Tepes Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [COLOR=blue]włahahaha ok tak więc czekom:evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]no ba:evil_lol: to o kery zaczynomy?:D znaczy jo poczekom na niego kajś do 20 a późni wala to:D[/COLOR][/QUOTE] a nawet nie wiem :D ale czasami idę posiedzieć trochę siostrzyczką, bo jej nie zostawię :D więc czasami mogę nie pisać, ale często będę na pewno :D możemy zacząć nawet o 20 oglądając sylwester z dwójką! tzn tam gdzie bedzie leciał Wrocław :D innego nie oglądam :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]włahahaha ok tak więc czekom:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] ale to dopiero za tydzień, bo dwa dni będę dochodzić do siebie po sylwestrze, a później w tych rolkach 4 dni będę na Śląsk zapierniczać :evil_lol: Quote
Sweet Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]włahaha no ok:evil_lol: jo mom do obaleni jeszcze 3 piwa bo jedne już wypiłąch więc spoko:D[/COLOR][/QUOTE] heh;) ja mam tylko szampana:P ale sama nie bede pic;P [quote name='Martunia']no właśnie! co jest w tym złego, bo ja nie wiem :D Anula, z nami się będziesz jeszcze lepiej bawiła :D![/QUOTE] Ta pewnie:P lepiej niż z chłopakiem na żywo;P [quote name='Tepes'][COLOR=blue]no ba:evil_lol: to o kery zaczynomy?:D znaczy jo poczekom na niego kajś do 20 a późni wala to:D[/COLOR][/QUOTE] No 20 moze byc;) przyjedzie jeszcze:) W ogole to nie umawialiscie sie na konkretna godzine? [quote name='NightQueen']BMW nie mam, ale mam czarne rolki :diabloti: jak chcesz to wpadnę po Ciebie? :cool3:[/QUOTE] Ja bym chciala zebys przyjechala :D:D :diabloti: [quote name='Martunia']a nawet nie wiem :D ale czasami idę posiedzieć trochę siostrzyczką, bo jej nie zostawię :D więc czasami mogę nie pisać, ale często będę na pewno :D możemy zacząć nawet o 20 oglądając sylwester z dwójką! tzn tam gdzie bedzie leciał Wrocław :D innego nie oglądam :evil_lol:[/QUOTE] ;) ja bede raz na jednym sylwestrze raz na drugim a co! :D Quote
NightQueen Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Ada przestań mnie molestować w innych wątkach, bo i tak do Ciebie już nie przyjdę :diabloti: Quote
Sweet Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='NightQueen']Ada przestań mnie molestować w innych wątkach, bo i tak do Ciebie już nie przyjdę :diabloti:[/QUOTE] pati no! co ja ci zrobiłam takiego ;((;(;(;( będę przez ciebie płakać w sylwestra... ale nie bój się wspomnę o tobie przy lampce szampana gdy będę wspominać ten rok.. Quote
Martunia Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Sweet']Ta pewnie:P lepiej niż z chłopakiem na żywo;P ;) ja bede raz na jednym sylwestrze raz na drugim a co! :D[/QUOTE] Ciiiii :D wątpisz w to? z nami zawsze jest lepiej :D! łooooo kobieto szalejesz :D raz tu, raz tu, kurczę :D w sumie jak będą jakieś nudy na dwójce to pewnie, że przełączam! mamy taki wybór! tvn, tvp1, tvp2 i polsat, tyyyyy! :D żyć nie umierać :D Quote
NightQueen Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Sweet']pati no! co ja ci zrobiłam takiego ;((;(;(;( będę przez ciebie płakać w sylwestra... ale nie bój się wspomnę o tobie przy lampce szampana gdy będę wspominać ten rok..[/QUOTE] Jak to mawiają "Life is brutal" :diabloti::evil_lol: Quote
Sweet Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Martunia']Ciiiii :D wątpisz w to? z nami zawsze jest lepiej :D! łooooo kobieto szalejesz :D raz tu, raz tu, kurczę :D w sumie jak będą jakieś nudy na dwójce to pewnie, że przełączam! mamy taki wybór! tvn, tvp1, tvp2 i polsat, tyyyyy! :D żyć nie umierać :D[/QUOTE] Ja nie wątpie;P ale taki trudny wybór to jest;P No;D jeszcze duzo innych programów dochodzi:P np. Disney Channel :diabloti: haha:D Zobaczymy na co wypadnie:D [quote name='NightQueen']Jak to mawiają "Life is brutal" :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] A Patusia jak zawsze miła dla mnie :loveu::diabloti: Quote
