Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='łapeczek']ada sama zmajstrowalas ten banerek i avek ?????????????[/quote] tak sama:evil_lol: [quote name='ewka i haker']ja bym brala U lub Y[/quote] jak juz to u ale nie wiem czy bedzie widac na czarnuchu:evil_lol: [quote name='Martunia']Haha wiedziałam. :D Choć na początku myślałam, że coś nie tak. :evil_lol: No i śliczny jest ten komplet, bardzo mi się podoba. :loveu: No Roki właśnie też musi się pojawić. Hmm właśnie też mi trudno wybrać...[/quote] haha:P przeciez to nie ja trzymam paste na tym zdjeciu:evil_lol: mi tez:D fajny:) sweetaśny:D no musi:) jutro cos wykombinuje:) no mi tez... Quote
łapeczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 to dla mojego maksia prosze w wolnej chwili tez jakis slicznasty bo jeszcze ode ciebie nie mamy ;p fotki jak cos wybierz sobie z naszej galeri ;p Quote
Martunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']haha:P przeciez to nie ja trzymam paste na tym zdjeciu:evil_lol: mi tez:D fajny:) sweetaśny:D no musi:) jutro cos wykombinuje:) no mi tez...[/quote] No pewnie, że nie Ty! :eviltong: Ojj Kunegundzio, coś ostatnio z Tobą nie tak. :diabloti: Bardzo fajny. :cool3: Dziewczyny Ci pomogą wybrać jakiś fajny, ja to nie wiem, jaki byłby najlepszy. :roll: Quote
łapeczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ale pieszczotilwie martus na nia mowisz KUnegundziu ;] Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='łapeczek']to dla mojego maksia prosze w wolnej chwili tez jakis slicznasty bo jeszcze ode ciebie nie mamy ;p fotki jak cos wybierz sobie z naszej galeri ;p[/quote] moze cos wykombinuje:) heh:) no jeszcze wam nie robiłam:) dobrze :) cos wam zrobie:) [quote name='Asia&gordonisko']Może H? ;)[/quote] H tak nie bardzo mi sie podoba:roll: Mam dylemat pomiędzy U a B? co proponujecie??:D:D Quote
łapeczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 dziekuje bardzo w imieniu maksia i moim ;] Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Martunia']No pewnie, że nie Ty! :eviltong: Ojj Kunegundzio, coś ostatnio z Tobą nie tak. :diabloti: Bardzo fajny. :cool3: Dziewczyny Ci pomogą wybrać jakiś fajny, ja to nie wiem, jaki byłby najlepszy. :roll:[/quote] no własnie ja przeciez nawet pasty nie uzywam wiec skad bym mogła ją miec w ręce:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Gertrudziu wszystko ze mną dobrze.... chociaz... moze i nie:roll::eviltong::diabloti: ja tez nie:) [quote name='łapeczek']ale pieszczotilwie martus na nia mowisz KUnegundziu ;][/quote] no wiadomo:D:D [quote name='łapeczek']dziekuje bardzo w imieniu maksia i moim ;][/quote] nie ma za co:):) Quote
łapeczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 heheheheh oj bede tesknic za wami wariatki ;] Quote
Martunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no własnie ja przeciez nawet pasty nie uzywam wiec skad bym mogła ją miec w ręce:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Gertrudziu wszystko ze mną dobrze.... chociaz... moze i nie:roll::eviltong::diabloti: ja tez nie:)[/quote] Hahaha no właśnie! :turn-l: :lol: No chyba ostatnio coś nie tak, nieprawdaż? :eviltong: Teraz Tobie Gienka będzie robiła jakieś maści i tabletki na pamięć. :D Hmmm... może B? Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='łapeczek']heheheheh oj bede tesknic za wami wariatki ;][/quote] hehe:) bo my jestesmy wspaniałe:D i za nami sie zawsze tęskni:evil_lol::eviltong::diabloti: [quote name='Martunia']Hahaha no właśnie! :turn-l: :lol: No chyba ostatnio coś nie tak, nieprawdaż? :eviltong: Teraz Tobie Gienka będzie robiła jakieś maści i tabletki na pamięć. :D Hmmm... może B?[/quote] ale smieszne::eviltong: mozliwe ze cos nie tak chociaz czy ja wiem... ale jak tak sądzisz to moze to prawda:evil_lol::evil_lol::eviltong: a moze cos zrobic moze pomoze:) Jednak U bo B nie ma w rozmiarze kabiego:( Quote
łapeczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ojejku ale sobie wlewasz .......... ale niech cie bedzie jestescie super ;p Quote
ewka i haker Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 moze jest B bym musiala sie zapytac;) Quote
Martunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']ale smieszne::eviltong: mozliwe ze cos nie tak chociaz czy ja wiem... ale jak tak sądzisz to moze to prawda:evil_lol::evil_lol::eviltong: a moze cos zrobic moze pomoze:) Jednak U bo B nie ma w rozmiarze kabiego:([/quote] No dobra, już się z Ciebie nie naśmiewam. :diabloti: Na pewno pomoże, ona robi najlepsze. ^^ Musisz się jej o te rzeczy popytać, na pewno da jakąś radę. :cool3: Aha szkoda. :( Ale U też jest ładne. :) Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='łapeczek']ojejku ale sobie wlewasz .......... ale niech cie bedzie jestescie super ;p[/quote] no wiesz:loveu::evil_lol: to samo uwielbienie:loveu::eviltong::diabloti: no widzisz przyznajesz mi racje:D [quote name='ewka i haker']moze jest B bym musiala sie zapytac;)[/quote] biore U juz na 100% heh:) Quote
Rahl Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 "B" w sam raz dla chłopca:evil_lol: Przypomina mi to trochę Bobika w tym pięknym, różowym komplecie :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Martunia']No dobra, już się z Ciebie nie naśmiewam. :diabloti: Na pewno pomoże, ona robi najlepsze. ^^ Musisz się jej o te rzeczy popytać, na pewno da jakąś radę. :cool3: Aha szkoda. :( Ale U też jest ładne. :)[/quote] ej no wiesz co jak mogłas sie ze mnie nasmiewac a ja tego nie zauwazyłam:evil_lol::evil_lol::eviltong::mad: No dobra zgłosze sie do niej:) tylko nie wiem dokładnie na jaka dolegliwosc ma mi zrobic lekarstwo...; U jest boskie:D :) hehe:) Quote
M&T Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ooo, zmieniłaś tytuł :evil_lol: i fajny banner i av :loveu: Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']"B" w sam raz dla chłopca:evil_lol: Przypomina mi to trochę Bobika w tym pięknym, różowym komplecie :evil_lol:[/quote] hehe:) tez mi sie to z Bobikiem skojarzyło:eviltong::evil_lol::evil_lol: hehe:) ale biore U nie bede robic z kabiego geja:evil_lol: [quote name='łapeczek']a co ;] komus trzeba;p[/quote] no:) Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='M&T']ooo, zmieniłaś tytuł :evil_lol: i fajny banner i av :loveu:[/quote] nom:D na sweetaśny:loveu: i baner i av tez sweetaśny:D:D:loveu::loveu: Quote
Martunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']ej no wiesz co jak mogłas sie ze mnie nasmiewac a ja tego nie zauwazyłam:evil_lol::evil_lol::eviltong::mad: No dobra zgłosze sie do niej:) tylko nie wiem dokładnie na jaka dolegliwosc ma mi zrobic lekarstwo...; U jest boskie:D :) hehe:)[/quote] No patrz, jak można tego nie zauważyć.. oj z Tobą jest gorzej niż myślałam, teraz masz się już zgłaszać do Gieni! Ona Ci wszystko powie i pomoże, nie martw się. ;) No mi też się podoba. :) Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Martunia']No patrz, jak można tego nie zauważyć.. oj z Tobą jest gorzej niż myślałam, teraz masz się już zgłaszać do Gieni! Ona Ci wszystko powie i pomoże, nie martw się. ;) No mi też się podoba. :)[/quote] No nie wiem własnie ale nie zauwazyłam:evil_lol: a moze ty jej powiesz o moim problemie bo ja sie wstydze:oops::oops::evil_lol::diabloti: Oj jak dobrze miec Gienie:) :D juz sie nie moge doczekac kiedy załoze mu krówki:) heh:) Quote
Pusiakowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Fajny komplecik :loveu: . Asia mi opowiedziala o tym Sweet :evil_lol: . Ja tez zamawiam sobie od ciebie komplecik :loveu::loveu: . zdjecia z naszej galerii :razz: . banerek takiej wielkosci jak twój :) . Quote
Recommended Posts