Pusiakowa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hej martynia:) :D:D ja musze:D:D a jutro na 9.50:D do 16.20:roll::eviltong: jakos dam rade:) w sumie to mam najwiecej lekcji w te dzien i najdłużej:eviltong::evil_lol: a ty na którą??[/quote] hehe :D . jak ja bym chciala miec na 9.50 :cool3: . O Jezu! :eviltong: aha .. ja na 8 :roll: . A ja nawet nie zauwazylam!. Ty gadulo :mad: :diabloti: :evil_lol:. [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=plum]G[SIZE=6]r[/SIZE][SIZE=5]a[/SIZE][SIZE=4]t[/SIZE][SIZE=3]u[/SIZE][SIZE=2]l[/SIZE][SIZE=3]a[/SIZE][SIZE=4]c[/SIZE][SIZE=5]j[/SIZE][SIZE=6]e! :multi::multi: :laola:.[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']hehe :D . jak ja bym chciala miec na 9.50 :cool3: . O Jezu! :eviltong: aha .. ja na 8 :roll: . A ja nawet nie zauwazylam!. Ty gadulo :mad: :diabloti: :evil_lol:. [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=plum]G[SIZE=6]r[/SIZE][SIZE=5]a[/SIZE][SIZE=4]t[/SIZE][SIZE=3]u[/SIZE][SIZE=2]l[/SIZE][SIZE=3]a[/SIZE][SIZE=4]c[/SIZE][SIZE=5]j[/SIZE][SIZE=6]e! :multi::multi: :laola:.[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/quote] hehe:) no fajnie bo sie wyspie tylko rano musze włosy umyc sobie:evil_lol::evil_lol: hehe:) ja tez nie zauwazyłam dziekuje:):) Quote
Rahl Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']tak to było świetne aż sama nie wierze ze wam to wtedy powiedziałam a miała byc cisza a wszystkie sie smiejecie a najbardziej iza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe;0 ja tez;)[/quote] buahahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No normalnie nie mogę :evil_lol: Ten "budzik" był świetny, a jeszcze śmiech Izy :evil_lol::evil_lol: Ech, dzisiaj jak pisałam wypracowanie opisałam zlot dgm... Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='gordonowa']buahahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No normalnie nie mogę :evil_lol: Ten "budzik" był świetny, a jeszcze śmiech Izy :evil_lol::evil_lol: Ech, dzisiaj jak pisałam wypracowanie opisałam zlot dgm...[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tez:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurcze a to dobra bylo wtedy:evil_lol: a co ja powiedziałam dokładnie to nie pamietam:eviltong::eviltong: o:D:D a co napisałas??:D:D Aniu dziekuje:):) Quote
Rahl Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tez:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurcze a to dobra bylo wtedy:evil_lol: a co ja powiedziałam dokładnie to nie pamietam:eviltong::eviltong: o:D:D a co napisałas??:D:D Aniu dziekuje:):)[/quote] Ech, :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Coś powiedziałaś "ustawiłam se budzik na wibracje" i włożyłaś wtedy pomiedzy nogi, w krocze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A, nie pamiętam, ale w zakończeniu napisałam, że żałuję, że nie da sie czasu cofnąć itd. itp :eviltong: Quote
łapeczek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 ja lece bo musze jutro wstac wczesnie ;/ dogobranoc ;] Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='gordonowa']Ech, :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Coś powiedziałaś "ustawiłam se budzik na wibracje" i włożyłaś wtedy pomiedzy nogi, w krocze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A, nie pamiętam, ale w zakończeniu napisałam, że żałuję, że nie da sie czasu cofnąć itd. itp :eviltong:[/quote] hehe no chyba jakos tak:evil_lol::evil_lol: ale no tak wysoko to nie włozyłam tylko pomiedzy nogi:evil_lol::evil_lol: jej a to bylo dobre:eviltong::eviltong::eviltong: kurcze nadal z siebie nie moge:eviltong::eviltong: heh;) to fajnie:):) bosko było:) ja chce juz wakacje za rok:):) Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='łapeczek']ja lece bo musze jutro wstac wczesnie ;/ dogobranoc ;][/quote] dobranoc:loveu::eviltong: a za 3 dni sie widzimy:):) Quote
