Avaloth Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 aha xD no to jak znajdziesz kabelek to dawaj, a jak nie to rób nowe xD ej no wiesz jak tu wpisać rasę psa jak sie zakłada swojego? bo ja zaznaczam O i nie wiem co dalej... ;*;*;*;* Quote
Tepes Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='chester07']aha xD no to jak znajdziesz kabelek to dawaj, a jak nie to rób nowe xD ej no wiesz jak tu wpisać rasę psa jak sie zakłada swojego? bo ja zaznaczam O i nie wiem co dalej... ;*;*;*;*[/quote] E..nie kapuje o co Ci chodzi:P Chcesz galrie założyć?To musisz wejść na forum i poszukać tematu foto blogi i tam założyć nowy wątek i tam se zrobisz galerie Chesterka:) Najlepiej jak będziesz na gg to Ci wytłumacze:diabloti: Quote
Akadna Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [COLOR=royalblue]Świetne!!!!!!!!![/COLOR] [URL="http://i23.tinypic.com/2cwrfr4.jpg"][COLOR=royalblue]http://i23.tinypic.com/2cwrfr4.jpg[/COLOR][/URL] Quote
Avaloth Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Też sobie założyłam fotobloga ;))) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8307986#post8307986[/url] ;*;*;* :loveu: Quote
Ania :) Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Witam i o zdrowie pytam ^^ Co tam u Bonka ?? :love: Quote
Tepes Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 [quote name='basia bonnie']Witam!! :multi: :loveu:[/quote] [quote name='Ania :)']Witam i o zdrowie pytam ^^ Co tam u Bonka ?? :love:[/quote] No witam witam was:hand: No wiesz co Ania szczerze to u Bona nie najlepiej... Wczoraj na polu spotkaliśmy młodego amstafa który się bawił z Bonem.Na początku bawili się SUPER potem Bono nie miał siły położył się no i ten skakał po nim...i się zaczęło ta małe bestia wgryzła się w szyję Bona i tak zaczęła szarpać...facet szybko poleciał po niego i odciągnął.Na początku Bonowi nic nie było..ale jak doszliśmy do domu poprostu ja nie wiem co się stało,Bono jest strasznie smutny,nie bawi się,i często siada.Wybadałam go całego czy nigdzie go nie boli ale nic.I nie wiem co mu jest,chyba jutro ide do weta jak się nie poprawi. Quote
Coffee&Nera Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Acctiually a czy to poraz pierwszy sie Bonowi zdarzylo ze walczyl z innym psem i przegrał? A tak pozatym to Cześć- pisalam tutaj ale nikt mi nieodpisał :( Quote
Tepes Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Wiesz co on z nim nie walczył...to tamten sie rzucił na niego.I zazwyczaj jak jakiś pies rzuca się na niego to on ucieka..nie umie sie bronić Quote
Coffee&Nera Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Wiesz co moze to dziwne zachowanie jest obawieniem tego ze Bono czuje sie ze niejest psem dominującym i jego duma zostala urazona. Czuje sie poprostu pokonany przez psa do którego nic niemial... moze to byc rowniez takie wytłumaczenie- poprostu urazona duma Quote
Tepes Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Wiesz co mi się nie wydaje...Bo jak byłam u ciotki na wsi to tam są 2 pisarki jeden jest z budy ale bawi się zawsze z Bonem i on też raz rzucił sie na Bona bo nie hcciał mu kija oddać i nic Bonowi po tym nie było Quote
Coffee&Nera Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 A znał w okresie szczeniecym te psy od ciotki? To zalezy jaki pies nieraz... Naprawde zobacz jak Bono sie zachowuje przy tym Amstafem- ja wlasnie znam pare psow tej rasy ktore niestety są konfliktowe... Quote
Tepes Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 No Bono psy ciotki znał od szczeniaka bo często jezdzimy do ciotki.U mnie wszystkie amstafy są agresywne... I wiesz co ja już wole żeby się lepiej nie spotykali Quote
Coffee&Nera Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Prawda... Ale naprawde to moze byc cos z dumą- takie zachowanie przychodzi nieraz poprostu znienacka i to tylko do tego jednego psa. Skoro go obadalas i nic mu niejest jeżeli chodzi o sprawy fizyczne ani nic niezjadł ani nic to moze byc cos takiego... naprawde. Ale poczekaj i jezeli bedzie cie niepokoic zachowanie Bona to zgłos sie do weterynarza... trzymam ciuki ;) Quote
Tepes Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Heh dzieki:)Mam nadzieje że to nic poważnego Quote
Coffee&Nera Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Jeżeli troszke zainteresowalo cie to to naprawde warto poczytac książki o tym (ja juz mam skarbnice wiedzy w mej głowie tyle tego wchłonęłam xP). Pozatym Bono jest boski :loveu: ! Wygłaskaj go odemnie i pamietaj- w razie problemow to pisz do mnie hehe :cool3: Quote
Tepes Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Jasne że będe pisać! Ok już ide go pogłaskać:) Bono się zawstydził jak mu powiedziałam że sądzisz że jest boski:) Quote
Coffee&Nera Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 No bo kurcze jest :D:D I teraz to juz bede waszą galeryjke odwiedzac codziennie ;) Quote
Kincia Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Dobry :multi: O jej biedny Bono :shake: Trzymamy kciuki :lol: Quote
Tepes Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 [quote name='Nerul']No bo kurcze jest :D:D I teraz to juz bede waszą galeryjke odwiedzac codziennie ;)[/quote] Dziękuje bardzo:) A Ty masz psa? Quote
Dagusia1992 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Hey:* no Nerul może mieć rację xD to jest moja podręczna encyklopedia heh;P a przynajmniej kiedys była jak do mnie często wpadała na galerie a teraz to co? zapomniała o Cebuli i tyle :P Quote
Tepes Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 U szkoda:( A Twoja ulubiona rasa to...? Moja oczywiście golden:),basset hound,seter irlandzki,lab,bokser prawie wszystkie psy:P [IMG]http://i22.tinypic.com/21dhhyt.jpg[/IMG] O i prosze bardzo Bono z seterkiem ciotki Guciem:) Quote
Coffee&Nera Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Niezapomnialam to brak Cebuli na Dogo xD Moje ulubione rasy to Alaskan Malamute, Syberian Husky oraz Jamniki ;) Quote
Martunia Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Śliczne zdjęcie. :loveu: Ojej, biedny Bono. :-( Mam nadzieję, że będzie mu lepiej. :) Jak ta amstafka mogła?! :razz: Quote
Recommended Posts