Katarama Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 A dlaczego pociągiem Kabiego nie weźmiesz? Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 mama mnie z nim pociągiem nie puści...:( Quote
ewka i haker Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 wiesz co moze pusci ja teraz juz jade trzeci raz w tym roku z psem;) w tamtym roku nie moglam a w tym juz mi go dala do babaci Quote
Martunia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Hej! :hand: Co tam u Was? :D Widzę, że gadacie nt. zlotu itp. ^^ Ja też bym pojechała, ale to też zależy gdzie będzie... :roll: Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='ewka i haker']wiesz co moze pusci ja teraz juz jade trzeci raz w tym roku z psem;) w tamtym roku nie moglam a w tym juz mi go dala do babaci[/quote] a nie wiem moze... ale i tak raczej ktos by mnie zawiózł jesli to nie na drugim koncu polski bedzie:) no wiem ze cie mama pusciła z hakerem i fajnie:) ale kabi nie jechał nigdy nawet autobusem...;/ a kiedy wracacie z nad morza?? bo mogłybysmy z tobą i ania isc gdzies na spacer z psami:) [quote name='Martunia']Hej! :hand: Co tam u Was? :D Widzę, że gadacie nt. zlotu itp. ^^ Ja też bym pojechała, ale to też zależy gdzie będzie... :roll:[/quote] hej:D a nudy jak zawsze:) nom troche gadamy:)ale to jeszcze rok... ja pojade obojetnie gdzie bedzie;) Quote
łapeczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 oooooooooooo ja chetnie pojde na spacerek ;] moze jakos w jakis weekend wrzesnia bo my wrocimy juz pare dni przed szkola;p Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 a to wy wracacie za tydzien rozumiem?:) fajnie macie:) no to na początku wrzesnia najwyzej:) jeszcze sie umówimy:) ale musimy wreszcie isc wszystkie razem na spacerek:) Quote
łapeczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 nooo trzeba bedzie pojsc na ten spacer ;p Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 :) nom:D:D jak wrócicie to pogadamy o tym:D Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 :):) wgrywam ostatnie 34 zdjecia ze zlotu:) Quote
Tepes Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [COLOR=Blue]Jeee dawaj tu Kabiego już mi sie te fotki nudzą:D[/COLOR] Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 jutro wam dam kabiego bo dzisiaj bede błagac tate o jego aparat zeby mi pozyczył:D:D heh:) ale pewnie nie pozyczy wiec jutro porobie zwykłym aparatem.. Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 to fajnie:):) jak przyjedziecie to sie umówimy:):) a tak co u was dziewczyny??:) Quote
ewka i haker Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 a tak to niedawno wrocilam z frisbee zrobilam jakis obiad teraz zjadlam i chyba czas sie spakowac Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 o fajnie:) a co roibłas na obiad??:evil_lol: no czas najwyzszy chociaz zdązysz jeszcze bo masz troche czasu:) a haker tez jedzie?? Quote
Pusiakowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']no własnie skad ci to przyszło do głowy:diabloti: :) mam nadzieje ze wytrzymamy:) o fajnie:) ja jade na 100%:D tylko nie wiem jeszcze gdzie bedzie ale jakos dojade:):) hehe:) w Sierakowie było a nie Sierakowicach..:eviltong::evil_lol::evil_lol:[/quote] :diabloti::diabloti: . musimy ;) . hehe :D . Bo ostatnio bylam na wakacjach w Sierakowicach .. i teraz mi sie myli to Sierakowo z Sierakowicami :shake: . bo to bardzo podobne!. :eviltong: co porabiasz? :D Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 :):) heh:) ale pewnie do tych sierakowic masz blizej niz do sierakowa:evil_lol: a nic nudze sie i zdjecia wgrywam:) chcialam zrobic kilka kabiemu ale sasiad na podwórku cos robi u siebie i mi głupio tak psa fotografowac:P jak pójdzie to zrobie mu zdjecia:) a co u ciebie?:D Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 bo sie bedzie patrzył na mnie jak na idiotke ze robie psu zdjecia:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 frytki jakies mieso odgrzalam i tyle zdarze i tak pare schcnie a ania spac poszla hahaha no pewnie ze jedzie Quote
Pusiakowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']:):) heh:) ale pewnie do tych sierakowic masz blizej niz do sierakowa:evil_lol: a nic nudze sie i zdjecia wgrywam:) chcialam zrobic kilka kabiemu ale sasiad na podwórku cos robi u siebie i mi głupio tak psa fotografowac:P jak pójdzie to zrobie mu zdjecia:) a co u ciebie?:D[/quote] no i to o ile :razz: . aha . e tam . przesadzasz! :cool3: ja ile razy jak jestem na spacerze z Puszkiem to ida ludzie a ja mu zdjecie robie ;) . Niech ludzie mysla swoje .. ja wiem swoje , zawsze warto byc tylko soba! :p a dobrze .. :) zamówilam szelki w poniedzialek i jeszcze mi nie doszly .. a ja juz bym chciala zey doszly :razz: . juz nie moge sie doczekac .. nasze pierwsze szelki :lol: . Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 aa:) hehe:) no masz jeszcze czas:) a to spioch:evil_lol: to super:D macie porobic duzo morskich fotek:D Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']no i to o ile :razz: . aha . e tam . przesadzasz! :cool3: ja ile razy jak jestem na spacerze z Puszkiem to ida ludzie a ja mu zdjecie robie ;) . Niech ludzie mysla swoje .. ja wiem swoje , zawsze warto byc tylko soba! :p a dobrze .. :) zamówilam szelki w poniedzialek i jeszcze mi nie doszly .. a ja juz bym chciala zey doszly :razz: . juz nie moge sie doczekac .. nasze pierwsze szelki :lol: .[/quote] heh:) nie przesadzam:) no jak na spacer ide to sie nie martwie co sobie ludzie pomysla moga mnie wziąśc za wariatke ale jednak oni mnie nie znaja:evil_lol: o fajnie:) szkoda ze nie doszły... a ty zamówiłas takie te easy walker nie? ja mam normalne szelki dla kabiego:) bo tamte sa takie dziwne troche:eviltong: Quote
Recommended Posts