łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 a gdzie ten sylwester sie odbedzie i dla kazdego bedzie z dogo ??? Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='M&T']to zajebiście! Nie mogę się doczekać :cool3:[/quote] ja tez:D:D :multi: [quote name='Martunia']No powiem, a coś Ty myślała! :D Że ukradkiem ucieknę z Wami na zlot? :lol:[/quote] hehe:) no nie wiem :evil_lol: nie no takich mysli to nie miałam:eviltong: [quote name='łapeczek']hehehe do tej wystawwyy zawsze jest blizej niz do nastepnego zlotu ;p[/quote] no znacznie blizej:) hehe:) Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='łapeczek']a gdzie ten sylwester sie odbedzie i dla kazdego bedzie z dogo ???[/quote] pod wrocławiem gdzies ale mi sie wydaje ze to jest tylko dla osób z zza ławki:eviltong: Quote
Rahl Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Okamia']Nie tylko ona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Będzie piekielnie :diabloti: A i jeszcze może nie wie o tym ale musi przyjechać do mnie w lutym :lol::lol::lol:[/quote] O to widzę, że coraz więcej znajomych mi już osób będę miała okazję znowu zobaczyć :multi: Quote
Rahl Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']pod wrocławiem gdzies ale mi sie wydaje ze to jest tylko dla osób z zza ławki:eviltong:[/quote] Sylwek nie, tylko mini zlot dla Vipów jest :PP Quote
M&T Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']I podobno wybierasz się na sylwka dogomaniackiego :cool3:? Który będzie bardzo blisko mnie :eviltong:[/quote] chciałabym, ale pewnie mama mnie nie puści :placz: [quote name='Okamia']Nie tylko ona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Będzie piekielnie :diabloti: A i jeszcze może nie wie o tym ale musi przyjechać do mnie w lutym :lol::lol::lol:[/quote] w lutym? Ja? Do Ciebie? Ocb? :hmmmm: :eviltong::eviltong: Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 no dziekiiii juz do vipow nie naleze ;[ bede plakac ;[ Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 no ja w sumie nie wiem czy dla wszystkich ale oni w większości jada:) Quote
Rahl Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='M&T']chciałabym, ale pewnie mama mnie nie puści :placz: [/quote] Puści Cię, w końc jesteś prawie pełnoletnia xD :cool3: [quote name='łapeczek']no dziekiiii juz do vipow nie naleze ;[ bede plakac ;[[/quote] ale mówie, że sylwek jest dla wszystkich ;) A teraz organizują mini zlot dla kilku osób ;) Tzw. VIPów Quote
M&T Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Puści Cię, w końc jesteś prawie pełnoletnia xD :cool3: [/quote] PRAWIE - i to jest ten haczyk :eviltong::eviltong: Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 nnooo wiem ale mnie i tak by mama nie poscila na tego sylfka a pozatym bedzie pewnie sama ekipa pelnoletnich Quote
Rahl Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='łapeczek']nnooo wiem ale mnie i tak by mama nie poscila na tego sylfka a pozatym bedzie pewnie sama ekipa pelnoletnich[/quote] nieprawda - z teog co wiem basia_bonnie juz sie zapisala :diabloti: Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 a gdzie mozna czegos wiecej sie dowiedziec na ten temat wiecie moze? Quote
M&T Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 jak na razie w wątku o zlocie ;) pewnie niedługo założą osobny Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 aha ;] to czekam na ten nowy wtek ;p ale i tak watpie zeby mnie mamuska poscila;p Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 ja sie nie wypowiadam na temat sylwestra:evil_lol: bo mam swoje zdanie co moze urazic niektórych wiec siedze cicho:) Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 o to dobrze ze nie jestem sama:) hehe:) Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 a kiedy ta wstawa w poznaniu wypada w listopadzie tak a dokladniej ????? Quote
Rahl Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 choliba, że do tego Poznania jedzie się z 3,5 godziny :mad: Gdyby ni czas to bym wpadła :placz: Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ojejku przykro mi ;[ jakie ja mam szczescie ze mieszkam w tym miescie i na targi mam nicale30 minutek tramwajkiem ;p Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='łapeczek']a kiedy ta wstawa w poznaniu wypada w listopadzie tak a dokladniej ?????[/quote] własnie nie wiem ja byłam przekonana ze jest 9-10 październia ale juz sama nie wiem...:roll: [quote name='Asia&gordonisko']choliba, że do tego Poznania jedzie się z 3,5 godziny :mad: Gdyby ni czas to bym wpadła :placz:[/quote] 3,5 godz jechałas do sierakowa przeciez to do poznania krócej.. [quote name='łapeczek']ojejku przykro mi ;[ jakie ja mam szczescie ze mieszkam w tym miescie i na targi mam nicale30 minutek tramwajkiem ;p[/quote] ja mam niecałą godznie autobusem i tramwajem:) Quote
Recommended Posts