Rahl Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe no chyba jakos tak:evil_lol::evil_lol: ale no tak wysoko to nie włozyłam tylko pomiedzy nogi:evil_lol::evil_lol: jej a to bylo dobre:eviltong::eviltong::eviltong: kurcze nadal z siebie nie moge:eviltong::eviltong: heh;) to fajnie:):) bosko było:) ja chce juz wakacje za rok:):)[/quote] Ej jak idzie namawianie na Vrtislawie 2008 :cool3:? Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 dopiero bede namawiac w przyszłym tygodniu gdzies:) ale watpie ze sie cos uda bo wystawa sie zaczyna ok.10 no to musiałabym wyjechac ok.6 to wczesnie strasznie... a tak "wogle" :evil_lol: w jakim miejscu we wrocławiu sie odbywa ta wystawa?? Quote
Rahl Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']dopiero bede namawiac w przyszłym tygodniu gdzies:) ale watpie ze sie cos uda bo wystawa sie zaczyna ok.10 no to musiałabym wyjechac ok.6 to wczesnie strasznie... a tak "wogle" :evil_lol: w jakim miejscu we wrocławiu sie odbywa ta wystawa??[/quote] Aha Hmmm... no chyba, że przyjedziesz w piątek i przenocujesz ;) :evil_lol::evil_lol: tak wogle, to wystawa będzie na drugim końcu Wrocławia ode mnie, na stadionie olimpijskim :cool3: Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 w piątek to ja mam szkolę do południa:(:( aha... ja tam nie wiem gdzie to jest chyba ze byłabym w piątek bardzo wieczorem... ale w to wątpie... zobaczymy co to bedzie... ale raczej niestety nic:( bo mama powie ze wymyslam i koniec tematu:( Quote
Rahl Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']w piątek to ja mam szkolę do południa:(:( aha... ja tam nie wiem gdzie to jest chyba ze byłabym w piątek bardzo wieczorem... ale w to wątpie... zobaczymy co to bedzie... ale raczej niestety nic:( bo mama powie ze wymyslam i koniec tematu:([/quote] Oj znowu włączasz program w swoim mózgu o nazwie "Myślę pesymistycznie" :evil_lol::evil_lol: Hmmm... możesz późnym wieczorem, możesz dość rano, ja Cię postaram się odebrać o każdej porze dnia ;) Eee tam, a gdybyś powiedziała że chcesz się spotkać z koleżankami tak baaaaardziutko :loveu::loveu: pociągiem długo przeca nie będziesz jechać :) No chyba, że twoja mama zgodziłaby się pod warunkiem, że pojedziesz autokarem :D Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='gordonowa']Oj znowu włączasz program w swoim mózgu o nazwie "Myślę pesymistycznie" :evil_lol::evil_lol: Hmmm... możesz późnym wieczorem, możesz dość rano, ja Cię postaram się odebrać o każdej porze dnia ;) Eee tam, a gdybyś powiedziała że chcesz się spotkać z koleżankami tak baaaaardziutko :loveu::loveu: pociągiem długo przeca nie będziesz jechać :) No chyba, że twoja mama zgodziłaby się pod warunkiem, że pojedziesz autokarem :D[/quote] hehe nie wylacz bo zawsze mi pomaga:evil_lol::evil_lol: wiesz co ja nie wiem czy mama by mnie pociągiem puściła na dodatek samą... no nie wiem bede próbowac ale jeszcze nie bo za wczesnie:eviltong: ale zaproponuje jej wycieczke do wrocławia na jeden dzien chociaz zeby np. sobie z kolezanka pojechała pozwiedzac a mnie na wystawe na kilka godzin:):) moze to by przeszło:) zobaczymy:) a z autokarem to nie wiem... zobaczymy jak bedzie:) Quote
Rahl Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe nie wylacz bo zawsze mi pomaga:evil_lol::evil_lol: wiesz co ja nie wiem czy mama by mnie pociągiem puściła na dodatek samą... no nie wiem bede próbowac ale jeszcze nie bo za wczesnie:eviltong: ale zaproponuje jej wycieczke do wrocławia na jeden dzien chociaz zeby np. sobie z kolezanka pojechała pozwiedzac a mnie na wystawe na kilka godzin:):) moze to by przeszło:) zobaczymy:) a z autokarem to nie wiem... zobaczymy jak bedzie:)[/quote] zobaczymy :D Tylko zapytaj się w takiej odległości od wystwy, żeby potem nie było że nagle na drug dzień chcesz jechać do Wrocławia :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 oj no wiem:) w przyszłym tyg bede sie pytać;):) hehe:):) Dobranoc ja ide ogladac YCD a potem oszukac przeznaczenie:):) KC:*:* Dobranoc kochanie:*:* Quote
