Pusiakowa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:) no to trzeba bylo jechac a nie:eviltong: teraz żałuj:evil_lol::evil_lol: [/quote] nie moglam :-( . to jest dodawanie otuchy w twoim wykonaniu? :-(:razz::diabloti: Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']ja tez mam jej dosc! :-( A my to juz za tydzien bedziemy mieli spr. w dodatku z matmy!! :placz: Jeny!. ta baba jest rabnieta w doslownym znaczeniu tego slowa! :shake: a te kartkówki niezapowiedziane! MASAKRA! :-( Nietrwa nawet tydzien a ja juz mam dosc! :angryy: . a ile jeszcze przed nami :shake: . :mad:[/quote] no ja tez ale jakos to bedzie:placz: najgorsza bedzie religia:roll: historia:placz: fizyka:placz: a reszta chyba jakos pójdzie... [quote name='Martynia&Pusio']nie moglam :-( . to jest dodawanie otuchy w twoim wykonaniu? :-(:razz::diabloti:[/quote] to teraz żałuj:eviltong: no bardzo pocieszająca jestem:cool3::cool3: Quote
Rahl Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 A ile ja mam pracy w tym roku, mam wiele new nauczycieli i muszę sobie nową opinię wyrobić, z anglika przy niby głupiej krzyżówce 10-hasłowej siedziałam 1-godz żeby jak najładniej wyglądało... Masakra :shake: najgorsze, że tą opinię będę sobie długo wyrabiać a tu nagle mi wyskoczy gmnazjum i na nowo opinia do wyrabiania u nowych nauczycieli :placz: po prostu masakra... mam dość tej męczarni dzieci.. Quote
Martunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']nom:) hehe;) ciekawe:evil_lol: ale pewnie nie:eviltong::eviltong::eviltong: no właśnie... no ja juz dawno mam dosc.. ale na szczescie narazie nic nie mam zadane za bardzo tylko w pon kartkówka z fizy... a w listopadzie na poczatku(dobrze ze nie akurat jak jest wystawa w poznaniu tylko tydzien po) musimy odrabiac cos za styczen 2 chyba;/ i w październiku tez cos odrabiamy:roll: masakra;/[/quote] Aha.. ja na razie już mam jakieś tam zadania domowe. O kartkówkach mówili tylko, że może być w obojętnie jakim dniu.. albo po lekcji z omawianej 40 min wcześniej, albo z ostatnich lekcji. Tak jest przynajmniej na fizyce.. Ale ja już się boję następnego tygodnia przez te kartkówki, oceny itd. :( A my odrabiamy któregoś tam września.. Te szkoły są chore. Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='gordonowa']A ile ja mam pracy w tym roku, mam wiele new nauczycieli i muszę sobie nową opinię wyrobić, z anglika przy niby głupiej krzyżówce 10-hasłowej siedziałam 1-godz żeby jak najładniej wyglądało... Masakra :shake: najgorsze, że tą opinię będę sobie długo wyrabiać a tu nagle mi wyskoczy gmnazjum i na nowo opinia do wyrabiania u nowych nauczycieli :placz: po prostu masakra... mam dość tej męczarni dzieci..[/quote] ja tez mam troche nowych nauczycieli... ale mi nie trudno z opinią tyle ze bede musiała sie starac byc aktywna na lekcjach zeby pokazac ze mądra jestem:eviltong::eviltong: hehe:) jakos to bedzie:):) [quote name='Martunia']Aha.. ja na razie już mam jakieś tam zadania domowe. O kartkówkach mówili tylko, że może być w obojętnie jakim dniu.. albo po lekcji z omawianej 40 min wcześniej, albo z ostatnich lekcji. Tak jest przynajmniej na fizyce.. Ale ja już się boję następnego tygodnia przez te kartkówki, oceny itd. :( A my odrabiamy któregoś tam września.. Te szkoły są chore.[/quote] ja mam malutko narazie... ale zacznie sie z czasem wiecej..:) aha.. ja mam w pon z fizy bede sie uczyc w niedziele eh... własnie wrociłam ze spacerku:) ale nie brałam aparata bo mi sie nie chciało wiec fotki dopiero w sobote po spacerku z anią i chyba ewką:) hehe;) Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Gordonowa:loveu: hehe:) a dobrze jakos leci:) pomalutku sie kula ze tak powiem:) a co u ciebie kotku??:D:D Quote
