dog193 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Przemciu, przymknij się :diabloti: Anula, spoko, to mi powiesz później ;) ONka oddali mówisz... Jak będę szukać psa to się wybiorę do schronu, pewnie jakiś ON będzie. Chyba że jakiś foks się znajdzie... :evil_lol: Może kiedyś się z tobą wybiorę :) Jak będę mieć czas. Quote
Tepes Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [COLOR=Blue]następnym razem zajrza tam na 100%:) ale Ty na razie jestżeś niepełnoletnio i jak chesz sie ze mną wybrać musisz wypełnić tako kartka, że Twoi rodzice sie zgadzają na to i, że jak pies sie bajśnie to nie ponoszą za to odpowiedzialnosci;)[/COLOR] Quote
dog193 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ale nie mogę tak jako odwiedzający, ino popatrzeć? Chyba mogę :D Quote
zuzolandia Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [I][B]Ooooooooo jakie bidne pysiule......... schron to ten rudzki???? moje glajzy szwarniejszee bo wybiglowane na ganc hihihihi' cmokole;-)[/B][/I] Quote
Tepes Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [COLOR=Blue]a no ja tak to możesz;)[/COLOR] Quote
dog193 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='NightQueen']Stefan Batory i Mieszko I :diabloti:[/QUOTE] Poza tym, ekhm, pragnę zauważyć, że Mieszko I królem nie był :diabloti: Nie wiem, jak z Batorym :D Quote
Sweet Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue] [COLOR=Blue]no tak jak widzisz ale jest ymm zły...sie podejdzie ino do boksu to zaroz...nie wiem czy reaguje tak bo sie boi czy co...ale no cóż masakra[/COLOR] [/QUOTE] Szkoda.. bo cudny jest.. mówisz że agresywny? to pewnie dlatego tam siedzi:( Uwielbiam te pomarszczuchy...;) Quote
Tepes Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='zuzolandia'][I][B]Ooooooooo jakie bidne pysiule......... schron to ten rudzki???? moje glajzy szwarniejszee bo wybiglowane na ganc hihihihi' cmokole;-)[/B][/I][/QUOTE] [COLOR=Blue]ja rudzki;) a tam cicho moje tyż sa fajne sie nie znosz kobito:diabloti: a jak nie wierzysz to puć sam na spacyr z nami:evil_lol:[/COLOR] [quote name='dog193']Poza tym, ekhm, pragnę zauważyć, że Mieszko I królem nie był :diabloti: Nie wiem, jak z Batorym :D[/QUOTE] [COLOR=Blue] dobra dobra Ty nie bydź tako mądro:diabloti:[/COLOR] [quote name='Sweet']Szkoda.. bo cudny jest.. mówisz że agresywny? to pewnie dlatego tam siedzi:( Uwielbiam te pomarszczuchy...;)[/QUOTE] [COLOR=Blue]a szkoda jest wszystkich nie ino rasowych... no niestety zły facecik jest[/COLOR] Quote
NightQueen Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='dog193']Poza tym, ekhm, pragnę zauważyć, że Mieszko I królem nie był :diabloti: Nie wiem, jak z Batorym :D[/QUOTE] potrzebowałaś czasu na odpowiedź żeby sprawdzić w wikipedii :diabloti: Nie był królem, był księciem, ale jako że w tamtych czasach nie było pojęcia Król Polski, a władca Polski, co oznaczało praktycznie to samo, można go uznać za króla :diabloti::eviltong: A Batory był już koronowanym królem Polski oraz był księciem Siedmiogrodu Quote
Tepes Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [COLOR="blue"]wy nie mocie o czym godać?:D[/COLOR] Quote
NightQueen Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]wy nie mocie o czym godać?:D[/COLOR][/QUOTE] poczet królów Polskich to bardzooo ciekawy temat :cool3: nei narzekaj tylko się skup a może czegoś się nauczysz :diabloti: Quote
