Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']heh;) u nas byly takie zad ze mozna jak są tekstowe to trzeba bylo miec całe zadanie ale narazie byly potęki jakies rozwinięcia dziesietne czy cos w tym stylu wiec wiesz:)
aa:)
No wiesz on tak specjalnie bo myslał ze na dwor pójdzie a tak to obrażony chodzi:evil_lol::evil_lol:[/quote]

O jakie dzieła. :D Ten duży labrador jest super.
Aha domyślam się. Ale np. teraz mamy potęgi, rozwiązania są tylko do tych trudniejszych, no i i tak musisz sama to wszystko rozwiązać, kombinować itd.
Hahaha a więc to tak. :lol:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martunia']O jakie dzieła. :D Ten duży labrador jest super.
Aha domyślam się. Ale np. teraz mamy potęgi, rozwiązania są tylko do tych trudniejszych, no i i tak musisz sama to wszystko rozwiązać, kombinować itd.
Hahaha a więc to tak. :lol:[/quote]

heh:p dziekuje te mi sie podoba:loveu:
nom:)
no tak:D
co robilas jak cie nie bylo??:mad::lol:

Posted

jestem jestem ale mi dogo wolno chodziło wiec nie odpisuje na żadnego posta tylko martynke przepraszam ze nie odpisałam ale juz nie chce sie meczyc z tym netem:(
co u was??:D

Posted

Helloł! :hand: Witam śpiochów. ;)
Właśnie zastanawiałam się, czemu Ciebie nie było, bo byłaś online. :eviltong:
U mnie dobrze. Fizyka przeczytana, historia też.. jeszcze tylko do szczęścia potrzebny rysunek i mój plan wypowiedzi we wtorek przed klasą. :eviltong:
A u Was co słychać? :)

Posted

[quote name='Martunia']Helloł! :hand: Witam śpiochów. ;)
Właśnie zastanawiałam się, czemu Ciebie nie było, bo byłaś online. :eviltong:
U mnie dobrze. Fizyka przeczytana, historia też.. jeszcze tylko do szczęścia potrzebny rysunek i mój plan wypowiedzi we wtorek przed klasą. :eviltong:
A u Was co słychać? :)[/quote]

hejo:)
no własnie mi sie zacinało ale dzisiaj działa juz dobrze:):)
aa:) to dobrze:) ja mam wolne bowczoraj zrobiłam wszystkie lekcje tylko jutro musze sie wzorów na fize nauczyc:evil_lol:
ale jakos to bedzie:)
a u nas dobrze:)
ok.16 przychodzi do mnie kolego zebym mu wytłumaczyła cos z matmy.. co prawda juz sie boje ze nic mu nie pomoge bo ja nie potrafie tłumaczyc:placz: ale postaram sie zrobic wszystko co w mojej mocy:) moze mi sie uda..:) a po południu chyba ide z koleżankami na spacerek ale to jeszcze nie jest pewne:)

[quote name='Kinia']Część!
U mnie fajnie, musze się jeszcze nauczyć mapy europy...[/quote]

hej:)
jak masz sie nauczyc tej mapy??:-o

[quote name='Izabela124.']Hejos Aduś
Co tam u ciebie słychac?[/quote]

hejo izuś:cool3:
a u mnie dobrze::)
jakos leci a u ciebie?:D

Posted

[quote name='Kinia']No normlanie. Politycznej czyli państwa ze stolicami i fizycnej czyli jakieś góry, jeziorka wyzyny itd. i to wszystko na środe[/quote]
O mój Boże, jak dla mnie masakra :shake: Boję się co będzie po podstwówce :(
Hej Ada, jak tam, dalej jeseś pesymistycznie nastawion do wyjazdu? moi rodzice się zgodzili ciebie "przetrzymać" ;)

Posted

[quote name='Martunia']No to fajnie masz. ;) U nas więcej wymagają. Ale dobrze nauczą do egzaminu.
Poradzisz sobie z nim jakoś. ;) Tak w ogóle fajny masz plan dnia. Ja będę odpoczywała.[/quote]

oj u nas tez duzo wymagaja tylko jeszcze nie zadawają dużo..
u mnie tez dobrze nauczą:) zreszta i tak sama sie musisz nauczyc bo jak ty tego nie zrozumiesz to testu tez nie napiszesz:eviltong:

[quote name='Izabela124.']A ja jak zwykle nadrabiam zaległosci w galeriach :P
Bobiś śpi koło mnie, chyba wie, że na krótko wpadłam[/quote]

heh:)
no psy to czują zawsze albo jak sie gdzies wyjeżdza

[quote name='Kinia']No normlanie. Politycznej czyli państwa ze stolicami i fizycnej czyli jakieś góry, jeziorka wyzyny itd. i to wszystko na środe[/quote]

aha;/

[quote name='gordonowa']O mój Boże, jak dla mnie masakra :shake: Boję się co będzie po podstwówce :(
Hej Ada, jak tam, dalej jeseś pesymistycznie nastawion do wyjazdu? moi rodzice się zgodzili ciebie "przetrzymać" ;)[/quote]

no masakra;/
nie juz pozytywnie napisałam ci na wątku:)
jak bede mogła to skorzystam ale jeszcze ci napisze dokładniej blizej wystawy:)

[quote name='Martunia']O ja takie zadania też miałam, ale na razie rok temu na sprawdziany z geografii... W tym roku jeszcze nic nie zadała, ale pewnie będzie podobnie.[/quote]

ja nie miałam czegos takiego:eviltong:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']
no masakra;/
nie juz pozytywnie napisałam ci na wątku:)
jak bede mogła to skorzystam ale jeszcze ci napisze dokładniej blizej wystawy:)
[/quote]
Och, świetnie że się spotkamy :multi:

Posted

No wiem że świetnie:D mam nadzieje ze nic sie nie zmieni:)
[COLOR=Red][B]a czy ktoś z poznania chciałby jechać ze mną na wystawę do Wrocławia pociągiem??:D:D[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']No wiem że świetnie:D mam nadzieje ze nic sie nie zmieni:)
[COLOR=Red][B]a czy ktoś z poznania chciałby jechać ze mną na wystawę do Wrocławia pociągiem??:D:D[/B][/COLOR][/quote]
mogę zapewnić nocleg :cool3:
Tylko potem nie myślcie sobie że Ada z takimi gówniarami się zadaje :evil_lol:

Posted

moze jutro spytam sie ani czy by nie chciała jechac ze mną:) bo idziemy na spacerek:)
hehe:)
a 2 osoby bys przenocowała??
bo jak nie to wtedy w sobote jedziemy rano i wracamy wieczorkiem:)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']moze jutro spytam sie ani czy by nie chciała jechac ze mną:) bo idziemy na spacerek:)
hehe:)
a 2 osoby bys przenocowała??
bo jak nie to wtedy w sobote jedziemy rano i wracamy wieczorkiem:)[/quote]
raczej bym mogła przenocować ;] Jaieś rozwiązanie sie wymyśli:)

Posted

to zobaczymy jeszcze.. bo moja koleżanka zadna napewno nie pojedzie bo one nie przepadają za psami;/ eh.. nie ma to jak trafic na takie kumpele..;/
cóż.. zobaczymy jak to wszystko bedzie:):)