Jump to content
Dogomania

Czarny oryginał - JAMNIK Z KRÓTKIM OGONKIEM :) .......MA DOM!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Domku poszukuje taki oto przystojny, ok. 2,5 letni kawaler z charakterem :cool3:

Jest to psiak o budowie Jamnika (rozmiaru standard, czyli z tych większych). Wydaje się caluśki czarny, dopiero po zrobieniu fotek zdziwiłyśmy się, bo widać mu na mordce podpalanie :lol: które gołym okiem ciężko dojrzeć. Ogonek ma jak jack russel terrier. Bardzo pociesznie wygląda, do tego te łapki krzywulce :lol:

Charakter ma typowo "jamniczy" - zachowuje się jakby był królem, a jedynie łaskawie godził się na wszystko :evil_lol: Wyraźnie widać, że lubi dzieci i piłeczkę. Na głasknie się godzi, ale gdy nieco dłużej przeszukiwałam mu sierść, zniecierpliwił się i odwrócił (nie było w tym agresji, a jedynie irytacja z rodzaju "no co ty mi tam robisz, już nie chcę")..
Bardzo lubi dzieci, z tego co mówi pani, najbardziej słucha jej małego synka i faktycznie widać to - piesek w niego wpatrzony.

To właśnie chłopiec znalazł Dżeka 29 września pod blokiem i wyprosił swoją mamę, by go przygarnąć. Pani wiec porozlepiała ogłoszenia, rozpuściła wici i... nic. Nikt pieska nie szuka :-(

A widać, że to wybitnie domowy psiak. Łóżka, fotele, kanapy :lol: Nie brudzi, nie niszczy. Grzecznie się kąpie i pozwala wycierać łapki. Pani nie może go zatrzymać, więc prosi o pomoc w szukaniu domku.

Wygląda bardzo dobrze- odżywiony, błyszczący. Wykąpany w szarym mydle :lol: Dzisiaj dostal odrobaczanie. Będzie także zaszczepiony. Nic tylko brać i kochać :multi:

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, kto mi rzuci?

Tutaj widać to podpalanie na pyszczku w kolorze gorzkiej czekoladki :cool3:

Ale jestem dłuuugi... Tylko ogonek mam króki :p

Posted

Może szuka ale nie tam gdzie trzeba? Z moich obserwacji wynika że ludziska nie mają pojęcia co robić. Po prostu czekają i mają nadzieje że sam wróci.

Posted

bea_m napisał(a):
Może szuka ale nie tam gdzie trzeba? Z moich obserwacji wynika że ludziska nie mają pojęcia co robić. Po prostu czekają i mają nadzieje że sam wróci.

Ale pani która go teraz ma, wywiesiła dziesiątki ogłoszeń, rozpowiedziała u wetów, w okolicznych sklepach...

Nie wyobrażam sobie jak można siedzieć na dupsku, gdy zaginie pies :-o i pewnie jeszcze normalnie siedzą sobie i telewizor oglądają :angryy:

Posted

Ulaa napisał(a):
Nie wyobrażam sobie jak można siedzieć na dupsk

Ula normalnie. W końcu dupsko do tego służy. Pewnie ludzie myślą że psiak się nieźle bawi. Szukajcie mu nowego domu. Poprzedni właściciele nie zasłużyli na tego psa.