Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']

3,5 godz jechałas do sierakowa przeciez to do poznania krócej..
[/quote]
ja jechałam do Sierakowa 4 i kilkanaście minut :placz:

Posted

[quote name='łapeczek']auptobusem ze swarzedza na srodke albo rado rataje i z tamta tramwajem na tergi ;p[/quote]

ja jezdze zawsze na rondo rataje bo jestem wygodna a mam blizej na przystanek:cool3::eviltong::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Asia&gordonisko']ja jechałam do Sierakowa 4 i kilkanaście minut :placz:[/quote]

no ale masz ok.3 godzin bo do poznania z wrocławia jest ładna droga:) tak mi sie wydaje ale nie wiem

Posted

no ale masz ok.3 godzin bo do poznania z wrocławia jest ładna droga:) tak mi sie wydaje ale nie wiem[/quote]
To jest najgorsza droga jaką jechałam :placz:
Co pięć minut ograniczenia do 70k/h , dziury straszne...
i oni nazywają to drogą krajową ...

Posted

szkoda, że tak rzadko się możemy spotykać :placz:

Martunia- aż dziwne... mieszkamy w tym samym mieście a jeszcze nigdy się nie spotkałyśmy :roll::eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']Jestem jestem. :D
Asia, a będziesz na wystawie we wrześniu? :cool3: Może tam się spotkamy? :D[/quote]
będę na 99%;)
No chyba,że tata nie będzie mógł mnie zawieźć, ale istnieją takie wspaniałe urządzenia jak tramwaj cz autobus :loveu:

Posted

[quote name='Martunia']Kiedy? :D
A poza tym... jak będę mogła i poznam szczegóły, to pewnie pojawię się na zlocie. :D[/quote]
Postaram się być w oba dni, ale nie wiem czy ta opcja wypali ;)
W każdym bądź razie będę kiedy będą swetery :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

a ja nie wiem kiedy ale kiedys przyjade do was:D
hehe:) tylko że pewnie juz nie w te wakacje:(:(
a do wrocławia na wystawe bym pojechała ale mama mi powie ze po co mam tam jechac a pociagiem mnie nie pusci:(

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']a ja nie wiem kiedy ale kiedys przyjade do was:D
hehe:) tylko że pewnie juz nie w te wakacje:(:(
a do wrocławia na wystawe bym pojechała ale mama mi powie ze po co mam tam jechac a pociagiem mnie nie pusci:([/quote]
zapytaj się, ew. gdybś chciała być na oby dwa dni to przeca możesz u mnie nocować :D
Abyś potem nie żałowała :diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']Aha, szkoda. :( E tam, ale przecież jeszcze się spotkamy! Jak się uda to na zlocie. :cool3:[/quote]

nom:(
nie jak sie uda tylko napewno sie spotkamy na zlocie za rok:cool3::cool3::p

[quote name='Asia&gordonisko']zapytaj się, ew. gdybś chciała być na oby dwa dni to przeca możesz u mnie nocować :D
Abyś potem nie żałowała :diabloti:[/quote]

cos ty mama mnie nie pusci... w sumie mogłabym zapytac ale to jest juz rok szkolny wiec nie wiem....
a kiedy jest dokładniej ta wystawa??
i od które sie zaczyna?

Posted

cos ty mama mnie nie pusci... w sumie mogłabym zapytac ale to jest juz rok szkolny wiec nie wiem....
a kiedy jest dokładniej ta wystawa??
i od które sie zaczyna?[/quote]
Wystawy są zawsze w weekend, wystarczy raz się wysilić i odrobić lekcje, pouczyć się w piątek, a cały weekend wolny :cool3:

Wystawa 27-28 września

A WYSTAWA W POZNANIU JEST
8-9 listopada ;)

EDIT: wystawy rozpoczynają skię ok. 10 rano :)