Rahl Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']oj no wiem:) w przyszłym tyg bede sie pytać;):) hehe:):) Dobranoc ja ide ogladac YCD a potem oszukac przeznaczenie:):) KC:*:* Dobranoc kochanie:*:*[/quote] dobranoc kochana :loveu::loveu::loveu: ja idę już spać, bo jutro o 6.40 wstaje :shake: Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Witam wszystkich i dzisiaj:) a tu nikogo nie ma:(:( Quote
Martunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Hej! :hand: Ale gadaniny. ^^ [COLOR=Red][B][SIZE=3]Gratuluję 500 strony![/SIZE][/B][/COLOR] :Rose: :smilecol: :sweetCyb: :bigcool: :Cool!: :laola: :cunao: Matko, ale nieźle musiało wyglądać to z tym budzikiem na zlocie. :eviltong: No i w YCD była Władzia. :) Jak w szkole? Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='Martunia']Hej! :hand: Ale gadaniny. ^^ [COLOR=Red][B][SIZE=3]Gratuluję 500 strony![/SIZE][/B][/COLOR] :Rose: :smilecol: :sweetCyb: :bigcool: :Cool!: :laola: :cunao: Matko, ale nieźle musiało wyglądać to z tym budzikiem na zlocie. :eviltong: No i w YCD była Władzia. :) Jak w szkole?[/quote] hej:p hehe;) dziekuje:lol: no wiem no śmieszne to bylo:eviltong::eviltong: no widziałam i dostała 3 miesieczne stypendium:p:p:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: a dobrze nawet... baba od histy nie za fajna:shake: a tak to fajnie nawet... ale nadal nie wiem o tym jaki jest system punktów z zachowania bo sie zmienił ale na wychowawczej nie zdązylismy bo ustalalismy 3 klasową i zeszła cala lekcja:roll: eh.. nic mi sie nie chce:placz: Quote
Pusiakowa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='gordonowa']Ech, :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Coś powiedziałaś "ustawiłam se budzik na wibracje" i włożyłaś wtedy pomiedzy nogi, w krocze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A, nie pamiętam, ale w zakończeniu napisałam, że żałuję, że nie da sie czasu cofnąć itd. itp :eviltong:[/quote] hahaha :evil_lol::evil_lol: . Ahh. jak zaluje ze nie bylam na tym zlocie :-( .! tez bym chciala cofnac czas i pojechac na ten zlot :cool3: . Quote
Martunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 No dostała. :) Ciekawe, czy będzie Roland. :lol: Tak w ogóle widziałam go dziś w 'Jaka to melodia'. :lol: Ta szkoła nas wykańcza. :-( Ledwo się zaczęła i już mam jej dość. Tyle się teraz zaczyna nabierać tych zadań, kartkówek itp. Szkoda gadać. Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']hahaha :evil_lol::evil_lol: . Ahh. jak zaluje ze nie bylam na tym zlocie :-( .! tez bym chciala cofnac czas i pojechac na ten zlot :cool3: .[/quote] hehe:) no to trzeba bylo jechac a nie:eviltong: teraz żałuj:evil_lol::evil_lol: [quote name='Martunia']No dostała. :) Ciekawe, czy będzie Roland. :lol: Tak w ogóle widziałam go dziś w 'Jaka to melodia'. :lol: Ta szkoła nas wykańcza. :-( Ledwo się zaczęła i już mam jej dość. Tyle się teraz zaczyna nabierać tych zadań, kartkówek itp. Szkoda gadać.[/quote] nom:) hehe;) ciekawe:evil_lol: ale pewnie nie:eviltong::eviltong::eviltong: no właśnie... no ja juz dawno mam dosc.. ale na szczescie narazie nic nie mam zadane za bardzo tylko w pon kartkówka z fizy... a w listopadzie na poczatku(dobrze ze nie akurat jak jest wystawa w poznaniu tylko tydzien po) musimy odrabiac cos za styczen 2 chyba;/ i w październiku tez cos odrabiamy:roll: masakra;/ Quote
Pusiakowa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='Martunia']Ta szkoła nas wykańcza. :-( Ledwo się zaczęła i już mam jej dość. Tyle się teraz zaczyna nabierać tych zadań, kartkówek itp. Szkoda gadać.[/quote] ja tez mam jej dosc! :-( A my to juz za tydzien bedziemy mieli spr. w dodatku z matmy!! :placz: Jeny!. ta baba jest rabnieta w doslownym znaczeniu tego slowa! :shake: a te kartkówki niezapowiedziane! MASAKRA! :-( Nietrwa nawet tydzien a ja juz mam dosc! :angryy: . a ile jeszcze przed nami :shake: . :mad: Quote
Recommended Posts