Izabela124. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 A ja zaraz na wieś wybywam ;) W środę wrócę się spakowac i wybywam do Poznania Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 O to super:D bo musimy sie jeszcze zgadac ze wszystkim:D ze spacerem i zlotem:D a co bierzesz na zlot bo ja nie wiem;/ jakies jedzenie tez??:D Quote
Izabela124. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']O to super:D bo musimy sie jeszcze zgadac ze wszystkim:D ze spacerem i zlotem:D a co bierzesz na zlot bo ja nie wiem;/ jakies jedzenie tez??:D[/quote]Szczerze mówiąc to nie mam pojecia co mam wziąśc, na pewno aparat i psa, tyle chyba wystarczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie, no żartuje, jedzonko trza swoje miec, ale tam sklepy są kurde, skąd ja śpiwór wezmę/?:cool3::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 hehe:) no ja biore zupy w paczkach jakies napewno to bede miała co jesc:P moze cos jeszcze ale nie wiem:) i ubrania napewno:) hehe;) a po co śpiwór?? Quote
Izabela124. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:) no ja biore zupy w paczkach jakies napewno to bede miała co jesc:P moze cos jeszcze ale nie wiem:) i ubrania napewno:) hehe;) a po co śpiwór??[/quote]Ja też:multi: No nie wiem, tam bedzie posciel, ale tak troche będę się w niej brzydziła spac hehe ale chyba będę musiała:evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 :D poradzimy sobie jakos w koncu jakbysmy nie jadły tydzien to nam sie nic chyba nie stanie:evil_lol: A ja biore koc zawsze mozna spac pod kocem a posciel chyba nie bedzie jakas brudna:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']:D poradzimy sobie jakos w koncu jakbysmy nie jadły tydzien to nam sie nic chyba nie stanie:evil_lol: A ja biore koc zawsze mozna spac pod kocem a posciel chyba nie bedzie jakas brudna:evil_lol:[/quote]To ja też wezmę koc:evil_lol: Ja i tak jestem chuda:eviltong::eviltong: Hehe kasiorkę jakąś wezmę no i kosmetyki:diabloti::diabloti: Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 :) no nawet nad jezioro mozna wziąśc koc bo chyba bedzie mozna chodzic nie? Mi tam akurat by nie zaszkodziło nie jedzenie tydzien bo chuda to ja nie jestem:evil_lol: ale z ciebie to czasem mogło by nic nie zostac:evil_lol:: no kase to wiadomo ciekawe ile da mi tatus :D trzeba sie ładnie usmiechnąć:D Quote
Izabela124. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']:) no nawet nad jezioro mozna wziąśc koc bo chyba bedzie mozna chodzic nie? Mi tam akurat by nie zaszkodziło nie jedzenie tydzien bo chuda to ja nie jestem:evil_lol: ale z ciebie to czasem mogło by nic nie zostac:evil_lol:: no kase to wiadomo ciekawe ile da mi tatus :D trzeba sie ładnie usmiechnąć:D[/quote]Na pewno bedzie mozna chodzic Hehe moze coś by ze mnie zostało:evil_lol::evil_lol: A ciekawe ile mamcia mi da:cool3::cool3: Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='Izabela124.']Na pewno bedzie mozna chodzic Hehe moze coś by ze mnie zostało:evil_lol::evil_lol: A ciekawe ile mamcia mi da:cool3::cool3:[/quote] o to fajnie:p moze tylko niewiadomo co:evil_lol: Nom:) Ja juz chce za tydzien:) Quote
Izabela124. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']o to fajnie:p moze tylko niewiadomo co:evil_lol: Nom:) Ja juz chce za tydzien:)[/quote]Ja już jadę;) NA pewno szybko miną mi te dni, pozdrawiam:loveu: Quote