dog193 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Nie, po prostu ta cięta riposta przyszła mi nieco później na myśl :diabloti: Księciem? Nasz historyk nic nam na ten temat nie mówił :diabloti: Quote
Sweet Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]j[COLOR=Blue]a szkoda jest wszystkich nie ino rasowych... no niestety zły facecik jest[/COLOR][/QUOTE] No tak wiadomo że wszystkich Ale że pomarszczuchy uwielbiam to jego mi już w ogóle..:( Quote
NightQueen Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='dog193']Nie, po prostu ta cięta riposta przyszła mi nieco później na myśl :diabloti: Księciem? Nasz historyk nic nam na ten temat nie mówił :diabloti:[/QUOTE] bo ty jeszcze młoda i jedwabista jesteś :cool3: jak się postarzejesz i pójdziesz do lic. to się wielu ciekawych rzeczy dowiesz :diabloti: Quote
dog193 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Moja droga, ja jestem w drugiej klasie liceum :diabloti: I mamy bardzo przystojnego historyka :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='dog193']Moja droga, ja jestem w drugiej klasie liceum :diabloti: I mamy bardzo przystojnego historyka :diabloti:[/QUOTE] wiem, miałam na myśli studia (ja mam tyle historii że mi bokiem wychodzi) :evil_lol: a napisałam lic. Apropo's rozmowy, to kiedy wpadniecie do Kl. Auschwitz-Birkenau? :cool3: w ramach lekcji historii, mogę wam wyłożyć całą historię obozu :cool3: No i właśnie, przystojny nauczyciel = brak wiedzy :diabloti: Quote
Tepes Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [quote name='NightQueen']poczet królów Polskich to bardzooo ciekawy temat :cool3: nei narzekaj tylko się skup a może czegoś się nauczysz :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Blue]nie dzięki jakoś historia do mie nie przemawio:diabloti:[/COLOR] [quote name='Sweet']No tak wiadomo że wszystkich Ale że pomarszczuchy uwielbiam to jego mi już w ogóle..:([/QUOTE] [COLOR=Blue]jo uwielbiom TTB kerych jest duuużo i kochom moje ulubienica Tesa ale jakoś jest ji mi tam samo szkoda jak wszystkich, a nie że dziela na kategorie a bo to TTB to mi bardzo szkoda od zwykłego burka[/COLOR] [quote name='NightQueen']bo ty jeszcze młoda i jedwabista jesteś :cool3: jak się postarzejesz i pójdziesz do lic. to się wielu ciekawych rzeczy dowiesz :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Blue]aleś teroz wpadła laska rok młodszo ode mie a jo maturalno klasa kiś kiś:diabloti: wiesz co jo łaża do lic i jakoś nie dowiedziałach sie interesujących rzeczy na hiście:diabloti:[/COLOR] [quote name='dog193']Moja droga, ja jestem w drugiej klasie liceum :diabloti: I mamy bardzo przystojnego historyka :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Blue] oj tak zgadzom sie z tym 2 zdaniem:diabloti:[/COLOR] [quote name='NightQueen']wiem, miałam na myśli studia (ja mam tyle historii że mi bokiem wychodzi) :evil_lol: a napisałam lic. Apropo's rozmowy, to kiedy wpadniecie do Kl. Auschwitz-Birkenau? :cool3: w ramach lekcji historii, mogę wam wyłożyć całą historię obozu :cool3: No i właśnie, przystojny nauczyciel = brak wiedzy :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Blue]no i tako historia mia akurat interesuje:) wiesz co jo mom bakba co mo farbowany chełm na głowie brele jak denka od butelek i tyż 0 wiedzy:diabloti:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Mówię Ci, przyjedź, zobacz, ja daruje wam suche fakty i będzie ciekawie ;) Wiem że historia w szkole to jedno, a historia w praktyce to drugie, ale mieszkać na Śląsku i nie widzieć Kl. Auschwitz to wstyd :mad: Quote
