Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to musisz rzeczywiście do czwartku znać odpowiedź. : Ale jak coś to nie daj za wygraną i namawiaj aż do skutku - pamiętaj! :D W zamian (też taka opcja :D) możesz im coś zrobić albo coś. ^^
Byłoby wtedy suuuuper. :loveu:
Haha nie no, u nas w szkole też niezłe teksty dają, ale niewszystkie pamiętam. :D

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heh:) ale co w zamian:evil_lol:
powiem ze sie dobrze ucze to chce cos w zamian:evil_lol: jedni za dobre świadectwo otrzymują skutery a ja chce jechac do wrocławia bo bede miała napewno dobre i to wszsycy wiedzą:evil_lol:
hehe:) ja tez nie pamietam wszystkich:D
dzisiaj prawowalismy w grupie z dominikiem:evil_lol: tez było fajnie:)

oj asiu postaram sie jakos tate ubłagac i zeby on mame przekonał:)
hehe;)
a porządków nie musisz robic ja mam i tak wiekszy bałagan w pokoju:evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']O no właśnie, to dobry argument. :cool3: A poza tym masz do spotkania trochę ludu, więc to jest kolejny. :p
Ahh.. Dominik. :cool3: :evil_lol:[/quote]

hehe:) niech tata juz przyjdzie do domu:evil_lol:
oj no co :eviltong: dominik to dominik:eviltong:

[quote name='gordonowa']nie byłabym tego taka pewna :siara:[/quote]

oj a ja bym była:cool3:

[quote name='anitaaa i bartis']hej :loveu:
[URL]http://images48.fotosik.pl/13/5537a0961efb5093.jpg[/URL] ah ten słodki Kabiś :lol:[/quote]

hejo:)
dziekuje;D

Posted

[quote name='M&T']hejka skarbie :loveu::loveu:
jak tam twój wyjazd do Wrocka? Pewnik już? :cool3:[/quote]

hejka kochanie:loveu:
własnie stoi pod wielkim znakiem zapytania z przewagą na nie jade:placz::placz: musze zagadac do tatusia...:roll:

Posted

Bo mam dziwną mame:( najpierw mówi ze pojade i ze tylko musze wiedziec o której bedzie PKS a dzisiaj sie jej pyta to mówi ze chyba nie pojade nawet nie chce mi powiedziec dlaczego:(:( :placz::placz::placz:
musze z tatusiem pogadac moze on sie zgodzi i mame wybłaga...:placz:
bo jak nie to nie wiem jak to przeżyje zrobie protest:placz:

ewka: stało sie cos??

Posted

[quote name='Martunia']Właśnie, pogadaj z nimi, przedstaw sytuację i kieruj się moimi wszystkimi poradami, które Ci już od późnego popołudnia wypisuję!!! ;)[/quote]

martusiu łatwo ci mówic sama nawet nie byłas w mojej sytuacji ze chciałas gdzies jechac sama i potrzebowałas zgody rodziców:( to nie takie proste jak sie wydaje z punktu widzenia osób które nie mają takiego problemu:placz::placz:

Posted

dziekuje:D nawet nie zauważyłam ze to juz[B][COLOR=DarkOrange][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS]:multi::multi:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][B][COLOR=DarkOrange][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS]:multi::multi:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]

Posted

[COLOR=Red][B][SIZE=4]Gratuluję 600 strony![/SIZE][/B][/COLOR]

:smilecol: :Rose: :siara: :bigcool: :Cool!: :ylsuper: :klacz::laola: :cunao: :drink1: :BIG:

Życzę Ci, byś w końcu pojechała do nas na tą wystawę! :cool3:

Posted

[quote name='Martunia'][COLOR=Red][B][SIZE=4]Gratuluję 600 strony![/SIZE][/B][/COLOR]

:smilecol: :Rose: :siara: :bigcool: :Cool!: :ylsuper: :klacz::laola: :cunao: :drink1: :BIG:

Życzę Ci, byś w końcu pojechała do nas na tą wystawę! :cool3:[/quote]

dziekuje:D
oby sie spełniło ale nie dziekuje zeby nie zapeszac:D

[quote name='M&T']oo rzeczywiście!! gratki 600 stron!!!!!!!!!!!
:laola::cunao:[/quote]

dziekuje;D

Posted

[quote name='ewka i haker'][B]GRATKI 600[/B]!!!!!!!!!

co do wyjazdu to znam to;[
tylko ja mialm jechac na oboz ktory mialm oplacony

a szpital badania....;(:([/quote]

dziekuje;)

eh mam nadzieje ze przekonam rodziców:)
narazie jestem dobrej nadzieji:) tylko musze złapac tate zanim pójde spac..

a to jeszcze nie tak źle jak tylko badania:)

[quote name='basia bonnie']Sweet,nie pytaj rodziców o zgodę,tylko po prostu oznajmij,że w sobote jedziesz do wroc.:cool3: najlepszy sposób:razz:[/quote]

basiu jakbym tak powiedziała rodzica to by mnie chyba zamordowali jakbym ich sie nie spytała...
ty masz fajnych rodziców bo sie godzą na wszystkie twoje wyjazdy..

Posted

[quote name='Sweetaśna']
basiu jakbym tak powiedziała rodzica to by mnie chyba zamordowali jakbym ich sie nie spytała...
ty masz fajnych rodziców bo sie godzą na wszystkie twoje wyjazdy..[/quote]
to bylo w formie żartu:eviltong:
e-e;) wcale sie nie godzą na wszystko:cool3: tzn. najpierw nie, ale ja mam swoje sposoby i potem się zgadzają:evil_lol::evil_lol: