Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O to super:D
bo musimy sie jeszcze zgadac ze wszystkim:D
ze spacerem i zlotem:D
a co bierzesz na zlot bo ja nie wiem;/ jakies jedzenie tez??:D

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']O to super:D
bo musimy sie jeszcze zgadac ze wszystkim:D
ze spacerem i zlotem:D
a co bierzesz na zlot bo ja nie wiem;/ jakies jedzenie tez??:D[/quote]Szczerze mówiąc to nie mam pojecia co mam wziąśc, na pewno aparat i psa, tyle chyba wystarczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie, no żartuje, jedzonko trza swoje miec, ale tam sklepy są
kurde, skąd ja śpiwór wezmę/?:cool3::evil_lol:

Posted

hehe:)
no ja biore zupy w paczkach jakies napewno to bede miała co jesc:P moze cos jeszcze ale nie wiem:)
i ubrania napewno:)
hehe;)
a po co śpiwór??

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:)
no ja biore zupy w paczkach jakies napewno to bede miała co jesc:P moze cos jeszcze ale nie wiem:)
i ubrania napewno:)
hehe;)
a po co śpiwór??[/quote]Ja też:multi:
No nie wiem, tam bedzie posciel, ale tak troche będę się w niej brzydziła spac hehe ale chyba będę musiała:evil_lol::evil_lol:

Posted

:D
poradzimy sobie jakos w koncu jakbysmy nie jadły tydzien to nam sie nic chyba nie stanie:evil_lol:
A ja biore koc zawsze mozna spac pod kocem a posciel chyba nie bedzie jakas brudna:evil_lol:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']:D
poradzimy sobie jakos w koncu jakbysmy nie jadły tydzien to nam sie nic chyba nie stanie:evil_lol:
A ja biore koc zawsze mozna spac pod kocem a posciel chyba nie bedzie jakas brudna:evil_lol:[/quote]To ja też wezmę koc:evil_lol:
Ja i tak jestem chuda:eviltong::eviltong: Hehe kasiorkę jakąś wezmę no i kosmetyki:diabloti::diabloti:

Posted

:) no nawet nad jezioro mozna wziąśc koc bo chyba bedzie mozna chodzic nie?
Mi tam akurat by nie zaszkodziło nie jedzenie tydzien bo chuda to ja nie jestem:evil_lol: ale z ciebie to czasem mogło by nic nie zostac:evil_lol::
no kase to wiadomo ciekawe ile da mi tatus :D trzeba sie ładnie usmiechnąć:D

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']:) no nawet nad jezioro mozna wziąśc koc bo chyba bedzie mozna chodzic nie?
Mi tam akurat by nie zaszkodziło nie jedzenie tydzien bo chuda to ja nie jestem:evil_lol: ale z ciebie to czasem mogło by nic nie zostac:evil_lol::
no kase to wiadomo ciekawe ile da mi tatus :D trzeba sie ładnie usmiechnąć:D[/quote]Na pewno bedzie mozna chodzic
Hehe moze coś by ze mnie zostało:evil_lol::evil_lol:
A ciekawe ile mamcia mi da:cool3::cool3:

Posted

[quote name='Izabela124.']Na pewno bedzie mozna chodzic
Hehe moze coś by ze mnie zostało:evil_lol::evil_lol:
A ciekawe ile mamcia mi da:cool3::cool3:[/quote]

o to fajnie:p
moze tylko niewiadomo co:evil_lol:
Nom:)
Ja juz chce za tydzien:)

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja już jadę;)
NA pewno szybko miną mi te dni, pozdrawiam:loveu:[/quote]

O to miłego pobytu:) i do piątku:p
jeszcze sie zgadamy:)
jak cos to bede do ciebie pisac na kome;)

Posted

[quote name='Malina.']Że biały jest maltańczykiem to wiem, ale czyim? :lol:[/quote]

a to ja źle zrozumiałam:evil_lol:
To jest piesek znajomej ,koleżanki mojej mamy:):)

Posted

Dzisiaj fotek nie robie wiec jakies znalazłam 5 co nie dawałam jeszcze:
[IMG]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1040949.jpg[/IMG]

[IMG]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1040997.jpg[/IMG]

[IMG]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1040994.jpg[/IMG]

[IMG]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1040995.jpg[/IMG]

[IMG]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1040999.jpg[/IMG]

I tyle:)

Posted

[quote name='Okamia']Co tam Kabisiowa?? jak przygotowania do zlotu?? :evil_lol: nie zapomnij ciastek zabrać :cool3: szkoda że Kabiego nie bierzesz :angryy:[/quote]

a dobrze:)
powoli obmyslam co zabrac ale nie mam pojecia co mi bedzie potrzebne:evil_lol:
a jakiej mniej wiecej wielkosci masz torbe bo ta co ja mam wziąsc strasznie duża mi sie wydaje...
No tak ciasteczka napewno wezne i to dużo zeby starczyło dla każdego psa:eviltong:
i dla twojej keli:D
no szkoda ale jak dla niego to za dużo psów żadko jakies widuje bo u mnie mało jest psiaków a boje sie co by robił jakby tyle zobaczył:eviltong:
a ty mieszkasz w poznaniu??

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']a dobrze:)
powoli obmyslam co zabrac ale nie mam pojecia co mi bedzie potrzebne:evil_lol:
a jakiej mniej wiecej wielkosci masz torbe bo ta co ja mam wziąsc strasznie duża mi sie wydaje...[/quote]
Moja torba nie jest za duża biorę tylko 2 pary długich spodni i musze iśc kupić kilka par krótkich i jakieś koszulki czy cuś :lol: gorzej z artykułami dla psa xD miski miseczki i jedzenie + zabawki

[quote name='xxSweetGirl93xx']No tak ciasteczka napewno wezne i to dużo zeby starczyło dla każdego psa:eviltong:
i dla twojej keli:D[/quote]
Oj ta Kelly ciasteczka lubi :evil_lol: wręcz uwielbia

[quote name='xxSweetGirl93xx'] no szkoda ale jak dla niego to za dużo psów żadko jakies widuje bo u mnie mało jest psiaków a boje sie co by robił jakby tyle zobaczył:eviltong:[/quote]

Ja się bałam jak na suczki zareaguje ale byliśmy ostatnio na spacerku i dwie sunie spotkałyśmy i było ok więc nie ma problemu

[quote name='xxSweetGirl93xx'] a ty mieszkasz w poznaniu??[/quote]
W roku szkolnym tak ale gdy wolne to w Pniewach pod Poznaniem :cool3: