Klaudysiaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 A ja mam takiego farta, że zawsze przełączałam z filmu... :roll::diabloti: Quote
C&B Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Ja mam teraz jakąś krótką lekturę ,,Sachem " ;)Podobno ma jakieś15 stron :) Quote
Pusiakowa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 a ja mam do przeczytania "Ten obcy" . czytal moze ktos?! . Fajne jest? :lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Kurcze wasze tytuły nic mi nie mówią xD Quote
LadyK Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Domka_Czika']Ja mam teraz jakąś krótką lekturę ,,Sachem " ;)Podobno ma jakieś15 stron :)[/QUOTE] Czytałam to ;) Miała 8 stron . Quote
łapeczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ja czytalam .... to ksiazka cow s tylku opowiesci o dzieciach i tak jakby harcerstwie Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 ja czytałam ten obcy:D fajny nawet był:D:D Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 tu mi jakies gadanie o lekturach i nawet nie zauważułam ze to u mnie na wątku:evil_lol::evil_lol: [quote name='Malina.']Witamy wieczorowo :cool3:[/quote] witamy:) [quote name='Klaudysiaczek']Heeej xD Ja jak czegoś się złapię to nie puszczę... Więc wpadam tu do was i... Cisza =/ xD[/quote] hej:D cisza bo ksiazke czytałam:eviltong: [quote name='łapeczek']hehe ja musze zaczac czytac lekturke ktora mam do 24.09 ;/ jakas MITOLOGie ;/[/quote] heh:) ja mam do pon tego lekture a zostało mi jeszcze 95stron:evil_lol::evil_lol: [quote name='Klaudysiaczek']A ja mam tylko ''W Pustyni i w puszczy'' ... xD[/quote] oj kiedy ja to czytałam:evil_lol::eviltong: [quote name='łapeczek']hehe czytalam ale tylko do polowy ;p film jest ciekawszy xD ja mam ten pech ze do mitologi nie ma filmu ;/[/quote] no film lepszy bo ksiązka nudna:evil_lol: [quote name='Klaudysiaczek']A ja mam takiego farta, że zawsze przełączałam z filmu... :roll::diabloti:[/quote] hehe [quote name='Domka_Czika']Ja mam teraz jakąś krótką lekturę ,,Sachem " ;)Podobno ma jakieś15 stron :)[/quote] tego nie czytalam [quote name='Pusiakowa']a ja mam do przeczytania "Ten obcy" . czytal moze ktos?! . Fajne jest? :lol:[/quote] [quote name='Klaudysiaczek']Kurcze wasze tytuły nic mi nie mówią xD[/quote] [quote name='Kati16']Czytałam to ;) Miała 8 stron .[/quote] [quote name='łapeczek']ja czytalam .... to ksiazka cow s tylku opowiesci o dzieciach i tak jakby harcerstwie[/quote] hehe:D tak:D:D cos tam o tym bylo i jakis obcy im sie tam krecił przy obozie czy cos tam nie pamietam bo dawno to czytałam:evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 No wiesz co my takie kujonki to tylko o szkole:diabloti::evil_lol: Quote
LadyK Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Domka_Czika']No wiesz co my takie kujonki to tylko o szkole:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Ja mam narazie same 5 :evil_lol: Quote
XxLuckyxX Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Słodkie ;) I choć osobiście wolę małe psy ten Wielki też jest piękny :cool3: Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Domka_Czika']No wiesz co my takie kujonki to tylko o szkole:diabloti::evil_lol:[/quote] hehe odrazu kujonki :roll::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: [quote name='Kati16']Ja mam narazie same 5 :evil_lol:[/quote] ja mam narazie 5- i jeszcze jakiegoś + hehe:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='XxLuckyxX']Słodkie ;) I choć osobiście wolę małe psy ten Wielki też jest piękny :cool3:[/quote] witam:D:D hehe:) no malutkiego jest znacznie wiecej w tej galerii:D ja tez małe wole ale duzy był pierwszy i jest taty:p Quote
LadyK Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Ja mam 5 z matematyki,5 z polskiego,5 z plastyki,5 z techniki i tam kilka plusów z różnych przedmiotów ;) Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 ja mam narazie malutko ocen:) hehe:) Quote
C&B Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Kati16']Ja mam narazie same 5 :evil_lol:[/quote] Wzór ,,kujonka":evil_lol: Quote
C&B Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Piszcei dziewczyny , bo mi sie nudzi:-( Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 mi tez ale oglądam Mam talent:D hehe:) Quote
LadyK Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Domka_Czika']Wzór ,,kujonka":evil_lol:[/QUOTE] Dokładnie :ylsuper::bigcool: Quote
C&B Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 A ja to słysze z drugiego pokoiku. Właśnie taka dziewczyna śpiewała ,,dziwny ten świat " czy jakoś tak :) Ale to chyba nie ten program...;/ Quote
Sweet Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Nom:D:D a ja juz ide sobie bo nie chce mi sie tu siedziec:) DOBRANOC:*:*:* Quote
LadyK Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Nom:D:D a ja juz ide sobie bo nie chce mi sie tu siedziec:) DOBRANOC:*:*:*[/QUOTE] O Ty niedobra :diabloti::mad: Nie chce Ci się,wrr :mad: Quote
Recommended Posts