Illusion Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']:evil_lol::evil_lol: oj tam omineło:) dziekuje:D to maltanczyk:D[/quote] Że biały jest maltańczykiem to wiem, ale czyim? :lol: Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='Izabela124.']Ja już jadę;) NA pewno szybko miną mi te dni, pozdrawiam:loveu:[/quote] O to miłego pobytu:) i do piątku:p jeszcze sie zgadamy:) jak cos to bede do ciebie pisac na kome;) Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='Malina.']Że biały jest maltańczykiem to wiem, ale czyim? :lol:[/quote] a to ja źle zrozumiałam:evil_lol: To jest piesek znajomej ,koleżanki mojej mamy:):) Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Dzisiaj fotek nie robie wiec jakies znalazłam 5 co nie dawałam jeszcze: [IMG]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1040949.jpg[/IMG] [IMG]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1040997.jpg[/IMG] [IMG]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1040994.jpg[/IMG] [IMG]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1040995.jpg[/IMG] [IMG]http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1040999.jpg[/IMG] I tyle:) Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 hej:) a dziekuje;) zapraszam czesciej:D mam nadzieje ze bedziesz wolna 1 sierpnia:) Quote
łapeczek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hej:) a dziekuje;) zapraszam czesciej:D mam nadzieje ze bedziesz wolna 1 sierpnia:)[/QUOTE] ja tez mam nadzieje ;] juz sie nie moge doczekac ;p Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 :):) super by było:D ja tez sie niemoge doczekac:D a jeszcze bardziej niemoge sie doczekac zlotu:) Quote
łapeczek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 wlasnie sa moz jeszcze iejsca albo nie wiem mozna wpasc na jeden dzionek??? Quote
Sweet Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 z tego co wiem to powinny byc miejsca jakies ale mozna wpasc na jeden dzien np.:) Quote
łapeczek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 no to moze uda mi sie z Maksiem wpasc na jeden dzionek ;] zawsze cos ;p Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Co tam Kabisiowa?? jak przygotowania do zlotu?? :evil_lol: nie zapomnij ciastek zabrać :cool3: szkoda że Kabiego nie bierzesz :angryy: Quote
Sweet Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Okamia']Co tam Kabisiowa?? jak przygotowania do zlotu?? :evil_lol: nie zapomnij ciastek zabrać :cool3: szkoda że Kabiego nie bierzesz :angryy:[/quote] a dobrze:) powoli obmyslam co zabrac ale nie mam pojecia co mi bedzie potrzebne:evil_lol: a jakiej mniej wiecej wielkosci masz torbe bo ta co ja mam wziąsc strasznie duża mi sie wydaje... No tak ciasteczka napewno wezne i to dużo zeby starczyło dla każdego psa:eviltong: i dla twojej keli:D no szkoda ale jak dla niego to za dużo psów żadko jakies widuje bo u mnie mało jest psiaków a boje sie co by robił jakby tyle zobaczył:eviltong: a ty mieszkasz w poznaniu?? Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']a dobrze:) powoli obmyslam co zabrac ale nie mam pojecia co mi bedzie potrzebne:evil_lol: a jakiej mniej wiecej wielkosci masz torbe bo ta co ja mam wziąsc strasznie duża mi sie wydaje...[/quote] Moja torba nie jest za duża biorę tylko 2 pary długich spodni i musze iśc kupić kilka par krótkich i jakieś koszulki czy cuś :lol: gorzej z artykułami dla psa xD miski miseczki i jedzenie + zabawki [quote name='xxSweetGirl93xx']No tak ciasteczka napewno wezne i to dużo zeby starczyło dla każdego psa:eviltong: i dla twojej keli:D[/quote] Oj ta Kelly ciasteczka lubi :evil_lol: wręcz uwielbia [quote name='xxSweetGirl93xx'] no szkoda ale jak dla niego to za dużo psów żadko jakies widuje bo u mnie mało jest psiaków a boje sie co by robił jakby tyle zobaczył:eviltong:[/quote] Ja się bałam jak na suczki zareaguje ale byliśmy ostatnio na spacerku i dwie sunie spotkałyśmy i było ok więc nie ma problemu [quote name='xxSweetGirl93xx'] a ty mieszkasz w poznaniu??[/quote] W roku szkolnym tak ale gdy wolne to w Pniewach pod Poznaniem :cool3: Quote
Recommended Posts