Kaya93 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]własnie nie wychowałaś ji jak do mie przyszła to był wrak człowieka dzięi mie odżyła:diabloti: ale my n ie robimy w doma ino wypady na miasto i takie tam:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Hahahaha :evil_lol: biedna...:roll: Ano to miasto też jest git :diabloti: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jeżeli mówisz do mnie to nie prawda :cool1: :P[/QUOTE] Tak do Ciebie :D Oj gÓpku :buzi: Masz racje, Ty zawsze byłaś dobrze wychowana i w ogóle :loveu: Tylko ja taka zua i nie dobra :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 elos:loveu::loveu::loveu::diabloti: omg chora jestem :placz: Quote
Tepes Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Martunia']Hejo :loveu: Ejjj dlaczego nie ma mojego wczorajszego posta? :razz: Nawet nie pamiętam, co tam pisałam. O, pamiętam, o butach, faaajne :D Nie przejmuj się szkołą ;) A mi się w śr upiekło, bo połowa klasy dostała 1 (w tym ja :diabloti:), a pan powiedział, że nam nie wstawi pod warunkiem, że następną kartkówkę lepiej napiszemy (znowu coś wymyśli...) :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]nie mom pojęcia czemu nie ma xD dzięki;) jo tyż tak chca żeby nom nie wpisywali:diabloti:[/COLOR] [quote name='deer_1987']zapom,nialas o nas?[/QUOTE] [COLOR="blue"]nie zapomniałach nie martwcie sie xD[/COLOR] [quote name='HuSkYy-Paulina-94']elos:loveu::loveu::loveu::diabloti: omg chora jestem :placz:[/QUOTE] [COLOR="blue"]OMG! to zdrowiej szybko[/COLOR] [COLOR="blue"]A o dzisiejszym turnieju wola nie godać...jest żem tako zło normalnie nie grałach nic aaa żal...ale drużynowo 1 i jedziemy do Zawiercia no ale dzsiej na konie tak więc odreaguja:p[/COLOR] Quote
Tepes Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [COLOR=Blue]no i już po koniach mom odmrożenia 3 stopnia xD pizdziawa jak cholera i jeszcze Doris mi takiego barana szczeliła choby na rodeo myślałach że zleca ale było ok xD [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 no ładnie jeszcze tego brakowało że ci wszystko amputują :evil_lol: Quote
Tepes Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no ładnie jeszcze tego brakowało że ci wszystko amputują :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]nie musisz mieć pleców po prastu bądź nie musisz mieć ręki po prostu bądź... xD nie znosz tego?:diabloti:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]nie musisz mieć pleców po prastu bądź nie musisz mieć ręki po prostu bądź... xD nie znosz tego?:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] :???::confused::niewiem:chyba nie :D:D:D Quote
Tepes Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:???::confused::niewiem:chyba nie :D:D:D[/QUOTE] [url=http://www.youtube.com/watch?v=zmIdJnOKyUk]YouTube - po prostu badz[/url] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 buahaha co to jest :lol: phi jakie z downione :D:D:D:D:D:DxD Quote
Tepes Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']buahaha co to jest :lol: phi jakie z downione :D:D:D:D:D:DxD[/QUOTE] [COLOR="Blue"]no wiem to masakra jest xD[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]no wiem to masakra jest xD[/COLOR][/QUOTE] buaha skąd ty takie coś wygrzebałaś chyba że sama stworzyłaś:razz: Quote
Tepes Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']buaha skąd ty takie coś wygrzebałaś chyba że sama stworzyłaś:razz:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]kolega mi to pokozoł chyba z rok temu i to było naszym "hymnem":evil_lol::evil_lol: pokozać Ci buty jakie byda miec na kunia?:diabloti:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]kolega mi to pokozoł chyba z rok temu i to było naszym "hymnem":evil_lol::evil_lol: pokozać Ci buty jakie byda miec na kunia?:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] :lol::roflt: :D:D:D ja juz sobie je wyobrazam wizualnie chyba :p dajesz zobaczymy czy dobrze mysle :diabloti: Quote
