Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

aha xD
no to jak znajdziesz kabelek to dawaj, a jak nie to rób nowe xD

ej no wiesz jak tu wpisać rasę psa jak sie zakłada swojego? bo ja zaznaczam O i nie wiem co dalej...

;*;*;*;*

Posted

[quote name='chester07']aha xD
no to jak znajdziesz kabelek to dawaj, a jak nie to rób nowe xD

ej no wiesz jak tu wpisać rasę psa jak sie zakłada swojego? bo ja zaznaczam O i nie wiem co dalej...

;*;*;*;*[/quote]

E..nie kapuje o co Ci chodzi:P
Chcesz galrie założyć?To musisz wejść na forum i poszukać tematu foto blogi i tam założyć nowy wątek i tam se zrobisz galerie Chesterka:)
Najlepiej jak będziesz na gg to Ci wytłumacze:diabloti:

Posted

[quote name='basia bonnie']Witam!! :multi: :loveu:[/quote]

[quote name='Ania :)']Witam i o zdrowie pytam ^^ Co tam u Bonka ?? :love:[/quote]
No witam witam was:hand:
No wiesz co Ania szczerze to u Bona nie najlepiej...
Wczoraj na polu spotkaliśmy młodego amstafa który się bawił z Bonem.Na początku bawili się SUPER potem Bono nie miał siły położył się no i ten skakał po nim...i się zaczęło ta małe bestia wgryzła się w szyję Bona i tak zaczęła szarpać...facet szybko poleciał po niego i odciągnął.Na początku Bonowi nic nie było..ale jak doszliśmy do domu poprostu ja nie wiem co się stało,Bono jest strasznie smutny,nie bawi się,i często siada.Wybadałam go całego czy nigdzie go nie boli ale nic.I nie wiem co mu jest,chyba jutro ide do weta jak się nie poprawi.

Posted

Wiesz co moze to dziwne zachowanie jest obawieniem tego ze Bono czuje sie ze niejest psem dominującym i jego duma zostala urazona. Czuje sie poprostu pokonany przez psa do którego nic niemial... moze to byc rowniez takie wytłumaczenie- poprostu urazona duma

Posted

Wiesz co mi się nie wydaje...Bo jak byłam u ciotki na wsi to tam są 2 pisarki jeden jest z budy ale bawi się zawsze z Bonem i on też raz rzucił sie na Bona bo nie hcciał mu kija oddać i nic Bonowi po tym nie było

Posted

A znał w okresie szczeniecym te psy od ciotki? To zalezy jaki pies nieraz... Naprawde zobacz jak Bono sie zachowuje przy tym Amstafem- ja wlasnie znam pare psow tej rasy ktore niestety są konfliktowe...

Posted

No Bono psy ciotki znał od szczeniaka bo często jezdzimy do ciotki.U mnie wszystkie amstafy są agresywne...
I wiesz co ja już wole żeby się lepiej nie spotykali

Posted

Prawda... Ale naprawde to moze byc cos z dumą- takie zachowanie przychodzi nieraz poprostu znienacka i to tylko do tego jednego psa. Skoro go obadalas i nic mu niejest jeżeli chodzi o sprawy fizyczne ani nic niezjadł ani nic to moze byc cos takiego... naprawde. Ale poczekaj i jezeli bedzie cie niepokoic zachowanie Bona to zgłos sie do weterynarza... trzymam ciuki ;)

Posted

Jeżeli troszke zainteresowalo cie to to naprawde warto poczytac książki o tym (ja juz mam skarbnice wiedzy w mej głowie tyle tego wchłonęłam xP). Pozatym Bono jest boski :loveu: ! Wygłaskaj go odemnie i pamietaj- w razie problemow to pisz do mnie hehe :cool3:

Posted

U szkoda:(
A Twoja ulubiona rasa to...?
Moja oczywiście golden:),basset hound,seter irlandzki,lab,bokser prawie wszystkie psy:P
[IMG]http://i22.tinypic.com/21dhhyt.jpg[/IMG]
O i prosze bardzo Bono z seterkiem ciotki Guciem:)