Sweet Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue][COLOR=Blue]jo uwielbiom TTB kerych jest duuużo i kochom moje ulubienica Tesa ale jakoś jest ji mi tam samo szkoda jak wszystkich, a nie że dziela na kategorie a bo to TTB to mi bardzo szkoda od zwykłego burka[/COLOR][/QUOTE] Nie o to mi chodziło. Ale mniejsza. Wszystkich schroniskowych jest mi żal. Quote
Tepes Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [quote name='NightQueen']Mówię Ci, przyjedź, zobacz, ja daruje wam suche fakty i będzie ciekawie ;) Wiem że historia w szkole to jedno, a historia w praktyce to drugie, ale mieszkać na Śląsku i nie widzieć Kl. Auschwitz to wstyd :mad:[/QUOTE] [COLOR="blue"]Te mi nie wstyd bo jo widziałach to Ewa ino tako:diabloti:[/COLOR] [quote name='Sweet']Nie o to mi chodziło. Ale mniejsza. Wszystkich schroniskowych jest mi żal.[/QUOTE] [COLOR="blue"]Z Twoich wcześniejszych wypowiedzi wyniko co innego;)[/COLOR] Quote
Avaloth Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Patuś, Ewciu miażdżycie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: btw Przemciu Ty dzisiaj wszystkie galerie przeleciałaś :D [url]http://i54.tinypic.com/35k0uhv.jpg[/url] Boże, jakie oczy. :loveu: [url]http://i56.tinypic.com/20ztc7k.jpg[/url] ten mnie strasznie zauroczył, ma w sobie taką lekko corgową urodę :) biedne takie to wszystko :shake: chyba zacznę też do schronu chodzić :) bo Ola164 też może będzie chodzić więc będę z nią. Quote
NightQueen Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 W takim razie wykreślam Cię Anula z mojej listy osób które powinny się wstydzić :evil_lol: Iś to ty jeszcze nie zauważyłaś że rozmowy Ja kontra Ewulec są wyjątkowo interesujące :diabloti: a tam wszystkie galerię :evil_lol: troszkę tylko :cool3: powinnyście być zaszczycone :diabloti: Quote
Tepes Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [quote name='Iś & Chester']Patuś, Ewciu miażdżycie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: btw Przemciu Ty dzisiaj wszystkie galerie przeleciałaś :D [url]http://i54.tinypic.com/35k0uhv.jpg[/url] Boże, jakie oczy. :loveu: [url]http://i56.tinypic.com/20ztc7k.jpg[/url] ten mnie strasznie zauroczył, ma w sobie taką lekko corgową urodę :) biedne takie to wszystko :shake: chyba zacznę też do schronu chodzić :) bo Ola164 też może będzie chodzić więc będę z nią.[/QUOTE] [COLOR="blue"]jedne oko:diabloti: drugie mioł brązowe;) fajnie, ze bydziesz łazić:)[/COLOR] [quote name='NightQueen']W takim razie wykreślam Cię Anula z mojej listy osób które powinny się wstydzić :evil_lol: Iś to ty jeszcze nie zauważyłaś że rozmowy Ja kontra Ewulec są wyjątkowo interesujące :diabloti: a tam wszystkie galerię :evil_lol: troszkę tylko :cool3: powinnyście być zaszczycone :diabloti:[/QUOTE] [COLOR="blue"]ah dzięki dzięki:diabloti:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 w Ośw. ostanio był szczeniak, bardzo podobny do tego waszego psa, też miał oczy różnych barw i podobny odcień sierści nawet mam zdjęcie [IMG]http://www.otozoswiecim.schronisko.net/images/adopcja/1/normal/57594.jpg[/IMG] Quote
Tepes Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 [COLOR="blue"]no trocha podobny ino nasz jest brązowo pręgowany;) śliczne sa takie oczyska:loveu:[/COLOR] Quote
Recommended Posts