Pusiakowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx'] ale teraz juz musze isc sobie :(:( DOBRANOC MOJE KOCHANE:*:*:*:([/quote] a jednak poszla :-( [quote name='Asia&gordonisko']Oooż Ty :mad::mad: :evil_lol:[/quote] idz do naszej Gieni :diabloti: :evil_lol::evil_lol: . Quote
Rahl Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Martynia&Pusio'] idz do naszej Gieni :diabloti: :evil_lol::evil_lol: .[/quote] W domu mam psychiatre:cool3: :diabloti: Quote
Tepes Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Martynia&Pusio'] idz do naszej Gieni :diabloti: :evil_lol::evil_lol: .[/quote] [COLOR=Blue]Hola hola ja Gienia nie jestem wasza ja jestem od Kunegundzi,Gertrudzi i Hipolici a wasza nie:P[/COLOR] Quote
Pusiakowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']W domu mam psychiatre:cool3: :diabloti:[/quote] Ale nasza Gienia tez Ci sie przyda :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: .Co nie wykluczone ze psychiatra nie :diabloti::evil_lol: . Quote
Rahl Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Hola hola ja Gienia nie jestem wasza ja jestem od Kunegundzi,Gertrudzi i Hipolici a wasza nie:P[/COLOR][/quote] [quote name='Martynia&Pusio']Ale nasza Gienia tez Ci sie przyda :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: .Co nie wykluczone ze psychiatra nie :diabloti::evil_lol: .[/quote] O widzisz, nie chcą nas :placz::placz: Wynosimy się gdzie indziej :mad::placz::D Quote
łapeczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 hehe niezle z wami laski zostwilyscie taka biedna asiunie jak mozecie Quote
dog193 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ale z was gaduły!!! Troche mnie nie bylo, a tu juz 6 stron do przeczytana:modla: Quote
Pusiakowa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Hello co tam u Sweetaśnych? :D:D [quote name='Asia&gordonisko']O widzisz, nie chcą nas :placz::placz: Wynosimy się gdzie indziej :mad::placz::D[/quote] no jak tak mozna :placz: . Racja!. Zabieramy manatki i idziemy :mad: :diabloti: . Quote
Pestka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Witamy się. Śliczne psięta. Zapraszamy do nas. Quote
Martunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ej zaraz, Gienia jest nasza! Odczepcie się od Gieni, bo ona nie każdemu pomaga. :cool3: Quote
Sweet Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Martynia&Pusio'] :multi::multi: a mnie kochasz?:loveu: alez my sie wcale nie klocimy :cool1:[/quote] ciebie tez kocham ale troszeczke mniej:) hehe:):loveu: [quote name='Asia&gordonisko']Oooż Ty :mad::mad: :evil_lol:[/quote] co to ma byc za wymachiwanie jakimis kijami mi tutaj:diabloti::evil_lol: [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ty nie masz imienio ksywki bo tylko 4 babcie mają bo się kochają już od łuchu:P Itd itd i tylko my 4 jesteśmy takie babciowe:P [/COLOR][/quote] No własnie my babuchy tylko mamy:D tak łuchuchuchu:) hehe:) [quote name='Asia&gordonisko']to takie buuty :placz::placz:[/quote] nom [quote name='Martynia&Pusio']a jednak poszla :-( idz do naszej Gieni :diabloti: :evil_lol::evil_lol: .[/quote] no bo tata juz krzyczał:( mojej martuchy i isi:D hehe:) [quote name='Asia&gordonisko']W domu mam psychiatre:cool3: :diabloti:[/quote] fajnie masz:D tez by mi sie przydał domowy psychiatra:) [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Hola hola ja Gienia nie jestem wasza ja jestem od Kunegundzi,Gertrudzi i Hipolici a wasza nie:P[/COLOR][/quote] nasza:loveu: Quote