NightQueen Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Sweet'] A Patusia jak zawsze miła dla mnie :loveu::diabloti:[/QUOTE] nie da się ukryć :loveu: No to dziewczyny Szczęśliwego Nowego Roku z teletubisiami i Dodą w Polsacie życzę :diabloti::evil_lol::loveu: Quote
Martunia Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Sweet']Ja nie wątpie;P ale taki trudny wybór to jest;P No;D jeszcze duzo innych programów dochodzi:P np. Disney Channel :diabloti: haha:D Zobaczymy na co wypadnie:D[/QUOTE] nooo trudny, ty :D ale sobie poradzimy :D oooo to mój program!! ;p mati w 'do dzwonka' rządzi xD a poza tym wszystkie seriale są dam udane ;p dobry program na odmóżdżenie, współczuję współczesnym dzieciom, jakbym miała oglądać takie bajki to bym chyba oszalała ;p potem się dziwią, że pełno takich hanek montanek chodzi :D poradzimy sobie :D ja tez dziękuję, będziemy się dobrze bawić xD! Quote
Sweet Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Martunia']nooo trudny, ty :D ale sobie poradzimy :D oooo to mój program!! ;p mati w 'do dzwonka' rządzi xD a poza tym wszystkie seriale są dam udane ;p dobry program na odmóżdżenie, współczuję współczesnym dzieciom, jakbym miała oglądać takie bajki to bym chyba oszalała ;p potem się dziwią, że pełno takich hanek montanek chodzi :D poradzimy sobie :D ja tez dziękuję, będziemy się dobrze bawić xD![/QUOTE] Ta już niedługo sylwester z 2 będzie;P Oj tak:D ja cale dnie to oglądam od świąt;P haha:P Chyba znam już wszystkie odcinki wszystkich seriali które tam lecą;P haha:D A po Anula chyba przyjechał jej chłoptaś:D bo coś cicho siedzi:P Quote
Tepes Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [quote name='NightQueen']ale to dopiero za tydzień, bo dwa dni będę dochodzić do siebie po sylwestrze, a później w tych rolkach 4 dni będę na Śląsk zapierniczać :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR="blue"]pff to tak możesz mie bodnąć:diabloti:[/COLOR] [quote name='Sweet']heh;) ja mam tylko szampana:P ale sama nie bede pic;P Ta pewnie:P lepiej niż z chłopakiem na żywo;P No 20 moze byc;) przyjedzie jeszcze:) W ogole to nie umawialiscie sie na konkretna godzine? [/QUOTE] [COLOR="blue"]nie na konkretno nie:diabloti:[/COLOR] [quote name='NightQueen']nie da się ukryć :loveu: No to dziewczyny Szczęśliwego Nowego Roku z teletubisiami i Dodą w Polsacie życzę :diabloti::evil_lol::loveu:[/QUOTE] [COLOR="blue"]haha mom nadzieja że nie podziela ich losu:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Sweet']Ta już niedługo sylwester z 2 będzie;P Oj tak:D ja cale dnie to oglądam od świąt;P haha:P Chyba znam już wszystkie odcinki wszystkich seriali które tam lecą;P haha:D A po Anula chyba przyjechał jej chłoptaś:D bo coś cicho siedzi:P[/QUOTE] [COLOR="blue"]dupa a nie przyjechoł:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Jeszcze może przyjechac:D a nie masz jego numeru?? Quote
Tepes Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [quote name='Sweet']Jeszcze może przyjechac:D a nie masz jego numeru??[/QUOTE] [COLOR="blue"]nie może ino musi;) ino łon tak wgl doś koncek ode mie mieszko więc ciii no mom:diabloti:[/COLOR] Quote
Martunia Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Sweet']Ta już niedługo sylwester z 2 będzie;P Oj tak:D ja cale dnie to oglądam od świąt;P haha:P Chyba znam już wszystkie odcinki wszystkich seriali które tam lecą;P haha:D A po Anula chyba przyjechał jej chłoptaś:D bo coś cicho siedzi:P[/QUOTE] Kocham tradycyjny sylwester z dwójką! Ona mnie nigdy nie zostawi samą w tą magiczną noc ;p Ja też!!! Ja to nawet dłużej oglądam, ale powiedzmy "nałogowo" od grudnia, bo już wtedy było więcej czasu i wszystkie odcinki mam opanowane :D tak samo jak i teksty z filmów mam w głowie xd Anula oczywiście odzywa się wtedy, kiedy mnie nie ma na kompie :D czekaj tam na niego cierpliwie, a nie mi wydzwania, że go nie ma ;p!! Quote
