Rahl Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='łapeczek']kogo masz na mysli mowiec piekielna trojeczka?[/quote] pyrzłączam się Quote
M&T Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Okamia, Basia_bonnie no i jaaaa :diabloti: ale chyba normalnie zmieni się skład, jak pewna syt. będzie się ciągnąć :roll: Quote
Rahl Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='M&T']Okamia, Basia_bonnie no i jaaaa :diabloti: ale chyba normalnie zmieni się skład, jak pewna syt. będzie się ciągnąć :roll:[/quote] Ale w tej galerii sie nie wypowiadacie tak ostro :diabloti: Quote
Sweet Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='łapeczek']heheh ej no myslicie ze w co inne tez gra ;p[/quote] [quote name='Martunia']W simsach trwa to 3 dni. :eviltong: Aż 9 miesięcy nie musisz tam czekać. :D[/quote] no w sismach 3 dni:) ale tak sobie napisałam ze 9 m-c:evil_lol: [quote name='M&T']jesoo, ale wy tu gadacie :roll:[/quote] [quote name='Asia&gordonisko']Bo my spamerki urodzone :loveu::loveu::loveu::diabloti:[/quote] [quote name='łapeczek']ehehe za duzo chcialbys wiedziec ;]kiedys ci powiem o nim ;pAdus ;p[/quote] [quote name='M&T']sorry, ale tu jest miejsce tylko dla piekielnej trójeczki, jeśli chodzi o spam :diabloti:[/quote] [quote name='łapeczek']kogo masz na mysli mowiec piekielna trojeczka?[/quote] [quote name='Asia&gordonisko']pyrzłączam się[/quote] [quote name='łapeczek']no kogo M&T ???[/quote] [quote name='M&T']Okamia, Basia_bonnie no i jaaaa :diabloti: ale chyba normalnie zmieni się skład, jak pewna syt. będzie się ciągnąć :roll:[/quote] A my tez spamerki odrazu po was:D hehe:) o co chodzi z ta pewną sytuacją???:roll: Quote
łapeczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 hehehe to ja zaloze "NAmietne pisarki " ktos chetny ??? oczywiscie ja sie wpisuje 1:łapeczek 2:Asia&gordonisko 3:............. 4:............. 5:............. Quote
Rahl Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='łapeczek']hehehe to ja zaloze "NAmietne pisarki " ktos chetny ??? oczywiscie ja sie wpisuje 1:łapeczek 2:............. 3:............. 4:............. 5:.............[/quote] I ja, i ja :multi: Quote
M&T Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Ale w tej galerii sie nie wypowiadacie tak ostro :diabloti:[/quote] bo to trzeba zasłużyć na nasz spam :evil_lol: [quote name='xxSweetGirl93xx'] A my tez spamerki odrazu po was:D hehe:) o co chodzi z ta pewną sytuacją???:roll:[/quote] o takich sprawach nie gadam publiko, jak już to na prv ;) Quote
łapeczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 hheheheh ;] musialo byc nieciekawie jak nie chcesz powiedziec wszystkim na galeri ;] Quote
Sweet Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='M&T']bo to trzeba zasłużyć na nasz spam :evil_lol: o takich sprawach nie gadam publiko, jak już to na prv ;)[/quote] dobrze to napisz mi na PW:) Quote
łapeczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 hehehehe ;] laski wpadnijcie troszke do ewki i hakera bo tam odkurzanie idzie potwornie zle ;[ pomozcie mi ;[ Quote
łapeczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 dobra dobra zaraz sie cofne i cie zapisze albo zrobie nowa liste Quote
łapeczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 LIsta NAMIETNYCH PISAREK ;] 1: łapeczek 2:Asia&gordonisko 3:Martunia 4: xxSweetGirl93xx 5: 6: 7: 8: 9: 10: Quote
Sweet Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='łapeczek']LIsta NAMIETNYCH PISAREK ;] 1: łapeczek 2:Asia&gordonisko 3:Martunia 4: 5: 6: 7: 8: 9: 10:[/quote] a mnie to co?? :mad: przeciez napisałam ze mnie tez:mad: Quote
łapeczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 oj sorrki nie przeczytalam widocznie albo pominelo mi sie ;[ przeppraszam Quote
Sweet Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 no:) teraz mi pasuje:D:D hehe:) martusia a ty gdzie sie zmyłas ze nic nie piszesz?? jak obstawiacie co urodze??:evil_lol: Quote
Rahl Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 JA już lecę pać DOGObranoc :loveu: Ej o której jutro się zbieramy do spamowania i kogo:evil_lol:?u mnie raczej nie bo posty się naliczają :angryy::placz: Quote
Martunia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Jestem, jestem. Tylko czekam na fotki! :mad: Napisałaś, że 'niedługo' wstawisz! Hmmm... nie wiem. :eviltong: Quote
Sweet Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Dobranoc Asiuniu:*:* ja nie wiem bo na kompa i tak wchodze ok. 14-16... Quote
Sweet Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='Martunia']Jestem, jestem. Tylko czekam na fotki! :mad: Napisałaś, że 'niedługo' wstawisz! Hmmm... nie wiem. :eviltong:[/quote] juz zaraz daje bo ostatnia sie wgrywa:):) hehe:) macie do wyboru: chłopiec dziewczynka bliźniaki(chłopiec i dziewczynka) bliźniaki(dwie dziewczynki) bliźniaki(dwóch chłopców) :):) hehe:) Quote
Recommended Posts