Martunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']heh;) u nas byly takie zad ze mozna jak są tekstowe to trzeba bylo miec całe zadanie ale narazie byly potęki jakies rozwinięcia dziesietne czy cos w tym stylu wiec wiesz:) aa:) No wiesz on tak specjalnie bo myslał ze na dwor pójdzie a tak to obrażony chodzi:evil_lol::evil_lol:[/quote] O jakie dzieła. :D Ten duży labrador jest super. Aha domyślam się. Ale np. teraz mamy potęgi, rozwiązania są tylko do tych trudniejszych, no i i tak musisz sama to wszystko rozwiązać, kombinować itd. Hahaha a więc to tak. :lol: Quote
Sweet Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='Martunia']O jakie dzieła. :D Ten duży labrador jest super. Aha domyślam się. Ale np. teraz mamy potęgi, rozwiązania są tylko do tych trudniejszych, no i i tak musisz sama to wszystko rozwiązać, kombinować itd. Hahaha a więc to tak. :lol:[/quote] heh:p dziekuje te mi sie podoba:loveu: nom:) no tak:D co robilas jak cie nie bylo??:mad::lol: Quote
Martunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Odrabiałam zadania domowe... Skończyłam już i tylko został mi rysunek oraz przeczytanie tematu z historii i fizyki. Quote
Klaudysiaczek Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 A z czego rysunek? (pewnie jakiś wykres... xD) :cool3: Quote
Martunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Nie, bo to na plastykę. :eviltong: Złudzenia optyczne.. Nie wiem jeszcze, jak to narysować. :lol: Quote
Sweet Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 jestem jestem ale mi dogo wolno chodziło wiec nie odpisuje na żadnego posta tylko martynke przepraszam ze nie odpisałam ale juz nie chce sie meczyc z tym netem:( co u was??:D Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Helloł! :hand: Witam śpiochów. ;) Właśnie zastanawiałam się, czemu Ciebie nie było, bo byłaś online. :eviltong: U mnie dobrze. Fizyka przeczytana, historia też.. jeszcze tylko do szczęścia potrzebny rysunek i mój plan wypowiedzi we wtorek przed klasą. :eviltong: A u Was co słychać? :) Quote
Kinia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Część! U mnie fajnie, musze się jeszcze nauczyć mapy europy... Quote
Izabela124. Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Hejos Aduś Co tam u ciebie słychac? Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='Martunia']Helloł! :hand: Witam śpiochów. ;) Właśnie zastanawiałam się, czemu Ciebie nie było, bo byłaś online. :eviltong: U mnie dobrze. Fizyka przeczytana, historia też.. jeszcze tylko do szczęścia potrzebny rysunek i mój plan wypowiedzi we wtorek przed klasą. :eviltong: A u Was co słychać? :)[/quote] hejo:) no własnie mi sie zacinało ale dzisiaj działa juz dobrze:):) aa:) to dobrze:) ja mam wolne bowczoraj zrobiłam wszystkie lekcje tylko jutro musze sie wzorów na fize nauczyc:evil_lol: ale jakos to bedzie:) a u nas dobrze:) ok.16 przychodzi do mnie kolego zebym mu wytłumaczyła cos z matmy.. co prawda juz sie boje ze nic mu nie pomoge bo ja nie potrafie tłumaczyc:placz: ale postaram sie zrobic wszystko co w mojej mocy:) moze mi sie uda..:) a po południu chyba ide z koleżankami na spacerek ale to jeszcze nie jest pewne:) [quote name='Kinia']Część! U mnie fajnie, musze się jeszcze nauczyć mapy europy...[/quote] hej:) jak masz sie nauczyc tej mapy??:-o [quote name='Izabela124.']Hejos Aduś Co tam u ciebie słychac?[/quote] hejo izuś:cool3: a u mnie dobrze::) jakos leci a u ciebie?:D Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 No to fajnie masz. ;) U nas więcej wymagają. Ale dobrze nauczą do egzaminu. Poradzisz sobie z nim jakoś. ;) Tak w ogóle fajny masz plan dnia. Ja będę odpoczywała. Quote
Izabela124. Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 A ja jak zwykle nadrabiam zaległosci w galeriach :P Bobiś śpi koło mnie, chyba wie, że na krótko wpadłam Quote