Sweet Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]nie może ino musi;) ino łon tak wgl doś koncek ode mie mieszko więc ciii no mom:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] No musi:D i przyjedzie:) heh:D no to nie przyjedzie w 5 min:p a pewnie korki sa jeszcze;) [quote name='Martunia']Kocham tradycyjny sylwester z dwójką! Ona mnie nigdy nie zostawi samą w tą magiczną noc ;p Ja też!!! Ja to nawet dłużej oglądam, ale powiedzmy "nałogowo" od grudnia, bo już wtedy było więcej czasu i wszystkie odcinki mam opanowane :D tak samo jak i teksty z filmów mam w głowie xd Anula oczywiście odzywa się wtedy, kiedy mnie nie ma na kompie :D czekaj tam na niego cierpliwie, a nie mi wydzwania, że go nie ma ;p!![/QUOTE] Ta ja tez;P No dobra ja tez sie przyznam ze juz dłużej to oglądam:p ale teraz to już w ogóle;P haha:D ja jestem prawie cały czas:D siostry juz nie ma jeszcze tylko czekam az rodzica pójdą i mogę świętować;P Quote
Tepes Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [COLOR="blue"]Marta zamknij sie!:evil_lol: i nie wydzwaniom zacznijmy od tego:D dobra ahoj wom:diabloti: [SIZE="5"][B]Happy New FUC king Year!!! [/B][/SIZE][/COLOR]:diabloti: Quote
Sweet Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wiedziałam że przyjedzie :diabloti: Tobie też;* Quote
Martunia Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Sweet']Ta ja tez;P No dobra ja tez sie przyznam ze juz dłużej to oglądam:p ale teraz to już w ogóle;P haha:D ja jestem prawie cały czas:D siostry juz nie ma jeszcze tylko czekam az rodzica pójdą i mogę świętować;P[/QUOTE] Ada, sylwester z dwójką jest!!! :D śpiewaj ze mną! hej heeej ;pp hahaha ja od samego początku disney channela oglądam! ale nie tak nałogowo, tylko w czasie wolnego xD trochę źle na mnie działa, ale co tam :D oooo to ty sama będziesz w domu ;p? łał lans normalnie ;p ja siedzę przed tv z laptopem na nogach i oczywiście z żarciem :D! [quote name='Tepes'][COLOR=blue]Marta zamknij sie!:evil_lol: i nie wydzwaniom zacznijmy od tego:D dobra ahoj wom:diabloti: [SIZE=5][B]Happy New FUC king Year!!! [/B][/SIZE][/COLOR]:diabloti:[/QUOTE] taaaaaaaaaaa nie wydzwaniasz, a teraz co to było?!?!?! twoje ahoj mnie rozbraja xD naaaaaaaaaaaaj ;pppp Quote
Sweet Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Martunia']Ada, sylwester z dwójką jest!!! :D śpiewaj ze mną! hej heeej ;pp hahaha ja od samego początku disney channela oglądam! ale nie tak nałogowo, tylko w czasie wolnego xD trochę źle na mnie działa, ale co tam :D oooo to ty sama będziesz w domu ;p? łał lans normalnie ;p ja siedzę przed tv z laptopem na nogach i oczywiście z żarciem :D! [/QUOTE] No wiem:D E tam ja chyba muszę się przyznać że to już nałóg;P No z dziadkami i psem ale wiesz:P Quote
Martunia Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 hahaha no dokładnie, ja to oglądam nałogowo xD oj tam oj tam z Kabim go spędzisz! Quote
Sweet Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Martunia']hahaha no dokładnie, ja to oglądam nałogowo xD oj tam oj tam z Kabim go spędzisz![/QUOTE] zaraz chyba zobacze co tam leci;P no tak;d na glowe z nim dostane;P szczeka jak uslyszy jakis strzal;P Quote
Martunia Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 haha spoko :D jaczekam aż zakopower skończy :D biedaczek, a moze go cieszą te fajerwerki :D mój pies szczekał, jak słyszał dzwonek do drzwi czy jak dzwonil telefon :D Quote
Sweet Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Martunia']haha spoko :D jaczekam aż zakopower skończy :D biedaczek, a moze go cieszą te fajerwerki :D mój pies szczekał, jak słyszał dzwonek do drzwi czy jak dzwonil telefon :D[/QUOTE] heh:D nie lubie zakopower;P jasne:P głupi jest i tyle;p na dzwonek do drzwi tez szczeka;P Quote
Recommended Posts