łapeczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 wiemmmm ale Maksio ma troszke sily i ciagnie na myczy a na szelkach jest mi ciezko z nim ;] ale od czasu do czasu dreptamy sobie w nich ;p Quote
Sweet Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='Martunia']O tak też myślałam, że w Simsach zrobisz Piotrusia swojego. :cool3: Skąd mogłam wiedzieć? Bo przecież cały Twój świat wokół niego się kręci! :evil_lol: A no to skoro tak. ;) No niektóre może i mogą... ale zazwyczaj sny się nie spełniają. :([/quote] hehe:) jaka ty domyslna:):) oj no przesadzasz nie cały:) ale swoją droga ciekawe czy jutro bedzie w kosciele :cool3::cool3::evil_lol: czesto sie spełniaja ale zalezy jakie sny... co do moich miłosci to jeszcze sie zaden sen nie spełnił:-( [quote name='łapeczek']hehehehe nie ma jak robic rodzinke z osoba ktra sie ....hm....ja tez to przerabialam;][/quote] [quote name='M&T']ja też :evil_lol:[/quote] [quote name='łapeczek']hehehehe chyba kazda to zrobila ;p[/quote] [quote name='M&T']taki wiek xD[/quote] [quote name='łapeczek']a no ;] a tak co tam ?[/quote] ale smieszne:evil_lol: a nazwisko dałam moje bo nie wiem jak on ma na nazwisko:eviltong: troche niepodobni wyszlismy ale co tam:) licza sie intencje:) i zapomniałam nam psa zrobic:evil_lol::placz: [quote name='M&T']nic, mój Mickey dostał szelki :cool3: :multi:[/quote] [quote name='łapeczek']oooooooo fajnie ;p bedzie teraz chodzil na szelasach ;] my tez mamy ale zadko uzywamy ;][/quote] [quote name='M&T']szelki są faaajne :loveu::evil_lol:[/quote] [quote name='łapeczek']wiemmmm ale Maksio ma troszke sily i ciagnie na myczy a na szelkach jest mi ciezko z nim ;] ale od czasu do czasu dreptamy sobie w nich ;p[/quote] szelki są fajne:) ja z kabim na spacery cały czas w nich chodze:) dobra wracam do gry bo musze sprawdzic czy dodatki mi działają:) fotki wieczorem:) Quote
Martunia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Noo chyba cały. :cool3: I ciekawe, ciekawe. :D Tak to jest... O rodzinkę już swoją zrobiłaś. :evil_lol: Jak mogłaś zapomnieć psa! :D Ale wiesz, możesz jeszcze pojechać tam do jakiegoś sklepu i kupić (choć nie wiem, czy są tam yorki...). :cool3: Quote
Sweet Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 nie prawda że cały...:evil_lol:moze 3/4 ale nie cały:) no jutro zobacze czy bedzie ale mam przeczucie ze nie...:( A zaadoptowałam sobie psa:D taki fajny jest:D puszysty taki i duzy:) i kupiłamy ciuchy juz:D i jestem w ciązy:evil_lol: hehe:) zaraz ładuje jeszcze fotek:D Quote
Martunia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Skoro tak uważasz.. :cool3: Skąd wiesz, może akurat będzie. :D Aha, no to musi być fajny ten pies. A jakiej rasy? :D Ooo już w ciąży? :lol: Szybko trochę. :evil_lol: Czekamy. :) Quote
łapeczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 no tez sie tak dziwie szybcy jestescie z Piotrusiem ;p Quote
łapeczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']buahahaha :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] z czego sie smiejesz ja tez chce ;p:eviltong: Quote
Sweet Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='łapeczek']szybka jestes ;p juz w ciiazy ;p[/quote] no wiesz:cool3::cool3: [quote name='Martunia']Skoro tak uważasz.. :cool3: Skąd wiesz, może akurat będzie. :D Aha, no to musi być fajny ten pies. A jakiej rasy? :D Ooo już w ciąży? :lol: Szybko trochę. :evil_lol: Czekamy. :)[/quote] no:) a nie wiem mam przeczucie ze nie ale moze:D:cool3: fajnie by było:) a bez rasowy:) co tam szybko:evil_lol: [quote name='łapeczek']no tez sie tak dziwie szybcy jestescie z Piotrusiem ;p[/quote] to sie nie dziw:evil_lol: i wcale nie szybcy:eviltong: [quote name='Asia&gordonisko']buahahaha :evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='łapeczek']z czego sie smiejesz ja tez chce ;p:eviltong:[/quote] no własnie ale śmieszne:eviltong: a ania mi zazdrości:evil_lol: a to jak chcesz to tez se zrób dziecko tylko byle nie z moim piotrusiem:evil_lol::evil_lol::eviltong::mad::mad::diabloti::diabloti: Quote
Rahl Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='łapeczek']z czego sie smiejesz ja tez chce ;p:eviltong:[/quote] To se pograj w simsy :cool3::diabloti: Quote
łapeczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 hehehe no moze z twoim piotrusiem to nie ale z Maciusiem moim to tak ... ale zaraz zaraz za stara jestem na simsy ;p Quote
Martunia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 No szybko, szybko, Ty już nam nic nie plącz tu, Ada, w tak krótkim czasie już dziecko ma (w Simsach xP). :diabloti: Aha. :) A ja niedawno przygarnęłam do jakiejś rodzinki takiego małego kota ze schroniska, też bez rasowego. :eviltong: Quote
Rahl Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Na simsy nigdy się nie jest za starym :evil_lol::evil_lol: Quote
infers Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']To se pograj w simsy :cool3::diabloti:[/quote] Żeby tylko w simy grała:diabloti::evil_lol::roll: Quote
Sweet Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']To se pograj w simsy :cool3::diabloti:[/quote] no własnie :eviltong: [quote name='łapeczek']hehehe no moze z twoim piotrusiem to nie ale z Maciusiem moim to tak ... ale zaraz zaraz za stara jestem na simsy ;p[/quote] oo:D z jakim maciusiem??:cool3: [quote name='Martunia']No szybko, szybko, Ty już nam nic nie plącz tu, Ada, w tak krótkim czasie już dziecko ma (w Simsach xP). :diabloti: Aha. :) A ja niedawno przygarnęłam do jakiejś rodzinki takiego małego kota ze schroniska, też bez rasowego. :eviltong:[/quote] oj no nie szybko wcale:eviltong: teraz musze poczekac 9 m-c i bedzie dzidzius:evil_lol::evil_lol: [quote name='Asia&gordonisko']Na simsy nigdy się nie jest za starym :evil_lol::evil_lol:[/quote] no własnie aniu:) [quote name='łapeczek']heheheheheheh ;][/quote] [quote name='infers1995']Żeby tylko w simy grała:diabloti::evil_lol::roll:[/quote] ? a w co jeszcze??:evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 heheh ej no myslicie ze w co inne tez gra ;p Quote
Martunia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 W simsach trwa to 3 dni. :eviltong: Aż 9 miesięcy nie musisz tam czekać. :D Quote
Rahl Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='M&T']jesoo, ale wy tu gadacie :roll:[/quote] Bo my spamerki urodzone :loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
łapeczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ehehe za duzo chcialbys wiedziec ;]kiedys ci powiem o nim ;pAdus ;p Quote
M&T Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 sorry, ale tu jest miejsce tylko dla piekielnej trójeczki, jeśli chodzi o spam :diabloti: Quote
łapeczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 kogo masz na mysli mowiec piekielna trojeczka? Quote
Recommended Posts