Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewka i haker']wiesz co moze pusci
ja teraz juz jade trzeci raz w tym roku z psem;)
w tamtym roku nie moglam a w tym juz mi go dala do babaci[/quote]

a nie wiem moze... ale i tak raczej ktos by mnie zawiózł jesli to nie na drugim koncu polski bedzie:)
no wiem ze cie mama pusciła z hakerem i fajnie:) ale kabi nie jechał nigdy nawet autobusem...;/ a kiedy wracacie z nad morza?? bo mogłybysmy z tobą i ania isc gdzies na spacer z psami:)
[quote name='Martunia']Hej! :hand:
Co tam u Was? :D
Widzę, że gadacie nt. zlotu itp. ^^ Ja też bym pojechała, ale to też zależy gdzie będzie... :roll:[/quote]

hej:D
a nudy jak zawsze:)
nom troche gadamy:)ale to jeszcze rok...
ja pojade obojetnie gdzie bedzie;)

Posted

a to wy wracacie za tydzien rozumiem?:) fajnie macie:)
no to na początku wrzesnia najwyzej:) jeszcze sie umówimy:)
ale musimy wreszcie isc wszystkie razem na spacerek:)

Posted

jutro wam dam kabiego bo dzisiaj bede błagac tate o jego aparat zeby mi pozyczył:D:D
heh:)
ale pewnie nie pozyczy wiec jutro porobie zwykłym aparatem..

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']no własnie skad ci to przyszło do głowy:diabloti:
:) mam nadzieje ze wytrzymamy:)
o fajnie:)
ja jade na 100%:D tylko nie wiem jeszcze gdzie bedzie ale jakos dojade:):)
hehe:)
w Sierakowie było a nie Sierakowicach..:eviltong::evil_lol::evil_lol:[/quote]
:diabloti::diabloti: .
musimy ;) .
hehe :D .
Bo ostatnio bylam na wakacjach w Sierakowicach .. i teraz mi sie myli to Sierakowo z Sierakowicami :shake: . bo to bardzo podobne!. :eviltong:
co porabiasz? :D

Posted

:):)
ale pewnie do tych sierakowic masz blizej niz do sierakowa:evil_lol:
a nic nudze sie i zdjecia wgrywam:) chcialam zrobic kilka kabiemu ale sasiad na podwórku cos robi u siebie i mi głupio tak psa fotografowac:P jak pójdzie to zrobie mu zdjecia:)
a co u ciebie?:D

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']:):)
ale pewnie do tych sierakowic masz blizej niz do sierakowa:evil_lol:
a nic nudze sie i zdjecia wgrywam:) chcialam zrobic kilka kabiemu ale sasiad na podwórku cos robi u siebie i mi głupio tak psa fotografowac:P jak pójdzie to zrobie mu zdjecia:)
a co u ciebie?:D[/quote]
no i to o ile :razz: .
aha .
e tam . przesadzasz! :cool3:
ja ile razy jak jestem na spacerze z Puszkiem to ida ludzie a ja mu zdjecie robie ;) . Niech ludzie mysla swoje .. ja wiem swoje , zawsze warto byc tylko soba! :p
a dobrze .. :)
zamówilam szelki w poniedzialek i jeszcze mi nie doszly .. a ja juz bym chciala zey doszly :razz: . juz nie moge sie doczekac .. nasze pierwsze szelki :lol: .

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']no i to o ile :razz: .
aha .
e tam . przesadzasz! :cool3:
ja ile razy jak jestem na spacerze z Puszkiem to ida ludzie a ja mu zdjecie robie ;) . Niech ludzie mysla swoje .. ja wiem swoje , zawsze warto byc tylko soba! :p
a dobrze .. :)
zamówilam szelki w poniedzialek i jeszcze mi nie doszly .. a ja juz bym chciala zey doszly :razz: . juz nie moge sie doczekac .. nasze pierwsze szelki :lol: .[/quote]

nie przesadzam:)
no jak na spacer ide to sie nie martwie co sobie ludzie pomysla moga mnie wziąśc za wariatke ale jednak oni mnie nie znaja:evil_lol:
o fajnie:) szkoda ze nie doszły...
a ty zamówiłas takie te easy walker nie? ja mam normalne szelki dla kabiego:) bo tamte sa takie dziwne troche:eviltong: