Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kaya93']Hehe :evil_lol: To moja droga żyłaś w błędzie :diabloti:
Ja z nią przeszłam okres buntu młodzieńczego :evil_lol: dlatego teraz taka grzeczna (jak to pisałam to aż mi myszka spadła:evil_lol:)

Nie mam żadnych wątpliwości, że ten dzień, ta godzina kiedy wsiąde na to piękne bydle :diabloti: jest coraz bliżej:loveu:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]widocznie było ji u Ciebie źle Ty niedobro kobieto!:diabloti:
piękne bydle cudnie to określiłaś:loveu::evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Kaya93']A Ty wiesz, że to kiedyś była moja córa?:diabloti: Tyle, że sie wydziedziczyła i jest obecnie moją wyrodną córką :evil_lol:
Strasznie trudna w wychowaniu, mam nadzieje, że sobie z nią poradzisz bo to nie lada wyczyn :evil_lol:

Czemu nie jeźdze?
Chyba nie mam konkternego powodu. Był czas kiedy zamiłowanie jeździłam, byłam pare razy na obozie jeździeckim:loveu: i tak nagle zrobiłam przerwe, a to nie mam czasu, szkoła obowiązki i takie tam, brak funduszy :lol:
Ale jak tak oglądam te Twoje zdjęcia to aż mnie coś ściska :D tak mi sie troche tęskni za tym.[/QUOTE]
a ty sie lepiej do mnie nie odzywaj za te foty masz w pape :mad::mad:

strasznie trudna w wychowaniu hoho jakoś Anula nie ma takich problemów :p

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']a ty sie lepiej do mnie nie odzywaj za te foty masz w pape :mad::mad:

strasznie trudna w wychowaniu hoho jakoś Anula nie ma takich problemów :p[/QUOTE]
[COLOR=Blue]Tyś jest kochane i bezproblemowe dziecko:loveu:[/COLOR]

Posted

Uhuhu jak sobie tu cukrują :diabloti::loveu:
[quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]widocznie było ji u Ciebie źle Ty niedobro kobieto!:diabloti:[/COLOR]
[COLOR=blue]piękne bydle cudnie to określiłaś:loveu::evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]
Widocznie :roll: :diabloti:
Ja poprostu mam twardą ręke do dzieci :evil_lol:
Po szkole, przychodziła musiała mi obiad zrobić, jak nie to dostawał 25 na dupe :diabloti:. Czasem udawało jej załapać na jakieś ostatki ze stołu to coś zjadła i potem do nauki! 0-komputera, 0-telewizji, 0-imprez czy jakich kolwiek wyjść no i oczywiście po dobranocce miała już grzecznie nynać :evil_lol:

Takie to ciężkie życie miała ze mną:loveu:

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']a ty sie lepiej do mnie nie odzywaj za te foty masz w pape :mad::mad:

strasznie trudna w wychowaniu hoho jakoś Anula nie ma takich problemów :p[/QUOTE]

Jakie foty :hmmmm:? :oops:

:buzi:

No no :diabloti: jak narazie :evil_lol:

Posted

[quote name='Cavy']Podobają mi się te buty. :loveu:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]mi tyż:diabloti:[/COLOR]

[quote name='HuSkYy-Paulina-94'][URL="http://www.nume.pl/"][IMG]http://www.nume.pl/images/tykty8pejfs4tpd8xdo.png[/IMG][/URL]
:buzi::buzi::loveu::iloveyou:[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Kaya93']Uhuhu jak sobie tu cukrują :diabloti::loveu:

Widocznie :roll: :diabloti:
Ja poprostu mam twardą ręke do dzieci :evil_lol:
Po szkole, przychodziła musiała mi obiad zrobić, jak nie to dostawał 25 na dupe :diabloti:. Czasem udawało jej załapać na jakieś ostatki ze stołu to coś zjadła i potem do nauki! 0-komputera, 0-telewizji, 0-imprez czy jakich kolwiek wyjść no i oczywiście po dobranocce miała już grzecznie nynać :evil_lol:

Takie to ciężkie życie miała ze mną:loveu:

Jakie foty :hmmmm:? :oops:

:buzi:

No no :diabloti: jak narazie :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]matkooo no ciężkie i to jak cholera xD
u mie robi co chce no praie wszystko xD impreza to z matką i wgl nie ma to jak urodzić dziecko w 2 roku zycia :diabloti:
[/COLOR]

