łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 noo to do poznania bedzie miala gdzies 2.5godzinki ;p Quote
Rahl Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx'] 3,5 godz jechałas do sierakowa przeciez to do poznania krócej.. [/quote] ja jechałam do Sierakowa 4 i kilkanaście minut :placz: Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 auptobusem ze swarzedza na srodke albo rado rataje i z tamta tramwajem na tergi ;p Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='łapeczek']auptobusem ze swarzedza na srodke albo rado rataje i z tamta tramwajem na tergi ;p[/quote] ja jezdze zawsze na rondo rataje bo jestem wygodna a mam blizej na przystanek:cool3::eviltong::evil_lol::evil_lol: [quote name='Asia&gordonisko']ja jechałam do Sierakowa 4 i kilkanaście minut :placz:[/quote] no ale masz ok.3 godzin bo do poznania z wrocławia jest ładna droga:) tak mi sie wydaje ale nie wiem Quote
Martunia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ehh.. już gadałyście o tej drodze z Wrocławia do Poznania, jeszcze znowu się pokłócicie. :eviltong: Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 eeee teraz tylko delikatnie gadamy o tejjjj drodze ;p hehehe nie ma jak byc wygodnim ;p Quote
Rahl Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx'] no ale masz ok.3 godzin bo do poznania z wrocławia jest ładna droga:) tak mi sie wydaje ale nie wiem[/quote] To jest najgorsza droga jaką jechałam :placz: Co pięć minut ograniczenia do 70k/h , dziury straszne... i oni nazywają to drogą krajową ... Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 aha to ja nie wiem... a mniejsza o to:) martucha a ty gdzie znowu?? Quote
Rahl Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 szkoda, że tak rzadko się możemy spotykać :placz: Martunia- aż dziwne... mieszkamy w tym samym mieście a jeszcze nigdy się nie spotkałyśmy :roll::eviltong: Quote
Martunia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Jestem jestem. :D Asia, a będziesz na wystawie we wrześniu? :cool3: Może tam się spotkamy? :D Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 no własnie:( no własnie tak blisko macie jak mozecie no... ale przyjade kiedys do wrocławia napewno:D Quote
Rahl Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Martunia']Jestem jestem. :D Asia, a będziesz na wystawie we wrześniu? :cool3: Może tam się spotkamy? :D[/quote] będę na 99%;) No chyba,że tata nie będzie mógł mnie zawieźć, ale istnieją takie wspaniałe urządzenia jak tramwaj cz autobus :loveu: Quote
Martunia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Kiedy? :D A poza tym... jak będę mogła i poznam szczegóły, to pewnie pojawię się na zlocie. :D Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 heheh ja tez sie zastanawiam nad ta wystawa we wrzesniu moze sie przejade popatrzec i pokibicowc kolezance ;] Quote
Rahl Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Martunia']Kiedy? :D A poza tym... jak będę mogła i poznam szczegóły, to pewnie pojawię się na zlocie. :D[/quote] Postaram się być w oba dni, ale nie wiem czy ta opcja wypali ;) W każdym bądź razie będę kiedy będą swetery :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ja chyba będę tak tylko zobaczyć, jak jest i porobię foty. :D Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 a ja nie wiem kiedy ale kiedys przyjade do was:D hehe:) tylko że pewnie juz nie w te wakacje:(:( a do wrocławia na wystawe bym pojechała ale mama mi powie ze po co mam tam jechac a pociagiem mnie nie pusci:( Quote
Martunia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Aha, szkoda. :( E tam, ale przecież jeszcze się spotkamy! Jak się uda to na zlocie. :cool3: Quote
Rahl Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']a ja nie wiem kiedy ale kiedys przyjade do was:D hehe:) tylko że pewnie juz nie w te wakacje:(:( a do wrocławia na wystawe bym pojechała ale mama mi powie ze po co mam tam jechac a pociagiem mnie nie pusci:([/quote] zapytaj się, ew. gdybś chciała być na oby dwa dni to przeca możesz u mnie nocować :D Abyś potem nie żałowała :diabloti: Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Martunia']Aha, szkoda. :( E tam, ale przecież jeszcze się spotkamy! Jak się uda to na zlocie. :cool3:[/quote] nom:( nie jak sie uda tylko napewno sie spotkamy na zlocie za rok:cool3::cool3::p [quote name='Asia&gordonisko']zapytaj się, ew. gdybś chciała być na oby dwa dni to przeca możesz u mnie nocować :D Abyś potem nie żałowała :diabloti:[/quote] cos ty mama mnie nie pusci... w sumie mogłabym zapytac ale to jest juz rok szkolny wiec nie wiem.... a kiedy jest dokładniej ta wystawa?? i od które sie zaczyna? Quote
Rahl Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx'] cos ty mama mnie nie pusci... w sumie mogłabym zapytac ale to jest juz rok szkolny wiec nie wiem.... a kiedy jest dokładniej ta wystawa?? i od które sie zaczyna?[/quote] Wystawy są zawsze w weekend, wystarczy raz się wysilić i odrobić lekcje, pouczyć się w piątek, a cały weekend wolny :cool3: Wystawa 27-28 września A WYSTAWA W POZNANIU JEST 8-9 listopada ;) EDIT: wystawy rozpoczynają skię ok. 10 rano :) Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ooo to koniec wrzesnia jeszcze pogadam z rodzicami moze uda mi sie na jeden dzionek wleciec choc na pare godzinke ;] Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 juz wiem 27-28 albo 28-29 bo nie pamietam a przed chwila sprawdzałam:) Quote
Recommended Posts