Martunia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Jestem już. ^^ Sweet foty ze zlotu. :lol: I fajne zakupy! Ta torba normalnie the best! :loveu: Quote
Sweet Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Hej :):lol::lol:[/quote] hej:):) [quote name='M&T'][URL]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/P1060521.jpg[/URL] Booże, to jak wyjeżdżałyśmy! Aż normalnie zatęskniłam :cry::cry: [URL]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/xxSweetGr/torba.jpg[/URL] zakochałam się w tej torbie :loveu:[/quote] ja cały czas tesknie jak ogladam tez zdjecia zlotowe:(:placz: no ja tez:D boska jest:loveu: [quote name='Asia&gordonisko']Ja normalnie nie wytrzymam :placz: Tak mi Was brakuje :placz: Obyśmy mogły się jakoś spotkać wcześniej, niż za okrągły rok:placz:[/quote] ja tez nie:placz: moze jakos sie uda:( [quote name='M&T']no dokładnie :placz:[/quote] jak pomysle że jeszcze rok bez was wszystkich to mi sie smutno robi:placz: czemu tak daleko od siebie mieszkamy:( [quote name='Martunia']Jestem już. ^^ Sweet foty ze zlotu. :lol: I fajne zakupy! Ta torba normalnie the best! :loveu:[/quote] no nareszcie gdzie byłas?? wiem:D heh:) no swietna jest:loveu: Quote
M&T Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 no ja też jak tylko spojrzę na to nasze wspólne zdjęcie to ja chcę do was wracać!! :placz::placz::placz: Quote
Sweet Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 :(:( ja tez:( ale moze damy rade jakos wytrzymac... bedzie trudno:(:( Quote
Rahl Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 A czy któraś może na wystawe do Vratislawii? :-( Quote
Sweet Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 ja jeszcze nic nie wiem na temat tej wystawy ale raczej nie dojade tam bo jednak troche daleko mam:(:(:( DOBRANOC MOJE KOCHANE [COLOR=PaleTurquoise]dziewczynki[/COLOR] BABSZTYLE:evil_lol: :*:*:*:(:(:(:( Quote
Martunia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 A do 19.00 grałam. :evil_lol: A potem poszłam popływać. :cool3: A co u Was? :loveu: Ej no, jak tak możesz się od razu żegnać?! :( Dopiero, co tu weszłam... Quote
ewka i haker Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 witamy obiecalam ze wejde i wkoncu weszlam posdtarm sie byc czesciej Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Martunia']A do 19.00 grałam. :evil_lol: A potem poszłam popływać. :cool3: A co u Was? :loveu: Ej no, jak tak możesz się od razu żegnać?! :( Dopiero, co tu weszłam...[/quote] bo ty za późno przylazłas:( [quote name='Asia&gordonisko']Buuuu :placz::placz:[/quote] ja raczej tylko na wystawie w poznaniu sie pojawie:) [quote name='ewka i haker']witamy obiecalam ze wejde i wkoncu weszlam posdtarm sie byc czesciej[/quote] witam wreszcie:) trzymam za słowo:) [quote name='M&T']witamy się z rańca :loveu::loveu:[/quote] witam :loveu: [quote name='globalnydog193']Rańca?? To juz prawie poludnie:evil_lol:[/quote] [quote name='M&T']ale jeszcze nie :diabloti:[/quote] teraz to dopiero południe:evil_lol: a ja dopiero wstałam z łóżka:eviltong::eviltong: [quote name='Kinia']Cześć Wam![/quote] hejo:) Quote
Pusiakowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Hej! :loveu: . Ale z ciebie gadula! :razz: niedawno co gratulowalam ci 300 a teraz juz spoznione ale szczere [CENTER][SIZE=7][COLOR=sandybrown]:)[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=sandybrown]:multi:Gratulacje:multi:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=#f4a460]:laola::laola:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=#f4a460]:multi: 400! :multi:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=#f4a460]:laola::laola:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=#f4a460]:)[/COLOR][/SIZE][/CENTER] [LEFT][COLOR=#f4a460]Gadulo :cool3: .[/COLOR] [COLOR=#f4a460]Fajna bluza i troba :loveu: . [/COLOR] [COLOR=#f4a460]i zdjecia ze zlotu! [/COLOR] [COLOR=#f4a460]Jakos wytrzymacie ten rok!. [/COLOR] [COLOR=#f4a460]Ja pewnie bede czula to samo , gdy za rok pojade! [/COLOR][/LEFT] Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 hehe:) ja nie gaduła tylko tyle fotek dałam:D:D i dziekuje:D heh:) no wiem ze fajne:D no moze wytrzymamy... a jedziesz za rok??:cool3: Quote
Pusiakowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:) ja nie gaduła tylko tyle fotek dałam:D:D i dziekuje:D heh:) no wiem ze fajne:D no moze wytrzymamy... a jedziesz za rok??:cool3:[/quote] nie no skadrze .. Jak ja smialam nazwac Ade gadula!. skad mi to w ogóle przyszlo do glowy! :diabloti: . prosze :D:D . musicie wytrzymac :p . na 90%. :lol: bo Mama i tata sie zgodzili ale zalezy jeszcze od miejsca :eviltong: .gdyby bylo znów w Sierakowicach to bym przyjechala :razz: . a ty za rok jedziesz? Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']nie no skadrze .. Jak ja smialam nazwac Ade gadula!. skad mi to w ogóle przyszlo do glowy! :diabloti: . prosze :D:D . musicie wytrzymac :p . na 90%. :lol: bo Mama i tata sie zgodzili ale zalezy jeszcze od miejsca :eviltong: .gdyby bylo znów w Sierakowicach to bym przyjechala :razz: . a ty za rok jedziesz?[/quote] no własnie skad ci to przyszło do głowy:diabloti: :) mam nadzieje ze wytrzymamy:) o fajnie:) ja jade na 100%:D tylko nie wiem jeszcze gdzie bedzie ale jakos dojade:):) hehe:) w Sierakowie było a nie Sierakowicach..:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
ewka i haker Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 to juz robicie liste na zlot:P heheh Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 nie tylko tak rozmawiamy bo ja sie juz nie moge doczekac co bedzie za rok:) heh;) a tak własciwie wszyscy mówia za pojada za ciekawe kto naprawde pojedzie:evil_lol: Quote
Rahl Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Mój tata powiedział, że na zlot to mnie zawiezie w każde miejsce w Polsce, "bo na zlot to wszędzie, ale na głupią(:angryy:) wystawę, to po co:crazyeye:?" Quote
Sweet Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 a mnie nawet jak tata nie zawiezie to i tak dojade jakos na zlot:) heh:) ale jesli bym musiała jechac pociagiem to napewno bez kabiego wiec licze ze znowu uda sie zeby zlot był jakos nie strasznie daleko:) Quote
Recommended Posts