez było fajnie:) oj asiu postaram sie jakos tate ubłagac i zeby on mame przekonał:) hehe;) a porządków nie musisz robic ja mam i tak wiekszy bałagan w pokoju:evil_lol: Quote
Martunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 O no właśnie, to dobry argument. :cool3: A poza tym masz do spotkania trochę ludu, więc to jest kolejny. :p Ahh.. Dominik. :cool3: :evil_lol: Quote
Rahl Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Sweetaśna'] a porządków nie musisz robic ja mam i tak wiekszy bałagan w pokoju:evil_lol:[/quote] nie byłabym tego taka pewna :siara: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 hej :loveu: [URL]http://images48.fotosik.pl/13/5537a0961efb5093.jpg[/URL] ah ten słodki Kabiś :lol: Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Martunia']O no właśnie, to dobry argument. :cool3: A poza tym masz do spotkania trochę ludu, więc to jest kolejny. :p Ahh.. Dominik. :cool3: :evil_lol:[/quote] hehe:) niech tata juz przyjdzie do domu:evil_lol: oj no co :eviltong: dominik to dominik:eviltong: [quote name='gordonowa']nie byłabym tego taka pewna :siara:[/quote] oj a ja bym była:cool3: [quote name='anitaaa i bartis']hej :loveu: [URL]http://images48.fotosik.pl/13/5537a0961efb5093.jpg[/URL] ah ten słodki Kabiś :lol:[/quote] hejo:) dziekuje;D Quote
M&T Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 hejka skarbie :loveu::loveu: jak tam twój wyjazd do Wrocka? Pewnik już? :cool3: Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='M&T']hejka skarbie :loveu::loveu: jak tam twój wyjazd do Wrocka? Pewnik już? :cool3:[/quote] hejka kochanie:loveu: własnie stoi pod wielkim znakiem zapytania z przewagą na nie jade:placz::placz: musze zagadac do tatusia...:roll: Quote
ewka i haker Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 witamy:*:*:* a musze jechec do szpitakla.. Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Bo mam dziwną mame:( najpierw mówi ze pojade i ze tylko musze wiedziec o której bedzie PKS a dzisiaj sie jej pyta to mówi ze chyba nie pojade nawet nie chce mi powiedziec dlaczego:(:( :placz::placz::placz: musze z tatusiem pogadac moze on sie zgodzi i mame wybłaga...:placz: bo jak nie to nie wiem jak to przeżyje zrobie protest:placz: ewka: stało sie cos?? Quote
M&T Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 to rzeczywiście troszkę dziwnie :hmmmm: może spróbuj z nią jeszcze pogadać? Quote
Martunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Właśnie, pogadaj z nimi, przedstaw sytuację i kieruj się moimi wszystkimi poradami, które Ci już od późnego popołudnia wypisuję!!! ;) Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 troszke bardzo dziwnie:placz::placz: narazie bede błagac tate o zgode jak tata sie zgodzi to mama nie ma wyjscia... przynajmniej mam tama nadzieje... Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Martunia']Właśnie, pogadaj z nimi, przedstaw sytuację i kieruj się moimi wszystkimi poradami, które Ci już od późnego popołudnia wypisuję!!! ;)[/quote] martusiu łatwo ci mówic sama nawet nie byłas w mojej sytuacji ze chciałas gdzies jechac sama i potrzebowałas zgody rodziców:( to nie takie proste jak sie wydaje z punktu widzenia osób które nie mają takiego problemu:placz::placz: Quote
Rahl Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [CENTER][B][COLOR=DarkOrange][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS]GRATULUJĘ 600 stron! :multi::multi: [/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER] Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 dziekuje:D nawet nie zauważyłam ze to juz[B][COLOR=DarkOrange][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS]:multi::multi:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][B][COLOR=DarkOrange][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS]:multi::multi:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B] Quote
Martunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [COLOR=Red][B][SIZE=4]Gratuluję 600 strony![/SIZE][/B][/COLOR] :smilecol: :Rose: :siara: :bigcool: :Cool!: :ylsuper: :klacz::laola: :cunao: :drink1: :BIG: Życzę Ci, byś w końcu pojechała do nas na tą wystawę! :cool3: Quote
M&T Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 oo rzeczywiście!! gratki 600 stron!!!!!!!!!!! :laola::cunao: Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Martunia'][COLOR=Red][B][SIZE=4]Gratuluję 600 strony![/SIZE][/B][/COLOR] :smilecol: :Rose: :siara: :bigcool: :Cool!: :ylsuper: :klacz::laola: :cunao: :drink1: :BIG: Życzę Ci, byś w końcu pojechała do nas na tą wystawę! :cool3:[/quote] dziekuje:D oby sie spełniło ale nie dziekuje zeby nie zapeszac:D [quote name='M&T']oo rzeczywiście!! gratki 600 stron!!!!!!!!!!! :laola::cunao:[/quote] dziekuje;D Quote
ewka i haker Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [B]GRATKI 600[/B]!!!!!!!!! co do wyjazdu to znam to;[ tylko ja mialm jechac na oboz ktory mialm oplacony a szpital badania....;(:( Quote
basia bonnie Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Sweet,nie pytaj rodziców o zgodę,tylko po prostu oznajmij,że w sobote jedziesz do wroc.:cool3: najlepszy sposób:razz: Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='ewka i haker'][B]GRATKI 600[/B]!!!!!!!!! co do wyjazdu to znam to;[ tylko ja mialm jechac na oboz ktory mialm oplacony a szpital badania....;(:([/quote] dziekuje;) eh mam nadzieje ze przekonam rodziców:) narazie jestem dobrej nadzieji:) tylko musze złapac tate zanim pójde spac.. a to jeszcze nie tak źle jak tylko badania:) [quote name='basia bonnie']Sweet,nie pytaj rodziców o zgodę,tylko po prostu oznajmij,że w sobote jedziesz do wroc.:cool3: najlepszy sposób:razz:[/quote] basiu jakbym tak powiedziała rodzica to by mnie chyba zamordowali jakbym ich sie nie spytała... ty masz fajnych rodziców bo sie godzą na wszystkie twoje wyjazdy.. Quote
basia bonnie Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Sweetaśna'] basiu jakbym tak powiedziała rodzica to by mnie chyba zamordowali jakbym ich sie nie spytała... ty masz fajnych rodziców bo sie godzą na wszystkie twoje wyjazdy..[/quote] to bylo w formie żartu:eviltong: e-e;) wcale sie nie godzą na wszystko:cool3: tzn. najpierw nie, ale ja mam swoje sposoby i potem się zgadzają:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts