Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ja bym se nie mogła tak pójść i kupić... :roll: Ochrzan bym dostała, że straciłam na głupoty... (Bo ja mam caałą szafę zawaloną ciuchami, tylko, że troszkę ''głupimi''....) Quote
C&B Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Eee tam :) Ja też nie moge se codzienie chodzić i kupywać ... Dobra ciotki ide ! PaPa Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Paaa... :( A czemu to się idzie? =/ Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']Ja bym se nie mogła tak pójść i kupić... :roll: Ochrzan bym dostała, że straciłam na głupoty... (Bo ja mam caałą szafę zawaloną ciuchami, tylko, że troszkę ''głupimi''....)[/quote] ja tez nie moge tak sobie isc i kupic co chce... albo z mamą albo jej powiedziec wczesniej ze np. sie wybieram z kolezanka i albo mi pozwala albo nie ja w szafie mam pełno za małych ciuchów i takich których nie założe a mama nie pozwala mi ich wywalic [quote name='Domka_Czika']Eee tam :) Ja też nie moge se codzienie chodzić i kupywać ... Dobra ciotki ide ! PaPa[/quote] papa:-( [quote name='Klaudysiaczek']Paaa... :( A czemu to się idzie? =/[/quote] no własnie dlaczego?? Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Niby ''Papa'', a ciągle dostępna :razz:. Może musi od nas odpocząć? :evil_lol: Albo po prostu dotlenić się z Cziką :razz:? Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 hehe moze ma nas juz dosyć:evil_lol: a wiecie co wam powiem dziewczynki?:D fajnie ze tu gadacie ze mną bo tak to bym sie na śmierć zanudziła nikogo prawie nie ma tu:evil_lol: Quote
łapeczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ....... dzieki za ten wierszy zagadka ;] Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe moze ma nas juz dosyć:evil_lol: a wiecie co wam powiem dziewczynki?:D fajnie ze tu gadacie ze mną bo tak to bym sie na śmierć zanudziła nikogo prawie nie ma tu:evil_lol:[/quote] Są... Tylko wstydzą się napisać xD Hej łapeczek :cool3:. Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='łapeczek']....... dzieki za ten wierszy zagadka ;][/quote] a nie ma za co i tak mi sie nudziło to troche pomyslałam :evil_lol: [quote name='Klaudysiaczek']Są... Tylko wstydzą się napisać xD Hej łapeczek :cool3:.[/quote] heh:D no własnie hej:D a co powiecie??:D Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Nie wiem jeszcze co powiem za chwilę xD Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 hehe:) oj no dobra przyznaje sie musiałam duzo pomyslec co pownnas docenic bo mi to z trudem przychodzi:evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:) oj no dobra przyznaje sie musiałam duzo pomyslec co pownnas docenic bo mi to z trudem przychodzi:evil_lol:[/quote] Doceniamy :-D. Quote
łapeczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 hehehehe .... doceniam doceniam xD Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 heh to dobrze:) chyba powinnam sobie zapisac w kalendarzu że juz wykorzystałam mój mózg na ten miesiąc:evil_lol: co u was dziewczynki??:D Quote
łapeczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 heeh dore dobre ..... hm...u mnie nudaaaa musze isc z maksiem .....a nie bardzooo mi sie chce boo ta pooda w poznaniu nie jest najciekawsza;/ Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 no wiem:D hehe:) no pogoda jest u nas straszne ja sie wogóle boje wychodzic bo mysle ze zaraz zamarzne i kabi tez a jego to na dodatek zwieje:evil_lol: hehe:) Quote
LadyK Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no wiem:D hehe:) no pogoda jest u nas straszne ja sie wogóle boje wychodzic bo mysle ze zaraz zamarzne i kabi tez a jego to na dodatek zwieje:evil_lol: hehe:)[/QUOTE] W Krakowie też tak zimno :roll: Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 strasznie jest zimno a wczoraj bylo tak cieplutko.. jak szlismy to nawet sie opaliłam na rękach troche:evil_lol: [B][COLOR=Red]Odrazu mówie że fotki byly 3,4 strony temu albo i z 5 stron temu:) hehe:[/COLOR][/B] Quote
LadyK Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']strasznie jest zimno a wczoraj bylo tak cieplutko.. jak szlismy to nawet sie opaliłam na rękach troche:evil_lol: [/COLOR][/B][/QUOTE] nie ma to jak jesienna opalenizna :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 no wiadomo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehe Quote
łapeczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 noooo wracajac do pogody to wrocilam dopiero z maksiem iii zmarazlam ale on nie bardzooo chyba bo latal za dyskami jak szalony xD Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 hehe:) o tej godzinie ćwiczyłas z nim z dyskami:D hehe:) widziałas cos?:D Quote
Recommended Posts