Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hej martynia:)
:D:D ja musze:D:D
a jutro na 9.50:D do 16.20:roll::eviltong:
jakos dam rade:) w sumie to mam najwiecej lekcji w te dzien i najdłużej:eviltong::evil_lol:
a ty na którą??[/quote]
hehe :D .
jak ja bym chciala miec na 9.50 :cool3: . O Jezu! :eviltong:
aha ..
ja na 8 :roll: .

A ja nawet nie zauwazylam!. Ty gadulo :mad: :diabloti: :evil_lol:.
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=plum]G[SIZE=6]r[/SIZE][SIZE=5]a[/SIZE][SIZE=4]t[/SIZE][SIZE=3]u[/SIZE][SIZE=2]l[/SIZE][SIZE=3]a[/SIZE][SIZE=4]c[/SIZE][SIZE=5]j[/SIZE][SIZE=6]e! :multi::multi: :laola:.[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']hehe :D .
jak ja bym chciala miec na 9.50 :cool3: . O Jezu! :eviltong:
aha ..
ja na 8 :roll: .

A ja nawet nie zauwazylam!. Ty gadulo :mad: :diabloti: :evil_lol:.
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=plum]G[SIZE=6]r[/SIZE][SIZE=5]a[/SIZE][SIZE=4]t[/SIZE][SIZE=3]u[/SIZE][SIZE=2]l[/SIZE][SIZE=3]a[/SIZE][SIZE=4]c[/SIZE][SIZE=5]j[/SIZE][SIZE=6]e! :multi::multi: :laola:.[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/quote]

hehe:)
no fajnie bo sie wyspie tylko rano musze włosy umyc sobie:evil_lol::evil_lol:

hehe:) ja tez nie zauwazyłam dziekuje:):)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']tak to było świetne aż sama nie wierze ze wam to wtedy powiedziałam a miała byc cisza a wszystkie sie smiejecie a najbardziej iza:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hehe;0 ja tez;)[/quote]
buahahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No normalnie nie mogę :evil_lol: Ten "budzik" był świetny, a jeszcze śmiech Izy :evil_lol::evil_lol:
Ech, dzisiaj jak pisałam wypracowanie opisałam zlot dgm...

Posted

[quote name='gordonowa']buahahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No normalnie nie mogę :evil_lol: Ten "budzik" był świetny, a jeszcze śmiech Izy :evil_lol::evil_lol:
Ech, dzisiaj jak pisałam wypracowanie opisałam zlot dgm...[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ja tez:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurcze a to dobra bylo wtedy:evil_lol: a co ja powiedziałam dokładnie to nie pamietam:eviltong::eviltong:
o:D:D a co napisałas??:D:D

Aniu dziekuje:):)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ja tez:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurcze a to dobra bylo wtedy:evil_lol: a co ja powiedziałam dokładnie to nie pamietam:eviltong::eviltong:
o:D:D a co napisałas??:D:D

Aniu dziekuje:):)[/quote]
Ech, :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Coś powiedziałaś
"ustawiłam se budzik na wibracje" i włożyłaś wtedy pomiedzy nogi, w krocze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A, nie pamiętam, ale w zakończeniu napisałam, że żałuję, że nie da sie czasu cofnąć itd. itp :eviltong:

Posted

[quote name='gordonowa']Ech, :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Coś powiedziałaś
"ustawiłam se budzik na wibracje" i włożyłaś wtedy pomiedzy nogi, w krocze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A, nie pamiętam, ale w zakończeniu napisałam, że żałuję, że nie da sie czasu cofnąć itd. itp :eviltong:[/quote]

hehe no chyba jakos tak:evil_lol::evil_lol: ale no tak wysoko to nie włozyłam tylko pomiedzy nogi:evil_lol::evil_lol:
jej a to bylo dobre:eviltong::eviltong::eviltong: kurcze nadal z siebie nie moge:eviltong::eviltong:

heh;) to fajnie:):)
bosko było:)
ja chce juz wakacje za rok:):)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe no chyba jakos tak:evil_lol::evil_lol: ale no tak wysoko to nie włozyłam tylko pomiedzy nogi:evil_lol::evil_lol:
jej a to bylo dobre:eviltong::eviltong::eviltong: kurcze nadal z siebie nie moge:eviltong::eviltong:

heh;) to fajnie:):)
bosko było:)
ja chce juz wakacje za rok:):)[/quote]
Ej jak idzie namawianie na Vrtislawie 2008 :cool3:?

Posted

dopiero bede namawiac w przyszłym tygodniu gdzies:)
ale watpie ze sie cos uda bo wystawa sie zaczyna ok.10 no to musiałabym wyjechac ok.6 to wczesnie strasznie...
a tak "wogle" :evil_lol: w jakim miejscu we wrocławiu sie odbywa ta wystawa??

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']dopiero bede namawiac w przyszłym tygodniu gdzies:)
ale watpie ze sie cos uda bo wystawa sie zaczyna ok.10 no to musiałabym wyjechac ok.6 to wczesnie strasznie...
a tak "wogle" :evil_lol: w jakim miejscu we wrocławiu sie odbywa ta wystawa??[/quote]
Aha
Hmmm... no chyba, że przyjedziesz w piątek i przenocujesz ;)
:evil_lol::evil_lol: tak wogle, to wystawa będzie na drugim końcu Wrocławia ode mnie, na stadionie olimpijskim :cool3:

Posted

w piątek to ja mam szkolę do południa:(:(
aha... ja tam nie wiem gdzie to jest chyba ze byłabym w piątek bardzo wieczorem... ale w to wątpie... zobaczymy co to bedzie... ale raczej niestety nic:( bo mama powie ze wymyslam i koniec tematu:(

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']w piątek to ja mam szkolę do południa:(:(
aha... ja tam nie wiem gdzie to jest chyba ze byłabym w piątek bardzo wieczorem... ale w to wątpie... zobaczymy co to bedzie... ale raczej niestety nic:( bo mama powie ze wymyslam i koniec tematu:([/quote]
Oj znowu włączasz program w swoim mózgu o nazwie "Myślę pesymistycznie" :evil_lol::evil_lol:
Hmmm... możesz późnym wieczorem, możesz dość rano, ja Cię postaram się odebrać o każdej porze dnia ;)
Eee tam, a gdybyś powiedziała że chcesz się spotkać z koleżankami tak baaaaardziutko :loveu::loveu:
pociągiem długo przeca nie będziesz jechać :) No chyba, że twoja mama zgodziłaby się pod warunkiem, że pojedziesz autokarem :D

Posted

[quote name='gordonowa']Oj znowu włączasz program w swoim mózgu o nazwie "Myślę pesymistycznie" :evil_lol::evil_lol:
Hmmm... możesz późnym wieczorem, możesz dość rano, ja Cię postaram się odebrać o każdej porze dnia ;)
Eee tam, a gdybyś powiedziała że chcesz się spotkać z koleżankami tak baaaaardziutko :loveu::loveu:
pociągiem długo przeca nie będziesz jechać :) No chyba, że twoja mama zgodziłaby się pod warunkiem, że pojedziesz autokarem :D[/quote]

hehe nie wylacz bo zawsze mi pomaga:evil_lol::evil_lol:
wiesz co ja nie wiem czy mama by mnie pociągiem puściła na dodatek samą...
no nie wiem bede próbowac ale jeszcze nie bo za wczesnie:eviltong:
ale zaproponuje jej wycieczke do wrocławia na jeden dzien chociaz zeby np. sobie z kolezanka pojechała pozwiedzac a mnie na wystawe na kilka godzin:):)
moze to by przeszło:)
zobaczymy:)
a z autokarem to nie wiem... zobaczymy jak bedzie:)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe nie wylacz bo zawsze mi pomaga:evil_lol::evil_lol:
wiesz co ja nie wiem czy mama by mnie pociągiem puściła na dodatek samą...
no nie wiem bede próbowac ale jeszcze nie bo za wczesnie:eviltong:
ale zaproponuje jej wycieczke do wrocławia na jeden dzien chociaz zeby np. sobie z kolezanka pojechała pozwiedzac a mnie na wystawe na kilka godzin:):)
moze to by przeszło:)
zobaczymy:)
a z autokarem to nie wiem... zobaczymy jak bedzie:)[/quote]

zobaczymy :D
Tylko zapytaj się w takiej odległości od wystwy, żeby potem nie było że nagle na drug dzień chcesz jechać do Wrocławia :evil_lol:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']oj no wiem:) w przyszłym tyg bede sie pytać;):)
hehe:):)
Dobranoc ja ide ogladac YCD a potem oszukac przeznaczenie:):)

KC:*:* Dobranoc kochanie:*:*[/quote]
dobranoc kochana :loveu::loveu::loveu:
ja idę już spać, bo jutro o 6.40 wstaje :shake:

Posted

Hej! :hand:
Ale gadaniny. ^^
[COLOR=Red][B][SIZE=3]Gratuluję 500 strony![/SIZE][/B][/COLOR] :Rose: :smilecol: :sweetCyb: :bigcool: :Cool!: :laola: :cunao:
Matko, ale nieźle musiało wyglądać to z tym budzikiem na zlocie. :eviltong:
No i w YCD była Władzia. :)
Jak w szkole?