Posted

Moje adidasy nie przemakają i są ciepłe - może dlatego, ze kupiłam je za 400 zł bo miały byc do szkoły :diabloti: Zresztą trzeba przejść na halę, a w hali błota nie ma :evil_lol:

Posted

[quote name='C&B']Moje adidasy nie przemakają i są ciepłe - może dlatego, ze kupiłam je za 400 zł bo miały byc do szkoły :diabloti: Zresztą trzeba przejść na halę, a w hali błota nie ma :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]Ty mosz hala jojeżdża na placu niezależnie od pogody xD[/COLOR]
[COLOR=Blue]4 stówy? za przeroszeniem ale jest żeś poje**no żeby tyle za buty dawać...[/COLOR]

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']no to zamykam cisze :cool1:
ja was kocham :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]jak zawsze i wszędzie:diabloti:[/COLOR]

Posted

Ładne były, firmowe, ale kurna jakiś model zły, albo ja mam krzywe nogi i mi obcierały pięty, to se na konie wzięłam, bo tam to nei chodzę przez całe miasto do szkoły :diabloti:

Posted

[quote name='C&B']Ładne były, firmowe, ale kurna jakiś model zły, albo ja mam krzywe nogi i mi obcierały pięty, to se na konie wzięłam, bo tam to nei chodzę przez całe miasto do szkoły :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]do mie i tak to est gupota 4stówy dawać na buty...[/COLOR]

Posted

A dla mnie nie - przynajmniej nie jakaś chińska podróbka co ją za adidasy mają :diabloti: A tak naprawdę to kupuję za tyle, ale nie dłużej :evil_lol:

Posted

[quote name='C&B']A dla mnie nie - przynajmniej nie jakaś chińska podróbka co ją za adidasy mają :diabloti: A tak naprawdę to kupuję za tyle, ale nie dłużej :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]no cóz jak ktoś mo tyle kasy niech kupuje[/COLOR]

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']jak tam w szkole ??;>:lol::lol::evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]haha jakież gupie pytanie:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='C&B']Ja kasy to tak dużo nei mam, ale jak to mówi moj ukochany pan od biologii " stawiajmy na wytrzymałość:loveu:":diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]jakbyś nie miała to byś nie kupowała takich butów ale ok[/COLOR]

Posted

[quote name='C&B']Gdybym miała to mój pies miałby 10 kompletów szelek i smyczy :diabloti: A jak nie mam to ma 2 :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]dobra mniejsza z tym....[/COLOR]

[COLOR=Blue]Jutro z Ewą na konie:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono']
[COLOR=blue]matkooo no ciężkie i to jak cholera xD[/COLOR]
[COLOR=blue]u mie robi co chce no praie wszystko xD impreza to z matką i wgl nie ma to jak urodzić dziecko w 2 roku zycia :diabloti:[/COLOR]
[/QUOTE]
Ciężkie, ale musiałam dziecie do porządku doprowadzić, prawda Paulinko? :loveu:
Teraz taka grzeczna i wychowana:loveu:

Haha no to kiedyś sie wprosze na jakąś impreze :evil_lol:
Przyniose skrzynke piwa i będziemy balować do rana :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaya93']Ciężkie, ale musiałam dziecie do porządku doprowadzić, prawda Paulinko? :loveu:

Przyniose skrzynke piwa i będziemy balować do rana :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]własnie nie wychowałaś ji jak do mie przyszła to był wrak człowieka dzięi mie odżyła:diabloti: ale my n ie robimy w doma ino wypady na miasto i takie tam:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Kaya93']Ciężkie, ale musiałam dziecie do porządku doprowadzić, prawda Paulinko? :loveu:

Przyniose skrzynke piwa i będziemy balować do rana :evil_lol:[/QUOTE]

jeżeli mówisz do mnie to nie prawda :cool1:

:P

Posted

Hejo :loveu:
Ejjj dlaczego nie ma mojego wczorajszego posta? :razz:
Nawet nie pamiętam, co tam pisałam. O, pamiętam, o butach, faaajne :D
Nie przejmuj się szkołą ;) A mi się w śr upiekło, bo połowa klasy dostała 1 (w tym ja :diabloti:), a pan powiedział, że nam nie wstawi pod warunkiem, że następną kartkówkę lepiej napiszemy (znowu coś wymyśli...) :evil_lol: