ewka i haker Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 mozemy sie tam umowic;) jakos sie znajdziemy' tak pewne Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 to nic jakos sie znajdziemy:) jak co to mamy komy:):) Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Gienia, pojedź jakoś. :eviltong: :-( Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 No własnie Gienia musisz przyjechac:D:D Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [COLOR=Blue]Jasnee czym...:D Nie no ja bym strasznie chciała ale nie moge [/COLOR] Quote
Tepes Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [COLOR=Blue]No nie mogę...:( Jakby ktoś jechał z moich okolic i by mnie zabrał MOŻE bym pojechała ale tak to nie ma szans [/COLOR] Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Pewnie ze biore aparat ewa:):) hehe:) szkoda ze ania jednak nie moze:) ale dobrze ze ty mozesz:) znowu zobaczę hakerka:D :(:(:( szkoda Gieniu:(:( :(:(:( Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 :-( Będziemy czekać na zdjęcia ze spaceru. ;) Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 A co słychać u Kabisia? :) Stęskniłam się za jego fotami. :D Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 a u kabisia dobrze:) śpi jak zawsze moja owieczka:):) hehe:) jutro zobaczysz duzo:) mam nadzieje ze jutro chyba ze tata nie pozwoli mi wejsc na kompa to w poniedziałek.. a co u ciebie?? Quote
ewka i haker Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 bedzie duzo zdjec tylko bateri duzo wez Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Mój kochany Kabiś. :) Tak tak, porób dużo zdjęć. :) I musisz być jutro na komputerze. :( Quote
Tepes Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [COLOR=Blue]Hejo Kunegundziu:hand:[/COLOR] Quote
dog193 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Witam sie i zglaszam, ze ledwo sie dostalam na dogo - neta mi jeszcze nie naprawili:shake: Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Hejka Ale tu nagadane, a fotek nadal nima :( Quote
Sweet Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [quote name='ewka i haker']bedzie duzo zdjec tylko bateri duzo wez[/quote] no jest troche zdjec:D bateria mi starczyła nie to co bateria i kasa w fonie bo mi sie prawie skonczyła:evil_lol::evil_lol: [quote name='Martunia']Mój kochany Kabiś. :) Tak tak, porób dużo zdjęć. :) I musisz być jutro na komputerze. :([/quote] hehe:) no troszke mam zdjec:D:D jestem:D ale narazie na chwile bo musze sie jeszcze pouczyc:) [quote name='Martynia&Pusio']Hej! :loveu:[/quote] hejo:p [quote name='Martunia']Dobranoc. :hand:[/quote] :eviltong: [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Hejo Kunegundziu:hand:[/COLOR][/quote] hejo Gieniu:p [quote name='Kati16']Dzieńdoberek :diabloti:[/quote] hejo:p [quote name='globalnydog193']Witam sie i zglaszam, ze ledwo sie dostalam na dogo - neta mi jeszcze nie naprawili:shake:[/quote] hejo:p szkoda ze nie masz jeszcze neta:( [quote name='Izabela124.']Hejka Ale tu nagadane, a fotek nadal nima :([/quote] hejo:p oj tam nagadane :eviltong: zaraz bedą fotki:) no moze nie zaraz ale niedługo:) Quote
Martunia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Uczyć? Już? :eviltong: Że Ci się chce... Dawaj foty ! Quote
Sweet Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Nie chce mi sie:evil_lol: potem sie naucze:) musze pozmniejszac obrobic w picassie i dam wam za niedługo:) Quote
Martunia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Już na samym początku się uczyć.. matko. :eviltong: No czekamy, czekamy. :cool3: Quote
Recommended Posts