Kinia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 No normlanie. Politycznej czyli państwa ze stolicami i fizycnej czyli jakieś góry, jeziorka wyzyny itd. i to wszystko na środe Quote
Rahl Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Kinia']No normlanie. Politycznej czyli państwa ze stolicami i fizycnej czyli jakieś góry, jeziorka wyzyny itd. i to wszystko na środe[/quote] O mój Boże, jak dla mnie masakra :shake: Boję się co będzie po podstwówce :( Hej Ada, jak tam, dalej jeseś pesymistycznie nastawion do wyjazdu? moi rodzice się zgodzili ciebie "przetrzymać" ;) Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 O ja takie zadania też miałam, ale na razie rok temu na sprawdziany z geografii... W tym roku jeszcze nic nie zadała, ale pewnie będzie podobnie. Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [quote name='Martunia']No to fajnie masz. ;) U nas więcej wymagają. Ale dobrze nauczą do egzaminu. Poradzisz sobie z nim jakoś. ;) Tak w ogóle fajny masz plan dnia. Ja będę odpoczywała.[/quote] oj u nas tez duzo wymagaja tylko jeszcze nie zadawają dużo.. u mnie tez dobrze nauczą:) zreszta i tak sama sie musisz nauczyc bo jak ty tego nie zrozumiesz to testu tez nie napiszesz:eviltong: [quote name='Izabela124.']A ja jak zwykle nadrabiam zaległosci w galeriach :P Bobiś śpi koło mnie, chyba wie, że na krótko wpadłam[/quote] heh:) no psy to czują zawsze albo jak sie gdzies wyjeżdza [quote name='Kinia']No normlanie. Politycznej czyli państwa ze stolicami i fizycnej czyli jakieś góry, jeziorka wyzyny itd. i to wszystko na środe[/quote] aha;/ [quote name='gordonowa']O mój Boże, jak dla mnie masakra :shake: Boję się co będzie po podstwówce :( Hej Ada, jak tam, dalej jeseś pesymistycznie nastawion do wyjazdu? moi rodzice się zgodzili ciebie "przetrzymać" ;)[/quote] no masakra;/ nie juz pozytywnie napisałam ci na wątku:) jak bede mogła to skorzystam ale jeszcze ci napisze dokładniej blizej wystawy:) [quote name='Martunia']O ja takie zadania też miałam, ale na razie rok temu na sprawdziany z geografii... W tym roku jeszcze nic nie zadała, ale pewnie będzie podobnie.[/quote] ja nie miałam czegos takiego:eviltong: Quote
Rahl Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx'] no masakra;/ nie juz pozytywnie napisałam ci na wątku:) jak bede mogła to skorzystam ale jeszcze ci napisze dokładniej blizej wystawy:) [/quote] Och, świetnie że się spotkamy :multi: Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 No wiem że świetnie:D mam nadzieje ze nic sie nie zmieni:) [COLOR=Red][B]a czy ktoś z poznania chciałby jechać ze mną na wystawę do Wrocławia pociągiem??:D:D[/B][/COLOR] Quote
Rahl Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']No wiem że świetnie:D mam nadzieje ze nic sie nie zmieni:) [COLOR=Red][B]a czy ktoś z poznania chciałby jechać ze mną na wystawę do Wrocławia pociągiem??:D:D[/B][/COLOR][/quote] mogę zapewnić nocleg :cool3: Tylko potem nie myślcie sobie że Ada z takimi gówniarami się zadaje :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 moze jutro spytam sie ani czy by nie chciała jechac ze mną:) bo idziemy na spacerek:) hehe:) a 2 osoby bys przenocowała?? bo jak nie to wtedy w sobote jedziemy rano i wracamy wieczorkiem:) Quote
Rahl Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']moze jutro spytam sie ani czy by nie chciała jechac ze mną:) bo idziemy na spacerek:) hehe:) a 2 osoby bys przenocowała?? bo jak nie to wtedy w sobote jedziemy rano i wracamy wieczorkiem:)[/quote] raczej bym mogła przenocować ;] Jaieś rozwiązanie sie wymyśli:) Quote
Sweet Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 to zobaczymy jeszcze.. bo moja koleżanka zadna napewno nie pojedzie bo one nie przepadają za psami;/ eh.. nie ma to jak trafic na takie kumpele..;/ cóż.. zobaczymy jak to wszystko bedzie:):) Quote
Recommended Posts