Martunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']No nie wiem własnie ale nie zauwazyłam:evil_lol: a moze ty jej powiesz o moim problemie bo ja sie wstydze:oops::oops::evil_lol::diabloti: Oj jak dobrze miec Gienie:) :D juz sie nie moge doczekac kiedy załoze mu krówki:) heh:)[/quote] Jak możesz się jej wstydzić?! :shake: Przecież to nasza Gienia, a nie ktoś obcy. :eviltong: Oj tak, dobrze dobrze. :D Ona jest niezawodna. :cool3: No ślicznie na pewno będzie w nich wyglądał. :) Quote
Tepes Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [COLOR=Blue]Oj Kunegundziu wstydzić się mnie no wiesz nie spodziewałam sie...[/COLOR] Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Fajny komplecik :loveu: . Asia mi opowiedziala o tym Sweet :evil_lol: . Ja tez zamawiam sobie od ciebie komplecik :loveu::loveu: . zdjecia z naszej galerii :razz: . banerek takiej wielkosci jak twój :) .[/quote] dziekuje:loveu:sweetaśny:D a co ci powiedziała?:D:evil_lol::diabloti: dobrze:) tobie tez zrobie:D heh:) moze nawet jutro:) oki:D Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='ewka i haker']ok czyli zamowic u??[/quote] tak zamów U:) i przeslij mi na PW potrzebne rzeczy do przelewu:) kolega sie tym zajmie:D:D hehe:) [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Oj Kunegundziu wstydzić się mnie no wiesz nie spodziewałam sie...[/COLOR][/quote] nie ciebie tylko mojego problemu:roll::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']dziekuje:loveu:sweetaśny:D a co ci powiedziała?:D:evil_lol::diabloti: dobrze:) tobie tez zrobie:D heh:) moze nawet jutro:) oki:D[/quote] hehe :D . ze Olek sie na ciebie uwzial... :cool3:i ze wszyscy potem zartowali ze sweet :evil_lol: to czekam na komplecik jutro :) . Quote
Tepes Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [COLOR=Blue]Ale i tak to dal mnie szok...przecież my wszystkie się kochamy a tu się wstydzisz czyżbyś przestała nam ufać i nas kochać:evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 No jak tak możesz, Kunegundo! Nie spodziewałam się tego po Tobie.. :shake: [SIZE=1]Tak w ogóle znowu mnie ominęłaś.[/SIZE] Quote
Rahl Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']hehe :D . ze Olek sie na ciebie uwzial... :cool3:i ze wszyscy potem zartowali ze sweet :evil_lol: to czekam na komplecik jutro :) .[/quote] Masz niewyparzony język :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']hehe :D . ze Olek sie na ciebie uwzial... :cool3:i ze wszyscy potem zartowali ze sweet :evil_lol: to czekam na komplecik jutro :) .[/quote] heh:) tak bardzo spodobał sie mój nick:eviltong::evil_lol: i potem juz wszystko było Sweet:eviltong::evil_lol: no ale gdyby nie ja nie bylo by sweet historii zlotu:D ok:D cos jutro wymysle:) [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ale i tak to dal mnie szok...przecież my wszystkie się kochamy a tu się wstydzisz czyżbyś przestała nam ufać i nas kochać:evil_lol:[/COLOR][/quote] No ale miec taki problem jak ja to mozna sie wstydzic... ja wam ufam i was kocham ale bałam sie ze mnie odrzucicie przez mój problem:(:roll: Juz musze leciec dziewczynki moje kochane:(:( DOBRANOC:(:( Quote
Tepes Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [COLOR=Blue]My Cię kochamy i obojętnie jaki byś miała problem będziemy Cię kochać i nie odrzucimy!!!!! Dobranoc:* [/COLOR] Quote
Martunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 No i po raz kolejny pod rząd!!! :razz: :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Martunia']Jak możesz się jej wstydzić?! :shake: Przecież to nasza Gienia, a nie ktoś obcy. :eviltong: Oj tak, dobrze dobrze. :D Ona jest niezawodna. :cool3: No ślicznie na pewno będzie w nich wyglądał. :)[/quote] nie jej tylko mojego problemu:( no wiem przeciez nasza kochana Gieńka:) dobrze zaufam ci:) no zobaczymy:D [quote name='Martunia']No jak tak możesz, Kunegundo! Nie spodziewałam się tego po Tobie.. :shake: [SIZE=1]Tak w ogóle znowu mnie ominęłaś.[/SIZE][/quote] oj no przepraszam [SIZE=1]Juz nie:eviltong: [SIZE=4]DOBRANOC:([/SIZE] [/SIZE] Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 juz sie pogubiłam komu odpisałam:D tez was kocham wszystkie i nie odpisuje na to co nad tym postem:evil_lol: Gieniu:) kocham was jeszce bardziej:D:D:loveu: Teraz juz naprawde DOBRANOC:* Quote
Pusiakowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']juz sie pogubiłam komu odpisałam:D tez was kocham wszystkie i nie odpisuje na to co nad tym postem:evil_lol: Gieniu:) kocham was jeszce bardziej:D:D:loveu: Teraz juz naprawde DOBRANOC:*[/quote] no i poszla :-( . wiesz .. jak moglas mnie opuscic . :-( Quote
Martunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']nie jej tylko mojego problemu:( no wiem przeciez nasza kochana Gieńka:) dobrze zaufam ci:) no zobaczymy:D oj no przepraszam [SIZE=1]Juz nie:eviltong: [/SIZE][/quote] No ja myślę. ^^ Bardzo dobrze, teraz masz się Gienki słuchać. :D [quote name='xxSweetGirl93xx']juz sie pogubiłam komu odpisałam:D tez was kocham wszystkie i nie odpisuje na to co nad tym postem:evil_lol: Gieniu:) kocham was jeszce bardziej:D:D:loveu: Teraz juz naprawde DOBRANOC:*[/quote] I na moje fochy też? :-( A Gercię też kochasz? :-( Dobranoc... Quote
Pusiakowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Masz niewyparzony język :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol:[/quote] Sama masz niewyparzony jęzor :diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol: . Quote
Rahl Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Sama masz niewyparzony jęzor :diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol: .[/quote] kto to pisze :siara: Ej a dlaczemu ja nie mam jeszcze swojej imienio-ksywki :placz:?:mad: Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']no i poszla :-( . wiesz .. jak moglas mnie opuscic . :-([/quote] nie poszłam tylko napisałam bo myslałam ze jak tata przyjdzie to bede musiala konczyc a tu o dziwo nic nie mówił:eviltong: [quote name='Martunia']No ja myślę. ^^ Bardzo dobrze, teraz masz się Gienki słuchać. :D I na moje fochy też? :-( A Gercię też kochasz? :-( Dobranoc...[/quote] ok:) heh:) co na twoje fochy tez??:D Gercie tez kocham:loveu::loveu: [quote name='Martynia&Pusio']Sama masz niewyparzony jęzor :diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol: .[/quote] hehe:) nie kłócić sie:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Na moje fochy też nie odpiszesz? :-( No nie wiem.... :placz: Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 nie:evil_lol: moze jutro:) oj no kocham cie:loveu: ale teraz juz musze isc sobie :(:( DOBRANOC MOJE KOCHANE:*:*:*:( Quote
Pusiakowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']kto to pisze :siara: Ej a dlaczemu ja nie mam jeszcze swojej imienio-ksywki :placz:?:mad:[/quote] oj .. zle z Toba .. juz nawet nie wiesz z kim piszesz :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: . [quote name='xxSweetGirl93xx']nie poszłam tylko napisałam bo myslałam ze jak tata przyjdzie to bede musiala konczyc a tu o dziwo nic nie mówił:eviltong: Gercie tez kocham:loveu::loveu: hehe:) nie kłócić sie:evil_lol:[/quote] :multi::multi: a mnie kochasz?:loveu: alez my sie wcale nie klocimy :cool1: Quote
Rahl Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']oj .. zle z Toba .. juz nawet nie wiesz z kim piszesz :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: . [/quote] Oooż Ty :mad::mad: :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [COLOR=Blue]Ty nie masz imienio ksywki bo tylko 4 babcie mają bo się kochają już od łuchu:P Itd itd i tylko my 4 jesteśmy takie babciowe:P [/COLOR] Quote
Rahl Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ty nie masz imienio ksywki bo tylko 4 babcie mają bo się kochają już od łuchu:P Itd itd i tylko my 4 jesteśmy takie babciowe:P [/COLOR][/quote] to takie buuty :placz::placz: Quote
Recommended Posts