Tepes Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:lol::roflt: :D:D:D ja juz sobie je wyobrazam wizualnie chyba :p dajesz zobaczymy czy dobrze mysle :diabloti:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]sie smioć bydziesz pewnie:diabloti:[/COLOR] [IMG]http://photos04.allegroimg.pl/photos/oryginal/761/85/89/761858912[/IMG] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 dobra potrafisz zaskoczyć ... inaczej sobie je wyobrażałam :evil_lol: ni no ależ skąd jestem całkiem poważna :lol: [url]http://photos04.allegroimg.pl/photos/oryginal/761/85/89/761858912[/url] są takie orginalne i wgl ... i wyglądają jak gumiaki :roflt::roflt: ale moze nie bedzie tak zle jak bedziesz w nich tylko na koniach i wgl jak kon śmignie to nawet nikt nie zwróci uwagi :lol::lol::lol: nie no moŻe na nodze tak źle nie wyglądają :cool3: Quote
Tepes Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='C&B']Też mam gównofilce na konie :diabloti:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]Tyś jest gówno cośtam xD[/COLOR] [quote name='HuSkYy-Paulina-94']dobra potrafisz zaskoczyć ... inaczej sobie je wyobrażałam :evil_lol: ni no ależ skąd jestem całkiem poważna :lol: [url]http://photos04.allegroimg.pl/photos/oryginal/761/85/89/761858912[/url] są takie orginalne i wgl ... i wyglądają jak gumiaki :roflt::roflt: ale moze nie bedzie tak zle jak bedziesz w nich tylko na koniach i wgl jak kon śmignie to nawet nikt nie zwróci uwagi :lol::lol::lol: nie no moŻe na nodze tak źle nie wyglądają :cool3:[/QUOTE] s[COLOR="blue"]padaj lachonie xD dużo osób co u nos jezdzi takie mo i na nodze wygladaja fajnie[/COLOR] Quote
Kaya93 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 O Matko! Hahahaha Hymn mnie rozwalił :roflt::roflt::roflt::roflt: "Nie oczekuje wiele poprostu bońć, nie musisz mieć nogi - poprostu bońć, nie musisz mieć oka - poprostu bońć, poprostu bońć przy mnie i 3m mnie za ręke albo za co tam chcesz" :iloveyou: :iloveyou: Butki wyrąbiste:loveu::cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]Tyś jest gówno cośtam xD[/COLOR] [/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"] s[COLOR="blue"]padaj lachonie xD dużo osób co u nos jezdzi takie mo i na nodze wygladaja fajnie[/COLOR][/QUOTE] lachonie :lol::lol: nom dobra spoko nic nie mowie :diabloti: Quote
C&B Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 A ja sobie termobuty będę kupować :diabloti: Wtedy mi Kanon będzie mógł spokojnie kopytem na nogę ustać... :evil_lol: Quote
Tepes Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Kaya93']O Matko! Hahahaha Hymn mnie rozwalił :roflt::roflt::roflt::roflt: "Nie oczekuje wiele poprostu bońć, nie musisz mieć nogi - poprostu bońć, nie musisz mieć oka - poprostu bońć, poprostu bońć przy mnie i 3m mnie za ręke albo za co tam chcesz" :iloveyou: :iloveyou: Butki wyrąbiste:loveu::cool3:[/QUOTE] h[COLOR="Blue"]ymn jest bardzo fajny:diabloti: my to durś śpiewali ale jakos znudziło nom sie teroz:evil_lol:[/COLOR] [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:roflt::roflt::roflt: lachonie :lol::lol: nom dobra spoko nic nie mowie :diabloti:[/QUOTE] [COLOR="blue"]i dobrze lepi nie godej:diabloti:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 wiedziałam że jak tylko lookne na gg kaya 93 bedzie miec slowa z tej piosenki w opisie :cool1: buaha :eviltong: no to nie gadam ...:p:p Quote
Tepes Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']wiedziałam że jak tylko lookne na gg kaya 93 bedzie miec slowa z tej piosenki w opisie :cool1: buaha :eviltong: no to nie gadam ...:p:p[/QUOTE] [COLOR="Blue"]hahaha lol:evil_lol:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]hahaha lol:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] jessu musze jeszcze dodać foty nie chce mi sie :cool1: ale tyle czasu mam wolnego że i tak mam gooowno do roboty :roll: Quote
Recommended Posts