Ulaa Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Domku poszukuje taki oto przystojny, ok. 2,5 letni kawaler z charakterem :cool3: Jest to psiak o budowie Jamnika (rozmiaru standard, czyli z tych większych). Wydaje się caluśki czarny, dopiero po zrobieniu fotek zdziwiłyśmy się, bo widać mu na mordce podpalanie :lol: które gołym okiem ciężko dojrzeć. Ogonek ma jak jack russel terrier. Bardzo pociesznie wygląda, do tego te łapki krzywulce :lol: Charakter ma typowo "jamniczy" - zachowuje się jakby był królem, a jedynie łaskawie godził się na wszystko :evil_lol: Wyraźnie widać, że lubi dzieci i piłeczkę. Na głasknie się godzi, ale gdy nieco dłużej przeszukiwałam mu sierść, zniecierpliwił się i odwrócił (nie było w tym agresji, a jedynie irytacja z rodzaju "no co ty mi tam robisz, już nie chcę").. Bardzo lubi dzieci, z tego co mówi pani, najbardziej słucha jej małego synka i faktycznie widać to - piesek w niego wpatrzony. To właśnie chłopiec znalazł Dżeka 29 września pod blokiem i wyprosił swoją mamę, by go przygarnąć. Pani wiec porozlepiała ogłoszenia, rozpuściła wici i... nic. Nikt pieska nie szuka :-( A widać, że to wybitnie domowy psiak. Łóżka, fotele, kanapy :lol: Nie brudzi, nie niszczy. Grzecznie się kąpie i pozwala wycierać łapki. Pani nie może go zatrzymać, więc prosi o pomoc w szukaniu domku. Wygląda bardzo dobrze- odżywiony, błyszczący. Wykąpany w szarym mydle :lol: Dzisiaj dostal odrobaczanie. Będzie także zaszczepiony. Nic tylko brać i kochać :multi: Quote
Ada-jeje Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Komu sie spodobam? :-o w czyim typie jestem :razz: czekam na dobra dusze ktora mnie przygarnie. :lol: Quote
Ulaa Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Hej hej, czy są na dogo miłośnicy jamniorków? Takich krótkoogonkowych też :cool3: Quote
Ada-jeje Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Jestem pewna ze jak ciocia Ulka cie na stronke wrzuci to szybko znajdziesz domek. Quote
Ulaa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 On już od wczoraj jest na stronce, od razu na nią wskoczył - tyle że do działu "znalezione" :cool3: Quote
Ulaa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Raz na jakiś czas mogę se hopnąć jakiegoś psiaka, a co :razz::p Quote
Ulaa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Gdy utworzy się druga strona w wątku, nastąpi dalszy ciąg fotek :cool3: Quote
Ada-jeje Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 trzeba bedzie ciocia Ulka chyba jednak jamniora przeniesc do dzialu adopcji bo tam napewno ma wieksze szanse, na znalezienie ewentualnie nowego domku. Quote
Ulaa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 No, kto mi rzuci? Tutaj widać to podpalanie na pyszczku w kolorze gorzkiej czekoladki :cool3: Ale jestem dłuuugi... Tylko ogonek mam króki :p Quote
Ulaa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Jamniorku będziesz jedynym psem, którego hopam, bo prawie nikt się Tobą nie interesuje :razz: Quote
bea_m Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Jak to się stało że ja tu jeszcze nie byłam? Ale jamniorowaty cudak. Prawie jak mój Gosiewski :loveu: Quote
Ulaa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 A jednak są cioteczki :multi: Macie jakieś pomysły, gdzie można poogłaszać Dżeka? Są jakieś jamnicze strony adopcyjne? Quote
bea_m Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Takowej strony nie znam. Ale jamnik powiniej iść jak świeza bułeczka :) Śliczny jest. Quote
Ulaa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Ada-jeje napisał(a):Moze znajdzie sie wlasciel? :-o I dostanie :olympic: za to że nie szukał pieska!!!!!:mad: Quote
bea_m Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Może szuka ale nie tam gdzie trzeba? Z moich obserwacji wynika że ludziska nie mają pojęcia co robić. Po prostu czekają i mają nadzieje że sam wróci. Quote
Ulaa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 bea_m napisał(a):Może szuka ale nie tam gdzie trzeba? Z moich obserwacji wynika że ludziska nie mają pojęcia co robić. Po prostu czekają i mają nadzieje że sam wróci. Ale pani która go teraz ma, wywiesiła dziesiątki ogłoszeń, rozpowiedziała u wetów, w okolicznych sklepach... Nie wyobrażam sobie jak można siedzieć na dupsku, gdy zaginie pies :-o i pewnie jeszcze normalnie siedzą sobie i telewizor oglądają :angryy: Quote
bea_m Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ulaa napisał(a):Nie wyobrażam sobie jak można siedzieć na dupsk Ula normalnie. W końcu dupsko do tego służy. Pewnie ludzie myślą że psiak się nieźle bawi. Szukajcie mu nowego domu. Poprzedni właściciele nie zasłużyli na tego psa. Quote
Recommended Posts