Sweet Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Ale nasza Gienia tez Ci sie przyda :diabloti::evil_lol: .Co nie wykluczone ze psychiatra nie :diabloti::evil_lol: .[/quote] [quote name='Asia&gordonisko']O widzisz, nie chcą nas :placz::placz: Wynosimy się gdzie indziej :mad::placz::D[/quote] wcale nie nie chcemy tylko gienia nasza jest:D a was tez kochamy:) [quote name='łapeczek']hehe niezle z wami laski zostwilyscie taka biedna asiunie jak mozecie[/quote] nikogo nikt nie zostawił:evil_lol: [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Hello potwory:multi:[/COLOR][/quote] hejo mały potworku:loveu::eviltong: [quote name='globalnydog193']Ale z was gaduły!!! Troche mnie nie bylo, a tu juz 6 stron do przeczytana:modla:[/quote] oj tam 6 stron to nie tak duzo znowu:) [quote name='Martynia&Pusio']Hello co tam u Sweetaśnych? :D:D no jak tak mozna :placz: . Racja!. Zabieramy manatki i idziemy :mad: :diabloti: .[/quote] u nas średnio dobrze znaczy u kabiego dobrze a u mnie srednio...;/ bylam na zakupach dzisiaj i kupiłam sobie trampki:) coprawda nie takie jak planowałam ale mi sie podobaja no a po za tym to przy skórce od palca u lewej reki mam rope i mi sie chyba zakazenie wdało i za chwile jade do chirurga zeby zobaczył:(:( zostańcie no:( [quote name='Kinguska']Witamy się. Śliczne psięta. Zapraszamy do nas.[/quote] witam dziekuje;) wpadne:) [quote name='Martunia']Ej zaraz, Gienia jest nasza! Odczepcie się od Gieni, bo ona nie każdemu pomaga. :cool3:[/quote] nom:D Quote
Martunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Jej, jak się wszystkie przyczepiły do naszej Gieni.. :-o :shake: Oj biedactwo moje. :( Liczę na to, że nie będzie to nic strasznego i się szybko palec wyleczy. :) I super, że kupiłaś te trampki, pokazuj je! :D I Kabisia dla mnie. :loveu: Quote
Sweet Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Martunia']Jej, jak się wszystkie przyczepiły do naszej Gieni.. :-o :shake: Oj biedactwo moje. :( Liczę na to, że nie będzie to nic strasznego i się szybko palec wyleczy. :) I super, że kupiłaś te trampki, pokazuj je! :D I Kabisia dla mnie. :loveu:[/quote] heh:) ale gienia nasza i jej nie oddamy:):):loveu::loveu: tez mam nadzieje ale najbardziej martwi mnie to ze zakazenie sie mogło wdac bo mam taka czerwona kreske na rece i babcia mówi ze to zakazenie... zaraz do lekarza jade to sie okaze bo byłam juz u jednego ale taka niemiła była ta pani ze byla tam bo musiała...:roll: zobaczymy co bedzie... dam fotki jak przyjade:) trampki ładuje juz:) moze sie załaduja zanim pojade ale wątpie...:roll: Quote
Martunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 No właśnie, nie oddamy! :-x Ehh niektórzy ludzie tacy są. :razz: Kiedyś byłam na zakupach to w tym dniu wszyscy jacyś tacy nieuprzejmi byli. No to czekamy. ;) Quote
Tepes Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [COLOR=Blue]No właśnie Gienia jest wasza:D I ja równiez się nie oddam nikomu innemu:evil_lol: [/COLOR] Quote
Pusiakowa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Biedna Adusia :-( . Mam nadzieje ze nic strasznego :cool3: . alez wy nie mili :shake: :mad: . Byscie sie podzielili Genia!. :razz: Wiesz co Asia .. nie umia sie dzielic .. chociaz na chwile! :shake: idziemy z tad? :razz: . :diabloti::diabloti: . Quote
Martunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Róbcie co chcecie, ale Gienia jest nasza! :razz: Co tak nagle chcecie się nią podzielić? :eviltong: Haha. xD Quote
Tepes Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [COLOR=Blue]Halo halo ja nie jestem do podziału!!! Ja jestem TYLKO Gertrudziowa, Hipolicoiaw i Kunegundziowa i mnie nie będziecie rozdzielać po innych (których prawie nie znam:evil_lol:) [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 No właśnie... :razz: Gienia jest tylko nasza. :) Quote
Sweet Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Martunia']No właśnie, nie oddamy! :-x Ehh niektórzy ludzie tacy są. :razz: Kiedyś byłam na zakupach to w tym dniu wszyscy jacyś tacy nieuprzejmi byli. No to czekamy. ;)[/quote] no:) no wlasnie a czemu nieuprzejmi byli?? kupilas cos??:D jestem juz diagnoza lekarza: mam zakazenie ae nie da mi antybiotyku bo przejdzie i moczyc palec w goracej wodzie i szarym mydle:) [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No właśnie Gienia jest wasza:D I ja równiez się nie oddam nikomu innemu:evil_lol: [/COLOR][/quote] :loveu::loveu: [quote name='Martynia&Pusio']Biedna Adusia :-( . Mam nadzieje ze nic strasznego :cool3: . alez wy nie mili :shake: :mad: . Byscie sie podzielili Genia!. :razz: Wiesz co Asia .. nie umia sie dzielic .. chociaz na chwile! :shake: idziemy z tad? :razz: . :diabloti::diabloti: .[/quote] no mi sie zawsze cos musi przytrafic:evil_lol: ale gienia sie ni podzieli a ja i tak was kocham nawet jak sobie pojdziecie:eviltong: [quote name='Martunia']Róbcie co chcecie, ale Gienia jest nasza! :razz: Co tak nagle chcecie się nią podzielić? :eviltong: Haha. xD[/quote] [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Halo halo ja nie jestem do podziału!!! Ja jestem TYLKO Gertrudziowa, Hipolicoiaw i Kunegundziowa i mnie nie będziecie rozdzielać po innych (których prawie nie znam:evil_lol:) [/COLOR][/quote] [quote name='Martunia']No właśnie... :razz: Gienia jest tylko nasza. :)[/quote] nom:loveu::loveu: moje trampki:loveu: [IMG]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1060718.jpg[/IMG] Quote
Martunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no:) no wlasnie a czemu nieuprzejmi byli?? kupilas cos??:D jestem juz diagnoza lekarza: mam zakazenie ae nie da mi antybiotyku bo przejdzie i moczyc palec w goracej wodzie i szarym mydle:)[/quote] A sama nie wiem. :eviltong: Tak jakby mieli do mnie żal, że muszą pracować. :D To było kiedyś, nie pamiętam, co wtedy kupowałam. :eviltong: No to dobrze, że tylko to. :) :loveu: Fajne są te trampki! :D Quote
Sweet Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Martunia']A sama nie wiem. :eviltong: Tak jakby mieli do mnie żal, że muszą pracować. :D To było kiedyś, nie pamiętam, co wtedy kupowałam. :eviltong: No to dobrze, że tylko to. :) :loveu: Fajne są te trampki! :D[/quote] hehe:) to tak samo jak tama lekarka jakby to była moja wina ze wybrała sobie taki zawód:evil_lol::evil_lol: aha ja myslałam ze dzisiaj byłas:evil_lol: no dobrze:) no fajne:) chciałam całe czarne zwykłe ale nie było:( wiec mam takie w czachy:) jak to moja siostra powiedziała "jestes Emo":eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 No właśnie... :eviltong: Nie czytasz dobrze - napisałam wcześniej, że kiedyś byłam. :eviltong: E tam, te są fajne! ;) PS. Ej, gdzie Cię wywiało? :( Quote
Recommended Posts