Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&T']to zajebiście! Nie mogę się doczekać :cool3:[/quote]

ja tez:D:D :multi:

[quote name='Martunia']No powiem, a coś Ty myślała! :D Że ukradkiem ucieknę z Wami na zlot? :lol:[/quote]

hehe:) no nie wiem :evil_lol:
nie no takich mysli to nie miałam:eviltong:

[quote name='łapeczek']hehehe do tej wystawwyy zawsze jest blizej niz do nastepnego zlotu ;p[/quote]

no znacznie blizej:)
hehe:)

Posted

[quote name='łapeczek']a gdzie ten sylwester sie odbedzie i dla kazdego bedzie z dogo ???[/quote]

pod wrocławiem gdzies ale mi sie wydaje ze to jest tylko dla osób z zza ławki:eviltong:

Posted

[quote name='Okamia']Nie tylko ona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Będzie piekielnie :diabloti: A i jeszcze może nie wie o tym ale musi przyjechać do mnie w lutym :lol::lol::lol:[/quote]
O to widzę, że coraz więcej znajomych mi już osób będę miała okazję znowu zobaczyć :multi:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']pod wrocławiem gdzies ale mi sie wydaje ze to jest tylko dla osób z zza ławki:eviltong:[/quote]
Sylwek nie, tylko mini zlot dla Vipów jest :PP

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']I podobno wybierasz się na sylwka dogomaniackiego :cool3:? Który będzie bardzo blisko mnie :eviltong:[/quote]

chciałabym, ale pewnie mama mnie nie puści :placz:

[quote name='Okamia']Nie tylko ona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Będzie piekielnie :diabloti: A i jeszcze może nie wie o tym ale musi przyjechać do mnie w lutym :lol::lol::lol:[/quote]

w lutym? Ja? Do Ciebie? Ocb? :hmmmm: :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='M&T']chciałabym, ale pewnie mama mnie nie puści :placz:
[/quote]
Puści Cię, w końc jesteś prawie pełnoletnia xD :cool3:
[quote name='łapeczek']no dziekiiii juz do vipow nie naleze ;[
bede plakac ;[[/quote]
ale mówie, że sylwek jest dla wszystkich ;)
A teraz organizują mini zlot dla kilku osób ;) Tzw. VIPów

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Puści Cię, w końc jesteś prawie pełnoletnia xD :cool3:
[/quote]

PRAWIE - i to jest ten haczyk :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='łapeczek']nnooo wiem ale mnie i tak by mama nie poscila na tego sylfka a pozatym bedzie pewnie sama ekipa pelnoletnich[/quote]
nieprawda - z teog co wiem basia_bonnie juz sie zapisala :diabloti:

Posted

[quote name='łapeczek']a kiedy ta wstawa w poznaniu wypada w listopadzie tak a dokladniej ?????[/quote]

własnie nie wiem ja byłam przekonana ze jest 9-10 październia ale juz sama nie wiem...:roll:

[quote name='Asia&gordonisko']choliba, że do tego Poznania jedzie się z 3,5 godziny :mad: Gdyby ni czas to bym wpadła :placz:[/quote]

3,5 godz jechałas do sierakowa przeciez to do poznania krócej..

[quote name='łapeczek']ojejku przykro mi ;[
jakie ja mam szczescie ze mieszkam w tym miescie i na targi mam nicale30 minutek tramwajkiem ;p[/quote]

ja mam niecałą godznie autobusem i tramwajem:)