Asia & Ginger Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Zonia, Pani jest zdecydowana wziąć sunię. :multi: Transport na Śląsk już kombinuję, mam namiary na osobę, która mogłaby przewieźć sunię, bo często jeździ trasą Wawa - Śląsk. Jutro zadzwonię i wszystko ustalę. :p Jeszcze tylko wizyta przedadopcyjna i wszystkie foralności będą załatwione. :cool3: Quote
zonia Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Ale się cieszę!:multi: Bardzo dziękuję wam za pomoc! Quote
Asia & Ginger Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Jeszcze tylko jedna sprawa. Jak sunia reaguje na dzieci? Czy możesz to jakoś sprawdzić? :cool3: To ważne, bo pani ma dwójkę małych dzieci. Quote
zoyaa Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Asia & Ginger napisał(a):Jeszcze tylko jedna sprawa. Jak sunia reaguje na dzieci? Czy możesz to jakoś sprawdzić? :cool3: To ważne, bo pani ma dwójkę małych dzieci. Witam was wszystkich jestem osobą która znalazła spanielkę i w dalszym ciągu jest u mnie::-( na razie nie mamy szczęścia ... a to przeszkodą jest odległość, a to w ostatniej chwili okazuje się że ktoś rezygnuje z powodów od siebie niezależnych. najchętniej sunię oddam komuś z Warszawy/ ewentualnie spod Warszawy. koniecznie w BARDZO DOBRE RĘCE!!! Quote
zoyaa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Sunia, którą znalazłam od dzisiaj ma nowego właściciela:multi: trafiła do domu z ogrodem, wygląda na to że naprawdę w dobre ręce! DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA POMOC!!!! wasza inicjatywa i troska o psiaki to naprawdę niesamowita sprawa!!!pozdrowienia:bye: Quote
zonia Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Bardzo się cieszę z dobrej nowinki!:multi: Bardzo wam dziękuję dziewczyny za pomoc i zaangażowanie się w sprawie spanielki.:calus: Quote
Recommended Posts