Rahl Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Gordonowa:loveu: hehe:) a dobrze jakos leci:) pomalutku sie kula ze tak powiem:) a co u ciebie kotku??:D:D[/quote] grilll :loveu: :D He he, mi też leci ale strasznie mi się w szkole czas dłuży :placz: a u mnie niespodziewanka w galerii :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Asiulllll:loveu: hehe:) a mi nawet szybko leci ale dzisiejsza historia byla tak nudna ze myslałam ze zasne zaraz:evil_lol: widziałam ale nie skomentowałam jeszcze:):) Quote
Rahl Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Asiulllll:loveu: hehe:) a mi nawet szybko leci ale dzisiejsza historia byla tak nudna ze myslałam ze zasne zaraz:evil_lol: widziałam ale nie skomentowałam jeszcze:):)[/quote] grillll :loveu: (:diabloti::diabloti:) to zazdroszcze, ja myślę, że te lekcjenigdy się nie skończą:shake: to czekam na komenty :cool3::cool3::lol: Quote
Martunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Będziemy czekać na fotki. ;) Może już nie mówmy o szkole, jakiś inny temat do rozmowy się znajdzie. :) Co u Kabisia? :loveu: Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 asiulll moja:loveu: heh:) u mnie nawet szybko leci zalezy jaka lekcja tez:) juz skomentowałam:):) eh.. nudy teraz są:evil_lol: Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='Martunia']Będziemy czekać na fotki. ;) Może już nie mówmy o szkole, jakiś inny temat do rozmowy się znajdzie. :) Co u Kabisia? :loveu:[/quote] ok to poczekacie do soboty sobie:):) a jaki temat proponujesz??:cool3: a kabik gdzies śpi bo wykąpałam go po spacerku:) a co u ciebie??:D Quote
Rahl Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']asiulll moja:loveu: heh:) u mnie nawet szybko leci zalezy jaka lekcja tez:) juz skomentowałam:):) eh.. nudy teraz są:evil_lol:[/quote] słiiitaśna słiit :loveu: hehe... no, ja odpowiedziałam :eviltong: noooo :shake: Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 słitasna moja Asiulll:loveu: hehe:) widziałam ale nie wiem co odp:evil_lol: hehe:) zaraz ci cos napisze:) leci dzisiaj cos fajnego w tv?? Quote
Martunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']ok to poczekacie do soboty sobie:):) a jaki temat proponujesz??:cool3: a kabik gdzies śpi bo wykąpałam go po spacerku:) a co u ciebie??:D[/quote] No jakoś się poczeka.. Jaki temat? Hmm nie wiem. :cool3: Co robisz? :eviltong: Ty go prawie codziennie kąpiesz. :eviltong: U mnie dobrze, szukam czegoś ciekawego, by narysować złudzenie optyczne na plastykę... Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 juz takie zadanko masz na plastyke ??? to jak Martus narysujesz zrob prosze foto i wyslij mi na PW lukne sobie na twoj rysuneczek ;] Quote
Martunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Postaram się, ale nie obiecuję, że w najbliższych dniach wykonam. :D Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='Martunia']No jakoś się poczeka.. Jaki temat? Hmm nie wiem. :cool3: Co robisz? :eviltong: Ty go prawie codziennie kąpiesz. :eviltong: U mnie dobrze, szukam czegoś ciekawego, by narysować złudzenie optyczne na plastykę...[/quote] nom:):D d niedzieli jednak bo w sobote ani nie pasuje wiec idziemy w niedziele:) hehe:) wiesz co bo on strasznie smierdzi po kilku dniach od wykąpania... anwet nie jest brudny tylko śmierdzi bo ma za długie kłaki i sobie osika zawsze...:shake::roll::oops: aa:) pokaz potem:D [quote name='łapeczek']juz takie zadanko masz na plastyke ??? to jak Martus narysujesz zrob prosze foto i wyslij mi na PW lukne sobie na twoj rysuneczek ;][/quote] hehe:) my narazie bedziemy miec teorie na plastyce przepratana pracami jakimis:) Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 a ja wogole nie mam takich przedmiotow jak plastyka muzyka wos ;] Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 o ale masz fajnie:D:D hehe:) ja mam plastyke dopiero w tym roku i musimy w jeden rok przerobic 3 lata;/ suchar;/ Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 wow niezle ;] ja mam za to takie przedmioty jak przysposobienie obronne (po) i wiedze o kulturze (wok) hehehehehehe Quote
Recommended Posts