Tina.Sara Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 fajnie tam macie z tą wodą :mdrmed: ja zamiast tego mam brudny rów nieopodal :eviltong: ciepło... zobaczysz w lipcu/sierpniu. to będzie dopiero ciepło :diabloti: Quote
Tepes Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 [COLOR=blue]a weź ani mi nie godej... znaczy to jest właśnie taki jakby ró którym deszczówka płynie no i już śmierdzieć zaczyno, ale Bonowi to jakoś nie przeszkadzo:evil_lol: ale za to na wsi zaś bydzie ad jeziorem śmigać:) jo tyż już chca nad jakoś woda iś zaprezentować ciałko w nowym stroju:evil_lol:[/COLOR] Quote
Tina.Sara Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 prezentuj, prezentuj :evil_lol: i foteczki nam przy okazji zaserwuj :diabloti: Quote
Tepes Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 [COLOR=blue]zdjęcie mom bo koleżanka chciała widziec ale jo nie wiem czy na dogo można takie zdjęcia wstawiać:diabloti:[/COLOR] Quote
Tepes Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 [COLOR=blue]takiego wieloryba niech świat forumowy lepi nie oglądo:evil_lol: dobra ida z Bonem na spacerek ostatni;)[/COLOR] Quote
Tepes Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 [COLOR=blue]ew moga Ci na meila posłać:diabloti:[/COLOR] Quote
Sweet Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 to mi też prześlij bo chce zobaczyć strój:P a tak w ogóle to chyba wieloryba nie widziałaś:P I na zdjęcia Bonka czekamy:D Quote
Tepes Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='Tina.Sara']o, to rozumiem :diabloti:[/QUOTE] [COLOR="blue"]no to dajesz adres:cool3:[/COLOR] [quote name='Sweet']to mi też prześlij bo chce zobaczyć strój:P a tak w ogóle to chyba wieloryba nie widziałaś:P I na zdjęcia Bonka czekamy:D[/QUOTE] [COLOR="blue"]a tam widziałach i widza codziennie:evil_lol: to dej meila to CI pośla;) a zdj Bona ymm nie wiem kiedy:diabloti:[/COLOR] Quote
Sweet Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]a tam widziałach i widza codziennie:evil_lol: to dej meila to CI pośla;) a zdj Bona ymm nie wiem kiedy:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Nie widziałaś mówię ci:P spójrz chociażby na mnie:P Wysyłam na PW:) :P mam to samo ze zdjęciami Kabiego:P ale zrób jak bedziecie na wsi:D Quote
Paulina_mickey Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]dobry wieczór pani:loveu: szczerze mówiąc NIE siedzimy w domu i sie nudzimy, jest tak strasznie ciepło, że Bonowi sie nawet chodzić nie chce ale jak już idziemy to po cieniu abo do wody taki mały ale już zaczyno śmierdzieć:evil_lol: a w pon pod wieczór jedziemy zaś na wieś;)[/COLOR][/QUOTE]U nas też tak gorąco, że nie tylko Miki ale reszcie też nie chce się ruszać nawet. A jak wychodzę z Mikim to nawet nie mam sumienia gdzieś indziej z nim iść jak nie nad wodę. Quote
Tepes Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='Sweet']Nie widziałaś mówię ci:P spójrz chociażby na mnie:P Wysyłam na PW:) :P mam to samo ze zdjęciami Kabiego:P ale zrób jak bedziecie na wsi:D[/QUOTE] [COLOR="blue"]a weź nie przesadzej;) no na wsi na pewno, jutro idziemy na Fazaniec to tyż coś bydzie:)[/COLOR] [quote name='Paulina_mickey']U nas też tak gorąco, że nie tylko Miki ale reszcie też nie chce się ruszać nawet. A jak wychodzę z Mikim to nawet nie mam sumienia gdzieś indziej z nim iść jak nie nad wodę.[/QUOTE] [COLOR="blue"]no po co gdzie indzi męczyć zwierza;) Bon tyż jak my do ciotki szli to pływoł i nie chcioł z wody wyjść;)[/COLOR] Quote
Sweet Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]a weź nie przesadzej;) no na wsi na pewno, jutro idziemy na Fazaniec to tyż coś bydzie:)[/COLOR][/QUOTE] To ty też nie przesadzaj:D Fajny strój:D i ty mówisz że nie masz cycków:evil_lol: żarty sobie robisz:P To czekam na zdjęcia:D Quote
Tepes Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [COLOR=blue]no bo nie mom, no a pożartowac se lubia czasem:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]no bo nie mom, no a pożartowac se lubia czasem:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] E tam cicho siedź nie znasz sie;P Haha :D Quote
Tepes Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [COLOR=blue]wiem, że sie nie znom:diabloti: ale z takich tragicznych rzeczy sie nie żartuje:evil_lol:[/COLOR] Quote
Tina.Sara Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 bardzo fajny strój, wielorybku :loveu: :diabloti: Quote
Tepes Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 [COLOR="blue"]haha dziękuję:evil_lol:[/COLOR] Quote
anka11 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 ale Wam fajnie, że macie się gdzie pluskać - my już nawet nad rrzeke nie mamy po co chodzić, bo ni ma jak tam wejść do niej a szelki są zarąbiste! już je masz u siebie czy jeszcze się wysyłają?(nie wiem czy czegoś nie przeoczyłam) Quote
Tepes Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 [quote name='anka11']ale Wam fajnie, że macie się gdzie pluskać - my już nawet nad rrzeke nie mamy po co chodzić, bo ni ma jak tam wejść do niej a szelki są zarąbiste! już je masz u siebie czy jeszcze się wysyłają?(nie wiem czy czegoś nie przeoczyłam)[/QUOTE] [COLOR="blue"]już są od downa:evil_lol: ale fotki dopiero teroz zrobiłach zaroz wstawiom:)[/COLOR] Quote
Tepes Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 [img] http://img840.imageshack.us/img840/3438/dogol.jpg[/img] [img] http://img863.imageshack.us/img863/7835/dogo1u.jpg[/img] [img] http://img7.imageshack.us/img7/5069/dogo2r.jpg[/img] Quote
Recommended Posts