Posted

[quote name='Martunia']Hej! :hand:
Ale gadaniny. ^^
[COLOR=Red][B][SIZE=3]Gratuluję 500 strony![/SIZE][/B][/COLOR] :Rose: :smilecol: :sweetCyb: :bigcool: :Cool!: :laola: :cunao:
Matko, ale nieźle musiało wyglądać to z tym budzikiem na zlocie. :eviltong:
No i w YCD była Władzia. :)
Jak w szkole?[/quote]

hej:p
hehe;)
dziekuje:lol:
no wiem no śmieszne to bylo:eviltong::eviltong:
no widziałam i dostała 3 miesieczne stypendium:p:p:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:
a dobrze nawet... baba od histy nie za fajna:shake: a tak to fajnie nawet... ale nadal nie wiem o tym jaki jest system punktów z zachowania bo sie zmienił ale na wychowawczej nie zdązylismy bo ustalalismy 3 klasową i zeszła cala lekcja:roll:
eh..
nic mi sie nie chce:placz:

Posted

[quote name='gordonowa']Ech, :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Coś powiedziałaś

A, nie pamiętam, ale w zakończeniu napisałam, że żałuję, że nie da sie czasu cofnąć itd. itp :eviltong:[/quote]
hahaha :evil_lol::evil_lol: .
Ahh. jak zaluje ze nie bylam na tym zlocie :-( .!

tez bym chciala cofnac czas i pojechac na ten zlot :cool3: .

Posted

No dostała. :)
Ciekawe, czy będzie Roland. :lol: Tak w ogóle widziałam go dziś w 'Jaka to melodia'. :lol:
Ta szkoła nas wykańcza. :-( Ledwo się zaczęła i już mam jej dość. Tyle się teraz zaczyna nabierać tych zadań, kartkówek itp. Szkoda gadać.

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']hahaha :evil_lol::evil_lol: .
Ahh. jak zaluje ze nie bylam na tym zlocie :-( .!

tez bym chciala cofnac czas i pojechac na ten zlot :cool3: .[/quote]

hehe:)
no to trzeba bylo jechac a nie:eviltong:
teraz żałuj:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Martunia']No dostała. :)
Ciekawe, czy będzie Roland. :lol: Tak w ogóle widziałam go dziś w 'Jaka to melodia'. :lol:
Ta szkoła nas wykańcza. :-( Ledwo się zaczęła i już mam jej dość. Tyle się teraz zaczyna nabierać tych zadań, kartkówek itp. Szkoda gadać.[/quote]

nom:)
hehe;) ciekawe:evil_lol:
ale pewnie nie:eviltong::eviltong::eviltong:
no właśnie... no ja juz dawno mam dosc.. ale na szczescie narazie nic nie mam zadane za bardzo tylko w pon kartkówka z fizy...
a w listopadzie na poczatku(dobrze ze nie akurat jak jest wystawa w poznaniu tylko tydzien po) musimy odrabiac cos za styczen 2 chyba;/ i w październiku tez cos odrabiamy:roll:
masakra;/

Posted

[quote name='Martunia']Ta szkoła nas wykańcza. :-( Ledwo się zaczęła i już mam jej dość. Tyle się teraz zaczyna nabierać tych zadań, kartkówek itp. Szkoda gadać.[/quote]
ja tez mam jej dosc! :-(
A my to juz za tydzien bedziemy mieli spr. w dodatku z matmy!! :placz:
Jeny!. ta baba jest rabnieta w doslownym znaczeniu tego slowa! :shake:
a te kartkówki niezapowiedziane! MASAKRA! :-( Nietrwa nawet tydzien a ja juz mam dosc! :angryy: . a ile jeszcze przed nami :shake: . :mad: